2018-08-25
約埋兩個老友放題兼吹水,一坐低當然狂剔單啦⋯⋯𠲖,上次明明叫我裝個apps落order!點解又反撲歸真用返紙剔呢⋯⋯無尋求答案,有得食就得啦落咗單未有嘢食,當然出去拎前菜同飲品啦!前菜選擇好多,一個唔覺意拎多咗就蝕啦唔可以咁快就飽架飲品櫃選擇勁多,連清熱酷都有!維他奶都有呀海膽同鵝肝手卷,卷仔細細唔會太易食飽,但啲餸多啲就會滿足啲囉放題好少會有鰻魚,都唔錯朋友仔最愛呢款燒魚魚夠滑,燒得夠香口朋友仔最推介花膠佢話係回本嘢,花膠都幾大塊,叫一客比朋友仔食,跟住我地兩叫兩客,結果失望地嚟得一客咋有時啲嘢份量比唔足,有啲奇怪!上次食就係點燒魚叫幾次先嚟一次,叫四塊就比一塊咁囉⋯⋯刺身就比得有多無少啦,好大堆頭,我最愛希靈魚,啲蝦款式多又夠爽口,三文魚夠肥美羊鞍每次都會叫,但今次覺得麻麻地,肉質無咁好,好似係比梳打粉醃到好淋咁炸物只叫咗炸蠔同榴槤炸彈,今次炸蠔好好食芝士鰻魚玉子好吸引,帶子壽司亦都好食好少會有飛魚子壽司呀燒菠蘿又甜又多汁,今次仲係厚切,蕃薯又甜又好吃個軟雪糕有啲冰冰地嘅感覺,好有奶味食得太飽,甜品無再食其他啦,選擇都好多$258再加一,都ok啦侍應一般都係後生仔女,偏偏有一位較年
食得太飽,甜品無再食其他啦,選擇都好多
$258再加一,都ok啦
侍應一般都係後生仔女,偏偏有一位較年長嘅姐姐,真心覺得佢做嘢好勤快,又有禮貌要勁讚佢!佢仲貼心到見我地近尾聲,提我地出去拎甜品食。我地話食咗加咗肥啦,佢仲話食放題應該係咁,應對大方得體,令人感覺好舒服。因為一般侍應唔會咁好,既勤力,又幽默,又會提點人