2020-07-17
【黃店推介 - 後街牛扒@灣仔🐮🐔】🐷🐷💭今日我地又出動啦!! 今次嚟到灣仔据扒午餐, 店內外又有一大堆文宣, 價錢中上, Set Lunch 百幾蚊, 有湯有前菜有沙律, 嘢飲可以跟餐價優惠!🐷🐷💬1️⃣ 美國PRIME安格斯厚切牛小排配薯條 ($158)餐湯係磨菇湯, 好杰身。前菜幾特別, 有乾果、麵包同埋脆羽衣甘藍, 幾fresh!! 沙律係凱撒沙律, 食完前菜已經3成飽! 🤣 主菜牛牛幾大份, 唔多筋, 非常多肉汁!! 店員建議7成熟, 果然岩岩好, 仲有大量我地🐷最鍾意嘅薯條!!❤️🍟 超飽!!🐷🐷💬2️⃣ 法式霸王別雞卷 ($88) 呢個必點推介, 而且係限量供應!又平又好食!! 唔好以為四舊節瓜, 其實係雞卷, 而且好大舊好飽!! 入面包住左啲菠菜一齊食,好健康!
🐷🐷💬2️⃣ 法式霸王別雞卷 ($88)