2019-01-29 171 瀏覽
我唔係太鐘意食酒店的自助餐,好多時成四佰蚊,都唔係任飲,係D甜品幾好,但我又唔係咁好,事關我好刷得,但飲野重勁,閒閒地一晚飲十支野飲! 所以同朋友揀呢間,因為我貪佢有任飲。此外,壽司我係勁愛食,而呢問壽司質素好唔錯,好似蒜香牛肉同原條穴子壽司,喜壽司和胡麻煙三文魚卷.,忌廉芝士鰻魚卷也好吃。天婦籮,我覺得南瓜和蠔天婦籮好味,我鐘意佢粉漿夠厚,皮夠脆! 另外D炸物呢間係最好食,夠香脆,但唔油,芝士年糕,芝麻雞翼,榴蓮炸蛋,炸蠔,都好食。燒烤的食物都新鮮,質素平均燒海蝦和帆立貝好食,特別係帆立貝加了芝士蒜蓉焗特別好食。其他一品料理無咩款,但整體好吃,特別係蒜片牛柳粒,叫了好多次。甜品其實唔多款,都幾好味我覺得雪糕機D雪糕好食,又有D杯杯乳酪,幾好。

燒海蝦和帆立貝好食,特別係帆立貝加了芝士蒜蓉焗特別好食。

甜品其實唔多款,都幾好味
我覺得雪糕機D雪糕好食,又有D杯杯乳酪,幾好。