2021-07-04
話說經過油麻地,地鐵站一出門口就見到小店,地點上面非常之方便,午餐時間都見到有好多人排隊由於天氣太熱嘅關係所以今次我哋就叫咗兩個三文治小店有好多唔同嘅小食,見到人哋拎走嘅三文治都非常之漂亮😂所以今次叫咗個黑松露滑蛋三文治加芝士同埋牛油果碎三文治加蕃茄等咗一陣間就有得食啦個包非常之厚得嚟鬆軟,唔知小店入邊一間麵包呢,好多時候出面食口多士嘅麵包都唔會鬆軟,依間非常之好食個包😂當然入面嘅餡料都非常之豐富同足料!個黑松露一拎開個盒就聞到濃烈嘅味道,非常之吸引!鍾意食黑松露味嘅人一定要試一試 $30來講非常之多料另外個牛油果碎蛋三文治加蕃茄,餡料非常之多,加埋蕃茄非常之清新,本身諗住三文治都唔會飽得去邊😂點知食咗一件都好飽😂😂另外加咗一份鹹酥雞同埋紫薯餅,兩者熱辣辣非常好食,特別係紫薯餅,好食!加咗$5要樽仔檸茶同埋樽仔奶茶,兩者都唔會太甜,好飲!領查仲有一絲絲嘅檸檬肉非常清新總括嚟講,依間小店非常之有實力又有心機,下次再經個嘅時候要試吓芋肉鬆三文治或者沙嗲牛肉三文治😂都好似好正
由於天氣太熱嘅關係所以今次我哋就叫咗兩個三文治
小店有好多唔同嘅小食,見到人哋拎走嘅三文治都非常之漂亮😂
等咗一陣間就有得食啦
鍾意食黑松露味嘅人一定要試一試 $30來講非常之多料