2019-01-05 327 瀏覽
今日同朋友黎元朗食野,平時大家都幾大食,於是就專登book左間元朗放題大食特食。呢間放題係yoho商場,位置唔算太多,要食應該要book枱。我同朋友一黎就嗌左三文魚刺身同飽片,非常大塊,黎得都好快,唔洗等太耐。之後仲嗌左幾舊壽司。但個人建議黎食刺身就算,壽司未必咁受歡迎。之後仲有d炸物、燒物。我地嗌左雞軟骨、牛舌、羊鞍、燒饅魚、炸蠔。特別推介羊鞍,因為真係好好食!!呢間餐廳除左有野飲外,佢仲有好多熟食,好似泡椒鳳爪、薯格等等之外,仲有好多既甜品,例如心太軟等等。野飲都有好多,好似烏龍茶、milkkiss、cocacola 同埋維他奶等等。住屯元天既大家不紡黎試下,呢間放題同mk既放題都比得上,值得一試。

2019-01-03
2019-01-03 312 瀏覽
我覺得唔算好特別,寫紙仔既野食唔算多選擇,吞拿魚刺身係 ‘銀’既,同埋食左唔係好耐就已經Last order,不過出面既自助吧有好多款食物,雪糕有好多款揀。個人覺得出面有其他放題都比呢間好食d。
2018-12-23
慶祝紀念
生日
2018-12-30 278 瀏覽
今晚同屋企人食放題,呢間放題店真你爆到無朋友,要Book D星期六日,我都醒目特登預早兩星期。我揀佢因為佢有飲品櫃任選,重有出面有自助美食Bar,甜品櫃,雪糕机,雪條櫃,好啱我呢D成日坐唔定,出去搵野食D人。飲品好多揀,食放題我最少都飲7,8罐飲品先夠喉,有道地飲品,可口可樂,維他檸檬茶,楊協城清涼爽,新奇士OJ,全部啱心水! 家人最鐘意食壽司類,簡直係異常進擊來形容,赤貝,北海道帆立貝,煙三文魚壽司,芝士鰻魚玉子燒,蒜香牛肉,蒜香大蝦,蟹棒壽司,左口魚邊,蟹籽,黃金魷魚,秋葵八爪魚軍艦,重有係海膽,龍蝦沙律,辣味三文魚手卷,我地重覆叫左好多壽司,軍艦同手卷,但都唔覺話好飽咁,重有肚食其他,連隔離見到我地都眼望望刺身得我和細佬鍾意食,那晩俄羅絲甜蝦,北海道帶子,油甘魚,吞拿魚好食,但三文魚差D。另一屋企人愛死燒紐西蘭香草羊鞍,我覺好”so””下,但食落又接受到D肉味,越食越叫,呢款也是我地進擊的目標。另一狂進擊係天婦羅,南瓜,日本蕃仔天婦羅好食,重有虎蝦,蠔,蝦捧都好食,天婦即叫即炸,粉皮好食好脆! 我地此Part係狂叫! D甜品,自助雪糕雪條,自助甜品(有我like的馬卡龍,開心

D甜品,自助雪糕雪條,自助甜品(有我like的馬卡龍,開心)和美食,咩都食晒,真係變了滿足的巨人。
2018-12-30 9152 瀏覽
約左堆元朗嘅朋友去Yoho mall食飯,有人即興話要食極尚大瀛喜,嗰刻係一點半,原來兩點半就截單,三點就交枱,唯有快食!首先scan好bar code,揀好嘢食,就出去拎飲品!飲品種類好多,有正常實有嘅雪糕雪條同乳酪!佢另外有個前菜小食區、熱盤、水果、甜品同Candy corner,有得夾軟糖!好耐無食過放題,原來而家咁多元化!刺身好新鮮、種類都多,三文魚、珍寶大赤蝦、甜蝦同北海道帶子係encore之選!正喔中國人要有飯到肚,叫左啲壽司!花之戀、喜壽司、香蔥鵝肝帶子壽司同山葵八爪魚都係好好食!重要嘅係細細粒,紫菜又脆,唔會食幾件就被ko無晒戰鬥力!熱食都好出色喎,吉列炸蠔、榴連炸彈、芝麻雞翼(有個芝士磨菇釀雞翼,唔想”算”骨呢個係另一選擇!)同咖哩炒蟹都幾好味喎!泰式蝦餅就一般喇!蒲燒鰻魚同芝士鰻魚玉子燒都幾好食!一口牛都入味,當然天婦羅都係會叫嘅熱食!見到佢有鮑汁燴花膠,都係放題比較少見!天氣凍,臨尾叫個泡菜煱暖暖胃,呢個係咁多樣最差嘅,熱嘅味精水我地落單快,佢地又出單快,食食食,吹吹水,時間過得好快!兩點半前,侍應姐姐提定你就截單,截單前要拎埋雪糕,過時就無喇!最後開行turbo

中國人要有飯到肚

泰式蝦餅就一般喇!

我地落單快,佢地又出單快,食食食,吹吹水,時間過得好快!兩點半前,侍應姐姐提定你就截單,截單前要拎埋雪糕,過時就無喇!最後開行turbo落多少少,食埋個雪糕就閃人!飽飽滿足
2018-12-29
2018-12-23 11708 瀏覽
開左係元朗形點既極尚大瀛喜實在太近我屋企人住既地方所以就同佢地一齊去食本身已經諗住去5:30-7:00pm 果個section應該會少人d,食得舒服d老人家就唔洗同人迫或者爭野食點知5:15去到已經有一堆人排緊等入場仲有人排緊隊做登記雖然係咁,但係餐廳處理人流有一手搭半就安排人客入坐,完全無等到唔耐煩所有野都好smooth,值得讚食物方面當然有好多張紙比你畫啦,野食好多選擇刺身壽司當然唔少得仲有幾款創作料理壽司最鍾意就係試新野既我就當然每款都叫黎試下啦全部都好好味,尤其加左青瓜既,好似特別fresh d咁。另外特別推介香蔥鵝肝帶子帶子既鮮甜再加埋鵝肝獨有既香氣果然係超人氣除左係紙上面可以點既野食之外仲可以岀去拎野食,係半自助餐既感覺包括左d前菜(例如:中華沙律、螺、八爪魚,仲有比較少見既魚乾)、水果、凍熱野飲、甜品仲有要讚既湯,勁揼本入面有花膠同冬菇去幾round都仲有夾到花膠屋企人表示十萬個滿意屋企人本身食野都比較挑剔但係極上大瀛喜有多種高級食材令到有唔同口味既屋企人點都搵到岩食既野位置亦方便就腳,比起同區既放題店高分實在太好了咁以後同屋企人就有新食堂了!
開左係元朗形點既極尚大瀛喜
實在太近我屋企人住既地方
所以就同佢地一齊去食

本身已經諗住去5:30-7:00pm 果個section
應該會少人d,食得舒服d
老人家就唔洗同人迫或者爭野食

點知5:15去到已經有一堆人排緊等入場
仲有人排緊隊做登記

雖然係咁,但係餐廳處理人流有一手
搭半就安排人客入坐,完全無等到唔耐煩
所有野都好smooth,值得讚

食物方面

當然有好多張紙比你畫啦,野食好多選擇

刺身壽司當然唔少得

仲有幾款創作料理壽司
最鍾意就係試新野既我就當然每款都叫黎試下啦

全部都好好味,尤其加左青瓜既,好似特別fresh d咁。

另外特別推介香蔥鵝肝帶子
帶子既鮮甜再加埋鵝肝獨有既香氣
果然係超人氣

除左係紙上面可以點既野食之外
仲可以岀去拎野食,係半自助餐既感覺

包括左d前菜

仲有要讚既湯,勁揼本

入面有花膠同冬菇
去幾round都仲有夾到花膠
屋企人表示十萬個滿意

屋企人本身食野都比較挑剔
位置亦方便就腳,比起同區既放題店高分
實在太好了
咁以後同屋企人就有新食堂了!
10 分鐘 (堂食)
2018-12-21 264 瀏覽
大瀛喜這個名字大家應該都吾會陌生...系出左名性價比高的日式放題...知道佢系元朗開左間極尚大瀛喜...去開元朗當然要去去試下啦!一如其他嘅大瀛喜,一到晚飯時間,門口已大排長龍...好彩我地一早訂左位先吾駛等咁耐...入面裝潢環境都算可以,有自助甜品和沙律吧,仲超過十幾款嘅飲料可以自取..感覺不錯⋯⋯一坐底當然先要一盤刺身啦😋😋我地叫左刺身有:希靈魚三文魚吞拿魚油甘魚北海道帶子北寄貝珍寶赤海蝦酒煮榮螺片深海八爪魚貴蜜汁魚包片俄羅斯甜蝦每一樣都新鮮,食得出鮮甜的味道,可選的種類也很多⋯⋯仲有靚靚嘅擺碟.....👍👍其實除左刺身,佢仲有好多野食⋯⋯例如有:胡麻煙三文魚卷、燒有機新鮮菠蘿、鹽燒海蝦、黃金蝦、紐西蘭香草羊鞍、禦品包汁會花膠、旋片和風汁炒牛樓粒、雪花牛肉鍋...等等..每一樣也能保持水準...我地食左差不多兩個小時...每個人都飽到上心口...每人都系兩百幾..直系一間性價比很高的餐廳!
一坐底當然先要一盤刺身啦😋😋我地叫左刺身有:
深海八爪魚
貴蜜汁魚包片
俄羅斯甜蝦
2018-12-19 545 瀏覽
日式放題食咩就唔多講,大家睇番佢個page入面就知,講重點。①點餐要你用QR code,強制你做會員,有新鮮感但我個人不太喜歡強制做會員這種手法,見人見智。②食物款式真心算多,但個人係重精不重多,多又唔係樣樣好反而會令我反感,整體來說,刺身類係不錯的,但不可能全程食刺身,刺身以外全部中規中矩。③會無里頭地來一些沒有點過的食物,如果唔係即時發現,之後一係叫店員撤走,一係就求其照食,再唔係就。。。你明的。呢個價錢真係可以食更好,有下次的可能性很小。
②食物款式真心算多,但個人係重精不重多,多又唔係樣樣好反而會令我反感,整體來說,刺身類係不錯的,但不可能全程食刺身刺身以外全部中規中矩。
呢個價錢真係可以食更好,有下次的可能性很小。
2018-12-17 9119 瀏覽
元朗愛吃之人甚多,所以食店開到成行成市,不過數來數去數到放題卻沒有幾間。直至「極尚大瀛喜」落戶於Yoho mall,成為大家食放題的目標,剛開張時人潮晚晚擠滿門外,連電話訂座都要排上一段時間,非常誇張。如想於星期六日食的話,就要早兩星期訂定檯,店方除了訂座外,也有預留座位予walkin客,不然可碰碰運氣,於門外排隊取票等候。 為慰勞姪仔姪女幫忙搬家,加上後生仔女都均為大胃之人,請他們吃這家放題是最好不過的選擇。 早兩星期電話訂座星期六晚7:30-9:30這時段,不過光顧的人實在太多,就算訂了座去到也要等十多分鐘才能安排入座。店內裝潢不錯,而且佔地也挺廣,不過座位排得較密,有點迫狹,帶上bb車的我們都需要將車收起放於一旁。 90分鐘的放題收為每位$268,為爭取更多的時間,一坐下就即刻打開如電話簿厚的落單紙,十多頁不同的食物種類,點選都需要用上些時間。 趁落完單等食物到來時,除了去取飲品外,不少得到自助bar走一趟:生果、沙律、前菜、青口、鳳爪、蛋撻、炸薯格、中式熱葷等,中西日式真是什麼都有,不過就放得較為雜亂,但無損食客的挑選意欲。 飲品選擇算是多,汽水、果汁,有紙包
元朗愛吃之人甚多,所以食店開到成行成市,不過數來數去數到放題卻沒有幾間。直至「極大瀛喜」落戶於Yoho mall,成為大家食放題的目標,剛開張時人潮晚晚擠滿門外,連電話訂座都要排上一段時間,非常誇張。如想於星期六日食的話,就要早兩星期訂定檯,店方除了訂座外,也有預留座位予walkin客,不然可碰碰運氣,於門外排隊取票等候。

飲品選擇算是多,汽水、果汁,有紙包有罐裝亦有膠樽裝,更有熱紙包飲品提供,照顧到不同朋友需要。
先來生冷食物:刺身壽司、卷物、軍艦、手卷等。
刺身
三文魚、吞拿魚、甜蝦等都是必選項目,以冰鎮上場確保新鮮,再加點乾冰效果,吸引眼球之餘,主角刺身質素也不錯。
火炙壽司:
有7款選擇,精選了燒三文魚腩、蟹捧和蒜香大蝦來試試,火炙過更添惹味,其中燒三文魚腩是最受歡迎。
火炙壽司
蟹捧
卷物:
吉列炸蝦卷,中間包裹著的炸蝦炸得香口,只是面頭的沙律醬少一點的話,是值得再點的。
吉列炸蝦卷
軍艦:
香蔥拖羅蓉軍艦,雖然不是靚拖羅,但過過口癮也挺不錯。
香蔥拖羅蓉軍艦
手卷:
辣味三文魚手卷,加了味道的三文魚十分惹味,而且size不是很大,可以多吃一卷都不怕滯。
辣味三文魚手卷
創作料理:
點兩款來試試:胡麻煙三文魚卷、芝士鰻魚玉子燒,醬汁下得較多,雖然味道不錯,但有點膩。
創作料理
燒物: 黃金燒帆立貝
燒得金黃賣相挺吸引,芝士份量十分多,不過帆立貝相對細粒。
黃金燒帆立貝
串燒: 點了牛舌、鹽燒雞骨串
雖然雞骨串是現成貨色,但一口一粒,香口之物又是吸引。
串燒
鹽燒雞骨串
鹽燒鯖魚
一整條到來簡直是回本之選,煎香的魚皮香脆,灑上檸檬汁更惹味。
鹽燒鯖魚
炸物:
芝士年糕,炸得香口,鹹香芝士味加上年糕煙韌口感,這款值得推介再番點!
芝士年糕
雖然天婦羅只有4款:蝦天婦羅、蟹棒天婦羅,南瓜天婦羅和北海道牛乳炸鮮奶,但每款都是吸引,款款都要點上!天婦羅炸得算金黃而且沒有太多油溢出,炸漿薄脆又香口,前後點了3 round才勉強滿足到口慾呢!
煮物:
牛肉鍋熱騰騰的到來,撇除鹹度高出少少外,味道濃而帶甜,而且鍋料十足,非常飽肚又滿足。
牛肉鍋
清酒蜆
酒味未算很濃,沒有苦澀易入口,不過蜆有少許沙。
清酒蜆
一品料理:
黃金咖哩炒蟹
見到好多人都點這款,而且賣相又不錯,於是也跟著點。咖哩味好香而且好入味,蟹件亦給得慷慨,一份差不多有半隻蟹。

蒜片和風汁炒牛柳粒
加入蒜片十分香口,不過牛肉切得挺大粒,而且脂肪較多,食兩三粒已經有點膩。
蒜片和風汁炒牛柳粒
甜品方面:除了蛋糕仔、慕絲杯、泡芙外,還有盒裝豆腐花、乳酪等;大家最關心的雪糕卻只有牛奶公司的雪糕雪條,極其量是韓國蜜瓜雪條,沒有H和M字頭的雪糕供應,這方面較為遜色,令人有點失望呢!所以置於隔離的自助雪糕機十分受歡迎。
軟雪糕有蜜瓜和乳酪兩種口味,亦可選擇扭紋,配料跟雪糕醬都有幾款提供,味道不錯而且又有得玩,挺受歡迎。
軟雪糕
去食放題真的是非常放縱的一回事,大家都搏鬥到最後一刻,臨走前手中仍緊握一杯雪糕,90分鐘的時光雖然有點急速,但口腹滿足之餘也吃得開心。
芝士年糕
2018-12-16 263 瀏覽
成班朋友唸唔到食乜,唔係放題就打邊爐啦,今次去左元朗呢間食大瀛喜,呢間d野食上得勁快,基本上比左order 紙,10分鐘度已經黎左大部分野食啦,覺得呢排好似無旺角果邊甘新鮮甘,不過客就當然無甘多啦
2018-12-16 196 瀏覽
比起一年前的食物質素是差了點,但還是非常不錯。食物同飲品種類很多,花膠大大塊都任食。刺身新鮮。唯獨今次食甜品的奶製品類都有種不是壞的怪味,這是美中不足。所以轉戰乳酪雪糕。但整體環境,食物同服務都覺得抵食
比起一年前的食物質素是差了點,但還是非常不錯。
食物同飲品種類很多,花膠大大塊都任食。
但整體環境,食物同服務都覺得抵食
2018-12-06
2018-12-10 254 瀏覽
最近有屋企人生日,想搵個地方同佢食嘢慶祝見好耐冇出元朗,就同埋佢一齊出去搵下有冇好嘢食咁耐冇出嚟,元朗大馬路附近多左個咁大型嘅商場之後費事周圍搵,見有間幾多人等位嘅放題就入去試下食物款式都算多 雖然係放題,但係見到無論係壽司刺身,定係炸物等等都有啲特別嘅花款可以揀,就算一般出面嘅日式餐廳都未必有嘅食物呢度都有得試如果覺得肚餓就有啲熟食可以食住先雪糕都有好多款式可以揀有我最鍾意嘅甜品一輪瘋狂咁嗌食物之後,最期待嘅刺身到咗喇刺身食落非常之新鮮,師父切得大大塊,絕對唔係出面切到好薄好孤寒咁 所以食落去非常之有口感壽司都有啲出邊少食到嘅款式,我最推介係個左口魚壽司,啲魚肉食落去好滑好好味天婦羅炸得好香脆,入面一啲都唔老,個羊架就係屋企人encall再encall嘅選擇除咗普通壽司,仲有呢啲特色款嘅壽司,樣樣都好好味食埋甜品就係完美嘅一餐
最近有屋企人生日,想搵個地方同佢食嘢慶祝

見好耐冇出元朗,就同埋佢一齊出去搵下有冇好嘢食

咁耐冇出嚟,元朗大馬路附近多左個咁大型嘅商場
之後費事周圍搵,見有間幾多人等位嘅放題就入去試下

食物款式都算多

如果覺得肚餓就有啲熟食可以食住先

雪糕都有好多款式可以揀

有我最鍾意嘅甜品

一輪瘋狂咁嗌食物之後,最期待嘅刺身到咗喇

所以食落去非常之有口感

除咗普通壽司,仲有呢啲特色款嘅壽司,樣樣都好好味

食埋甜品就係完美嘅一餐

• 刺身
2018-12-09 176 瀏覽
有一段時間冇去過元朗, 搭車嘅時候, 見到入大馬路前有一個好大嘅新商場, 近聖誕節,個商場嘅佈置都好靚, 商場嘅通道都好闊落, 幾好行。 行咗個幾兩個鐘, 開始肚餓搵嘢食, 同行朋友話想食日式放題, 然後去睇下個水牌, 搵到有一間 極尚大瀛喜, 價錢係238一位, 都幾抵, 所以去試。餐廳好大估計差不多坐到200人, 裝修都豪華, 座位闊落, 枱櫈地板都乾淨。入座時, 見到有自助飲品櫃好多選擇, 有自助雪糕櫃有我至愛嘅脆皮雪條, 自助雪糕吧等。通常成日式放題 ,第一時間就係叫刺身, 上菜速度好快, 因為人數唔多, 所以第一輪刺身都唔算叫得多, 啲刺身都好新鮮, 咁啱呢盤刺身嘅三文魚係魚腩位置 所以好肥美。然後叫咗啲特色壽司, 有三文魚腩壽司, 黑松露大蝦壽司, 左口魚壽司等..呢度啲熟食燒羊扒都好正, 佢用咗孜然調味。熟食仲有鹽燒大蝦, 鹽燒牛脷, 芝士蘑菇釀雞翼 等, 個芝士蘑菇釀雞翼超正, 我叫咗兩次。仲有叫咗啲卷物同埋天婦羅。食咗一輪, 再叫多咗一次刺身, 同埋啲小食, 呢餐飯全程上菜時間都好快, 啲食物數量都嚟得好準, 因為之前試過食其他放題, 試過上錯嘅數量畀落單嘅數量少。

呢度啲熟食燒羊扒都好正, 佢用咗孜然調味。

仲有叫咗啲卷物同埋天婦羅。

最後梗係食最愛嘅脆皮雪條, 仲食咗兩條。

2018-12-09 213 瀏覽
處處都是放題,唔係唔食呀!今日去元朗這間放題,除了食物款式夠多、價錢夠親民外,更新推期間限定的活魚刺身,非常新鮮!叫左野食未黎既時間,就梗係出去揀下飲品既啦!飲品都係仼飲既,選擇都好多添架!特別d既飲品除左有一支支既橙汁外,重有清熱酷,又有好多熱飲,正刺身一定先食三文魚:肉質晶瑩 剔透 放在冰粒上 ,非常新鮮。吞拿魚:魚厚而新鮮,超滿足。希靈魚:一向口感特別有層次。油甘魚,深海八爪魚,北寄貝,酒煮榮螺片:味道鮮美,北海道帶子:入口嫩滑有口感 ,珍寶赤海蝦:肉質嫩滑,貴蜜汁魚包片:新鮮美味,俄羅斯甜蝦:有大隻厚肉的甜蝦 再來就是壽司:三文魚腩壽司、蒜香牛肉壽司、燒三文魚腩壽司、鵝肝帶子壽司、胡麻煙三文魚卷、黃金魷魚軍艦、生葵八爪魚食軍艦、海膽手卷 燒有機新鮮菠蘿:又甜又多汁,開胃消臍值得推薦比大家!每次食放題都不會放過既炸物出場,有北海道牛乳炸鮮奶,紫心香芋丸,榴槤炸彈,炸漿唔太厚,食落熱辣辣同唔會一口油,榴槤咬開香脆外皮,入面既軟滑榴槤就會流出黎,一硬一軟, 口感味道滿分!比目魚西京燒,芝士磨菇讓雞翼一眾燒物都幾出色架旋片和風汁炒牛枊粒:牛肉粒都好正,做得好入味,夠曬juicy 雪花牛

燒有機新鮮菠蘿:又甜又多汁,開胃消臍值得推薦比大家!

比目魚西京燒,芝士磨菇讓雞翼一眾燒物都幾出色架
雪花牛肉鍋、禦品包汁會花膠好鮮甜

成餐飯見到d服務員走場走得好急,清枱清得好快,但都冇黑面,而且價錢公道,會再幫襯下次可以再多些人一起來
2018-11-29 257 瀏覽
元朗咁多好野食,要乜有乜,就算係放題,都有唔少選擇。之前呢間餐廳開業時,一直人流不減,每次買comebuytea都見到呢間放題大排長龍,終於終於,係一個即興既星期五晚上,因為6pm時間尚早的關係,四人walk in竟然即刻入得去食,so happy!!!正可以吃過痛快,並好好發洩一下工作情緒。食物是ok合格的,但這間放題感覺反而選擇不是太多,重點是壽司吧?但有卡位坐,不用排隊等候,都是加分的,可以一試ga!!

但有卡位坐,不用排隊等候,都是加分的,可以一試ga!!
2018-11-28 276 瀏覽
同家姐去左元朗shopping行街,元朗唔同左好多,人多左又多左好多唔同種類既餐廳而我地一早已經簡左食放題我地係頭幾個入去,食第一Round既!裝飾同sofa 望落好新淨,坐位都坐得幾舒服,唔會太逼壽司種類都幾多款,其實仲有兩張壽司紙,不過我唔記得影鵝肝帶子壽司最出色~最鐘意~食落真係好香既鵝肝味芝士鰻魚壽司既芝士係半溶既狀態,唔錯!刺身盤~呑拿魚好新鮮,食禁多塊都係無筋珍寶赤蝦真係珍寶size同我既手指一樣粗,好滿足串燒炸物都好出色,皇帝蟹柳天婦羅炸粉夠薄,好味女士最適合食既御品鮑汁燴花膠,花膠入曬味,食多d皮膚都好d夠滋補!食完花膠,飲左碗魚翅蟲草燉雞湯,話就話係雞湯,但其實唔肥~多重滋補!飲品櫃都好大,有白色版既可樂shopping完食放題係一種享受,可以瘋狂任食
而我地一早已經簡左食放題

壽司種類都幾多款,其實仲有兩張壽司紙,不過我唔記得影
鵝肝帶子壽司最出色~
最鐘意~食落真係好香既鵝肝味
芝士鰻魚壽司既芝士係半溶既狀態,唔錯!

刺身盤~呑拿魚好新鮮,食禁多塊都係無筋

珍寶赤蝦真係珍寶size
同我既手指一樣粗,好滿足

串燒炸物都好出色,皇帝蟹柳天婦羅炸粉夠薄,好味

女士最適合食既御品鮑汁燴花膠,花膠入曬味,食多d皮膚都好d
夠滋補!

飲品櫃都好大,有白色版既可樂

shopping完食放題係一種享受,可以瘋狂任食