2018-12-30
約左堆元朗嘅朋友去Yoho mall食飯,有人即興話要食極尚大瀛喜,嗰刻係一點半,原來兩點半就截單,三點就交枱,唯有快食!首先scan好bar code,揀好嘢食,就出去拎飲品!飲品種類好多,有正常實有嘅雪糕雪條同乳酪!佢另外有個前菜小食區、熱盤、水果、甜品同Candy corner,有得夾軟糖!好耐無食過放題,原來而家咁多元化!刺身好新鮮、種類都多,三文魚、珍寶大赤蝦、甜蝦同北海道帶子係encore之選!正喔中國人要有飯到肚,叫左啲壽司!花之戀、喜壽司、香蔥鵝肝帶子壽司同山葵八爪魚都係好好食!重要嘅係細細粒,紫菜又脆,唔會食幾件就被ko無晒戰鬥力!熱食都好出色喎,吉列炸蠔、榴連炸彈、芝麻雞翼(有個芝士磨菇釀雞翼,唔想”算”骨呢個係另一選擇!)同咖哩炒蟹都幾好味喎!泰式蝦餅就一般喇!蒲燒鰻魚同芝士鰻魚玉子燒都幾好食!一口牛都入味,當然天婦羅都係會叫嘅熱食!見到佢有鮑汁燴花膠,都係放題比較少見!天氣凍,臨尾叫個泡菜煱暖暖胃,呢個係咁多樣最差嘅,熱嘅味精水我地落單快,佢地又出單快,食食食,吹吹水,時間過得好快!兩點半前,侍應姐姐提定你就截單,截單前要拎埋雪糕,過時就無喇!最後開行turbo
我地落單快,佢地又出單快,食食食,吹吹水,時間過得好快!兩點半前,侍應姐姐提定你就截單,截單前要拎埋雪糕,過時就無喇!最後開行turbo落多少少,食埋個雪糕就閃人!飽飽滿足