德美德美聽左好多次,而且我都係好多朋友ig 見左無數咁多次🙈 食呢就真係第一次😂 終於組到隊係一大班中學同學gathering 後再戰德美。我地一行7人,行到去H8都唔知食咩,但我一見到「德美」就即刻話就佢啦!一上到去好彩好彩唔洗等位,仲要坐得幾舒服☺️ 雖然冷氣有d凍😅 但都無阻我地一班人心情。侍應每位都好有禮貌,上至落單,下次執碗碟或加茶都好好態度,完全無吹你走既感覺。因為其餘6個人都懶得叫野食,咁我唯有出手啦😤 叫左好多樣:三文魚腩、炒烏冬(勁好食,個汁無得頂)、豚角煮、玉子燒、燒魷魚、牛肉鍋、炸豆腐、大量壽司、炒飯etc...原來以為好貴,但竟然唔係,埋單都係好似二千蚊有找,下次咁要再黎啦😉