2021-07-12
芒果沙冰好正 應該係係香港飲過sofar 幾高質嘅沙冰 好清甜 覺得真係冇加糖落去 全靠芒果天然甜味d 沙冰好smooth又唔會凍到牙痛 唔會好快融 十分推介 芒果軟殻蟹米紙卷 米紙煙煙unun好有口感 但又唔係好乾咬唔開果種軟殻蟹好脆 外脆內軟 炸到好香口 好似有少少椒鹽 好味!加埋d 蔬菜粉絲同芒果 好清爽 食多幾舊都唔覺 如果舊芒果多少少 味道會更出 泰式串燒有豬牛雞各兩串 份量好足 我最鐘意豬肉 最juicy 又充滿燒烤豬肉嘅油香 雞肉唔乾同埋幾入味 唔點汁以經幾夠味 牛肉唔un 牛肉味濃 又唔會好似酒樓d牛仔骨season到淋哂 幾有口感 點左E 個泰式沙嗲汁後 令串燒更有風味 花生味幾濃 一D都冇偷工減料 裏面有花生粒 介為串燒增添口感 好快就已經清哂一碟芒果糯米飯好足料 最推薦E款 芒果好多 排到有18cmhaha 😂 有差唔多成個芒果禁 芒果好靚 幾甜 好滑冇渣 椰漿又滑又香 靚我驚喜嘅係有齊黑白糯米 差唔多有成2碗飯禁多 多人分享都仲得 黑糯米有口感 感覺幾健康 白糯米好綿密軟糯
芒果沙冰好正 應該係係香港飲過so
d 沙冰好smooth