2018-10-19
3個男人星期六過開尖沙咀行街,梗係要預book定燒肉放題食一餐反正行街時間隨順就,我地就book左17:00特價時間去食。上到去其實地方唔係咁大,我地坐正門口位,由於時間比較早,都無坐滿人。由於有三個人,原本需要加錢嘅刺身都會送一盤細嘅比我地。如果再想食就唯有加錢了。三條友至在食飽就算了。食完刺身都叫下沙律前菜,之後就不停燒牛燒豬了。整體牛肉都比較偏暗紅色,油花就都正常。質素附合個價錢,牛嘅種類都唔少嘅,有少量內臟;而款式就一般(不過好過另一連鎖式種類得幾種,只係唔同腌法當種類..)至於飲品類款式就唔多,綠茶百事韓式忌廉奶等等。另外,值得一提呢間係有3-4種附加項目,如刺身+$xx, 和牛+$xx,酒類+$xx. 按自己喜好可選(不過一加估計要成枱都加吧)最後,Memu上面有唔少野都會有寫限量供應,例如清酒蜆,薄燒牛舌等等,有需要真係要叫定先。1700入坐都有機會無...(不過清酒蜆無乜酒味..蜆係正常都肥嘅)真·最後,埋單按memu連星期六日後加價再加一一人$230左右。總括黎講,特價時段任食都幾好
食完刺身都叫下沙律前菜,之後就不停燒牛燒豬了。
至於飲品類款式就唔多,綠茶百事韓式忌廉奶等等。
總括黎講,特價時段任食都幾好
吉烈蠔