2017-12-04 93 瀏覽
今日約左朋友出旺角晚餐,由朋友發板食咩😎約左係兆萬等,地點夠曬方便就腳~上到黎13樓,一開𨋢門,咁熟口面既🤔原來係呢道,幾年前7080果陣食過,但唔係放題。只係個名唔同左,裝修一樣;地方夠大,坐得舒適~放題order紙,前後兩面,亦可以選擇加錢食好d😎任飲飲品燒肉前叫左兩款熟食~韓式炒粉絲,粉絲煙煙un un,好夠味,有麻油香,辣泡菜湯微辣,夠熱,唔會太咸五花腩都夠厚,牛脷都好味鰻魚必食!蝦都唔錯,食落好爽口新鮮上面既牛排骨好正,必食右上既烤牛筋骨都必試,牛味重,入口juicy點既野都黎得好足無漏燒到差唔多時店員會好主動換鉄板重有埋甜品添呀埋單一人$220有找,經濟之餘又好味
今日約左朋友出旺角晚餐,由朋友發板食咩😎
約左係兆萬等,地點夠曬方便就腳~

放題order紙,前後兩面,亦可以選擇加錢食好d😎

任飲飲品
燒肉前叫左兩款熟食~
韓式炒粉絲,粉絲煙煙un un,好夠味,有麻油香,

辣泡菜湯
微辣,夠熱,唔會太咸

五花腩都夠厚,牛脷都好味

鰻魚必食!

蝦都唔錯,食落好爽口新鮮

上面既牛排骨好正,必食

右上既烤牛筋骨都必試,牛味重,入口juicy

點既野都黎得好足無漏
燒到差唔多時店員會好主動換鉄板

重有埋甜品添呀

埋單一人$220有找,經濟之餘又好味

2017-11-30
2017-12-02 82 瀏覽
今日去試下這個正宗韓燒---平昌😝😝嘩。。真係要訂座。。因我地一上到去已經坐到人滿滿佢有別於一般食開既任食韓燒, 唔係擺晒出嚟全夾。。而係剔紙仔, 食叫多先入單, 衛生好多。一開始。我地先食左幾款即食小食。填一填肚先🥘再嚟盤海鮮😋😋😋睇賣相已經係不得了😱😱跟住落嚟就係食LA牛仔骨同埋燒5花腩。。每次一燒完。。就秒速清晒。。要不停入紙😂店員亦都好細心。每隔一段時間, 見到我地個鐵板快要燶既時候。。就會幫我地換塊新既。。👍🏻👍🏻👍🏻最後。。因為我地係預早訂座。所以店主方面。安排左個甜品比我地。。我地個個都係攬住個肚離開😝😝
今日去試下這個正宗韓燒---平昌😝😝

嘩。。真係要訂座。。因我地一上到去已經坐到人滿滿

一開始。我地先食左幾款即食小食。填一填肚先🥘

再嚟盤海鮮😋😋😋
睇賣相已經係不得了😱😱

跟住落嚟就係食LA牛仔骨同埋燒5花腩。。

每次一燒完。。就秒速清晒。。要不停入紙😂

2017-12-02 86 瀏覽
冇錯,我又去食韓國燒烤了! 因為經過兆萬中心見到前身係7080嘅韓國烤肉店平昌, 我哋就被吸咗上去13樓!平昌呢度地方闊落,好有韓國地道烤肉店風味,房入面有壁畫, 韓國大廚坐陣,服務員亦是韓國人。任飲價錢超平,星期一至四,6點至10點時段,成人每位$188,另收加一服務費。menu簡簡單單的就只2版紙,已經好夠食。提供豬肉,牛肉,其他肉類,海鮮,韓國料理和疏菜任點,亦有額外收費的premium menu。我們先來一個辣泡菜湯,熱一熱身,湯底好多泡菜。肉未到,先食個煎海鮮蔥餅醫肚, 鐵板端上,熱辣辣好香脆。烤大蝦/鮑魚$88蚊4隻大蝦鮑魚放有芝士,爽口彈牙。本身都熟嘅鰻魚放喺爐邊慢慢烤熱一陣就食得。生蠔熟左就比較細粒。用生菜和泡菜包住烤牛肋骨肉,yummy。呢個迷你甜薯真係超級好食,非常甜,忍唔住要encore,個人紀錄食左10粒。飲品又有我大愛的凍頂烏龍茶。埋單果時竟然仲送精美甜品,飯後一點甜,今個晚餐好圓滿。

我們先來一個辣泡菜湯,熱一熱身,湯底好多泡菜。

肉未到,先食個煎海鮮蔥餅醫肚, 鐵板端上,熱辣辣好香脆。

烤大蝦/鮑魚$88蚊4隻
大蝦鮑魚放有芝士,爽口彈牙。

本身都熟嘅鰻魚放喺爐邊慢慢烤熱一陣就食得。
生蠔熟左就比較細粒。

用生菜和泡菜包住烤牛肋骨肉,yummy。

飲品又有我大愛的凍頂烏龍茶。

埋單果時竟然仲送精美甜品,飯後一點甜,今個晚餐好圓滿。

2017-12-01 111 瀏覽
今日去旺角補給化妝品,差不多時間要搵食。兆萬大廈好多餐廳。見到13樓有平昌韓燒。價錢唔太貴。$188一位任飲任食。飲品柜有好幾款韓國飲品及韓國啤酒。不過餐廳坐位就比較迫. 一坐低梒面已放了前菜及醬料食物種類都幾多款式。肉類都有好多款。烤五花腩/照燒牛五花肉/燒雞翼/燒雞肉串/烤生蠔/烤魷魚/烤帆立貝/烤蝦/烤鰻魚。。。。。要特別講吓以下幾款食物。因為我覺得水準唔錯。烤五花腩~厚厚的一件。肥瘦分明。烤完肉質唔靭,甘香照燒牛肉五花肉~薄片牛肉,色澤鮮艷。跟燒汁絕配烤鰻魚~好少韓燒放題會有烤鰻魚。烤生蠔~同樣都係好少韓燒放題有烤生蠔。通常都只係烤蠔肉。雖然生蠔唔算大隻。但係好鮮味隨以上任食食物之外,我地加錢叫咗鮑魚+大蝦$88/每款2隻。鮑魚size不大。加上芝士一齊燒。味道唔錯大蝦~真係好大隻,劏開蝦背加蒜蓉一齊燒。香暴仲有爐邊蛋及迷你蕃薯食完以上食物已經好飽。但又好想試其他熟食。最後都叫咗個海鮮純豆腐辣湯。有金菇/豆腐/蝦仔。味道都ok。不過唔夠辣。原本常再叫其他熟食。但真係好飽。要留返下次先再試過最後,我想讚餐廳其中一個職員。自動換pan。見到我地燒到燶咗,會自動走過嚟幫我地燒。不過忘
飲品柜有好幾款韓國飲品及韓國啤酒。不過餐廳坐位就比較迫.

一坐低梒面已放了前菜及醬料

要特別講吓以下幾款食物。因為我覺得水準唔錯。
烤五花腩~厚厚的一件。肥瘦分明。烤完肉質唔靭,甘香
照燒牛肉五花肉~薄片牛肉,色澤鮮艷。跟燒汁絕配
烤鰻魚~好少韓燒放題會有烤鰻魚。
鮑魚size不大。加上芝士一齊燒。味道唔錯
大蝦~真係好大隻,劏開蝦背加蒜蓉一齊燒。香暴

仲有爐邊蛋及迷你蕃薯

原本常再叫其他熟食。但真係好飽。要留返下次先再試過

最後,我想讚餐廳其中一個職員。自動換pan。見到我地燒到燶咗,會自動走過嚟幫我地燒。不過忘記問呢位職員叫咩名。除呢位職員外,其他都會不時巡吓。睇吓食客是否需要幫忙。
2017-11-30 242 瀏覽
呢間店之前有不少人讚係好正,今日到佐敦做野,決定午餐來試下。招呼唔差好好,但係食材新鮮度扣份!先講下豬腩肉,看色澤程好黑,好明顯雪左好耐,腍住燒耐D會蓋到D雪味啦,點之重衰,D豬肉有D豬羶味,燒得太熟又好乾咁,唔好食。另外豬頸肉都係一樣,唔新鮮,有陣唔好豬味咁,係得個爽字。以為蠔會好食D啦,點知都係失望,D蠔蠔味差,唔新鮮,燒到唔係熟會有腥味,但熟太耐又柴皮又細粒咁,無晒口感。鰻魚都係唔新鮮,燒熟D肉好散,無魚味,失敗! 唯一可取是加了泡菜的爐邊蛋,泡菜好吃又開胃,配蛋好Match,但不要燒咁耐,否則又乾老會好難食。食韓燒最忌食材唔新鮮,扣分了!

2017-11-29 231 瀏覽
約咗朋友去旺角兆萬食嘢,朋友介紹一間叫做平昌韓式燒烤,佢話質素唔錯,試完都有驚喜喎。侍應哥哥幫我地到左個爐邊蛋,之後就送咗一個set俾我哋,有鮑魚,大蝦,不過呢啲之後再點嘅話就要加錢啦。免費任食就有牛肉,豬肉,雞肉同埋海鮮選擇,仲有熟食,飲品就放咗喺出邊雪櫃自己拎。大蝦放滿芝士,勁大隻,一啖放入口,啲芝士真係會爆口架。鮑魚就好彈牙爽口,下面原來有芝士鋪底。肉類方面,雞肉最好食,又大嚿,勁多肉汁,好易燒。燒牛肉配調味汁,呢個都係勁好食,薄薄一塊但勁多肉汁。食咗咁多肉叫咗金菇同埋茄子,朋友話出奇地幾好食,唔會太乾身,而且食落同平時嘅味道同口感都唔一樣,值得一試到最尾,叫咗一個辣豆腐湯同韓式拉麵,豆腐湯勁多豆腐係入邊,但係又唔會太難拉麵即係辛辣麵,有啲似打完邊路食返個公仔麵嘅感覺,食埋最後都已經勁飽最後仲有甜品送架,件件都好迷你,食埋個甜品就Perfect La值得一讚嘅係,侍應oppa會不停幫我地換個爐面,平日黎都最好book位,我哋7點半鐘走嗰陣都全場滿晒

免費任食就有牛肉,豬肉,雞肉同埋海鮮選擇,仲有熟食,
飲品就放咗喺出邊雪櫃自己拎。

大蝦放滿芝士,勁大隻,一啖放入口,啲芝士真係會爆口架。

鮑魚就好彈牙爽口,下面原來有芝士鋪底。

肉類方面,雞肉最好食,又大嚿,勁多肉汁,好易燒。

燒牛肉配調味汁,呢個都係勁好食,薄薄一塊但勁多肉汁。

2017-11-28 1321 瀏覽
今晚一班朋友去食大餐,食乜好??兆萬……日式放題??NO!!原來係韓式烤肉放題,加埋一,都係200咋!咁質素點??睇吓下面咪知囉。每個燒烤盤都會有一次的蕃薯仔和任添的蛋…………豐盛的一餐,由始開始。烤大蝦(88蚊4隻)【Premium Menu】,朋友見到有Premium Menu,堅持要加料,好啦,難得一聚,多試多享受,又何防。大蝦的肚,是滿滿的芝士,真係芝士一出,誰人可拒?鮑魚(88蚊4隻)【Premium Menu】,係,你冇睇錯,鮑魚加上芝士燒,絕對的魔鬼誘惑。烤生蠔、烤帆立貝、烤鰻魚……豪完,要回歸現實,嘗試餐廳已包的食材。任食的竟然有呢三款選擇,真係辛苦了我們的胃,而且用料有質量,不是隨隨便便的將就。照燒牛五花肉,單睇相,已經開始流口水,肉色已表達了質量,再燒得香香的入口,就是力量。烤雞翼、烤雞肉、茄子,爆分力推「雞翼」,一隻起、兩隻燒、三隻再點過!!烤青魚,除了雞翼,這也是不可不食,係「食」,唔係[試],不要諗,動手最實際。冷麵,熟食之選,坐下等嘢食時,一人一碗。韓式炒粉絲,仲有熱食,有食多,、冇放過。
冷麵,熟食之選,坐下等嘢食時,一人一碗。
韓式炒粉絲,仲有熱食,有食多,、冇放過。
2017-11-14
2017-11-27 275 瀏覽
老公今日生日,佢鍾意食韓燒,所以上openrice 睇下旺角有乜韓燒好食,見到旺角平昌韓國燒烤放題,睇相唔錯,所以book位去食餐廳位於兆萬13樓全層,都幾多枱,我之前book左19:30,所以即刻有位~坐底後,見到隔離枱有韓國人食緊韓燒,心諗:韓國人都黎食,應該質素都唔差望望點菜紙,都有好多肉、海鮮選擇,亦有韓式小食order~我地叫左d烤肉及小食韓式炒粉絲,好正宗~好似去左韓國食一樣咁好味海鮮蔥餅,上枱時用鐵板上,熱辣辣,蔥餅邊位脆卜卜,入面海鮮料足,有生蠔、蝦、帆立貝任燒亦有鰻魚、菇類任燒有唔同款既肉類,有梅頭、五花腩、豬頸肉⋯⋯厚切梅頭,唔靭,肉新鮮款款肉類都好食,我比較鍾意食雞肉,又入味又滑最後當然要食個辛辣麵滿足下,濃湯原來凡訂位都有甜品送,甜品質素都唔錯最緊要老公都讚

韓式炒粉絲
韓式炒粉絲,好正宗~好似去左韓國食一樣咁好味
海鮮蔥餅
有生蠔、蝦、帆立貝任燒
亦有鰻魚、菇類任燒
有唔同款既肉類,有梅頭、五花腩、豬頸肉⋯⋯
厚切梅頭
厚切梅頭,唔靭,肉新鮮
雞肉
款款肉類都好食,我比較鍾意食雞肉,又入味又滑
最後當然要食個辛辣麵滿足下,濃湯
原來凡訂位都有甜品送,甜品質素都唔錯
最緊要老公都讚
海鮮蔥餅
厚切梅頭
雞肉
2017-11-26 77 瀏覽
天氣咁凍除咗打邊爐仲有咩好揀?梗係韓燒喇!難得幾個男仔咁啱得閒一於食韓燒!朋友話之前食過平昌佢話好食,一於食呢間!平昌響兆萬13樓,同其他兆萬食市一樣一出lift就係,環境地幾大。入到來第一個感覺就係空氣清新,我個人就驚就係食燒烤食到成身味同大煙。平昌完全免除我呢個煩惱!未叫野食食住泡菜先,d泡菜好好食,佢同一般韓燒一樣有生菜同醬油、豆瓣醬。碗筷好乾淨!188蚊來講有得任飲同咁多選擇真係正有部份野食要加錢,不過唔算貴對我呢d中意飲返兩杯嘅人來講,睇下雪櫃有咩飲係好重要的。佢有2種hite,同max。本人感得max好好飲!仲有其他飲品,如圖。我個人好中意食肉,所以勁叫肉。平昌會提供有醃製過同無醃製過的肉食。我響香港都係第一次食無醃製過肉食的韓燒,因為好多食市d肉唔新鮮所以一定要醃。但平昌的生肉十分新鮮,所以佢夠膽提供無醃製過的生肉那牛脷係本人最愛,爽口彈牙,食落陣陣牛香朋友話想食海鮮,我地叫左鮑魚同蝦、蠔,一樣係好新鮮。d鮑魚同蝦係有芝士響中間架,咁樣嘅食法真係第一次,燒完d芝士熔左可以拉絲!蝦同鮑魚好大只,加錢都係值得架蠔雖然細隻,但蠔味好濃係值得我不斷Encore!因為我地之前四個人

188蚊來講有得任飲同咁多選擇真係正

有部份野食要加錢,不過唔算貴

仲有其他飲品,如圖。

那牛脷係本人最愛,爽口彈牙,食落陣陣牛香

蠔雖然細隻,但蠔味好濃係值得我不斷Encore!

因為我地之前四個人book咗位,所以有好精美的甜品送。一人每樣甜品食少少將今餐劃上完美的句號!

平昌的食物質素同CP值都好高,尤其佢地的服務態度真係值得一讚,若再想食韓燒我一定返來平昌。

2017-11-26 98 瀏覽
夜晚同屋企人食韓燒… 一行5人… 圓枱已經方便傾偈… 不過張比較細,近爐,好多時都會俾火彈親… 食得韓燒唯有接受…主要食牛同豬肉,啲肉好味… 海鮮就以凡立貝同蝦最好味… 啲蠔燒完個口感麻麻…喺last order前落左指定數量嘅海鮮,點知送到枱嘅時候唔夠數,幸好同職員講番,佢都肯送番足夠數量…可以食到滿足先走人…原來臨走會送上一碟mini cake拼盤,個樣夠靚…
原來臨走會送上一碟mini cake拼盤,個樣夠靚…

2017-11-24 1128 瀏覽
日式放題吃得多,韓燒放題卻不常吃。這夜來到這間前身名為 BBQ7080,現改名為「平昌」的韓國烤肉店吃韓燒放題,本來期望不高,但原來這間韓燒店的食物質素竟是出乎意料的好,就令我感到有點意外。 來光顧的日子是平日晚上 6:00-10:00的時段,價錢 $188一位,已有有多款燒肉、燒海鮮吃,無論牛肉還是豬肉,肉質與醃料都不錯,雖然烤鮑魚和烤大蝦要另外收費,但烤生蠔、烤蝦、烤鰻魚、烤帆立貝等都是任點任吃的,性價比都幾高。 先後叫來多款燒肉和燒海鮮吃,當中有烤肉,也有海鮮。烤肉包括「烤LA牛排骨」、「照燒牛五花肉」、「烤牛脷」、「烤牛肋骨」、「烤五花腩」和「燒雞翼」,各款豬牛肉以至雞翼都不錯。 烤海鮮就有「烤鮑魚」(需另加$88)、「烤大蝦」(同樣需另加$88)、「烤生蠔」、「烤鯖魚」、「烤蝦」和「烤鰻魚」。燒得剛熟,香氣四溢的海鮮大部分都頗為好味,不過烤熟後的生蠔有點兒苦味,就較為失色。 令我喜出望外的是自己一向喜歡喝的「海鮮純豆腐辣湯」,這兒也有得喝,而且水準不錯,雖然這湯份量不是太多,但辣度恰可,刺激開胃的熱湯,已能讓我感到滿意。吃罷燒肉,這兒還有甜品附奉,包括幾款迷你蛋
吃罷燒肉,這兒還有甜品附奉,包括幾款迷你蛋糕和花生味的威化餅,雖然只是聊備一格,也是這店子的小小心意呢!
2017-11-22 134 瀏覽
韓國的平昌我沒去過,但兆萬中心13樓的平昌就去了。我們很早到,所以可以欣賞到這麼美的牆畫,好有韓風,頓時以為自己身處韓國呢,好喜歡。來時這樣,走是就差多滿座了,人氣真旺,要是不想撲空,記住預約啊!不過人多有點嘈吵,店員說話時不太聽得到。另外有些店員應該是韓國人,所以要講英文啊。星期一至四任飲任食$188再加一,可食120分鐘,其實價錢不貴呀。當看到有海鮮吃時,我們值頭覺得抵!一來枱面上已經準備好小食、生菜和工具!枱號就是抽氣筒上的號碼。因為點餐紙要寫枱號的。我見很多枱都找不到問店員(包括我)。位罝不會很迫。因為揭開椅子蓋可以放袋。食物太多又會加褶枱讓你放。真的切想周到!是時候點食物了。要寫枱號和人數。食物會按人數多寡給你適量的份量。這樣就不會做成浪費,而我又可以吃多些不同款色的食物。開爐位在枱面上。我也找了很久,因為有蓋子蓋著。其實是可以不用理的。因為一上菜時店員就會幫你開爐,而且火喉會調到恰到好處,不用好像打邊爐要不時調教大細火。等上菜時吃了泡菜和蓮藕,泡菜又辣又咸。蓮藕凍食好好味,很快就被我們清光了。這個大蝦和鮑魚要加錢的。裏面有好多粒粒芝士,真是邪惡,但實在好難抗拒。大蝦比較難弄

)。

大蝦比較難弄好,見著芝士粒掉出來好心痛。大蝦好好味,肉質鮮嫩。鮑魚好有口感。吃剩的芝士我們還那來拌爐邊蛋吃,一點都不能浪費這麼美味的芝士

這個烤辣醬五花腩色澤好新鮮吸引。

烤LA牛排骨、燒雞翼。

還有烤帆立貝、烤鰻魚和烤青魚。

烤牛脷看著都吸引。

烤鰻魚入口即溶,又大塊厚肉,比美到在日本吃的鰻魚,很滋味。我們忍不住追加多份

辣醬五花腩夠惹味,我加埋泡菜包住生菜來吃更好味
。至於LA牛排骨,好稔好有牛味。原來沒影到相,竟然好味到讓我們放棄了相機食先!

牛舌沒有相像中容易咬,但都算煙勒和有口感。

這個不知名的菇勁Juciy又有口感。真的要吃多幾次
。青魚也惹味,差不多沒有骨,點左手邊的醬料吃一流。

這麼好味,當然有第二次點餐了。這是烤薄切五花肉、牛肉腌漬叉肉和茄子。肉類的紋理好靚,看了都流口水。

薄切五花肉食就更一流。脆卡卡好香口,會令人吃上癮。牛肉腌漬叉肉薄薄長長的包菜最易吃

再追加的烤帆立貝、烤鰻魚。還另外要了烤生蠔和烤魷魚。

生蠔雖然煮熟了縮了水,不是太肥美,但好新鮮。

這兩樣也是我喜愛的。茄子多汁好鮮味。帆立貝勝在新鮮,加埋檸檬汁更帶出它的鮮味。但有些比較細小,不過可無限追加叫多幾次已經補償了。

烤魷魚好爽口。連肉連茄子包生菜吃好過癮

也要了兩樣韓國料理。海鮮純豆腐辣湯和韓式粉絲。海鮮純豆腐辣湯有好多海鮮料,辣辣地很開胃,但不是很辣,所以吃不得辣的應該吃到。而份量多,兩三個人分著吃可以。韓式粉絲較粗身,Q彈有口感,好入味,點辣醬會更惹味。

最後結帳時會有甜品。預訂四位以上有這個。我見別枱三人也有,就是份量少了些。成個甜品好有聖誔氣氛。最特別是中間那幾粒黑色物體。大家一定估是朱古力,其實是超甜的黑提子。款款甜品都好味,味道不會很濃,有朱古力蛋糕,威化餅,咖啡蛋糕,芝士餅等,吃完都不會覺得漏

飲品店前店後都有,不用走到老遠。

這裏服務很好。送餐快,很快就成枱都是餸
。另外,店員會主動幫你換爐面上的鐵盆,又會留意爐火的用量,會自己走來幫你更換

另一樣特別的是圍爐的一邊是蛋,一邊竟然是粟子,我都是第一次見到。粟子很鮮甜,好好味,記得要試下。
2017-11-21
  • 烤鰻魚
  • 薄切五花肉
  • 茄子
2017-11-21 74 瀏覽
Too good, I never get bored of this place! Their food quality is just excellent and staff are very nice. The place is comfortable to sit in and is still one of my fav korean bbq in HK! Well done!
2017-11-17
2017-11-19 106 瀏覽
因為要就返食完飯玩密室逃脫,所以選擇了這一間,而且朋友又可以盡叫野食唔使「就住就住」初初這個價錢,沒有太大期望,食得飽就可以。估到食物質素都有水準最好食係左下角紅色個碟,因為朋友一次過點了很多,唔記得左這碟叫咩名其他肉類都不錯,唯一覺得麻麻地就係豬頸肉,因為太熟又太硬,不想太硬,又好似唔熟,很難掌握!另外,都有少量海鮮可以選擇,不建議叫蠔,因為燒熟後,太乾唔好食。其他都可以。鐵板都會經常有服務人員主動更換,非常細心,值得一讚!估唔到連鎖店都可以有這服務。

初初這個價錢,沒有太大期望,食得飽就可以。
估到食物質素都有水準

2017-11-17 77 瀏覽
環境氣氛幾好,光線充足,冷氣都足夠,食物選擇不算多,但係幾好食,員工招呼不錯豬牛肉好食,雞翼醃得味道不錯,生菜都好新鮮因為嚟到餐廳既時候已經係10點,所以客人不算多,職員收到我既booking見我未到都會主動打電話嚟確認,員工都幾勤換鐵板,但係鐵板都好快會燶同痴底所以都換左好多次,如果三五知己聚會嚟呢度都唔錯,如果餐廳音樂唔播太大聲都OK
員工招呼不錯
豬牛肉好食,雞翼醃得味道不錯,生菜都好新鮮

員工都幾勤換鐵板
,但係鐵板都好快會燶同痴底
所以都換左好多次,
如果三五知己聚會嚟呢度都唔錯,如果餐廳音樂唔播太大聲都OK
題外話/補充資料: 覺得餐廳播放的音樂過大,同朋友聚會傾計有點辛苦
2017-11-14
  • 牛肉