2017-12-24
旺角 人多餐廳多競爭 特別大,食放題 都特別平過人, 今日放工同同事 過咗嚟 平昌食佢哋呢度嘅燒肉放題, 七點鐘嚟到都係188蚊任食, 真係求其實幾點肉都已經滿曬本。食飯時間呢幾多人想到泥已經坐爆曬啦, 不過都好好彩我哋上到嚟都唔使點排, 等我陣 就已經有位今日lunch冇乜點食嘢留肚食放題而家胃口特別好。泥到另外見到張紙仔額外再忍唔住點多個 特級牛肉拼盤鮑魚同埋 烤大蝦芝士烤大蝦, 個肚鑲咗大量嘅芝士, 好邪惡呀。鮑魚都大大隻,超吸引。淨係等嗰陣時都已經流曬口水喇, d咁有質素嘅海鮮記住唔好掛住傾計唔記得睇火呀,燒過龍就嘥咗㗎啦😂特級牛肉拼盤真係掂下個爐一陣就要食啦, 入口即溶鮮嫩無比,推介喔。跟住呢啲就係放題任食其中包曬嘅嘢食, 海鮮 有 蠔,扇貝,蝦,鰻魚,魷魚全部都係我嘅最愛呀, 用呢韓燒就最正啦, 食一轉梗係唔夠啦起碼要encore 2至3轉食完海鮮就係食下肉類嘅時候喇, 五花腩,豬頸肉,牛舌,牛肉, 簡直係必點嘅食物, 識食當然要食曬佢啦睇住佢一路燒啲油脂一路咁滲出嚟,飄來陣陣嘅肉香, 好肥好邪惡呀😂食得韓燒真係預咗要還夾塊生菜加兩片 kimchi, 正到頂呱呱, 仲唔會咁
今日lunch冇乜點食嘢留肚食放題而家胃口特別好。
芝士烤大蝦, 個肚鑲咗大量嘅芝士, 好邪惡呀。
鮑魚都大大隻,超吸引。
食得韓燒真係預咗要還
夾塊生菜加兩片 kimchi, 正到頂呱呱, 仲唔會咁溜tim
不知不覺一枱都係食物, 回曬本了哈哈
上面四層都係任飲㗎,如果想飲韓式燒酒就可以另外加錢點來飲