2021-04-15 447 瀏覽
油麻地出名掃街就係人都知 今次揸車經過附近見到有間小食店 見到幾多人排隊羊群心理 都忍唔住停低試吓呢度主打係厚切多士 蛋餅等等 最緊要嘅係芫荽迷最愛嘅我竟然見到呢度有芫荽配料 🍀即製厚切三文治 🥪$25算係正常價格嘅三文治因為佢嘅餡料都好多! 今次就叫咗一個勁芫荽炒蛋試吓一於睇吓佢有幾勁! 咬落去第一次感覺上餡料仲多過多士! 食完超級滿足 啖啖都係肉 😋 媲美平時食開餐廳4,50嘅厚切乜乜 性價比相當高👨🏻‍🍳士林台式香酥蛋餅🥚$30身為蛋餅迷 去到邊都一定要叫蛋餅 今次都唔例外 佢呢個蛋餅係酥皮底 同平時食開嘅餅底唔同 今次嘅餡料就揀咗黑椒蘑菇同埋粟米🌽 店員見我食芫荽食得咁開心仲加咗少少俾我🤣 個人覺得呢個蛋餅係除咗阿元來了 另一個值得推介蛋餅🥞樽仔奶茶$12🧋首先呢個價錢相當平民 仲平過茶餐廳散叫🤣🤣值得一站係佢味道有啲似以前奶茶好出名連鎖餐廳太興招牌奶茶味道但係就係冇咁甜嘅版本! 而且因為樽仔嘅關係所以味道就冇被沖淡 以前一路覺得奶茶如果冇咁甜就Perfect 所以個人都幾鍾意佢呢間舖頭嘅樽仔奶茶🧋總括嚟講油麻地呢間港台小食店 又適合香港人口味 而且性價比超級高! 疫情下終於

即製厚切三文治 🥪$25
即製厚切三文治 🥪

士林台式香酥蛋餅🥚$30

個人覺得呢個蛋餅係除咗阿元來了 另一個值得推介蛋餅🥞

樽仔奶茶$12🧋

首先呢個價錢相當平民 仲平過茶餐廳散叫🤣🤣

總括嚟講油麻地呢間港台小食店 又適合香港人口味 而且性價比超級高! 疫情下終於可以平平哋買一餐返去食🥲 所以值得推介 希望佢可以繼續生存🤪😆 咁之後先有得繼續食
即製厚切三文治 🥪