2018-09-14 2833 瀏覽
朋友之前介紹了一間於尖沙咀、質素不錯的日式燒肉放題店俾我,趁著是日有點weekday blue,便搵埋吃貨同事一齊去試下,順便抖擻一下精神。日式燒肉放題其實類似網燒、烤肉,可任意order menu裡面的不同食材,由自己動手來把它們烤熟,很有氣氛。而餐廳本身提供了不同時段的燒肉放題,還可選擇價錢貴少少的進階版,即係額外任點任食三款不同部位的和牛。經過大概廿秒的考慮後,我地當然選擇了進階版啦!決定豪一豪佢。烤肉前,餐廳會先贈送一客刺身拼盤,有三文魚、呑拿魚、油甘魚、甜蝦、帶子,還有我最愛的海膽!全部都好新鮮,為烤肉前醒一醒胃。接著下來,當然到主角登場啦!就是A4和牛!分別有外腿、極上三角和前肩。三者各有千秋,但相同既係,就係輕輕烤到五成熟後,只需要加少少鹽係上面,放到口裡面便會感受到和牛肉質鬆軟和獨有的油香。基本上不用加其他調味料都已經好正👍🏻 (但除左鹽之外,還會有燒汁、檸檬汁和蒜蓉汁俾大家揀)雖然和牛好搶鏡,但menu內的其他食材如壺漬牛肋條、一口牛、黑豚肉等都不容忽視,全部都有很不錯的質素。除此外,餐廳其實還提供了一些熟食的,但身為牛魔王的我地,今次主攻了和牛和其他烤肉,所以稍為忽

除此外,餐廳其實還提供了一些熟食的,但身為牛魔王的我地,今次主攻了和牛和其他烤肉,所以稍為忽略了....哈哈。下次可以再試試其他的熟食😋

總括來說,雖說是放題,但食物仍能保持著很不錯的質素,特別是A4和牛,我覺得淨係食佢都夠回本啦!鐘意食牛的朋友真係要試試。

另外,餐廳的環境好舒適、寬敞,枱面有足夠的空間放野食,特別好鐘意佢每枱客既中間都放左一個小屏風,為客人提供了少許的私隱度,方便傾偈。
職員也會十分主動問問客人的需求,並簡單講解烤肉的技巧和如何調味等。
2018-09-06
2018-09-11 396 瀏覽
最近燒牛好大熱我地緊係唔執輸 都去湊下熱鬧喇今次黎到既係位於亞士厘道既尚八主打牛!任飲任食唔驚食唔飽喇不過質素點呢?好多野食簡!一坐底職員首先會介紹兩款唔同既放題再比我地自由選擇難得出到黎食 最後我地決定食和牛放題第一樣到既係刺身!本身期望唔高因為始終唔係主打刺身估唔到食落又幾好味唔會好冰海膽一啲臭味都無仲有少少甜甜地添!今晚既主角到喇正如餐牌上面所寫有三個部分既和牛呢到做得好好既一樣野係介紹好清楚上菜時會話比我地知係咩黎亦都會教我地點燒加分經過店員指導啲和牛燒得剛剛好入口即溶!有係日本食既水準食物選擇實在太多我地決定點啲海鮮有蝦,蠔等蜆好大隻好甜 而且無沙Encore左好多轉!另外我地有追加壽司刺身!雖然係追加但係份量都好足架!總括黎講食物水準好高服務都好貼心見到我地食殼類海鮮會比多個碟我地又會教我地點燒先最好味!兩個人都係用4人枱夠位放食物之餘亦都坐得好舒服😌
最近燒牛好大熱

因為始終唔係主打刺身
估唔到食落又幾好味
唔會好冰
海膽一啲臭味都無
仲有少少甜甜地添!

今晚既主角到喇

食物選擇實在太多
我地決定點啲海鮮

有蝦,蠔等
蜆好大隻好甜 而且無沙

Encore左好多轉!

另外
我地有追加壽司刺身

雖然係追加
但係份量都好足架!

總括黎講
食物水準好高
服務都好貼心
見到我地食殼類海鮮會比多個碟我地
又會教我地點燒先最好味!

兩個人都係用4人枱
夠位放食物之餘亦都坐得好舒服😌

2018-09-10 304 瀏覽
今次又係朋友介紹既鋪!如果第一輪黎食和牛放題只需要$338一位,話質數都唔錯,所以就帶左阿媽黎試試。地方幾大,卡位都有好多。自己寫號碼同數量落紙仔。另外就提供幾款醬汁 - 燒汁,檸檬汁,蒜蓉汁。飲品選擇都唔少,另外可加$48任飲啤酒。開始上野,先黎左個刺身拼盤,係有海膽的!其他刺身都非常新鮮,一啲雪味都無。個放題本身唔包刺身任食的,而個拼盤係2人就會送。如果唔夠喉可以加$30任食除左海膽,因為今次主角係和牛所以我無再加了~然後黎左份海鮮加牛肉拼盤,牛小排同一口牛一啲都唔差,大蝦燒完無痴殼,扇貝同青口燒完都好有海鮮味,中間廣島蠔煮熟左都好爽口!主角到了,會先黎一碟和牛拼盤,之後可以再追加指定款。(我地追加左兩次)左邊係和牛外腿,三款中最平均既一款,有少少筋,不過好易咬,相對之下呢款有啲咬口。右邊係和牛前肩,三款之中比較少油脂,食落無咁腍,但好重牛味。中間係和牛極上三角,雪花般既油脂分布,令到佢係三款之中最腍最滑溜既肉。另外都有叫到其他肉,有壺漬赤豚肉,青檸豬拖羅,牛舌,牛小排。所有肉既質數都好好。清酒煮蜆,蜆肉都幾厚又入味,一份既數量都唔少。吉列蠔,外脆內軟,蠔一啲都唔乾。另外值得一讚就

地方幾大,卡位都有好多。

自己寫號碼同數量落紙仔。
另外就提供幾款醬汁 - 燒汁,檸檬汁,蒜蓉汁。

飲品選擇都唔少,另外可加$48任飲啤酒。

清酒煮蜆,蜆肉都幾厚又入味,一份既數量都唔少。

吉列蠔,外脆內軟,蠔一啲都唔乾。

另外值得一讚就係服務好好,放碟收碟好有禮貌,和牛黎到又續一簡略講解。
2018-09-09
今次黎到尖沙咀尚八燒肉放題 係比佢個超抵價和牛放題吸引 加上朋友介紹 相信係一間唔錯嘅放題 另外只要加$30 就可以追加任食刺身壽司 真係唔加對唔住自己🤣呢度環境舒適 燈光柔和舒服 另外 餐廳播放嘅歌曲都係一啲耳熟能詳嘅英文歌 Taylor Swift Bruno Mars 聽住自己識又好聽嘅歌食野 特別有feel!講番主角和牛先 可以任食A4和牛真係好爽!和牛脂肪分布非常平均 就咁睇到都覺得好吸引 入口即融 好濃嘅牛味 特別鍾意三角部分 特別軟腍😍自認係牛魔王嘅你 真係唔可以錯過! 另外 仲有一個幾驚喜嘅地方 就係呢度嘅醬汁係比較少見 3款嘅醬汁分別係檸檬汁 燒汁 蒜蓉汁 和牛配上檸檬汁 開胃得黎又冇咁油膩 大讚!👍🏻👍🏻除左和牛出眾 估唔到呢度嘅刺身都咁出色!當你食完和牛覺得有啲膩 不妨轉下食生冷野轉換下口味 刺身款式雖然唔多 但刺身非常新鮮 三文魚非常厚肉 色澤鮮明 只係加$30就可以任食刺身 太抵啦!除左和牛同刺身壽司 另外仲有牛肉 豚肉 雞肉 蔬菜 羊肉 海鮮....好多款式同口味 都係比較特別同少見 例如山葵牛小排 尚八腸 法式香草小羊扒..... 個人特別喜歡香草雞腿肉

除左和牛同刺身壽司 另外仲有牛肉 豚肉 雞肉 蔬菜 羊肉 海鮮....好多款式同口味 都係比較特別同少見 例如山葵牛小排 尚八腸 法式香草小羊扒..... 個人特別喜歡香草雞腿肉 綠油油嘅雞腿肉 望到有種大自然心曠神怡嘅感覺添!食落有好濃烈嘅香草味 而且雞肉好滑 忍唔住再追加!

食到飽大滿足 最後仲有雪糕送 真係超級大滿足!誠意推介!
2018-09-08 384 瀏覽
好耐都無食過燒肉,有種難忘的青蔥回憶。以前中學係何文田返學,偶爾就會到旺角食鐵板燒。當時以平為主,因為學生哥零用錢有限。直至畢業之後好少再聯絡,突然話聚一聚,當然就係回憶舊時嘅味道賺到錢唔再飲Jolly shandy,亦唔再揀cheapcheap放題。今次揀依間,全因為有和牛食。食到裝飾得好好,最緊要係通風唔差,唔會烏煙瘴氣,亦唔會有好大陣味建議大家卡座,因為空間多D傾到計,亦唔會太嘈今晚嘅主角係和牛。見餐牌一塊和牛要$90+,但轉和牛放題只係加多少少,老虎乸都追加啦!頭輪會俾3個部位你試,鐘意可以追加某個部位如果你怕曬左D靚牛,甚至可以叫職員幫手燒, 因為D牛真係好易燒Lone特別要讚係有刺身拼盤送,而且尚八腸都真係幾好食!btw....可以一邊食蔬菜類解膩,金菇煮完會自己出水,好甜

建議大家卡座,因為空間多D傾到計,亦唔會太嘈

頭輪會俾3個部位你試,鐘意可以追加某個部位
追加和牛

刺身拼盤

特別要讚係有刺身拼盤送,而且尚八腸都真係幾好食!

2018-08-30
10 分鐘 (堂食)
追加和牛
刺身拼盤
2018-09-04 465 瀏覽
突然好想食燒肉~所以就同朋友去咗尚八尖沙咀店食。7點左右去到,可能因為比較早所以店入面唔係好多人。坐低就可以開始寫紙仔叫嘢食啦🤤有好多唔同既選擇🤩+30仲有刺身添刺身叫咗三文魚,吞拿魚,甜蝦,赤貝,帶子同埋海膽。全部都新鮮既,其中帶子最鮮甜好味~可以再叫🤤跟著啲肉就黎啦😈食咗好多唔同部位既肉,最推薦果汁牛腹,厚切牛舌同埋蠔。厚切牛舌燒完中間仲會好軟,有汁🤤最鍾意呢個!除咗肉之外,呢度都有好多蔬菜揀!甘菇同茄子配咗照燒汁。其他就有牛油。而且佢係用錫紙兜上所以唔會燒到好乾。剩返40分鐘到店員會提你叫埋最後一round。食完之後就會上埋雪糕甜品。但係係雀巢,所以以呢個價錢黎講有啲令人失望。總結黎講,$208一個人放題燒肉性價比唔錯。但係遲啲既時間段就無咁抵食啦🙈所以想食可以早小小去😛
突然好想食燒肉~所以就同朋友去咗尚八尖沙咀店食。
7點左右去到,可能因為比較早所以店入面唔係好多人。
跟著啲肉就黎啦😈

食咗好多唔同部位既肉,最推薦果汁牛腹,厚切牛舌同埋蠔。
厚切牛舌燒完中間仲會好軟,有汁🤤最鍾意呢個!
剩返40分鐘到店員會提你叫埋最後一round。

2018-09-03
  • 厚切牛舌
2018-09-03 396 瀏覽
中午剛跟室友吃完飯,晚上就約了中同見面聊天,說說在內蒙古遇到的趣事。想要坐得久,多聊一會兒,所以就選了這家的放題。因為在內蒙的幾天都沒吃好,所以這次下了血本,選了最貴的$418 A4和牛放題,另外加了$30追加了刺身拼盤。追加刺身拼盤($30)帶子質素最高,鮮甜美味,魚類正常水平,甜蝦個頭不算很大,海膽我平常不太吃,所以不能夠比較。A4和牛拼盤左:和牛前肩,這款是三款和牛中最瘦的(但還是很肥美),但是無筋,所以肉質比較緊實。中:和牛極上三角,這是三款之中油脂最多的一款,燒起來完全不沾網,吃起來油香十足。右:和牛外腿,這款比前肩肥,但是有筋,所以相對比較有嚼勁。店員上來的時候為我們分別介紹了三款和牛,見我們遲遲不動手還主動問需不需要幫我們燒一塊試試。岩鹽厚切牛舌:真的很厚,而且是長條形的,吃起來很彈牙,但不會硬,推薦。鹽燒極上一口牛:一口size,易熟,肉質紮實。尚八秘制壺漬牛肋骨肉:這個是另外裝在壺裡的,底下還墊了洋蔥,很香。黑七味雞腎:外面裹了黑胡椒粒,所以吃起來味道濃郁,味辣,不錯。鹽燒青檸豬拖羅:口感有點像牛的胸口油,但是又比較軟一點。燒汁牛小排:肉質很軟,油脂肯定不能和很牛比,
追加刺身拼盤($30)
A4和牛拼盤
右:和牛外腿,這款比前肩肥,但是有筋,所以相對比較有嚼勁。

鹽燒極上一口牛:一口size,易熟,肉質紮實。
鹽燒青檸豬拖羅:口感有點像牛的胸口油,但是又比較軟一點。
燒汁牛小排:肉質很軟,油脂肯定不能和很牛比,但是也是很不錯的。

燒菠蘿:酸酸甜甜,燒菠蘿永遠最解膩。
燒日本甜番薯:小小的一顆,一口 size,很甜,加了少許牛油,燒完以後外脆內軟。

汁燒茄子:汁帶甜,放在錫紙兜裡燒不會乾掉。

香草牛油燒大蘑菇:大蘑菇事portobello,本身就很香,加上牛油一起燒簡直無敵。
汁燒金針菇:汁和茄子是一樣的。

金菇牛油雞脾菇:切得不算很厚,吸了牛油很好吃。

鹽燒七味紫洋蔥:紫洋蔥還算甜,而且大塊,薄身,不需要燒太久。

尚八特式野菜沙律:吃多了肉,點個沙律解解膩。

尚八胡麻凍菠菜:表面有麻醬,蔬菜清淡。

尚八一番青瓜:青瓜沒有怪味道,也是清淡類型的冷菜。

我們最後還多戰了一盤和牛,質素穩定。

最後沒想到還有雪糕,但是雀巢了,略微失色。
店面裝修很有日本風情。
2018-09-03
  • 燒菠蘿,A4和牛拼盤, 燒日本甜番薯,鹽燒厚切牛舌,汁燒牛小排
2018-09-02 467 瀏覽
突然好想食燒肉,又想食牛舌。聽人介紹,book左依間5pm。可能有啲早只係坐滿三分一。一間價錢唔算貴,但係千祈唔好期望過高。今次叫得比較多有牛舌、牛小排、蝦先講好處:1.餐牌上選擇都算多,有幾款牛舌、仲有內臟食2. 食物size都算合理壞處:1. 原本應該有刺身送,冇2. 經典嘅甩單、錯單、拖單全出現3. 腌肉太濃,食唔太到原味4. Order之中,有兩樣嘢完全冇出現過(包括菠蘿)回答係賣晒/未到貨食完全部(只食了約一小時, 至last order 6:20am完全唔覺有嘢到過)甜品係維記雪糕可能我太耐冇食放題...其實已經冇諗過回本,感覺上食得唔夠開心(未飽)😑我諗我應該唔會encore......

可能有啲早只係坐滿三分一。

先講好處:
1.餐牌上選擇都算多,有幾款牛舌、仲有內臟食
2. 食物size都算合理

壞處:
1. 原本應該有刺身送,冇
2. 經典嘅甩單、錯單、拖單全出現
3. 腌肉太濃,食唔太到原味

2018-08-29 489 瀏覽
不是太值,我們三人六點入座叫了啤酒任飲和牛放題加錢啲!一試就知啤酒無氣無味情況好像放了很久肉食無什麼特別叫A4像A3一樣,真失望😞完全無肉味和牛黎講師傅不是好識切好難消化,其他野元貝蝦都係雪藏好差,真是好心成二百幾蚊一個人頭俾好小小人食,不會有下次再黎超低檔次既餐廳
不是太值,我們三人六點入座叫了啤酒任飲和牛放題
加錢啲!一試就知啤酒無氣無味
2018-08-27 323 瀏覽
今次堅係食小鮮肉,講緊係尚八班男職員😂唔講笑,真係靚仔兼有禮貌!我地夜食時段過黎,人唔太多,貪佢加少少錢有得食和牛放題,係A4級和牛(利申食過a5 和牛)依到和牛都真係幾正。 唔太識分部位,但從肉既樣大概分到幾個部位油膩含量唔一樣。如果真係想試咩下叫入口即溶,就食最多油個塊。 因為係放題,食完一round可以單點一個部位依d和牛油量都幾多,所以一下燒幾塊個爐好易搶火,令牛肉太熟,唔識就叫佢地職員,佢地好肯教

月頭就係要食好啲😍😍 好耐冇食日式燒肉嚕(❁´ω`❁)上次食左位於尖沙咀既尚八燒肉,2小時燒肉放題,有好多選擇呢👍🏻😗! 一入座就會送上刺身併盤,入面有海膽同帆立貝😍😍 仲有一隻大蝦,但如果想任食刺身就要加多$30~ 呢2個鐘就係不停燒不停食(ミ´ω`ミ) 前菜有煎餅、餃子、枝豆、雞軟骨、沙律等等,芒果蝦米紙卷要試試,很清新🤗! 燒牛肉有勁多款揀,差唔多有20款😂😂 又有牛胸腹、牛舌、牛小排、牛肋骨等,燒汁牛肋骨肉同牛小排都唔錯,牛肉味好濃🤤🤤 柚子豚肉同黑豚豬肋條都好正🤣🤣 中意食海鮮既你相信呢度都可以滿足到你❤️ 有牛油蠔、虎蝦、帆立貝、魷魚、青口😗😗我都燒左好多海鮮😛😛 蔬菜類都有燒大蘑菇,茄子,番薯同菠蘿等,日本番薯仔燒完好甜,菠蘿亦都好Juicy😍😍 呢度嘅飲品都係任飲,最後都會有一杯movenpick雪糕食添😋好想再黎食~~ 價錢: 7:00-10:00 $288尚八日式燒肉店地址:尖沙咀亞士厘道23-25號雅士利中心3樓全層
月頭就係要食好啲😍😍
好耐冇食日式燒肉嚕(❁´ω`❁)

一入座就會送上刺身併盤,入面有海膽同帆立貝😍😍
仲有一隻大蝦,但如果想任食刺身就要加多$30~

燒牛肉有勁多款揀,差唔多有20款😂😂
柚子豚肉同黑豚豬肋條都好正🤣🤣
中意食海鮮既你相信呢度都可以滿足到你❤️
有牛油蠔、虎蝦、帆立貝、魷魚、青口😗😗我都燒左好多海鮮😛😛

好想再黎食~~

價錢: 7:00-10:00 $288

尚八日式燒肉店
地址:尖沙咀亞士厘道23-25號雅士利中心3樓全層
2018-08-21 200 瀏覽
有日好想食燒肉,朋友就提議去食呢間燒肉,可以任飲任食,肉類仲好高質添!!!👍🏻👍🏻👍🏻原來兩個人就會送一隻大蝦,呢一隻蝦勁好食,肉質又彈牙仲有個小拼盤,同埋刺身會送上嚟,食材都好新鮮不過刺身就唔係任食,想飲食嘅話就要加多$30羊架大件,仲啖啖肉完全冇漏單嘅情況,侍應嘅服務都好好仲有好多款海鮮可以燒,牛油蠔就要燒耐啲埋單~$250一個人,唔算太貴,款食又多,最後仲有雪糕做甜品,不錯呀😊😊😊😊

原來兩個人就會送一隻大蝦,呢一隻蝦勁好食,肉質又彈牙

仲有個小拼盤,同埋刺身會送上嚟,食材都好新鮮

不過刺身就唔係任食,想飲食嘅話就要加多$30

羊架大件,仲啖啖肉

完全冇漏單嘅情況,侍應嘅服務都好好

仲有好多款海鮮可以燒,牛油蠔就要燒耐啲

好似有一段時間都冇食過日式燒肉,今次來呢間位於尖沙嘴的#尚八日式燒肉店!呢度係兩小時任食,價錢就由$198起,晚市黃金時段入座,兩位起仲會送刺身拼盤一份呢☺️!呢度仲好貼心❤️,先送上一碟雜錦拼盤,等客人可以燒住先,慢慢選,啱曬我呢啲有選擇困難,揀勁耐嘅人😂唔怕餓親😂燒物、熟食和小食都有好多選擇😝,淨係牛肉都有成廿幾款呢!有唔同款式的牛肋骨,牛胸腹,牛舌, 和牛小排等,一口牛都不錯,最愛牛胸腹,牛肉味夠香濃,岩鹽厚切牛舌也很不錯☺️,加$138仲可以食和牛呢!仲有不同款式的黑豚拖羅、雞肉、羊肉、海鮮、蔬菜、熟食等選擇小食中特別喜愛一口芝士🧀酥脆嘅炸皮包住流心的芝士,邪惡到不行,但非常正,芝士控一定也很喜歡!仲有燒菠蘿🍍同埋燒日本甜番薯仔🍠亦係我心水!.仲有如果想任吃埋刺身和壽司,另加$30/位就可以食埋😉,不過本身的燒肉放題已經有好多選擇,吃不下了😂😂飲品方面,都是無限任飲的,有多款汽水和果汁🍹等,比較少見的蘆薈汁也有呢😍!最後仲有每人一杯#Movenpick 雪糕🍨食完真係大滿足了😋😋😋!

好似有一段時間都冇食過日式燒肉,
今次來呢間位於尖沙嘴的#尚八日式燒肉店!

呢度係兩小時任食,價錢就由$198起,

晚市黃金時段入座,兩位起仲會送刺身拼盤一份呢☺️!

呢度仲好貼心❤️,先送上一碟雜錦拼盤,
等客人可以燒住先,慢慢選,
啱曬我呢啲有選擇困難,揀勁耐嘅人😂唔怕餓親😂

燒物、熟食和小食都有好多選擇😝,
淨係牛肉都有成廿幾款呢!
有唔同款式的牛肋骨,牛胸腹,牛舌, 和牛小排等,
一口牛都不錯,最愛牛胸腹,牛肉味夠香濃,
岩鹽厚切牛舌也很不錯☺️,
加$138仲可以食和牛呢!

仲有不同款式的黑豚拖羅、雞肉、
羊肉、海鮮、蔬菜、熟食等選擇

小食中特別喜愛一口芝士🧀
酥脆嘅炸皮包住流心的芝士,
邪惡到不行,但非常正,
芝士控一定也很喜歡!
仲有燒菠蘿🍍同埋燒日本甜番薯仔🍠亦係我心水!
仲有如果想任吃埋刺身壽司
另加$30/位就可以食埋😉,
不過本身的燒肉放題已經有好多選擇,
吃不下了😂😂

飲品方面,都是無限任飲的,
有多款汽水和果汁🍹等,
比較少見的蘆薈汁也有呢😍!

最後仲有每人一杯#Movenpick 雪糕🍨
食完真係大滿足了😋😋😋!

$316.8 (晚餐)
2018-08-03 348 瀏覽
燒肉嚟講,肉梗係最緊要啦(廢話)。哩度淨係睇menu 我都用咗一段時間去消化,勁多花款。同多數放題一樣,一坐底先比盤唔係你揀嘅刺身同肉你,好聽怕你肚餓,實在係塞住你把口,順便打打啲大食怪嘅底。刺身唔錯唔錯,呑拿魚哩啲常出事嘅都ok。頭一盤係送的,想再食就加位位三十。見唔見到後面霸哂成個爐嘅大蝦,都係頭一盤送嘅,幾好,好過menu點嘅細蝦。個牛油蒜蠔都可以,不過唔夠味,遮唔比腥味。蜆就燒嘅新鮮過煮嘅。前菜一大堆,煮住雞肝香濃入味,質感討好,多手燒一燒發覺仲正。吉列蠔都唔錯,蠔味濃,外皮鬆脆唔會太硬,係細小小啫。肉嚟講唔會太差,有啲豬牛都正,各花入各眼,自己鍾意咩醃味咩肉類自己試。我就覺得青檸柚子嗰啲清新啲,某啲味道咸咗啲。題外話,個檸檬汁好似水咁

題外話,個檸檬汁好似水咁

2018-07-21 656 瀏覽
朋友介紹下去試新嘢,一向對放題麻麻,亦冇乜期望!一入到尚八,餐廳安排咗我們一行八人坐六人枱,已經好迫,以為好多人訂坐. 但眼見星期五晚上都坐唔滿,心知一定賴嘢帶子同蜆淡而無味,牛舌韌,牛肉還可以,魷魚好味,羊架雖然樣衰衰,但味道都ok, 菠蘿最正常八個送了三隻大虎蝦,但朋友話上次三個人都送了兩隻,問侍應點解,佢解釋係送,所以冇規定幾多個人送幾多隻所以只能o嘴!唯一覺得贊嘅係個免費魚生拼盤,海膽同魚生算新鮮如果鍾意任食的你,咁$350兩小時任飲任食係可以接受的!最後還送上movenpick 雪糕一杯!
2018-07-20