2019-03-16 24 瀏覽
近排開始潮濕又熱,朋友話想食下泰國野過下癮。於是就搵到呢間泰濃麵試一試😛 晚市容易等位,唔洗同人逼。餐廳擺咗好多船麵相,又播緊泰文歌,頗有泰國小餐館嘅感覺。 我自己叫咗頂級安格斯牛肉船湯配黃麵。船湯果然如餐廳店名一樣咁香濃👍🏻 牛肉上菜時唔係全熟,好嫩。不過記得要盡快食,唔係會變老😢 另外配豬皮令到整道菜更添口感,係有心思嘅選擇。 另外朋友叫嘅頂級肥牛冬陰功湯河,有大大隻蝦好似好吸引咁~ 冬陰功唔太辣呀,唔鐘意食辣都可以食完。 泰式炸蝦餅,蝦片好脆!另外配嘅泰式辣醬幾好味,開胃得嚟一啲都唔辣。 龍眼冰,好多龍眼肉係面~ 總體唔太甜。 餐牌有更luxury嘅選擇,但價錢頗貴。其餘價錢合理,尖沙咀旺區算係咁。

龍眼冰,好多龍眼肉係面~ 總體唔太甜。

2019-03-15 239 瀏覽
近年都很流行吃泰國的船河, 越來越多餐廳選擇, 在尖沙咀就發現了這家小店, 在ISQUARE附近, 地點十分方便。也留意到店內員工比例甚多, 一個眼神已召喚到他們來服務, 很有效率。店內播著泰文歌, 聽著泰歌吃泰菜, 特別有風味。泰式鳳爪$48: 第一口吃, 已經覺得很有泰國吃到的味道, 雖然辣, 但就讓人吃不停口, 生洋蔥有辣刺激感, 鳳爪爽口, 酸酸辣辣好惹味。青木瓜沙律$48: 感覺是新鮮準備的青木瓜, 熟度剛好, 不會過硬, 酸辣中帶少少蕃茄的香味, 也是蠻有泰風情。頂級安格斯牛肉船河$88: 安格斯真的與別不同, 甚有牛香, 口感軟嫩, 上來是是半生, 可見對餐廳牛質素有信心, 對我來說這幾小片牛肉好吃過幾百元的牛扒。另外有配料蘿蔔、魚蛋、豬潤等, 湯底呈深啡色, 似是正宗的混有豬血煮成, 湯底味道剛好, 不會太鹹。烚生菜配秘製腐乳$28: 烚生菜本是沒什麼特別之物, 但精髓是在那腐乳上, 很香很惹味, 像沙律醬的感覺, 沒有我印象中死鹹腐乳的味道, 生菜份量都頗多。這裡食物的感覺都頗正宗和有質素, 價錢合理, 想念泰國時, 可以在這裡吃吃泰國地道菜式, 衛生情況, 比在泰國
店內播著泰文歌, 聽著泰歌吃泰菜, 特別有風味。

這裡食物的感覺都頗正宗和有質素, 價錢合理, 想念泰國時, 可以在這裡吃吃泰國地道菜式, 衛生情況, 比在泰國街頭的好很多。
  • 頂級安格斯牛肉船河
2019-03-13 60 瀏覽
與朋友偶然經過這間小店看見店內坐了一個藝人在吃東西好奇心驅使下便走進去 也順道想嘗嘗這𥚃的餐點又是我最愛的泰國菜我們點了泰國名物雞肉船麵另一款是美國特選牛肉冬陰公金邊粉船麵除雞肉外還有魚蛋豬肝等湯底稍甜整體上相當濃味絕對是在曼谷吃到的味道牛肉冬蔭公金邊粉很值得推薦牛肉份量多而且很嫩滑小食拼盤有蝦餅雞中翼和芝士雲吞雞翼大隻外皮香脆入味蝦餅彈牙兼很濃濃蝦味炸芝士雲吞就是在兩片薄片內夾有軟芝士最後有泰國直送的青檸梳打作結這頓晚餐很是滿足下次一定再來品嚐多兩件令人回味的蝦餅
與朋友偶然經過這間小店
美國特選牛肉冬陰公金邊粉
小食拼盤
青檸梳打
2019-03-08 777 瀏覽
尖沙咀樂道新開了一間泰國船麵,麻甩俠相約幾次,今天終於有機會試試看。門口大大個餐牌,標榜寫著$48, 入到去又怎會只吃$48番出來吖。中午一時許,可能新店,不算太多食客,我們一行四人,仍有卡位坐。牆上的食物照片拍得大大張,何其吸引。喜歡每張枱都有味架,愛辣者不用每次都問店員取。餐牌湯底分三部分:船麵、冬陰公、清湯而麵的種類很多選擇:河粉、金邊粉、薯粉、黃麵、還有小食及甜品選擇。泰式鳳爪$48~無骨鳳爪唔使煩,味道適中。芝士炸云呑$28~$28 有四隻,平均$7 一隻,簡單得嚟味美。雞肶肉船湯$68~湯底濃厚,有點像肉骨茶的葯材質地,豬潤帶點點苦澀味,但其他項目,如蘿蔔、魚蛋、魷魚、都是合格之選,值得一試。黑豚肉清湯配薯粉$68~同樣是$68 這款粉較為遜色。冬陰公黑豚肉配黃麵$68~冬陰公湯底恰到好處,黃麵即是全蛋麵,帶點點油麵感覺,但沒有油麵咁肥膩。蝦和蟹柳不過不失。所有麵食加$5配罐裝汽水。這裡有一個好處是,如不夠飽,可免費加麵,值得一讚。炸豬皮$18~這$18 筆者會覺得值得比的,因為配上麵食何其爽,邪惡得嚟味美。泰式特色糕點掽盤$38~椰汁西米糕和千層糕各三件,千層糕較甜,而西

牆上的食物照片拍得大大張,何其吸引。

喜歡每張枱都有味架,愛辣者不用每次都問店員取。

餐牌湯底分三部分:
船麵、冬陰公、清湯
而麵的種類很多選擇:
河粉、金邊粉、薯粉、黃麵、
還有小食及甜品選擇。

泰式鳳爪$48~
無骨鳳爪唔使煩,味道適中。

芝士炸云呑$28~
$28 有四隻,平均$7 一隻,簡單得嚟味美。

雞肶肉船湯$68~

黑豚肉清湯配薯粉$68~
同樣是$68 這款粉較為遜色。

冬陰公黑豚肉配黃麵$68~

蝦和蟹柳不過不失。

所有麵食加$5配罐裝汽水。

這裡有一個好處是,如不夠飽,可免費加麵,值得一讚。

炸豬皮$18~

泰式特色糕點掽盤$38~
椰汁西米糕和千層糕各三件,千層糕較甜,而西米糕喜歡中央部分有一粒芋頭,甜度適中。

2019-03-06 41 瀏覽
泰國菜從來是我的favorite,這日行過尖沙咀,看到了這間泰式麵店有船面賣,便決定入去嘗一嘗。這家店主要售賣三種湯底的麵食,分別是船麵湯底、冬陰公湯底、清湯湯底。船面湯底很有泰國吃船面的那種味道,湯底很濃郁,我差點把湯也喝光了。美國肥牛也很好吃,麵裡還有其他配菜,有脆卜卜的泰式炸豬皮、通菜、魚蛋、豬膶、秋葵,配料很豐富。青檸梳打用泰象牌梳打水,好喝也解渴。店裏的職員很友善,會跟我們談天,這餐飯食得很愉快,一定會再來光顧,尤其是在掛住泰國的日子。

青檸梳打用泰象牌梳打水,好喝也解渴。

2019-03-06 18 瀏覽
認真想講,我第一次食泰國船面。呢間餐廳全間都係食面,有得選擇咩面底,除左船面重有冬陰公同清湯底。Lunch time去食都好full,一定要搭台。本身食呢種餐廳都唔會太在意service,點知service都OK wo。我同同事食,一人一碗面+一個小食share都ok夠飽。我地都係叫左美國肥牛船面,我要左金邊粉。另外小食叫左炸蝦餅。船面湯底濃郁但唔會過咸!除牛肉外、重又炸豬皮,牛肉鮮嫩、豬皮香脆不油膩!魚蛋彈牙,但秋葵太生、白蘿蔔唔夠霖!金邊粉+船面湯非常match!不過炸蝦餅就無咩特別,唔係太推薦!
認真想講,我第一次食泰國船面。

頂級美國肥牛船面

不過炸蝦餅就無咩特別,唔係太推薦!
頂級美國肥牛船面
2019-03-06 24 瀏覽
今晚要開OT💀🥺,去公司附近食過quick dinner 又要開工了🥴。雖然要快食,但都要食得好,咁先有幹勁做野🤤💪🏼老闆帶我黎依一間佢十分喜愛既飯堂😋 又真係幾好食😋😋 要用心推介😝-餐廳環境乾淨舒服,職員態度友善。牆上有些壁畫介紹一些特色泰國美食。湯底有分清湯、船湯、冬陰公湯。可以選配河粉、金邊粉、薯粉、黃麵(蛋麵)或湯飯。-♥️雞髀肉冬陰公湯黃麵 $68配料相當的多➡️雞肉、菇、青口、蝦、蟹柳、秋葵、芫茜一向很愛泰式冬陰公,對其要求都很高喔。餐廳做的冬陰公湯底好岩我口味, 質感濃郁不稀,味道酸甜微辣。配上鮮蝦及青口;雞髀肉夠嫩口,配上爽口的雜菇及秋葵,味道不錯。而黃麵亦很彈牙,確實足料抵吃。-♥️頂級美國肥牛船湯河粉 $68➡️肥牛、脆脆、通菜、魚蛋、豬潤 配料同樣的多!肥牛大約五成熟,肥瘦比例平均;除了牛肉,還有爽口的豬潤及彈牙魚蛋,湯底同樣濃郁,足料餚製十分清甜。-♥️泰式鳳爪 $48混合酸、甜、辣的味道令人非常開胃-♥️泰式炸蝦餅 $38泰式炸蝦餅是我最愛的泰菜之一,每次外出吃飯都忍不住叫來吃😋蝦餅炸至金黃酥脆,油瀝得乾身不油膩。蝦餅口感亦挺爽彈。仲有兩片脆口蝦片呢!-🥤泰式青檸梳打特

♥️雞髀肉冬陰公湯黃麵 $68

配料相當的多
➡️雞肉、菇、青口、蝦、蟹柳、秋葵、芫茜
♥️頂級美國肥牛船湯河粉 $68

➡️肥牛、脆脆、通菜、魚蛋、豬潤
♥️泰式鳳爪 $48

混合酸、甜、辣的味道令人非常開胃
♥️泰式炸蝦餅 $38

🥤泰式青檸梳打特飲 $28

食完炸野,來一杯冰凍鮮青檸水梳打!爽!
2019-03-02 56 瀏覽
今天去了尖沙咀吃泰國菜,這間餐廳是吃泰國船河,好呀,因為我覺得船河湯底比較濃,好正架!我今次叫了黑豚肉船河配金邊粉,雞脾肉冬蔭功湯薯粉,泰式鳳爪,炸雞翼,一個泰國椰青,一杯班蘭香茅梳打。餐廳主要吃船河粉為主,湯底有3種味道,有船河湯底,冬陰公湯底,還有清湯底。3種湯我都好 like, 但清湯比較淡味,所以決定 order 船河湯同冬陰公湯底啦。炸雞翼有4隻,炸得很金黃色👍🏽,又香口,又夠大隻 size。泰式鳳爪,我就一般,因為是無骨鳳爪😊,而且有酸菜在,但是味道超級好味,可以品嚐的。黑豚肉船河湯配金邊粉,豚肉就一般,湯底超好味,又甜又濃味👍🏽! 又有魚蛋,豬潤,好足料,抵讚👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😝😝。雞腿肉冬蔭功湯配薯粉,雞腿肉很滑👍🏽,冬蔭功湯底又不太辣,很適合香港人口味。😊😊,只是薯粉煮出來時,有點漲了一起,希望可以改善啦!梳打水的是泰國入貨,但我要班蘭香茅味,職員很好笑的,拿了梳打水來,班蘭香茅味要等。。。。。我又口喝,便拿了梳打水飲,嘩。。。味道很淡😔,好彩班蘭香茅味到了,加入梳打水,令到飲品好味很多,我也放心😊。又到評分時間💯💯💯💯💯:味道💯: 8/10價錢💯: 8.5/10環境💯

黑豚肉船河湯金邊粉

地址🏣: 尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A鋪

交通🚇: 尖沙咀站/尖東站
原個泰國椰青
2019-02-16
5 分鐘 (堂食)
黑豚肉船河湯金邊粉
  • 雞髀肉船湯
  • 炸雞翼
  • 香茅班蘭梳打
2019-02-26 32 瀏覽
某日係尖沙咁整完頭髮,都成22:00喇,因為放工即刻沖嚟尖咀整頭,乜都冇食過,係整緊頭髮既時候,不斷搜尋下附近有咩食(仲要咁夜都未收),又唔想食茶餐廳,終於搵到呢間食泰國野既餐廳。十點鬆D嚟到,得幾個食客,有卡位坐,一望個餐牌,決定食船麵,但佢有幾款船麵,最後揀左「頂級安格斯牛肉船麵,配金邊粉」,再叫多個小食「泰式炸蝦餅)。先講下個船麵,我雖然唔係食過好多間船麵,但呢個湯係比較辣,但餐牌冇寫係辣的(其他菜式辣的話佢有印左幾多隻辣椒🌶️仔咁麻),至於果幾塊(應該得四片,應該係得兩吋半長,一吋闊),少得可憐。至於個蝦餅,係即炸,熱辣辣的,味道正常啦。
至於個蝦餅,係即炸,熱辣辣的,味道正常啦。
2019-02-25 180 瀏覽
泰國船河,耳聞過很多遍,卻從未吃過,聽聞是源於泰國水上市場船家的麵食。這天在尖沙咀街頭覓食,見到這家泰式麵店人氣不俗,便入去嚐鮮這𥚃有船麵,也有冬陰公湯麵,不喜歡濃味的也有清湯湯麵可選雖然船麵在泰國是平民美食,但這裡的船麵卻用料高貴,有安格斯牛肉、飛驒牛、龍蝦等配料可選我們點了一個黑豚肉船麵和安格斯船麵,加一碟青木瓜沙律~黑豚肉船湯($68):這碗麵十分足料,湯底基本有魚丸、豬肝、蘿蔔、炸魚皮等。湯底味道甜甜的,同時滲出趕香的香料味,帶微微的辛辣感黑豬肉切成薄片,入口軟稔。麵底選了河粉,滑滑的頂級安格斯牛肉湯($88):這碗麵的湯底與上面那碗一樣,鮮甜味讓我喝個不停配料一樣的多,不同的是麵底換成金邊粉而主角變成了安格斯牛肉,肥瘦均稱,相當有口感青木瓜沙律($48):這是我在泰國最愛吃的菜式之一,這算是中辣,酸酸辣辣的十分過癮這個青木瓜絲相當爽口,豆角如果多放點便更好香茅斑蘭梳打特飲 (上,$28)、龍眼冰特飲(下,$28):食泰菜配杯冰涼的特飲最適合不過香茅斑蘭梳打特飲香茅味較重,感覺很清新;龍眼冰特飲味道偏甜,配酸辣的青木瓜沙律很不錯

這𥚃有船麵,也有冬陰公湯麵,不喜歡濃味的也有清湯湯麵可選
我們點了一個黑豚肉船麵和安格斯船麵,加一碟青木瓜沙律~
黑豚肉船湯

黑豬肉切成薄片,入口軟稔。麵底選了河粉,滑滑的

頂級安格斯牛肉船湯

配料一樣的多,不同的是麵底換成金邊粉
而主角變成了安格斯牛肉,肥瘦均稱,相當有口感

青木瓜沙律

這個青木瓜絲相當爽口,豆角如果多放點便更好

香茅斑蘭梳打特飲

龍眼冰特飲

黑豚肉船湯
頂級安格斯牛肉船湯
青木瓜沙律
香茅斑蘭梳打特飲
龍眼冰特飲
2019-02-23 94 瀏覽
在樂道,食店不少,人也不少剛好來到有位就立即坐下了!餐牌好選擇不少怕看不清來個近鏡我本來想吃我最愛的龍蝦又怕吃起來有點煩就卻步了,而且這個LUNCH我有點趕時間嘿嘿..來個頂級安格斯吧!我覺得筷子有自己餐的名字很有心唷...湯是濃到看不到我的安格斯呢?在這裡!肉汁味是有的,有該有的爽滑感這是我朋友的頂級安格斯他要的是黃麵我要的是薯粉...吸收了濃湯很不錯可惜有點碎...我要叫了青檸梳打朋友是龍眼冰,遲了一步拍照,朋友已經將龍眼吃了泰式特色糕點拼盤我個人覺得千層糕比椰汁糕好吃是因為我個人十分喜歡千層糕的Q彈
在樂道,食店不少,人也不少
剛好來到有位就立即坐下了!
餐牌好選擇不少

怕看不清來個近鏡
我本來想吃我最愛的龍蝦
又怕吃起來有點煩就卻步了,而且這個LUNCH我有點趕時間
嘿嘿..來個頂級安格斯吧!

我覺得筷子有自己餐的名字很有心

唷...湯是濃到看不到我的安格斯呢?

在這裡!肉汁味是有的,有該有的爽滑感

這是我朋友的頂級安格斯
他要的是黃麵

我要的是薯粉...吸收了濃湯很不錯
可惜有點碎...

我要叫了青檸梳打
朋友是龍眼冰,遲了一步拍照,朋友已經將龍眼吃了

泰式特色糕點拼盤
我個人覺得千層糕比椰汁糕好吃
是因為我個人十分喜歡千層糕的Q彈

題外話/補充資料: 我足足叫了2次侍應拿梳打水給我,因為廚房端出來的是只有冰+青檸汁還沒有梳打水,他是真的泰國的那款梳打水,叫第一次回應我好,走開很久沒拿給我..好吧..我再等等到真的覺得很渴,再叫,又回應了,不過也先聊天一會再拿給我,這點有點失望,服務有待改善
  • 頂級安格斯牛肉
  • 椰汁千層糕
2019-02-15 478 瀏覽
約咗朋友去尖沙嘴行街,佢拉咗我嚟呢間店食嘢,泰濃麵?啱哂我呢啲咁重口味嘅人😄嚟到嘅時間係14:30後,已經係下午茶時段~ 有九款麵食做緊特價,$48咋,跟餐仲送汽水!小食仲要半價𠻹!以尖沙咀區,仲要喺正iSQUARE隔離,個價都算抵到爛了!我叫咗雞髀肉船湯金邊粉 $48,友人叫咗黑豚肉冬陰功湯黃麵 $48,我哋都加咗$14去轉特飲,我揀嘅係泰式龍眼冰特飲,而友人揀嘅係泰式碟豆花特飲。我哋另外叫咗泰式小食拼盤 $58、泰式炸腩仔 $48,呢兩款同埋泰式炸蝦餅原來都無得半價😖 唔緊要啦,照叫嚟試試~我食嘅船湯金邊粉,個湯底啡黑色,味道超級濃郁,香料味足,每一啖湯都衝擊緊味蕾!金邊粉掛湯能力都ok,配埋入哂味嘅雞髀肉、豬膶、魚蛋等等配料食,大滿足💯小食拼盤嘅炸蝦餅,外皮唔厚,有脆卜卜嘅口感之餘,亦唔會阻住大家品嘗蝦嘅鮮🤤 雞翼都係熱辣辣整起,略嫌細隻,因為好味到唔夠食😭 炸芝士雲吞我係第一次食,一定要趁熱食,咬到中間啲芝士蜂踴而上,好正!炸腩仔肥美而不膩,而且外層脆脆哋好有咬口,食多幾舊都唔會有罪疚感🤤飲品龍眼冰好夠甜,超喜歡💕
黑豚肉冬陰功湯
泰式小食拼盤
泰式炸腩仔
飲品龍眼冰好夠甜,超喜歡💕
黑豚肉冬陰功湯
泰式小食拼盤
泰式炸腩仔
  • 龍眼冰
  • 雞髀肉船麵
2019-02-15 48 瀏覽
今天是情人節,下午路過尖沙嘴,記得這裡有船河吃,便入去吃午餐。炸雞翼$38,本來四隻雞翼,因為太肚餓,吃了一隻先發現未影相,所以相片得三隻。雞翼外脆內軟,配合泰式甜辣醬更好味。炸蝦餅$38,外皮香脆,蝦肉爽口彈牙。青檸梳打$28,青檸味十足,解渴一流。頂級安格斯牛肉船麵(泰式河粉)$88,安格斯牛肉帶少許筋位,半生不熟,肉質嫩滑,還有豬潤、魚旦、蘿蔔和炸豬皮,而泰式河粉爽滑可口,配合帶點甜味的湯頭,更加不錯。雞脾肉船麵(金邊粉)$68,除了雞脾肉,配料有秋葵、魚旦、蘿蔔和炸豬皮,雞脾肉爽口嫩滑,而金邊粉比泰式河粉,幼而帶嚼勁。加點辣椒粉,就更好味。

炸蝦餅$38,外皮香脆,蝦肉爽口彈牙。

青檸梳打$28,青檸味十足,解渴一流。

2019-02-12 686 瀏覽
話說之前去曼谷終於吃到好出名的船麵,好想再吃!聽朋友說尖沙咀有一家都幾好吃的,便一心前來試試!名字叫做泰濃麵,在尖沙咀iSquare附近地鋪。選擇有三種湯底,濃湯、辣湯及清湯。檯面上還有不同的調味料可讓你自由發揮。雞脾肉船麵 $68一放上檯已聞到陣陣的濃香味,忍不住先飲一啖湯,因為這個湯用了很多香料去熬成,有豬骨豬姐等等,所以非常深色,但飲落真係十分滋味!今次我選了雞脾肉,果然係新鮮又滑,配了這個濃湯十分入味,非常配搭。湯底還有其他配料,有魚丸還有炸左既豬皮,還有少量通菜及一條秋葵,魚丸彈牙爽口,炸豬皮就要浸左落湯會比較客易咬口。價錢不算貴,但相比泰國的價錢當然差很遠,但這個可以選不同的麵類,有河粉、金邊粉、薯粉、黃麵及比較少見的湯飯!這次我選了薯粉,都很入味!頂級美國肥牛冬陰功湯金邊粉 $68另外一碗我們選了冬陰公,湯味沒有船麵的濃,但勝在辣辣地好開胃。沒有選安格斯牛肉,選了美國頂級肥牛,牛肉5成熟,浸一浸湯就變了7成,比較嫩及肉味也很濃,不會太淡。而配料有蝦、青口及少量菇類及一條秋葵,但不比船麵的豐富。這碗選了跟冬陰公很配的金邊粉,非常惹味。但相比船麵,我都是會選船麵呢! 龍眼冰

名字叫做泰濃麵,在尖沙咀iSquare附近地鋪。
選擇有三種湯底,濃湯、辣湯及清湯。

檯面上還有不同的調味料可讓你自由發揮。

雞脾肉船麵 $68

頂級美國肥牛冬陰功湯金邊粉 $68

而配料有蝦、青口及少量菇類及一條秋葵,但不比船麵的豐富。

龍眼冰 跟餐+$18

平常飲的龍眼冰都很甜,但這一杯不會,而且有多粒龍眼肉,配吃船味可清淡一下味蕾,可再吃其他東西。

碟豆花 跟餐+$18

這杯紫色的是碟豆花,近期多家餐廳都有可選,比較清淡,可以解辣!

泰式小食拼盤 $58
最後是小食拼盤,有三款,每樣兩件。
有泰式炸蝦餅、炸雞翼、及炸芝士雲吞。
相對麵類,這個就沒有太大驚喜,比較著通!

他們的筷子也印上了店名,別有一番特色!

兩個人吃了不用250元,不算貴!
午餐
2019-02-01 47 瀏覽
尖沙咀 泰濃麵, 一間專食泰國麵的餐廳,主要有船湯、冬陰公湯同清湯,再配上唔同既配料,有豬、雞、牛同蝦等。我同朋友分別叫了冬陰公湯同船湯。粉麵選擇有好多,有河粉、薯粉、金邊粉、黃麵或湯飯。這碗是黑豚肉冬陰公湯,除了黑豚肉,還有好多配料,非常抵食。有蟹棒、青口、蝦、菇同秋葵,用料十足。冬陰公湯少少辣,更能帶出鮮味。黑豚肉肉質嫩滑,鮮甜味美!另一碗係頂級安格斯牛肉船湯,同樣地,除了安格斯牛肉,還有彈力十足的魚蛋、豬肝、好入味的蘿蔔同撒在麵上的脆脆,亦感到十分驚喜同有誠意。船湯感覺有點似沙爹味,好濃郁,配上彈滑的牛肉,非常滋味!小食方面,叫了一個泰式小食拼盤,有炸雞翼,炸蝦餅和炸芝士雲吞,各兩件。炸芝士雲吞有驚喜,外皮酥脆之餘,內餡好鮮味,好似魚滑!飲品有青檸梳打,象牌梳打水有保證~

飲品有青檸梳打,象牌梳打水有保證~