2017-11-07
平時lunch都會走過來食佢,終於今晚試咗佢嘅放題。可以選擇嘅生同熟嘅食物比例一半一半,我個人唔係好食刺身,所以所有刺身我都比唔到評價,但我見我朋友啲刺身個樣幾靚,佢都叫咗好多次,應該唔錯嘅。講下熟食先,咁多款熟食最最最鍾意嘅係花膠左邊就係花膠冬菇,三個份量。可以見到冬菇大大隻,花膠一個份量一大塊,有我隻手掌咁長,下面係娃娃菜薦底,我起碼食咗八個花膠冬菇。雖然我唔食生野,但都有熟食壽司嘅其實仲有多幾款,但一上太開心唔記得咗影相。唔緊要嘅,我覺得咁多款壽司最好食嘅就係第二張相嗰個蟹棒。就咁睇相都睇到蟹棒好厚肉,個味又唔會好假。仲有叫咗啲辣酒花螺,唔辣,似茶葉蛋味,放題仲有鯖魚同饅魚食,其實都幾抵,因為平時lunch食鰻魚飯都要70幾蚊,放題可以任叫任食。講下自助飲品吧,飲品種類繁多,其實唔錯,但係冇乜熱飲,因為個肚唔係好舒服想飲熱飲,最後都只係攞咗茶。假如又熱豆漿就好啦。另外甜品吧,真係食到太飽太飽,最尾先諗起有甜品吧,最後只係攞咗幾樣甜品來食,食咗泡芙,和果子,細細杯好似迷你木糠布甸個杯野,真心想讚一讚所有甜品都好好食。早知留肚食甜品啦,蝕咗啦。服務員態度唔錯,唔該前唔該後咁,又冇漏單
講下熟食先,咁多款熟食最最最鍾意嘅係花膠
雖然我唔食生野,但都有熟食壽司嘅
服務員態度唔錯,唔該前唔該後咁,又冇漏單,都要一讚。
整體來講唔錯,有機會會再食。