2017-03-23
兩個女仔,企係呢棟大廈望住水牌,真係唔知揀韓國野定西班牙野定西餐,最後我就想食日本野,而朋友話俾多次機會德美(佢前排食過,覺得一般,價錢又貴),只因我想食壽司。上到去,已有一半full house,枱就得個半鐘,都無所謂,反正食完都想行下街之後食甜品。兩個人打開餐牌,都無咩可以叫,我先叫左玉子蛋,但好凍,又無咩味,比起其他連鎖店嘅都差好遠。朋友想俾多次機會壽司,所以由佢發板,三文魚我覺得唔夠肥美,但劍魚就爽又新鮮,不過最新鮮係吞拿魚軍艦,一放入口就溶係口,鮮味,有水準!之後見隔離枱叫左個炸蝦天婦羅呑拿魚卷物,我地又叫,重叫左牛油果軟殼蟹卷物,兩者一齊上枱,再次俾呑拿魚贏左,隻蝦就一般,但俾呑拿魚帶番起上來,而牛油果就無咩特別,連鎖店好食過佢。最後送上甜品,應該係杏仁豆腐加左芒果汁係面,我又覺得唔錯!整體服務都ok,不過我地坐正正中間,係冷氣機位,所以怕凍就要識得揀位啦。走時都見到有幾個人等位,睇來呢間野都好似吸引到好多客人呀!
最後送上甜品,應該係杏仁豆腐加左芒果汁係面,我又覺得唔錯!