2020-10-04
早前已經幫襯過呢間餐廳五次 每次都好驚喜我主要係lunch hour過黎食 通常都要卜位 事關佢真係幾好生意講返食物方面先 午市套餐包左湯,沙律,主菜同餐飲之外 仲有每次都唔同既頭盤 每一款都係別出心裁既作品 例如牛油果多士 蛋黃醬明太子多士 炸海藻 等等 細食既女生未到主菜其實都飽左一半😛到主菜方面 我食過佢個霸皇別姫卷 芝士熔岩炸雞 fish and chips 每一樣都好大份 又唔膩 食牛扒既朋友千祈唔好漏左佢伴碟既小蒜蓉 完全係提升左去另一個境界🤣 仲有蟹肉意粉 肉醬意粉 意粉既份量望落正常 不過食落就會發現超級飽到左餐飲方面 大家可以考慮凍飲 因為佢凍飲都係大大杯超開心 呢個價錢包左咁多樣野 性價比勁高 最緊要係 佢真係每樣食物都好有水準😋