收工去咗觀塘的極尚大瀛喜日本料理,晚市放題任食,最近推出的日本版Häagen-Dazs,任食金枕頭榴槤燒,高性價比的美食體驗。餐廳的裝修風格現代而典雅,簡約的木質設計搭配柔和的燈光,營造出一個舒適的用餐環境。家庭聚餐還是朋友聚會,都是一個理想的選擇。掃描QR code 自助落單,餐牌的榴槤和刺身立即吸引了我的目光。極品金枕頭榴槤燒馬拉甜品界的明星,榴槤的濃郁香氣,肉質細膩,味道甘甜,吃得出有一點焦糖的甜味,欲罷不能。川燒珍寶鮮蠔燒帶著淡淡的海洋氣息,蠔鮮味無比,口感緊實,鮮美多汁。刺身:象拔蚌、松葉蟹腳、磯煮鮑魚、甜蝦、赤貝、三文魚、油甘魚、希靈魚、池魚、北寄貝、八爪魚、北海道帶子、赤蝦。新鮮的象拔蚌、松葉蟹腳和磯煮鮑魚,每一樣都擺放得恰到好處,色彩鮮豔,非常新鮮,美味的刺身令人垂涎。象拔蚌肉質鮮美,口感彈牙。松葉蟹腳蟹肉豐滿,味道鮮甜。刺身拼盤,三文魚、油甘魚和赤貝等應有盡有,三文魚鮮嫩多油,富含Omega-3。油甘魚肉質結實,味道醇厚。無論是視覺還是味覺上都讓人忍不住想要品嚐。磯煮鮑魚鮑魚嫩滑,帶有海洋的鮮味。鐵板鵝肝多士絕對不會讓你失望,外焦內嫩,搭配香脆的多士,口感層次分明,令
極品金枕頭榴槤燒
川燒珍寶鮮蠔燒
帶著淡淡的海洋氣息,蠔鮮味無比,口感緊實,鮮美多汁。
刺身
象拔蚌肉質鮮美,口感彈牙。松葉蟹腳蟹肉豐滿,味道鮮甜。
磯煮鮑魚
鮑魚嫩滑,帶有海洋的鮮味。

鐵板鵝肝多士
絕對不會讓你失望,外焦內嫩,搭配香脆的多士,口感層次分明,令人回味無窮。
香芒芝味魚生簿脆,獨特搭配。
法式紅酒藍莓鵝肝
既有法式的高貴,又不失日式的細膩,令人驚喜。
蒲燒鰻魚
肉質鮮嫩,搭配特製醬汁,讓人感受到濃厚的日式風味。
王牌乳鴿
紅燒蟹肉花膠翅
吉品鮑汁鮑魚飯
這裡熱食菜式的質素也令人讚賞。
壽司
藍鰭吞拿魚
炙燒焦糖鵝肝
海膽拖羅蓉劍魚腩
蒜香牛油熟帶子
燒鹽醬和牛肩胛
鮟鱇魚肝池魚王
醬燒左口魚邊
至於壽司有我喜歡的藍鰭吞拿魚,口感滑嫩,味道清新鮮美,適合生食。肉質鮮甜的燒鹽醬和牛肩胛,口感彈牙。炙燒焦糖鵝肝,口感脆嫩,極具質感。
自助區:
走進自助區,海鮮、冷盤、沙律、小食、黑松露煙三文魚,琳瑯滿目,口感滑嫩,色澤鮮豔。
梅酒、清酒、啤酒任飲
梅酒清酒飲一兩樽返晒本,我鍾意飲佢嘅日本果味啤酒,蜜桃味、檸檬味,微醺感覺真好。
甜品
日本版Haagen-Dazs及movenpick任食
海燕窩椰汁燉木瓜
楊枝甘露拼九份芋圓
這裡晚市放題的性價比無可挑剔,高質食材和豐富菜式,合理的價格,感到非常划算。尤其是海燕窩椰汁燉木瓜和日本版Haagen-Dazs雪糕任食,更是為這個放題增添了不少亮點。
慶祝紀念
  • 御品鮑汁燴花膠
  • 極品金枕頭榴槤燒
  • 日本版Haagen-Dazs雪糕任食
2025-06-07 0 瀏覽
基本上格局都好分明,冷盤熟食區一目了然。個人會推薦麻辣雞腎同泡菜。因為呢兩樣酸酸辣辣開胃,等之後可以試到其他更多唔同款式嘅美食。至於刺身類,都保持到一貫水準,鮮味足夠。重要嘅係三文魚一定係厚切!厚切三文魚帶出嘅嗰種魚油香,喺口腔真係感覺到大滿足。如果食到生蝦嘅可以點幾隻,因為黑嘅酸甜醬可以中和下三文魚嘅油膩感。鍾意食海膽嘅,絕對可以叫個海膽手卷。白飯量唔多,但海膽多!一口咬落去,鮮味十足。我都忍唔住叫咗三卷。而熟食方面,必推介金鑽燒蠔,因為嚟嘅蠔都隻隻好飽滿,食落去蠔汁足夠,蒜香十足。吉列蠔其實都好正,但我私心鍾意金蒜燒蠔更多。而鵝肝梗係必試啦,雖然好邪惡高脂,但呢啲咁香口誘人嘅美食,又點可以唔試呢?食落去滿口鵝油香,至少食兩件先夠!當然想清少少可以試吓燒雞軟骨,加少少檸檬汁清新去油膩。而燒比目魚係我食放題必叫嘅,因為真係好滑好香。私心推介一定要叫埋燒榴槤,因為平時都唔會喺屋企特別整,呢度啲榴槤軟糯十足,我敢講我至少食咗三件。最後當然唔少得嚟返杯Häagen-Dazs收尾啦!日本版嘅黑朱古力真係幾好食!個人推薦度爆燈!

吉列蠔其實都好正,但我私心鍾意金蒜燒蠔更多。

而燒比目魚係我食放題必叫嘅,因為真係好滑好香。

2025-06-03 0 瀏覽
.每次同朋友聚會揀餐廳無頭緒食咩菜式就會揀食放題,今次大家都係觀塘區,就揀左呢間極尚大瀛喜.先黎食個刺身拼盤,淨係望張相都知款式多而震撼:松葉蟹腳、三款蝦刺身:大大隻赤蝦、甜蝦及泰式虎蝦、磯煮鮑魚、三文魚、油甘魚、北寄貝、帶子、象拔蚌....足十款!款款都新鮮又厚切.當然唔止咁少嘢食啦,掃個qR code,仲有好多壽司、卷物、焗海鮮、炸物、料理、麵類等等....不得不介紹重本推介:油鹽焗膏蟹係海鮮酒家食逐隻計錢,呢度任食,仲要好好肉.籠仔豉汁蒸白鱔白鱔好肥美呀,而且味道好味.川燒珍寶鮮蠔燒大大隻蠔仲痴住個殼(即係唔係殼無限重用,安心食用),蠔肉肥美唔腥,加上香辣惹味炸蒜燒成.鐵板鵝肝多士Encore之選,鵝肝入口即化,滿口油香,襯托香脆多士及香醋汁中和,滿分.吉品鮑汁鮑魚一口花菇飯豪華粵菜,點都要試試,味道都似大師級作品.以為已經介紹完?自助區仲有好多好野介紹!先飲碗蟲草花燉雞湯,飲完暖笠笠又養生多款涼拌小食、麻辣小龍蝦、蒸蝦餃燒賣小籠包等小食任拎,唔少得日本果汁油啤酒各式飲品雪糕雪條當然唔少得,特別係有日本版haagendaz 及dreyer's!.呢間放題料理真係好多選擇,食材又高

不得不介紹重本推介:
油鹽焗膏蟹

係海鮮酒家食逐隻計錢,呢度任食,仲要好好肉

籠仔豉汁蒸白鱔

白鱔好肥美呀,而且味道好味
川燒珍寶鮮蠔燒

鐵板鵝肝多士

吉品鮑汁鮑魚一口花菇飯

豪華粵菜,點都要試試,味道都似大師級作品

呢間放題料理真係好多選擇,食材又高質!食到好滿足!
晚飯黃金時間3百零蚊食到n款野食,質素似食左自助餐,性價比高。
2025-05-29
慶祝紀念
生日
2025-06-02 0 瀏覽
試過好多間唔同嘅放題呢間相對價錢比較合理另外選擇有多好多無論係熟食定係刺身種類都OK 最緊要係有好多雪糕食雪糕一啲都唔麻虎有H牌另外仲有好多唔同種類嘅飲品經過可以值得一試
試過好多間唔同嘅放題
另外仲有好多唔同種類嘅飲品
經過可以值得一試
外賣自取
2025-06-01 0 瀏覽
最新推出還有油鹽焗蟹超有興趣,食物質素高新鮮。不過整間舖頭都太多人了,水洩不通,有少少嘈吵。可能香港人好鍾意食放題。鮑魚花菇🍄飯、豉汁蒸白鱔🐟、金湯燴花膠等[刺身]🦪鮑魚、北海道帶子、泰式虎蝦🍤等[壽司]🍣三文魚腩、海膽拖羅蓉劍魚腩、花之戀等🥩法式香草燒羊架、西京燒比目魚等🍡貓山王炸榴蓮、北海道牛乳鮮奶卷等🫕壽喜燒牛肉鍋、鮑魚皇帝蟹黃粥等[甜品],幾十款飲品、蛋糕、限定芋圓楊枝甘露🥭等。新出日本版日本版的Häagen-Dazs及movenpick任食🍧

[一品料理]
鮑魚花菇🍄飯、豉汁蒸白鱔🐟、金湯燴花膠等

[刺身]🦪
鮑魚、北海道帶子、泰式虎蝦🍤等

[壽司]🍣
三文魚腩、海膽拖羅蓉劍魚腩、花之戀等

[燒物]🥩
法式香草燒羊架、西京燒比目魚等

[炸物]🍡
貓山王炸榴蓮、北海道牛乳鮮奶卷等

[煮物]🫕
壽喜燒牛肉鍋、鮑魚皇帝蟹黃粥等

[甜品],
用餐優惠
試食活動
大癲!大瀛喜有任食油鹽焗膏蟹,我呢啲愛蟹人士唔可以錯過,蟹肉雪白,膏又夠多夠濃,啖啖都好滿足,encore咗3碟🤪另外刺身勁好味,超超超厚身,深海池魚好有咬口,三文魚腩油脂係口腔爆發,蝦新鮮爽口,一大盤10分鐘就KO咗😗串燒都有好多選擇,牛舌好有咬口,菠蘿好juicy,啖啖都爆晒汁,酸甜中和咗其他美食嘅油膩感😬仲有凍熟蝦好好好食,肉質Q彈,我自己起碼食咗10幾隻😆雪糕茶飲等等都非常之多元化,最近佢哋仲有呢個日本版嘅Häagen-Dazs同埋Movenpick,開心到爆炸,飽到抱住個肚仔走🫶🏻

2025-05-28
2025-05-29 0 瀏覽
呢日黎到觀塘亞太中心呢間極尚大瀛喜, 真係好多人, 好彩朋友一早已經訂左枱! 我地好順利咁入左去! 一入到去一定係用左QR CODE落左一轉單先, 落左刺身同埋一D 炸物, 仲有壽司同熱食,呢度既熱食都有好多選擇, 仲竟然有一個新上架既油鹽焗膏蟹! 真係好surprise! 估唔到會有, 仲要勁多膏! 我地QR CDOE落完單之後就出去拎野飲同睇下出面有咩食, 出面都有好多莉菜同甜品, 仲有個麻辣小龍蝦係任拎, 我地都拎左, 好惹味好高質! 佢既湯同椰汁雪燕都好好飲! 番到位冇耐D 刺身同野食就陸陸續續咁黎到! 真係好高質, 刺身夠哂肥美! 好好味! 仲要落幾多真係俾幾多, 我見唔到有漏單既情況! 仲有叫左芝麻雞翼等等既炸物, 認真高質, 頭先講既油鹽焗膏蟹真係食到我地lam lam 利, 超高質, 隻蟹大隻有肉又有膏, 真係好邪惡! 最後食埋日本版既haagen-dazs, 真係回哂本又滿足!

2025-05-28 0 瀏覽
刺身是放題靈魂,這裡的挪威三文魚、北海道帶子、赤蝦等均以厚切呈現,鮮甜彈牙,毫無雪藏味。自助區另設凍蝦、青口等冷盤,搭配花膠雞腳湯暖胃,層次豐富。熟食推薦炭燒廣島蠔,蒜香撲鼻,蠔肉飽滿多汁;鐵板鵝肝外焦內嫩,油脂豐腴,佐以脆片中和膩感,盡顯心思。除了日式經典的壽喜燒、天婦羅,近期新增的金牌紅燒乳鴿肉嫩入味,成為熱門Encore之選。甜品區更是亮點,除了榴槤蓉、布甸等自取甜點,最吸睛莫過於無限供應的日本版Häagen-Dazs及Mövenpick雪糕,濃郁口感完美收尾。相較同價位放題,這裡菜式更新快、漏單率低,加上清酒、梅酒任飲,以及寬敞座位,體驗感遠超預期。無論是刺身控、熟食愛好者,還是甜品迷,都能在此找到滿足。
刺身放題靈魂,這裡的挪威三文魚、北海道帶子、赤蝦等均以厚切呈現,鮮甜彈牙,毫無雪藏味。自助區另設凍蝦、青口等冷盤,搭配花膠雞腳湯暖胃,層次豐富。熟食推薦炭燒廣島蠔,蒜香撲鼻,蠔肉飽滿多汁;鐵板鵝肝外焦內嫩,油脂豐腴,佐以脆片中和膩感,盡顯心思。

2025-05-25 1839 瀏覽
呢間已經食過無數次分開下有咩我覺得好食既🔹刺身肥美大大件,就算再Encore都保持住水準🔹金枕頭榴槤燒#榴槤控 必食,烤完之後更香甜🔹鵝肝多士鵝肝勁厚切,外脆內軟配搭甜甜地既多士,食完一件又一件🔹海膽手卷一啖一件,海膽味滿分🔹紅糖糍粑新鮮炸起,熱辣辣紅糖超流心‼️軟糯感滿分‼️🔹花之戀細細件但勁足料,少飯系列💕💕🔹雞軟骨串燒每次黎最少食10串🤣🤣烤到好脆再有啲鹽味,好香口🔹燒比目魚魚皮烤得香脆,魚肉超嫩,帶有魚油香🔹法式烤羊架勁大件 火侯岩岩好 肉質嫩,唔會好蘇🔹川燒珍寶生蠔燒超惹味‼️蠔肉肥美大大粒🔹牛油煮蜆好香牛油味蜆肉大大粒,鮮甜、無沙🔹芝麻雞翼超香脆‼️外脆入面仲有肉汁少少辣 好好食仲有!🍦日本版Häagen-Dazs及movenpick任食記得食返幾杯先走呀私心推介 黑朱古力monchi😍😍😍
呢間已經食過無數次
分開下有咩我覺得好食既

🔹刺身
肥美大大件,就算再Encore都保持住水準

🔹金枕頭榴槤燒
#榴槤控 必食,烤完之後更香甜

🔹鵝肝多士
鵝肝勁厚切,外脆內軟
配搭甜甜地既多士,食完一件又一件

🔹海膽手卷
一啖一件,海膽味滿分

🔹紅糖糍粑
新鮮炸起,熱辣辣
紅糖超流心‼️軟糯感滿分‼️

🔹花之戀
細細件但勁足料,少飯系列💕💕

🔹雞軟骨串燒
每次黎最少食10串🤣🤣
烤到好脆再有啲鹽味,好香口

🔹燒比目魚
魚皮烤得香脆,魚肉超嫩,
帶有魚油香

🔹法式烤羊架
勁大件 火侯岩岩好 肉質嫩,唔會好蘇

🔹川燒珍寶生蠔燒
超惹味‼️蠔肉肥美大大粒

🔹牛油煮蜆
好香牛油味
蜆肉大大粒,鮮甜、無沙

🔹芝麻雞翼
超香脆‼️外脆入面仲有肉汁
少少辣 好好食

仲有!
🍦日本版Häagen-Dazs及movenpick任食
記得食返幾杯先走呀
私心推介 黑朱古力monchi😍😍😍
  • 芝麻雞翼
今日中午同媽咪去觀塘食放題!呢間放題超正,午市放題價錢比晚市抵好多,而且仲可以食足三個鐘,超抵玩!場內有超多唔同嘅榴槤食物,媽咪鍾意到不得了!刺身類選擇好豐富,甜蝦、赤蝦、榮螺、北海道帶子、赤貝、象拔蚌同埋泰式凍鮑魚應有盡有,兩款蝦同帶子新鮮到爆,仲有好多創意壽司,海膽手卷任食超抵!最近推出嘅油鹽焗膏蟹,真係重點推介,蟹膏豐腴,香到不得了!除咗壽司同魚生,蒜蓉燒生蠔、脆皮乳鴿、紅酒鵝肝、天婦羅、蟹黃鮑魚粥同牛肉鍋都可以任食。甜品區更有日本限定嘅Häagen-Dazs、movenpick雪糕雪條,仲有好多芝士蛋糕同布甸,甜品控絕對唔可以錯過!
仲有好多創意壽司,海膽手卷任食超抵!
最近推出嘅油鹽焗膏蟹,真係重點推介,蟹膏豐腴,香到不得了!

2025-05-24 725 瀏覽
訂位兩人座,坐埋變四人。和太太只有偷情般傾偈,和另外兩位同枱的陌生人,中間完全沒有隔閡。我們全晚聆聽,真的聽出了他們兩人工作職位的大概、收入、出行方式、那區工作。兩口子兩小時難得的外出晚飯,就因為帶位冷酷僵化的告訴你「無兩人座、坐邊度一陣都會有人坐埋嚟」而變得無言。其實建議放少一張枱,已經變得有點空間,香港人要的只是比出$350一個人能食能傾能享受一下就好,$350不算大錢但亦亦不便宜,只要願意,連茶餐廳都有卡位坐。以上種種就是香港人越少外出晚飯的原因。唔會講互勉之,我只會講下次食飯要四個人出行,亦要夠運。食餐飯要講運氣😏😏😏⋯⋯食物種類較以前少三份一,質素好好。飲品選擇多熟食未試過

食物種類較以前少三份一,質素好好。
飲品選擇多
熟食未試過
2025-05-23
5 分鐘 (堂食)
  • 芝麻雞翼
2025-05-23 816 瀏覽
朋友在觀塘工作,放工便約在交通方便的極尚大瀛喜聚舊。這裡氛圍輕鬆,非常適合聚會和慶祝活動。極尚大瀛喜的放題菜單豐富多樣,涵蓋了各式刺身、壽司、天婦羅、炸物、熟食、甜品等。每道菜品都講究新鮮與品質,讓人驚喜。首先是不能錯過的刺身拼盤,新鮮的三文魚、甜蝦,長腳蟹等鮮甜可口。壽司,各式口味的壽司,米飯彈牙,魚生新鮮。天婦羅,輕盈酥脆,搭配特製醬汁,口感絕佳。炸物,也有很多選擇,炸雞翼香脆可口,炸榴槤,也值得一試。熟食,主打的就是填飽肚子,有蟹粥,烏冬等。甜品,有Häagen-Dazs 和Movenpick雪糕,還有其他各式各樣的甜點,泡芙,布甸,馬卡龍,任君選擇。服務人員態度熱情,隨時準備提供服務。上菜迅速,主動收拾碗碟,讓整個用餐體驗更加愉快。放題的價格相對合理,考慮到食材的新鮮度和菜品的多樣性,性價比非常高。對於喜愛日本料理的食客來說,這是一個不容錯過的選擇。極尚大瀛喜的放題選擇多樣性,無論是味道還是服務都讓人滿意。這裡絕對是與朋友聚餐或家人共享美好時光的理想之地。強烈推薦前來體驗!

極尚大瀛喜的放題菜單豐富多樣,涵蓋了各式刺身壽司、天婦羅、炸物、熟食、甜品等。每道菜品都講究新鮮與品質,讓人驚喜。

壽司,各式口味的壽司,米飯彈牙,魚生新鮮。

天婦羅,輕盈酥脆,搭配特製醬汁,口感絕佳。

炸物,也有很多選擇,炸雞翼香脆可口,炸榴槤,也值得一試。

熟食,主打的就是填飽肚子,有蟹粥,烏冬等。

2025-05-21 39 瀏覽
同朋友慶祝生日,揀咗大瀛喜食放題,見佢價錢唔太貴,諗住唔會太多食物可以選擇,點知款式之多,係冇可能做到每款叫一件去試,而且飲品種類亦都好多,荼、汽水、幾款啤酒、清酒、梅酒、咖啡等都係任飲。刺身嘅款式唔係話非常多,但勝在都新鮮,同唔會切得太細件,只係帶子一開二感覺寒酸啲。鮑魚係正常發揮,食一隻就夠,反而鰻魚唔錯,媲美出面日式餐廳嘅水準,只係太「漏」唔可以食得太多。右邊嘅係鵝肝多士,鵝肝味道突出,入口即溶,多士亦夠脆,帶出一軟一硬嘅口感。佢呢個焗蠔勁正,夠大隻之餘加上炸蒜,口感豐富亦好鬆脆,齒頰留香。另一款嘅炸蠔,冇比較冇傷害,都係焗蠔味道出色啲,但我覺得都可以試吓。羊架煎得燶咗少少,但夠大件同肉質夠淋,亦有羊最重要嘅膻味,冇刻意掩蓋呢個香氣。一口嘅海膽手卷,雖然有飯會覺得好飽,但一嚐海膽嘅鮮味都唔錯。雖然佢係放題,但啲海膽都係夠新鮮,冇腥臭味。天婦羅蝦同蟹柳,size細啲,但小吃多滋味,炸粉唔厚亦夠脆。好靚嘅貓山王炸榴槤球,我只係用眼睇冇食到。烤菠蘿同樣冇食到,留番個肚食刺身同飲酒。烤榴槤聞味道已經足夠,唔使放入口,愛食榴槤可以一試。糖水揀咗楊枝甘露,味道都唔錯,正常嘢。成晚飲得最多係清

好靚嘅貓山王炸榴槤球,我只係用眼睇冇食到。

烤菠蘿同樣冇食到,留番個肚食刺身同飲酒。

烤榴槤聞味道已經足夠,唔使放入口,愛食榴槤可以一試。

糖水揀咗楊枝甘露,味道都唔錯,正常嘢。成晚飲得最多係清酒,絕對冇加水,我睇住佢用盒裝嘅清酒倒落汽水機度,入口唔錯,帶有啲甜香味,飲多都唔會咁易醉。

店內嘅座位比較窄,有些少逼夾,同埋地面
衛生情況都需要注意一下。
2025-05-01
位於觀塘亞太中心5樓嘅「極尚大瀛喜」,絕對係打工仔同食肉獸嘅天堂😍😍 晚市人均約$300任食2小時,刺身、榴槤、乳鴿、雪糕樣樣齊,性價比好高!一定要提前訂位,晚晚都爆晒場🔥 刺身✨✨三文魚勁新鮮肥美 仲要厚切!!甜蝦爆膏、帶子非常之鮮甜🤤仲有象拔蚌、磯煮鮑魚、松葉蟹腳🦀等等貴價食材,新鮮度滿分! 熱食✨✨金牌乳鴿🕊️皮脆肉嫩爆汁,川燒珍寶蠔🦪蒜香惹味,西京燒銀鱈魚🐟入口即溶!仲有金湯花膠翅🍲膠質滿滿,女生必食!仲有原粒烤榴槤、榴槤炸彈任食😆😆 牛油煮蜆同壽喜燒鍋都好正自助區🍴有好多熟食,有蝦餃燒賣點心、麻辣小龍蝦、章魚小丸子等等港式美食😋甜品雪糕✨日本版Häagen-Dazs有2款味 焦糖麻糬同埋朱古力麻糬都好正🍨 另外有湯品蟲草花雞湯、椰皇燉燕窩🥥 大滿足!

刺身✨✨

熱食✨✨

2025-05-17 326 瀏覽
再訪極尚大瀛喜~呢間性價比極高嘅放題,今次再去,佢哋又更新咗餐牌,手機落單有好多唔同嘅選擇,例如牛油蜆、鵝肝多士、壽喜燒牛鍋、楊枝甘露芋圓等等,其中好欣賞佢哋嘅壽喜燒牛鍋,壽喜燒汁濃郁,亦都幾足料!😋牛油蜆鍋亦都好香牛油味,蜆肉亦都幾多,上面仲有啲芫荽吊味😂重點係刺身盤!刺身都係任食,仲有蟹腳蟹鉗可以叫添呀😙😙外面自助區更加有唔同嘅飲品甜品小食前菜等,好豐富!佢哋最近雪糕區有日本版Häagen-Dazs/movenpick添呀,食雪糕都食回本🤣仲有成大兜黑松露同煙三文魚任夾!前菜除咗生果、沙律等,仲有青口同蝦!
再訪極尚大瀛喜~呢間性價比極高嘅放題
今次再去,佢哋又更新咗餐牌,
手機落單有好多唔同嘅選擇,
壽喜燒汁濃郁,亦都幾足料!😋
牛油蜆鍋亦都好香牛油味,蜆肉亦都幾多,
上面仲有啲芫荽吊味😂
重點係刺身盤!
刺身都係任食,仲有蟹腳蟹鉗可以叫添呀😙😙

仲有成大兜黑松露同煙三文魚任夾!
前菜除咗生果、沙律等,仲有青口同蝦!