2022-05-09 175 瀏覽
母親節正日食午餐都預左多人,一定要預早訂位,呢間放題星期六日都唔好指意可以walk-in 。食物正常,都多款揀,飲品選擇多,食材都新鮮,漏單情況有,不過唔嚴重,始終人太多,唔係專登漏嘅,叫刺身壽司果啲貴假野都無漏過。前菜,湯,甜品飲品都自己係外面拎,減少待應工作量,呢個安排唔錯甜品選擇都多,雪糕,雪條,糯米糍,乳酪都有,最好食係榴連雪條,雪糕糯米糍就麻麻哋得士多啤梨夾心同埋朱古力味酸菜魚係全場最唔好食嘅嘢,佢個湯底太酸但其實啲魚好滑,浪費左啲魚待應收碟都好勤力,當日母親節餐廳幾有思送每個媽媽一紮小玫瑰花,好有驚喜

待應收碟都好勤力,當日母親節餐廳幾有
思送每個媽媽一紮小玫瑰花,好有驚喜

2022-05-08
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節
  • 榴槤雪條
  • 芝麻雞翼
  • 牛肉鍋
久違了嘅晚市堂食!梗係要去食返夠本,放題係我嘅首選,想食幾多就叫幾多!相信大家都好渴望有晚市,呢晚我5點半到餐廳,已經坐滿哂人,仲要唔接受walk in客,認真誇張!想食嘅話真係要提前訂位~🔸刺身拼盤三文魚、赤蝦、吞拿魚、帶子、油甘魚、八爪魚都好新鮮,三文魚厚切,入口有口感!赤蝦又大隻,勁正!!🔸壽司🍣炙燒三文魚腩,蒜香牛肉,呢兩款好正,炙燒過更香~另外仲有好多款卷物!!🔸燒牛舌🍢串燒上灑上鹽,好惹味,牛舌肉質爽口🔸芝麻雞翼雞全翼,新鮮熱辣炸出嚟,勁好味🔸天婦羅叫左三款,炸蝦、蟹柳同南瓜,蟹柳好大條,好好味🔸燒羊架肉質軟腍,羊無膻味,平時唔太食羊肉嘅我都食到!加上有陣燒烤味,食落更香口~🔸醉鮑魚隻鮑魚都唔細隻架,紮實有口感,酒味唔算濃但係個汁幾惹味!🔸壽喜燒牛肉鍋🍲肥牛足料,而且好有牛味,放題都食到咁嘅牛好滿足,鍋裡仲有豆腐、冬粉同雜菜,冬粉夾壽喜燒湯食好match!🔸燒菠蘿🍍就算燒完都勁juicy,好香甜甜品都有好多款,雪糕、蛋糕、乳酪、豆腐花都有,其中最吸引我係個朱古力糯米糍,外皮超軟糯,內餡係朱古力mousse,超好味!我忍唔住食左3個🤣飲品都好多選擇,啤酒、梅酒、汽水、冷泡茶、

🔸刺身拼盤

🔸壽司🍣

🔸燒牛舌🍢
串燒上灑上鹽,好惹味,牛舌肉質爽口

🔸芝麻雞翼
雞全翼,新鮮熱辣炸出嚟,勁好味

🔸天婦羅
叫左三款,炸蝦、蟹柳同南瓜,蟹柳好大條,好好味

🔸燒羊架

🔸醉鮑魚
隻鮑魚都唔細隻架,紮實有口感,酒味唔算濃但係個汁幾惹味!

🔸壽喜燒牛肉鍋🍲

🔸燒菠蘿🍍
就算燒完都勁juicy,好香甜

飲品都好多選擇,啤酒、梅酒、汽水、冷泡茶、果汁。。。咩都有,大人小朋友都啱飲,非常好

整體性價比超高,$2XX埋單可以任飲任食,難怪全場full house!

2022-05-03 291 瀏覽
今日同朋友一齊去元朗食嘢,就算係平日,呢一間放題都仍然係好多人,對上一次食已經係疫情之前,今次再嚟真係好開心入到去已經可以有任拎前菜,嘢飲,熱食,碗仔翅,湯食完放題之後飲碗湯暖一暖身真係好緊要另一個地方就係甜品,有雪糕和乳酪,仲有糖果我哋叫咗唔同嘅刺身,例如三文魚,吞拿魚,虎蝦,希靈魚,油甘魚,帶子等等所有嘅刺身都好肥美,仲有新鮮,同埋彈牙!我最鍾意就係帶子,好大粒!仲有油甘魚都好大塊❤️ 三文魚必食!呢度嘅壽司好多選擇第一啖食嘅就係細細件嘅牛肝壽司,牛肝入口即溶另外,牛肉火炙壽司都超好食,好香牛肉味之餘,都係入口即溶鰻魚玉子燒,非常特別嘅配搭,好食到我叫咗兩次三文魚腩正☺️☺️蝦多士非常讚!🥰 又係要encore叫咗紫薯,榴槤,炸蝦丸三款都非常好食!總括來講,會再嚟食,因為質素真係高,壽司係最多選擇,一定要試

入到去已經可以有任拎前菜,嘢飲,熱食,碗仔翅,湯

食完放題之後飲碗湯暖一暖身真係好緊要

另一個地方就係甜品,有雪糕和乳酪,仲有糖果

呢度嘅壽司好多選擇
第一啖食嘅就係細細件嘅牛肝壽司,牛肝入口即溶

另外,牛肉火炙壽司都超好食,好香牛肉味之餘,都係入口即溶

鰻魚玉子燒,非常特別嘅配搭,好食到我叫咗兩次

三文魚腩正☺️☺️

蝦多士非常讚!🥰 又係要encore

叫咗紫薯,榴槤,炸蝦丸
三款都非常好食!

成日見到好多人排到,今日黎到真係好多人😨好彩有訂位✌🏻食得放題咁梗係要整番一大盆刺身打下卡😍刺身非常新鮮,種類又多!連花海蜇都有得揀👍🏻油甘魚非常肥美🤤叫多幾片油甘魚已經值回票價👏🏻 必試俄羅斯甜蝦酒煮榮螺片😋呢度最好就係每樣都細細份,連壽司都係一口一件🍣可以試多幾款之餘又唔會飽到食唔落其他食物👍🏻👍🏻鹽燒牛舌🐮👅牛香滿滿👃🏻燒紐西蘭香草羊鞍肉質好嫩又多汁👍🏻新鮮燒起好香羊羶味🤤🤤水準之作👍🏻清酒煮蜆好鮮甜🤤鵝肝壽司十分邪惡🤤🤤🤤燒有機新鮮菠蘿係encore再encore🍍甜到爆😋😋😋總括而言,作為午市放題物超所值👍🏻就算好多人好忙都唔會甩單,員工仲超有禮貌👏🏻值得讚揚👏🏻👏🏻👏🏻
成日見到好多人排到,今日黎到真係好多人😨好彩有訂位✌🏻

食得放題咁梗係要整番一大盆刺身打下卡😍

鹽燒牛舌🐮👅牛香滿滿👃🏻

清酒煮蜆好鮮甜🤤

鵝肝壽司十分邪惡🤤🤤🤤

燒有機新鮮菠蘿係encore再encore🍍甜到爆😋😋😋

刺生放題😍必食鵝肝 拖羅壽司🍣想食吃到飽又高質日式放題!大瀛喜(旺角分店)非常為食既我地😆! 完全可以食到回晒本!冇諗過日式放題竟然有:❗️❗️希靈魚刺身,挪威三文魚刺身,北海道帶子刺身壽司方面:😍😍😍😍黑松露油甘魚腩壽司鵝肝 拖羅壽司深海池魚王壽司鹽燒三文魚腩壽司醬醬燒帝皇蟹棒壽司汁燒蒜蓉牛肉壽司醬燒紐西蘭青口壽司京蔥拖羅蓉塔飲品方面完全估唔到:有梅酒、清酒仲有熱清酒非常有去到日本既感覺🇯🇵甜品:沖繩特色岩鹽雪糕🍦仲可以搭配焦糖爆谷😍非常高質!聽朋友講,tst 總店甜品有馬卡龍。午市仲要系$250😩平到喊!大家快快book.回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟大瀛喜日本料理 旺角店旺角九龍旺角彌敦道655號5樓3621 0901(🌟只適用於放題訂位) 可接受 1-20 位訂位(含大人與小孩) * 超過 20 人的訂位,請使用電話預約 36210901#日式放題#放題#自肥 #放題推介 #美食推薦#美食日記 #美食攝影 #美食地圖 thkfoodie#foodphotography #foodig #抗疫日常 #美食分享 #hkfoodblogger #foodpics #foodblog#foodhea
刺生放題😍必食鵝肝 拖羅壽司🍣

冇諗過日式放題竟然有:❗️❗️
希靈魚刺身,挪威三文魚刺身,北海道帶子刺身

壽司方面:😍😍😍😍
汁燒蒜蓉牛肉壽司
醬燒紐西蘭青口壽司
京蔥拖羅蓉塔

飲品方面完全估唔到:
有梅酒、清酒仲有熱清酒
非常有去到日本既感覺🇯🇵

甜品
沖繩特色岩鹽雪糕🍦
仲可以搭配焦糖爆谷😍
非常高質!

聽朋友講,tst 總店甜品有馬卡龍。
午市仲要系$250😩平到喊!
大家快快book.

回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟

大瀛喜日本料理 旺角店
旺角九龍旺角彌敦道655號5樓
3621 0901

#日式放題#放題#自肥 #放題推介 #美食推薦
#美食日記 #美食攝影 #美食地圖 thkfoodie
#foodheaven #foodlover #foodporn #吃货#香港美食指南
2022-04-30 235 瀏覽
我相信每個香港人一收到消費劵,都打算用來吃一餐放題或自助餐,畢竟經歷了一段艱難的時期,要好好地放肆及「自肥」。今次是第二次跟朋友來到這間元朗放題了,已經有四五年沒來過了,很懷念。位置:在元朗地鐵站H出口,電梯直達二樓後一直往前行,去到商場角落位置就對了。環境:面積相當大,應該超過一百張枱,中間位置是自助區,我們坐在刺身師父枱前面,但看不到師父工作畫面。服務:用QR Code下單,等了七八分鐘就差不多上菜,畢竟當日差不多全場爆滿,而且還是平日,可想而知香港人多懷念放題。午市:食物款式很多,以下是我個人推介必食:刺身🥢:三文魚、油甘魚、希靈魚、帶子、赤海蝦、虎蝦、甜蝦、八瓜魚和海蜇,當中一定會吃厚切三文魚,油甘魚的色澤都很靚,而想吃爽彈口感就可以點八瓜魚和海蜇,帶子很新鮮,我們唯一是不會點吞拿魚。壽司🍣:三文魚籽花卷、香蔥鵝肝帶子、柚子油甘魚腩、黑松露赤蝦、蒜香極尚牛肉火炙、京蔥三文魚腩、左口魚群邊火炙、蒜香牛油大蝦、醬燒青口,當中一定要吃芝士鰻魚玉子燒和火炙左口魚,入口即溶,色香味俱全。燒及炸物🥢:熔岩蝦🍤球、榴槤炸彈、紫薯炸彈、炸雞軟骨、燒菠蘿🍍,其中炸蝦球很有創意,中間是流心的芝士,
我相信每個香港人一收到消費劵,都打算用來吃一餐放題自助餐,畢竟經歷了一段艱難的時期,要好好地放肆及「自肥」。今次是第二次跟朋友來到這間元朗放題了,已經有四五年沒來過了,很懷念。

環境:

午市:食物款式很多,以下是我個人推介必食:

刺身🥢:

壽司🍣:

燒及炸物🥢:
而榴槤炸彈的餡很豐滿,外脆內流心,一定要吃。

最新款式:龍蝦沙律拌櫻花蝦🌮多士、醉鮑魚、鹹蛋黃大蝦🍤,
當中蝦多士最好吃,因為多士是烘得很香脆,還塗上了蒜蓉牛油醬,配涼涼的龍蝦沙律,蝦味很突出。

甜品🧁:

自助區有超過十幾款的選擇,有木糠布甸、🍰朱古力蛋糕,朱古力幕絲、蛋撻、泡芙等,
當然少不了雪糕雪條🍦,我當時吃得太多了,
只能吃一杯抹茶雪糕,但很滿足,
因為有很多配料,🍬糖果、珍珠、🍫朱古力粒等任夾,自由配搭一杯可口又色彩繽紛的雪糕。

飲品🥤:
有咖啡機☕️、果汁🧃機、冷飲櫃有各式汽水、🍺啤酒等,我試飲了美祿咖啡☕️,美祿味道大於咖啡,亦喝了椰青水,很解渴。

吃完這一餐真是要多做運動🥹,畢竟是很高卡路里。

2022-04-28
2022-04-29 175 瀏覽
極尚大瀛喜日本料理, 元朗西鐵站 Yoho 戲院樓上, 對於喺 Yoho 會迷路的我😑, 都唔算難搵! 我記得幾年前朋友帶我去食過晚市放題, 今次帶朋友去食午市放題 $218, 好抵食, 性價比高! 🍣刺身、壽司乃此行重點! 選擇種類多, 魚生鮮甜, 唔會雪到死實, 我們表示很欣賞! 🦀壽司當中 “鵝肝帶子壽司、左口群邊、香蔥拖羅及蟹肉蟹膏” 最得我歡心! 飯唔會過酸過軟, 小小的一件, 唔會太飽! 🍤熱食只點了 “御品鮑汁燴花膠” 、羊扒、天婦羅蝦、黃金醬燒帆立貝、牛舌等, 全數高質, 當中花膠及羊扒必點, 花膠又大件又厚又腍又滑, 補補骨膠原! 羊扒肉質嫩滑, 連唔好食羊的我也表示很欣賞! 🍍最開心係燒物竟然有燒菠蘿, 仲要厚切又大件, 超香甜! 🍧甜品有多款選擇, 更有自助雪糕機及甜筒、雪條等, 任群選擇! 整體性價比高, 無漏單, 讚!

🍣刺身壽司乃此行重點! 選擇種類多, 魚生鮮甜, 唔會雪到死實, 我們表示很欣賞!

🍍最開心係燒物竟然有燒菠蘿, 仲要厚切又大件, 超香甜!

整體性價比高, 無漏單, 讚!
2022-04-26 246 瀏覽
#元朗 🌟新搬入元朗, 朋友帶我去試試性價比超高的放題! 因為晚餐時間太多人, 我們選擇先來個午市, 可以慢慢食, 下次再試晚市! 🤗“極尚大瀛喜日本料理” 位於 Yoho, 元朗西鐵站 Yoho 1期出口, 正正戲院樓上, 很容易找到! 午餐時段可食至 3pm, 2:30pm 截單, 有足夠時間細意品嚐!🍣刺身、壽司、手卷、燒物、一品料理、天婦羅…等等, 應有盡有! 💃飲品、前菜、湯、冷盤海鮮、甜品、雪糕等, 均在前檯自助! 蝦、青口、醉雞翼等質素甚高! 🍣先來刺身及壽司, 各有十多款選擇, 味道鮮甜, 並不是雪到冰的那種, 高質素! 🍤熱食方面, 單點了比目魚、羊扒、天婦羅蝦等! 全都是高質素, 蝦爽口彈牙, 炸漿不厚! 比目魚外皮燒至香脆, 油香滿溢! 🥩羊扒有淡淡的羊羶味, 肉質嫩滑, 燒得甘香, 懂得欣賞的人便會懂, 為的就是這陣羶味! 🍦自助軟雪糕, 有雲尼拿及抹茶味選擇, 配料極多, 還有軟糖, 為這一餐劃上完對句號!
#元朗

🍣刺身壽司、手卷、燒物、一品料理、天婦羅…等等, 應有盡有!

💃飲品、前菜、湯、冷盤海鮮、甜品、雪糕等, 均在前檯自助! 蝦、青口、醉雞翼等質素甚高! 🍣先來刺身壽司, 各有十多款選擇, 味道鮮甜, 並不是雪到冰的那種, 高質素!

2022-04-24 267 瀏覽
講起食放題通常都會諗起極尚大瀛喜. 呢間放題店更加係元朗人嘅至愛就算平日嘅中午時段. 都依然人山人海😳好多人排隊等食. 好彩有訂到位距離上一次食都已經有一段時間. 食物嘅種類好似變多咗喺自取區度. 竟然有碗仔翅同少量熟食. 仲有一啲日式前菜. 雪糕雪條同軟糖🤣🤣大人同小朋友都可以一樣食得咁開心另外嘢飲方面都有好多選擇. 由咖啡. 椰青水到普通茶類同埋汽水都有一開始當然瘋狂食刺身回本. 然後再食壽司😝質素都唔錯. 選擇亦都好多. 大愛鵝肝帶子壽司同三文魚腩壽司另外牛油粟米同埋芝麻雞翼都係必嗌🙈除咗係童年回憶之外質素都幾好比目魚西京燒香味十足. 帶有點點奶味. 外皮好香脆最後就梗係食埋甜品啦❤️大福好好食. 外皮煙韌. 入面嘅Cream香滑二百零蚊就可以食到好多嘢. 由前菜嘢飲到刺身甜品熟食乜嘢都有🤪同朋友聚餐必到. 大家都可以搵到啱食嘅嘢

距離上一次食都已經有一段時間. 食物嘅種類好似變多咗

比目魚西京燒香味十足. 帶有點點奶味. 外皮好香脆

同朋友聚餐必到. 大家都可以搵到啱食嘅嘢
2022-04-22 275 瀏覽
今日離開元朗做嘢,原來發現yoho mall 都有大灜喜,日本放題當然要試一試,裝修一貫有style,自助區嘢食選擇都好多,青口大蜆生果甜品,飲品一樣無限放題,今天點菜:大大盤刺身拼盤,甜蝦,牡丹蝦,象拔蚌,池 魚,日本帶子北寄貝,吞拿魚.......… 保持一貫水準刺身都新 鮮。牡丹蝦今日特別大隻。 壽司:好多件海膽手卷,鹽燒帶子壽司,魷魚壽司,三文魚 軍艦,燒左口魚邊,左口魚邊特別推介油甘香串燒:燒雞翼,燒雞軟骨,燒菠蘿。煮物:醉鮑魚,大大隻好大牙。非常豐富的午餐大滿足。
串燒:燒雞翼,燒雞軟骨,燒菠蘿。
煮物:醉鮑魚,大大隻好大牙。
非常豐富的午餐大滿足。

2022-04-22 200 瀏覽
元朗除咗好多打卡嘅靚地方之外,都有一個比較大型商場形點。識開日本嘢唔好俾佢停,今次又係日本放題,第一次嚟到形點商場食個lunch 極尚大瀛喜日本料理放題。點走一啲新嘅嘢試吓,有一款叫最鮑魚,有少少走味甜甜地,鮑魚有咬口,呢一款值得一試。另外亦點左有好多款特色壽司🍣,我最鍾意係佢嘅火焰左口魚邊壽司,純白色,食落去有一浸油甘香味,今次影低咗佢嘅脆卜卜炸紫薯波波俾大家睇吓佢中間,有好多紫薯蓉,食落去口感香甜,呢一款係必食甜品之一!食到飽飽仲可以出出邊沙律吧拎下啲甜品雪糕、水果等等,好滿足嘅一餐~^_^

2022-04-20 3703 瀏覽
元朗Yoho極尚大瀛喜未到12點,門口都已經排滿人,好彩朋友預先Book咗枱,午市放題💰2️⃣0️⃣8️⃣一位(12pm-3pm)首先點盤刺身,落單後唔洗10分鐘就送到,有三文魚、帶子、虎蝦、甜蝦、吞拿魚,睇落都幾新鮮,特別鍾意榮螺片夠爽甜壽司🍣叫左深海池魚、三文魚籽花卷、香蔥鵝肝帶子壽司、山葵八爪魚清軍艦、蟹肉蟹膏軍艦、甜蝦他他軍艦,款式有好多選擇燒物•日本料理🍡西京燒比目魚同蒲燒鰻魚每次都必點😂燒香草羊鞍,羊架好大件帶點羊騷味,肉質腍軟🤤仲有燒有機菠蘿好Juicy💥今次新加菜式有龍蝦沙律拌櫻花蝦多士、醉鮑魚同熔岩蝦球甜品🧁自助區有超過十款選擇,有木糠布旬、朱古力蛋糕,朱古力幕絲、乳酪、泡芙等,仲有糖果自助任夾任食,當然唔少得雪糕雪條🍦飲品有咖啡機,冷飲櫃有各式汽水、啤酒同菜類等🌟極尚大瀛喜日本料理加推疫情快閃優惠,2點後成人88折,更加抵食🎈極尚大瀛喜日本料理🎈元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖

壽司🍣

燒物•日本料理🍡

💥今次新加菜式有龍蝦沙律拌櫻花蝦多士、醉鮑魚同熔岩蝦球

甜品🧁

飲品有咖啡機,冷飲櫃有各式汽水、啤酒同菜類等

🎈極尚大瀛喜日本料理🎈
元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖
2022-04-12
2022-04-18 299 瀏覽
同朋友經開YOHO,又想食下平價放題,咁就搵到一間幾實惠嘅日式放題,二百零蚊有壽司刺身天婦羅,勁吸引!平日去成間舖頭都係人,生意都幾旺下:)-刺身類-1.三文魚刺身佢好厚肉,紋路都唔錯嘅!食落口就比較軟糯彈牙,亦都冇乜筋位,唔會好似食緊泥膠,食落去係有口感,冇乜雪藏味😇-2.俄羅斯甜蝦刺身🙆🏻‍♂️呢個真係好好食,啲肉質係好爽口,亦都好嫩滑,冇乜腥味,亦唔會有臭味,佢嘅鮮味都幾突出!-3.北海道帶子刺身🇯🇵呢個帶子口感不錯,接近入口即溶,我自己就加咗少少Wasabi豉油提鮮,而且食落去都好順滑,抵讚~-4.北寄貝及深海八爪魚刺身北寄貝食落口都幾爽口,幾有口感。八爪魚彈牙,都幾鮮甜美味❤️-小食類花雕酒雞翼-食落去酒味都幾重,醃料都好入味,完全唔鞋,仲有雞汁。鹽燒海蝦🦞上面有一層薄薄的鹽調味,蝦食落去原汁原味,爽口彈牙,亦唔會鹹得滯。3.燒芝士年糕及新鮮菠蘿🍍年糕真係大推,佢個芝士餡包得好滿,甚至可以小推絲,亦唔會好滯。菠蘿就幾脆口,亦都好鮮甜多汁!鹽燒牛舌賣相真係好討好,加上少少檸檬汁又唔會太膩,食落去都幾爽口而且好Juicy!極尚花之戀以及香蔥鵝肝帶子壽司🍣三文魚包到好厚,仲有少少魚籽,

刺身類-

1.三文魚刺身

2.俄羅斯甜蝦刺身🙆🏻‍♂️
3.北海道帶子刺身🇯🇵
4.北寄貝及深海八爪魚刺身
北寄貝食落口都幾爽口,幾有口感。
八爪魚彈牙,都幾鮮甜美味❤️
小食類

鹽燒海蝦🦞

3.燒芝士年糕及新鮮菠蘿🍍

鹽燒牛舌

極尚花之戀以及香蔥鵝肝帶子壽司🍣
三文魚包到好厚,仲有少少魚籽,口感都唔錯,鵝肝中規中矩,帶子就有肉汁好脆

飲品區及甜品
飲品都有好多唔同選擇又有茶又有解渴飲品,

甜品區啲食物我覺得都唔錯嘅,最好食係嗰啲團子🍡,裹住少少餡,都幾正㗎 !

2022-04-12 533 瀏覽
疫情之下都少咗外出用膳,近日香港疫情稍為緩和,加上政府出咗消費券,係時候出嚟走走。今次去咗極尚大瀛喜,鍾意呢度嘅刺身新鮮,食物水準高選擇又多,飲品款式多,可以用手機QR CODE 落單方便又快捷。餐廳仲設有自助餐區,有凍海鮮、自助飲品櫃有冷熱飲品(有酒精、冇酒精)、雪糕、自助甜品區、熱湯、中式小食、自助沙律及日韓前菜等提供。除咗自助餐區之外,仲有手機QR CODE落單有刺身、壽司、創作料理、火炙壽司、軍艦、手卷、卷物、炸物、天婦羅、燒物、一品料理、串燒、主食等⋯⋯上菜速度都幾快,坐喺度等食就得😂😂中午嚟食都係$208加一,仲可以任食三個鐘,可以慢慢食,唔使食得咁趕。餐廳可以使用以下平台嘅消費券🔸Tap & Go🔸八達通食物:8.2/10服務:8/10環境:8/10Revisit : 8/10

除咗自助餐區之外,仲有手機QR CODE落單有刺身壽司、創作料理、火炙壽司、軍艦、手卷、卷物、炸物、天婦羅、燒物、一品料理、串燒、主食等⋯⋯上菜速度都幾快,坐喺度等食就得😂😂

餐廳可以使用以下平台嘅消費券

環境:8/10
Revisit : 8/10
2022-04-11
午餐
元朗「極尚大瀛喜」地方很大,以卡位為主,每桌之間留有足夠的空間,所以坐得比較舒適😌,而餐廳約中間位置,設有自助區,有少許炸物🍟、中西湯🍵、冷盤小食🥙和甜品🍧🧁等提供,還有很多不同食物🍤🥩🍣🍜,客人可自行透QRcode落單!刺身類~刺身種類甚多,三文魚、吞拿魚、立魚、油甘魚、帶子、刺身蝦🦐和北寄背,刺身光澤,入口滑溜。壽司🍣~壽司選擇也很多,每件都精細製作,容易進食,而當中的香芒龍蝦沙律卷,芒果🥭味道清香甜美,加在壽司上,滋味不凡😋不知不覺間一口氣已吃了六件😁燒紐西蘭香草羊鞍~燒得剛好,不會有太多肉筋部分,所以容易咀嚼,好吃😋!雪花牛肉鍋~牛肉肉質鮮嫩,白菜索盡湯汁!其他食物~黃金醬燒帆立貝,加上沙律醬,十分惹味。吉列炸奶卷,外脆內軟,讓人感到雙重口感。燒鰻魚、軟滑香甜。叉燒豬骨湯烏冬,分量剛好。比目魚西京燒,魚質很滑,無腥味,加入甜甜醬汁作調味😋

刺身類~

壽司🍣~

燒紐西蘭香草羊鞍~
燒得剛好,不會有太多肉筋部分,所以容易咀嚼,好吃😋!

雪花牛肉鍋~
牛肉肉質鮮嫩,白菜索盡湯汁!

其他食物~