2021-05-02 66 瀏覽
話說要搵到一啲樽仔奶茶唔太甜嘅係一啲都唔容易 因為坊間太多pre-set咗嘅奶茶對我呢啲熱奶茶都唔落糖嘅人嚟講真係太甜🙈俾我搵到呢間!!而且價錢非常實惠只係12蚊🤣🤣🤣細細支過下癮好夠😋係茶味同奶味啱啱好重點係真係唔係好甜!!! 非常好!同埋見到佢小店好用心做收銀嘅女店員好有禮貌👍下次要試埋佢啲蛋治🤣🤣 圖片已經好吸引!不過要有心理準備好多人等🤣
話說要搵到一啲樽仔奶茶
唔太甜嘅係一啲都唔容易
因為坊間太多pre-set咗嘅奶茶
對我呢啲熱奶茶都唔落糖嘅人嚟講真係太甜🙈
俾我搵到呢間!!
而且價錢非常實惠
只係12蚊🤣🤣🤣
細細支過下癮好夠😋
係茶味同奶味啱啱好
重點係真係唔係好甜!!! 非常好!
同埋見到佢小店好用心做
收銀嘅女店員好有禮貌👍
下次要試埋佢啲蛋治🤣🤣 圖片已經好吸引!
不過要有心理準備好多人等🤣
2021-04-29 56 瀏覽
-大吃大喝🥡-🥢厚切午餐肉芫荽蛋治 $30呢個世界級正!如果鐘意食芫荽必定要加😍店主毫不吝嗇咁落勁多芫荽係蛋🍳度再加上勁厚切既午餐肉😋呢份三文治🥪真係滿分🤣🤣-🥢芝士磨菇蛋餅 $30蛋餅雖然冇蛋治咁驚喜但都好食👍芝士蘑菇係新口味店主問我地有冇興趣就試下🤣蛋餅煎得香脆而芝士同蘑菇都好足料😋-🥤鮮榨檸檬茶佢茶底勁香真係自家製唔係買反黎😂甜道同檸檬味🍋都好夠😋-🥤自家制薏米水呢個薏米水好好飲係飲得出用足料薏米煲😋又冇落好多糖既好飲又健康😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅
大吃大喝🥡

佢茶底勁香真係自家製唔係買反黎😂甜道同檸檬味🍋都好夠😋

🥤自家制薏米水
🌟評分:🏅🏅🏅🏅
2021-04-24
多款式的油麻地小食店😋 鮮榨檸檬🍋茶有驚喜收工走出油麻地B2出口,看到轉角位有間小食店佈滿等外賣的人。既然一場來到,當然要試試它。🙂不過由於等外賣的人太多,所以都等了好一陣子。🤨我發現這小食店除了有小食好像椒鹽炸燒賣、大大份三文治🥪之外,還有飽肚飯類、自家製飲料,選擇都挺多😲,最終叫了以下食物:😋椒鹽炸燒賣燒賣有6粒,即使拿回家吃仍然是很香脆,加上有椒鹽提味,絕對是口痕之選!🖐🏻🐔招牌手撕雞飯手撕雞飯的飯量都挺多,而且佈滿了芫茜,感覺很香。它備有椰菜、紅蘿蔔絲、芝麻,已令這盒飯很有色彩。冷冷的手撕雞很有麻油味,肉質鮮嫩,加上$1就有個醬,我一共加了芝麻醬、辣醬,芝麻醬伴手撕雞來吃很搭,至於辣醬則辣得過癮,醬絕對是加分之作!🇼🇸🍳台式香酥蛋餅這個蛋餅配上了沙律醬,感覺很開胃。咬下去有種鬆脆之感,一層層很有層次,材料方面有芝士🧀、磨菇、粟米🌽,很足料,味道也很豐富,加上芝士有拉絲的感覺,很喜歡。😛🥤香滑奶茶、鮮榨檸檬茶最後叫了兩樽飲料,奶茶如其名很香滑,茶味很濃;而於檸檬茶絕對是驚喜之作,除是鮮榨之外,更沒有死甜感,喝下去還有粒粒檸檬🍋,相對天然,值得一讚!整體來說,這小店無論地理位置和菜

多款式的油麻地小食店😋 鮮榨檸檬🍋茶有驚喜

收工走出油麻地B2出口,
看到轉角位有間小食店佈滿等外賣的人。
既然一場來到,
當然要試試它。🙂
不過由於等外賣的人太多,
所以都等了好一陣子。🤨

😋椒鹽炸燒賣

🖐🏻🐔招牌手撕雞飯

🇼🇸🍳台式香酥蛋餅

🥤香滑奶茶、鮮榨檸檬茶

整體來說,這小店無論地理位置和菜色方面都很不錯,下次要再試其他美食和自家製飲料。😁
  • 鮮榨檸檬茶
今日午餐輕盈左少少,好早就肚餓,想揾個下午茶食下。去開油麻地嗰頭見到呢間小食店d三文治好似幾特別,就不如試下先。呢度主打即製厚切三文治,另外都有其他小食如台式香酥蛋餅,炸燒賣,炸蝦角,炸紫薯餅,飯餐都有。我地叫左兩份即製厚切三文治同一份炸燒賣外賣分享。香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $30呢款係期間限定,當然要試試。三文治用d好厚身既紙包好,之後用個有蓋盒裝住,衛生方便。肉眼都見到d料塞到爆哂。牛肉好嫩,滑蛋好滑,沙嗲醬好香,味道剛剛好又唔會過鹹。仲有好多香脆洋葱加添口感。麵包叫左烘底,所以放耐左未食住都完全唔會過淋。好正!勁芫茜炒蛋加午餐肉三文治 $30勁芫茜炒蛋三文治本身賣$25,每份額外配料加$5,我加左午餐肉。d料又係塞到爆哂。芫茜好香又新鮮,芫茜粉絲必試!午餐肉超厚身,啖啖肉!呢個我無叫烘底,所以放耐左個包有d淋。强烈建議叫烘底!三文治加$5可配冷熱奶茶,咖啡或自家製飲品。薏米水,羅漢果  每支加配$5薏米水同羅漢果都好大支,味道清甜,羅漢果味超濃!椒鹽炸燒賣 $10椒鹽炸燒賣我第一次食,一客六粒。我等到凍左先食都仲食到薄脆皮而入面個餡係煙煙韌韌,味道又唔鹹,齋食都唔乾,呢個價錢抵食

香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $30

勁芫茜炒蛋加午餐肉三文治 $30

飲品

三文治加$5可配冷熱奶茶,咖啡或自家製飲品。
薏米水,羅漢果

薏米水,羅漢果  每支加配$5

薏米水同羅漢果都好大支,味道清甜,羅漢果味超濃!

椒鹽炸燒賣 $10

椒鹽炸燒賣

椒鹽炸燒賣我第一次食,一客六粒。我等到凍左先食都仲食到薄脆皮而入面個餡係煙煙韌韌,味道又唔鹹,齋食都唔乾,呢個價錢抵食!

總括而言,香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治好得而炸燒賣好抵食,唔怪得要等。下次可以試試其他食品。
2021-04-26
20 分鐘 (外賣自取)
薏米水,羅漢果
椒鹽炸燒賣
原來油麻地地鐵站附近新開左一間平民小食外賣店,好近我返工地方,今日收工過嚟試吓佢哋嘅三文治~呢度除咗有三文治提供之外,亦都有好多款食物提供,例如台式蛋餅、手撕雞飯、炸燒賣同自家製飲品等等~今次叫咗兩款三文治,同屋企人一齊試~一款係勁香蔥三文治同埋勁芫茜三文治,不得不讚嘅係麵包超鬆軟,滲咗好多蛋汁,食落超有滿足感,正呀!飲品方面,今次試咗檸檬薏米同埋凍咖啡,阿媽話咖啡味道香濃且口感幼滑,飲落一啲都唔苦澀,好高質!至於我嘅檸檬薏米,口味清新,呢排天氣熱最啱解暑😽😽呢度平日朝頭早7點開門,附近返工人士不妨可以試吓呢度三文治做早餐~

2021-04-26
  • 芫荽三文治
2021-04-24 57 瀏覽
即製厚切三文治:厚厚嘅午餐肉+芫茜炒蛋🥪雖然咁大份見到真係好吸引,但一直好擔心會好濟食唔晒。今日同埋男朋友一齊去試就放心晒啦😀😀餐肉厚切所以唔乾柴,入面有油有汁,配埋好香芫茜味嘅炒蛋真係一流芫茜炒蛋三文治:即係咁,我地2個都係芫茜怪,勁想試下一次過超多芫茜咬咬下嘅感覺🤣🤣直頭好似食緊菜咁,超爽脆,好香👍👍
即製厚切三文治:
2021-04-24
15 分鐘 (堂食)
2021-04-23 99 瀏覽
早前睇過其他食譜,好多人推介依間小店,地點好方便,地鐵站一上地面已到店舖內,個年青收銀員非常有禮貌,會推介不同配搭嘅三文治我揀咗芫荽炒蛋餐肉三文治,件餐肉差不多一寸厚,煎得香脆可口,配上芫荽炒滑蛋,真係絕配,每啖都充滿香味,值得一提嘅係,啲麵包真係好新鮮好軟熟,而且分量十足食一件就飽!另外仲叫咗一份芫荽培根芝士煎蛋餅,蛋餅香脆,而且材料份量十足,滿滿嘅芝士,可以造成拉絲嘅效果,芫荽清新,真係一啖接一啖!椒鹽燒賣,揸到圓轆轆脆卜卜,入邊嘅魚肉煙煙韌韌。椒鹽份量剛好唔會過咸推介飲熟薏米水,飲落微甜,最啱夏天飲用可以消暑亦都可以去水腫,修身恩物!

店舖內,個年青收銀員非常有禮貌,會推介不同配搭嘅三文治

2021-04-23 587 瀏覽
回到食物的初衷@大吃大喝食物可以平平無奇,也可以食出食物的尊嚴。縱橫飲食界多年,可以令我回味一生的食物不多,更遑論可以最基本的吃出食材本身味道,更是天荒夜潭。一人之境,一人踱步,命運驅使我走到這一間路口轉角的小店,已有不少人龍了,心血來潮抬頭一看,是我家鄉小吃---台灣美吃。一人浪漫來到「大吃大喝」,好,就來一刻暢快地品嚐,希望可找出食物的初衷,食材的初心……而我也在純粹地凝視著店內的多人巧手製作。點了以下東西 :1)炸燒賣: 袋中的燒賣,椒鹽味已撲鼻,椒鹽與燒賣原來是天生的絶配,我急不及待用上竹籤串起其中一粒燒賣,放入嘴裡,皮的脆,魚肉的心卻很柔軟,魚肉並非一般魚肉,仍然可吃出可能是大地魚的鮮肉味,一絶,其他地方的炸燒賣簡直不能相比,下次來光顧的人一定要點這個鎮店之寶,一試傾心。2)香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(加芫荽): 超厚的麵包用愛與誠地夾著沙嗲牛肉及超滑蛋,賣相已相當吸引,雙手捧起它,再放入我的小嘴裡,滑蛋已滑入我的食道內,舌頭也感受出蛋香及芫荽味的誘惑,沙嗲牛肉也一湧而至,沙嗲的香濃,牛肉的嫩滑,已徹底俘虜了我的心,相信一眾的OL也會聞風喪買,為了美食,像極了愛情。3)士林台式香
回到食物的初衷@大吃大喝

食物可以平平無奇,也可以食出食物的尊嚴。

點了以下東西 :

3)士林台式香酥蛋餅: 內含三款拉絲芝士、培根及粟米,材料豐富,口感也漸濃,我敢誇口連小朋友也會爭來吃,馬上品嚐,蛋餅的皮好薄,煎得甘香,味道極像士林夜市的攤檔,思鄉之情一下子回來了,配合其他配料,特別滋味無窮,1個人吃了兩個人份量,內心竟然沒有絲毫愧疚,我還叫了樽仔薏米水,清甜多薏米,吃了那麼多,用此飲料去抵銷脂肪感,誰有共鳴呢?
再特別叫了樽仔羅漢果水,外賣回家給老媽飲,她也表示味道適中,不會過甜,但又飲出羅漢果味,連媽媽也有此評價,終於找到食物的初衷及食料的初心了,此道行,不枉此生了。
2021-04-21 77 瀏覽
今天去廣華覆診然後去果欄買點水果在地鐵站外面竟然新開了一間小食店看到餐牌價錢不貴所以不小心點多了點於是今天晚餐超級滿足芫茜咸牛肉三文治$25我是沒想過厚切三文治可以有多厚一接上手我是驚訝到不能講話一份兩件的三文治居然有一片吐司乂小的厚度而且餡料超多一份三明治可抵兩三份7-11的三明治重點是料多!我十分愛吃芫茜很少三文治有芫茜配料所以這份芫茜咸牛肉三文治是必選的一口咬一件嘴巴小的相信要分開幾次咬因為真的很厚!芫茜和咸牛肉配搭得很好咸咸的牛肉加上芫茜特有的香味真的忍不住多咬幾口自家製咖啡$12大吃大喝賣的飲料都是自家製無添加的喝到的咖啡香醇有濃濃的咖啡香好的咖啡就算晚上喝也不會影響晚上的睡眠一瓶才埋$12好比高級咖啡店喝到的沒想到平宜咖啡有這樣的質素炸燒賣$10有六粒炸燒賣其實不少小食店也冇賣但都是油油的放在紙袋都整袋膩膩的沒想到這包不油反而乾爽但燒賣炸到剛好外脆内軟好吃!芝士黑椒蘑菇蛋餅$30 (兩款餡)令我想到台灣美食蛋餅是台灣必吃的沒想到香港小食店也做出高質台灣小食一份蛋餅可以做到很薄是不易的因為餅要放去煎還要加餡若功力不夠外皮會被餡撐破根本包不住沒想到這裡就做到皮薄料多配上醬料 雖

今天去廣華覆診

沒想到這包不油反而乾爽
但燒賣炸到剛好
外脆内軟
好吃!

芝士黑椒蘑菇蛋餅$30 (兩款餡)
令我想到台灣美食
但味道很搭
不會怪

整餐晚餐才$77
夠兩個人吃
真是吃完又飽又滿足!

大吃大喝 (油麻地)
油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
外賣自取
勁芫茜炒蛋三文治Price:$25 📌超中意食芫茜既小妹見到即刻Bookmark左‼️芫茜既份量幾多🤩但味道硬係覺得唔夠🤔養大哂小妹重口味既胃口😭炒蛋亦好嫩滑😋三文治幾大份食完都幾飽👍🏻附近返工返學既買黎做早餐 / 下午茶真係唔錯😎買三文治 / 蛋餅加$5仲可以加多枝野飲,有小妹最愛既樽仔奶茶🥰店鋪仲有好多其他小食😱有機會想再試下手撕雞同蛋餅😋同埋可唔可以加碼黎個勁芫茜午餐肉炒蛋三文治🥺
勁芫茜炒蛋三文治
Price:$25

2021-04-18 45 瀏覽
見到芫茜關注群組介紹這間大吃大喝的芫茜三文治,作為芫茜控當然要衝著來試。這家小食店,在油麻地港鐵站一出,十分方便。小店主打賣即製厚切三文治,台式蛋餅,手撕雞及炸賣等。我點了他們新出的芫茜碎蛋厚切三文治及滑蛋沙嗲牛芫茜厚切三文治。因為即製關係,所以等侯時間都要長一點。熱騰騰的三文治,份量十足,賣相十分吸引,他們用每日新鮮出爐的軟熟厚切白方包,夾著滿滿的餡料,外賣到家包身都沒有變得淋身。對我這個芫茜控來說,芫茜碎蛋是比較吸引的,因為芫茜份量特別多,跟碎蛋原來都很配合的。而滑蛋沙嗲牛芫茜厚切三文治相對比較濃味,咸香的沙嗲牛配上爆茜滑蛋,食到少少花生醬味及陣陣芫茜香,十分惹味。另外點了一些炸物,椒鹽燒賣,脆炸鮮蝦角及炸紫薯餅。全部新鮮炸起,粉漿不厚,十分香脆,最後炸紫薯餅。這裡的飲品全部都是自家製的樽仔飲品,點了樽仔利賓立同樽仔檸茶,甜度都是比較低的,感覺比較健康。

小店主打賣即製厚切三文治,台式蛋餅,手撕雞及炸賣等。

2021-04-17
5 分鐘 (外賣自取)
2021-04-18 133 瀏覽
跟一班朋友去完果欄,大家分了不少水果後便各自歸家,幸兒還有一位好友相伴,幫我拎水果,謝謝! 我倆肚空空,正想入港鐵站之際,便看到這間小店。決意買返個下午茶回家醫肚。小店L字型的設計,一邊下單,另一邊取貨,唔駛堆埋一齊,不錯! 大大個店名招牌高掛,「大吃大喝」就睇下有咩吃? 有咩喝?牆上貼滿餐牌,有即製厚切三文治、士林台式香酥蛋餅、招牌重點推介、人氣爆炸小食、+餸和自家製飲品,店子雖小,但選擇唔算好少。*******************即製厚切三文治有十多款,多數以蛋為主,除期間限定之外,款款一律$25。其實都幾難決定,因為有好幾款都很吸引我倆。最後要了一份牛油果三文治和香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治。三文治以一個正方形盒子盛載,透明的盒蓋讓食客清楚看到爆饀的三文治,令人不禁垂涏。而每件三文治均用厚身的三文治紙包着,吃起來又方便又乾淨,讚! 厚厚的牛油果三文治($25)非常爆饀,軟熟的厚方包夾着拌入大量沙律醬的碎蛋,再夾着一片片牛油果,咬一口,碎蛋黏滿全口,又香又滑,還嚐到牛油香,真滋味! 但由於碎蛋比例較多,故香滑的牛油果有點失色,不知將牛油果壓成蓉拌入碎蛋中會否更好呢?既然是期間限定,當
*******************
看到爆饀的三文治,令人不禁垂涏
香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治
既然是期間限定,當然不可錯過,香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治($30)同樣爆饀,拿上手仲好墜手,用料十足。厚方包相當軟熟,沒有被沙嗲汁弄致濕淋淋,讚! 牛肉夾雜着少許筋,腍滑很來又有口感。沙嗲味道香濃,弄得牛肉入味,還帶點辣,配埋洋蔥絲和香滑的炒蛋,簡直是一流的配搭,美味得很,推介! 看來除了有沙嗲牛肉麵關注組之外,還要開一個沙嗲牛肉蛋治關注組,哈!
*******************
三配料士林台式香酥蛋餅
我倆都懷念台灣,見到有士林台式香酥蛋餅就興奮。點了一份三配料($35),有芝士、蘑菇和煙肉,真係大滿足。蛋餅預切了四件,面頭唧了三行沙律醬,每件都脹卜卜,落足料。蛋餅厚度適中,外表煎得金黃脆口,且不油膩,捲着爽口的蘑菇、鹹香的煙肉和半溶的芝士,風味十足,好吃! *******************
五款自家製飲品
祛濕薏米水
加了一支自家製祛濕薏米水(跟三文治+$5/原價$12),抵! 啖啖薏米味,味道清淡,並不甜膩,薏米煲至軟身,但亦存咬口,當然要飲晒食晒啦!
----------------------------
不論食物的包裝、饀料的配搭、三文治的色香味都看到小店的心思,用心製作才能有質素的出品,這就是小店的吸引力,真心推介!
2021-04-17
25 分鐘 (外賣自取)
$47.5 (下午茶)
祛濕薏米水
2021-04-16 77 瀏覽
在油麻地B2一出就見到這間外賣小吃店-大吃大喝。招牌光鮮突出,路過的人也會望一望。.有厚切三文治、有飯、又有小食,更加有自家製飲品,價錢合理。.勁芫荽炒蛋厚餐肉三文治 $30我是超級喜歡吃芫荽的,所以特意叫這個超級三文治令人有驚喜!真厚切,好足料,有誠意的三文治。賣相是意想不到地精緻,有點似去了高級西餐廳吃三文治的感覺。蛋炒得滑,加上芫荽香,好正。餐肉厚身,啖啖好,令人很滿足,這個是吃得飽的三文治,可以當一餐。.招牌手撕雞飯 $50果然是招牌,手撕雞嫩滑香口,份量不少。加入芫荽好惹味,配上麻胡醬及辣醬,簡簡單單就已經好好食。買飯更可加配樽仔奶茶,好得意的樽仔哈哈,香濃港式口味。.由年輕人主理,朝氣勃勃,當然要支持支持。

有厚切三文治、有飯、又有小食,更加有自家製飲品,價錢合理。

勁芫荽炒蛋厚餐肉三文治 $30

招牌手撕雞飯 $50

買飯更可加配樽仔奶茶,好得意的樽仔哈哈,香濃港式口味。

由年輕人主理,朝氣勃勃,當然要支持支持。
2021-04-15 447 瀏覽
油麻地出名掃街就係人都知 今次揸車經過附近見到有間小食店 見到幾多人排隊羊群心理 都忍唔住停低試吓呢度主打係厚切多士 蛋餅等等 最緊要嘅係芫荽迷最愛嘅我竟然見到呢度有芫荽配料 🍀即製厚切三文治 🥪$25算係正常價格嘅三文治因為佢嘅餡料都好多! 今次就叫咗一個勁芫荽炒蛋試吓一於睇吓佢有幾勁! 咬落去第一次感覺上餡料仲多過多士! 食完超級滿足 啖啖都係肉 😋 媲美平時食開餐廳4,50嘅厚切乜乜 性價比相當高👨🏻‍🍳士林台式香酥蛋餅🥚$30身為蛋餅迷 去到邊都一定要叫蛋餅 今次都唔例外 佢呢個蛋餅係酥皮底 同平時食開嘅餅底唔同 今次嘅餡料就揀咗黑椒蘑菇同埋粟米🌽 店員見我食芫荽食得咁開心仲加咗少少俾我🤣 個人覺得呢個蛋餅係除咗阿元來了 另一個值得推介蛋餅🥞樽仔奶茶$12🧋首先呢個價錢相當平民 仲平過茶餐廳散叫🤣🤣值得一站係佢味道有啲似以前奶茶好出名連鎖餐廳太興招牌奶茶味道但係就係冇咁甜嘅版本! 而且因為樽仔嘅關係所以味道就冇被沖淡 以前一路覺得奶茶如果冇咁甜就Perfect 所以個人都幾鍾意佢呢間舖頭嘅樽仔奶茶🧋總括嚟講油麻地呢間港台小食店 又適合香港人口味 而且性價比超級高! 疫情下終於

即製厚切三文治 🥪$25
即製厚切三文治 🥪

士林台式香酥蛋餅🥚$30

個人覺得呢個蛋餅係除咗阿元來了 另一個值得推介蛋餅🥞

樽仔奶茶$12🧋

首先呢個價錢相當平民 仲平過茶餐廳散叫🤣🤣

總括嚟講油麻地呢間港台小食店 又適合香港人口味 而且性價比超級高! 疫情下終於可以平平哋買一餐返去食🥲 所以值得推介 希望佢可以繼續生存🤪😆 咁之後先有得繼續食
即製厚切三文治 🥪
士林台式香酥蛋餅
小店專做外賣, 主打即製厚切三文治, 配搭有成10多款, eg花生醬肉鬆, 黑松露滑蛋, 牛油果碎蛋, 價錢又夠親民🤩飲品方面仲有樽仔咖啡、奶茶, 岩曬香港人既口味🥰依家follow佢地IG/FB仲有薏米水或者羅漢果水送🤟所以$25就有齊三文治加飲品🤪🥪 sᴀɴᴅᴡɪᴄʜ· 厚切餐肉蛋 $25﹟十分欣賞價錢貼地得黎, 係包裝方面一啲都無馬虎😎整潔之餘, 仲有啲野餐feel👒食起上黎好方便😇料方面睇相都見到係真係好足, 堅厚切, 麵包又夠軟熟, 很滿足😛▫️🥪sᴀɴᴅᴡɪᴄʜ· 勁芫茜炒蛋 $25﹟咬落第一啖都真係幾有茜味😆💕食得出係新鮮製作, 芫荽呈鮮綠色, 食落口感仲有點爽脆🤟芫茜愛好者表示不錯😎忘了叫烘底, 如果唔係應該會更加正🤤🥤ᴅʀɪɴᴋ· 樽仔奶茶 +$5﹟個奶茶比想像中出色🤔飲落茶味都出, 甜度同奶度都不會太高, 岩我口味😎▫️🥤ᴅʀɪɴᴋ· 薏米水 (follow IG for FREE)﹟follow完ig就有免費飲品, 何樂而不為🤪飲落清甜, 啲薏米咬落都夠淋身, 夠曬有誠意😍

🥪 sᴀɴᴅᴡɪᴄʜ· 厚切餐肉蛋 $25
▫️