2018-05-24 61 瀏覽
呢間餐廳連bar新開業,餐廳在最高那一層,落地玻璃窗,望洛士佛臺,環境OK。食物是Fine Dining一類,不便宜,每人花費起碼$500以上,但品質有保證!我們叫了set dinner,有沙律、頭盤、湯、主菜及飲品。沙律是海膽海澡沙律,海膽很新鮮。湯是龍蝦湯,這個湯龍蝦味超濃,應該是用新鮮龍蝦煮成,非常美味。頭盤是鵝肝多士,鵝肝比多士還大,入口即溶,回味無窮。主菜是慢煮72小時的牛小排,慢煮的好處就是肉會比較淋,而且很入味。我們還額外叫了黑松露意大利飯,這個飯非常好食,因為飯軟硬適中,黑松露極香,兩者加埋是絕配。最好我們叫了甜品,是燒棉花糖,棉花糖有少少燒焦,入口很香。埋單最後兩人共$1200左右,物有所值!
花膠響螺燉龍蝦湯
鹹魚白菜
鵝肝多士
慢煮三文魚配重慶水煮湯
慢煮72小時牛小排
燒綿花糖

。頭盤是鵝肝多士,鵝肝比多士還大,入口即溶,回味無窮
2018-05-24 143 瀏覽
餐廳分兩層,樓下是酒吧區,樓上是用餐區,裝修很有特色,燈光也很有情調,很配合《夜梟》這個名字。頭盤我們點了光輝歲月,即係三色薯條配黑松露醬。有美國白心薯,日本紫心薯和本地紅心番薯。頭一次食紫心薯條,很有特色,值得一試。另一道頭盤是暴發戶,其實是法國藍紋芝士焗西蘭花。藍紋芝士的香氣相當獨特,焗至微焦,但聯想不到跟暴發戶有什麼關係...主菜我地嗌左慢煮36小時黑毛豬叉燒,配清新的沙律和饅頭。下面個醬有淡淡嘅菠蘿味。慢煮叉燒外圍被火輕輕燒過,口感內脆內軟,肉質嫩滑而又入味,配埋個菠蘿味嘅汁真係出奇地夾,食極唔厭,推介!最後就黎個黑松露意大利粉,廚師一啲都唔慳,落左勁多黑松露醬,香氣四溢,非常滋味。夜梟位置方便,裝修氣氛有格調,係Happy hour不錯的選擇。

暴發戶

慢煮36小時黑毛豬叉燒醬

慢煮36小時黑毛豬叉燒醬

黑松露意大利粉

2018-05-15 69 瀏覽
經openrice見到呢間餐廳中西菜色 西餐serving style 中式裝修朋友見到後非常有興趣試而且有個tasting menutasting menu可以份量少少 款式多多適合貪新鮮嘅人appetizer 係一個海膽海藻沙律不但fresh 味道亦好豐富花膠響螺燉龍蝦湯花膠濃稠 響螺同龍蝦就鮮甜份量非常好可以試清楚味但又唔會飽到食唔落之後嘅嘢無花果香煎法國鵝肝開始入正題 鵝肝肥美首先聞到香 然後咬落表示脆脆地最後慢慢融開之後揀咗咕嚕菠蘿牛小排份量充足 配碟有三種唔同嘅醬份排食完就會試哂三種唔同嘅醬妃子笑東坡肉慢煮36小時 有荔枝果凍鋪面 肉質軟稔 入口即化 香而不膩醬汁亦好入味黑松露意大利飯燒棉花糖地方清靜菜色頭至尾極富心思特色fusion得唻味道夾由頭suprise到尾有私房菜感覺
經openrice見到呢間餐廳

fusion得唻味道夾
由頭suprise到尾
有私房菜感覺
2018-05-11 182 瀏覽
為了慶祝閨密有了小Baby, 找了間食分子料理的餐廳帶她來, 希望近期胃口不佳的她會胃口大增啦!金巴利道的夜梟正符合條件: 環境舒適, 新奇菜色, 地點方便!由於她食不了太多, 所以我們點了一個一人餐(Tasting Menu - $ 548)加兩款菜share。花膠響螺燉龍蝦湯 拼 饅頭 (in Tasting Menu)饅頭比平常食到的更"煙UN", 配湯真的很特別!而花膠響螺燉龍蝦湯從名字已知道有多新奇了!龍蝦味極濃, 而花膠令到湯變得更厚身, 響螺雖飲不到味道, 但每一口都是精華鹹魚白菜 (in Tasting Menu)真的是: 鹹魚白菜也好好味有海藻跟海膽, 而旁邊的白色泡泡都充滿咸香, 真的好好味呢!無花果香煎法國鵝肝 (in Tasting Menu)鵝肝多士就食得多, 但未過無花果, 感覺更清新。而且鵝肝亦沒有平常食到的腥味, 只有鵝肝的香味, 確實不錯咕嚕菠蘿牛小扒 (in Tasting Menu)雖然不見菠蘿, 但不代表沒有菠蘿, 因為黃色的泡泡已充滿菠蘿味, 而紅色泡泡則帶有點雜莓味。牛小扒是用28 Days Dry-aged再慢煮72小時, 所以肉質超嫩,

饅頭比平常食到的更"煙UN", 配湯真的很特別!
而花膠響螺燉龍蝦湯從名字已知道有多新奇了!

鹹魚白菜 (in Tasting Menu)
真的是: 鹹魚白菜也好好味

無花果香煎法國鵝肝 (in Tasting Menu)
鵝肝多士就食得多, 但未過無花果, 感覺更清新。
而且鵝肝亦沒有平常食到的腥味, 只有鵝肝的香味, 確實不錯

咕嚕菠蘿牛小扒 (in Tasting Menu)
牛小扒是用28 Days Dry-aged再慢煮72小時, 所以肉質超嫩, 牛味十足!

黑毛豬(叉燒醬)配黑松露意大利飯 (in Tasting Menu)
黑毛豬給我感覺不多, 反而黑松露汁超香, 每一口飯都充滿黑松露味, 超滿足!

暴發戶 ($78)
即法國藍紋芝士焗西蘭花! 上菜是覺得有點失望, 為什麼沒有芝士?
試一口都失望, 芝士味不夠。 誰知, 原來重點是下面的芝士汁。
超濃超香的芝士汁用來配西蘭花真的超好味呢!

慢煮36小時黑毛豬叉燒醬($158)
從未食過如此好味的叉燒!!! 不過咸, 味道剛剛好, 而且又爽又嫩

黑毛豬充滿肉汁, 夾到饅頭中出奇地夾~

燒咖啡甜酒棉花糖配Oreo餅乾開心果醬 (in Tasting Menu)
棉花糖充滿咖啡跟甜酒香, 而且表面燒的頗脆, 不錯呢~
2018-05-09 215 瀏覽
朋友當中個個都講緊呢一隻陳皮啤酒,話佢清清地唔會好重好濃陳皮味,但係都可以入口清清地嘅,自己雖然唔係一個鍾意啤酒嘅人但係講到試新野梗係要去試吓啦。所以今日就同一個朋友去咗一間係尖沙咀貌似新開嘅餐廳試吓啦。間餐廳有兩層,下面有吧枱,聽講佢哋嗰調酒師係韓國人,所以啲雞尾酒都應該幾特別但係就無緣試啦,因為太肚餓嘅關係所以去咗上層嘅餐廳!! 試陳皮之外,仲順便試埋TastingMenu。同朋友share左一個$380菜單,沙律有無花果帶子涼拌木耳,有一個頭伴叫做冇骨氣係玉桂蘋果釀無骨雞翼,仲有妃子笑東坡係真空慢煮左36個鐘嘅東坡肉同埋荔枝果凍,因為朋友肚餓嘅關係所以我哋加左$68叫一個黑松露意大利粉,甜品就有燒咖啡甜酒棉花糖。沙律係幾清新嘅,帶子煎得金黃色再加上木耳好refreshing。頭伴都幾得意,無諗過蘋果都可以配雞亦,自己最喜歡就係個慢煮東坡肉,汁調得幾好,唔會過甜過咸!黑松露意大利粉嘅磨菇有少少醋味,未知係因為什麼原因,但係同pasta都算夾嘅,好香松露味,亦唔會慳住咁俾。甜品亦幾得意,據waiter講係燒完再低溫凍住,要讚下佢嘅果仁醬真係好好食,唔會太甜。重頭戲嘅陳皮啤酒,真係不負

Menu。

重頭戲嘅陳皮啤酒,真係不負我望,好香,唔會過份搶左個啤酒本身!!! 可以一試!!
題外話/補充資料: 好似fine dining 咁,上菜會一碟一碟,大概要1小時以上用餐時間
2018-04-30
  • 陳皮啤酒
  • 妃子笑東坡
2018-04-28 378 瀏覽
經朋友介尖沙咀最近新開左間西餐廳有不錯既tasting menu,就即日去試試.餐廳設計風格以暗夜為主,天花掛上唔同既小盒燈.同朋友一心衝住tasting menu而黎,所以唔洗諗就直接點左$360tasting menu,tasting menu有2款$360/$430.$360有5道菜再包一款甜品連餐飲,餐飲仲可以選擇紅/白餐酒.由於當日海膽無貨,所以轉左無花果帶子木耳作為頭沙律木耳以小小醋醃過再帶點小辣配上無花果清新甜味岩岩好可以中和,清新開胃.滑子菇菜苗豆乳湯,豆乳味濃而且湯底質感滑,配上新鮮滑子茹雙重滑溜既質感感覺幾新鮮無違和感.頭盤無骨氣係將雞中翼骨拆走然後釀入玉桂蘋果粒,玉桂蘋果香甜咬落口已經感覺到濃濃玉桂味,唯一不足之處係雞翼淡味,整道菜唯一既味只有玉桂香.東坡肉以真空慢煮五花腩而成所以肉質軟淋而且嫩,大大舊十分邪惡.伴菜沙律菜旁有1粒粒黑色珍珠粒,一咬開原來係沙律黑醋汁,將黑醋汁形成顆粒狀十分有創意.今晚餐廳將意大利粉轉換成黑毛豬黑松露飯,黑毛豬又叉燒醬醃好,肥瘦均匀.黑松露飯以茹飯作底再係飯上鋪上黑松露醬,伴均後食茹菌同黑松露醬味互補令味道更突出.燒咖啡甜酒棉花糖幾

燒咖啡甜酒棉花糖幾特別,外脆帶咖啡糖甜味,內在同平時棉花糖唔同既係質感結實.

總括食物不過不失,員工服務有待改善,少員工令上菜有點混亂.
2018-04-27 329 瀏覽
路過婚紗街, 見到呢橦大廈剛剛grand opening. 應該都係玩成橦都餐廳酒吧之類。又八住咁睇下有咩食啦, 見到呢間幾得意, 就上去探索一下。34百蚊有個一人set, 唔係話好平, 不過合理咁啦。先黎一個開胃小食。海膽海藻沙律- 海膽很小食左都唔太有感覺,沙律清新。旁邊係泡泡, 咁大個女 都係第一次食野 係道道都有唔同味嘅泡泡, 真得意。花膠嚮螺燉龍蝦湯- 有食到花膠同螺肉,龍蝦湯很中式.沒有放忌廉, 是似老火湯嘅感覺, 味道唔算濃郁。 無花果香煎法式鵝肝-個無花果肉雖然是伴碟但好甜 好好食。 鵝肝煎得香脆嘅, 味道濃但唔知點解個汁 比較酸,搶左鵝肝啲味。咕嚕牛-待應哥哥 特別推介, 慢煮三日, 有牛味, 面頭有少許炭燒味,咬落非常淋身。黑毛豬(叉燒醬)配黑松露意大利粉-當黑毛豬遇上叉燒醬 就變得確確實實叉燒嘅感覺喇, 配上黑松露味嘅意粉, 感覺都幾新鮮。燒咖啡甜酒棉花糖- 最後黎嘅甜品應該係佢自創,廚所哥哥拿出來的時間稍稍的向我們介紹一下, 他是用急凍方式處理,所以佢咬落似軟糖, 有咬口,接面有少許咖啡嘅苦味,咬入去就係甜甜嘅棉花糖, 即時中和返曬。無酒精系列- 椰汁加左D 菠

34百蚊有個一人set, 唔係話好平, 不過合理咁啦。
先黎一個開胃小食。

無酒精系列- 椰汁加左D 菠蘿汁, 酸酸甜甜咁。冰振處理, 飲品沒有因為D 冰 溶左而變淡

整體黎講都有fusion 感覺, 所有菜式嘅配搭都幾新鮮感。

2018-04-26 222 瀏覽
今晚同友人去左尖沙咀試下呢間新開業餐廳,我地去樓下,係一橦新既商廈入面,一入門口先係一間bar黎,要行樓梯行上一層先到達餐廳,環境幽暗!店員推介了兩種SET DINNER,我們分別各選了一個:1. 前菜: 煎帶子木耳配無花果,開胃菜2. 濃濃的龍蝦湯 ,友人的是清淡的豆乳湯3. 鵝肝多士,友人的是玉桂鑲無骨雞翼4. 牛小排配波蘿汁,友人的是東玻肉5. 黑松露飯6. 甜品:燒咖啡甜酒棉花糖 ,食落係硬硬地既棉花糖整體來說,我們認為共六道菜,份量有點多,有肉有飯,我們吃到飯時,已經好飽了,吃不下去了!
店員推介了兩種SET DINNER,我們分別各選了一個:
1. 前菜: 煎帶子木耳配無花果,開胃菜

2. 濃濃的龍蝦湯 ,友人的是清淡的豆乳湯

3. 鵝肝多士,友人的是玉桂鑲無骨雞翼

4. 牛小排配波蘿汁,友人的是東玻肉

5. 黑松露飯
6. 甜品:燒咖啡甜酒棉花糖 ,食落係硬硬地既棉花糖

2018-04-26
2018-04-26 186 瀏覽
這間餐廳地點非常方便,除左有酒飲,有野玩之外,仲有fusion 菜食!店內裝修好岩出黎飲野chilling 的朋友!環境都舒服,比起尖沙咀其他飲野場坐得舒服!我試左個$360 set dinner :頭盤小食是雲耳帶子!雲耳是大粒粒,不是幾啖就無,另外帶子是煮熟上,不是刺身所以唔食生野的朋友不用擔心,非常熟透。豆乳湯有清清豆腐味道,喜歡濃味朋友未必岩好味。玉桂雞中翼,雞翼沒有調味料的味道,配合了玉桂味,無味精清清地雞翼。食了3道淡淡的菜,去到主菜東坡肉,份糧很大,肉質也不錯,擔心唔夠飽的朋友,食完這個一定很滿足!炒飯份糧也很好!味道都是很不錯!值得一試!甜品是第一次食,煮法非常有心思及特別,心感硬硬的。值得試下仲要有紅白酒飲呀!真係好抵食

我試左個$360 set dinner :

豆乳湯有清清豆腐味道,喜歡濃味朋友未必岩好味。

炒飯份糧也很好!味道都是很不錯!值得一試!

甜品是第一次食,煮法非常有心思及特別,心感硬硬的。值得試下

仲要有紅白酒飲呀!真係好抵食
2018-04-25
2018-04-24 197 瀏覽
下層Bar 有中式cocktail 上層餐廳 裝修好靚 入到去好有mood 成個theme好中式但睇個mood就好西式 幾得意 中西fusion 服務好好 啲人好nice 啲食物唔只個名有驚喜 連食落都有驚喜一樣都係個名中式但出到黎個樣係西式沙律 : 鹹魚白菜個各好中式 但係其實係用海膽同海藻整既沙津 不過又真係有咸魚仔嫁wo  真係古佢唔到 又真係幾夾湯:花膠響螺龍蝦湯 睇落似普通龍蝦湯 原本啲花膠溶咗係湯入面 好香甜前菜: 無花果法國鵝肝 唔錯 鵝肝煮得剛剛好 同無花果好夾主菜 : 西門慶水煮三文魚 幾嫩口 個辣大部份人都應該食到 因為唔會十分辣 唔會覆蓋咗啲魚味 好易入口菠蘿咕嚕慢煮牛小排 個貌相睇落去好似熟過頭 以為會好dry好嚡 但其實入面好嫩口好juice  配埋啲菠蘿醬咕嚕醬 酸酸甜甜 好開胃黑毛豬黑松露意大利飯 個飯有些少濕 但真係好香黑松露味甜品:燒咖啡酒棉花糖個賣相好似主菜但係原來係唔係,係燒過既棉花糖,外脆內軟,沾埋側邊綠色果啲開心果醬仲正 一啲都唔會太甜 必吃🖒🖒總括配埋支酒就perfect 法國大餐feel見有好多特色飲品cocktail 同埋陳皮啤,下次要試
下層Bar 有中式cocktail 上層餐廳

個飯有些少濕 但真係好香黑松露味

甜品
燒咖啡酒棉花糖

總括配埋支酒就perfect 法國大餐feel

見有好多特色飲品cocktail 同埋陳皮啤,下次要試試佢

• 菠蘿咕嚕慢煮牛小排,燒咖啡酒棉花糖
2018-04-23 104 瀏覽
同朋友行完The One ,係時候食埋晚飯🥣。呢間夜梟我同朋友都未食過,特登揀黎轉換下新口味。我地好早入座,到個時食客唔多,我地2個揀左闊落嘅座位👍餐廳燈光偏暗,其實幾有情調,不過得我同朋友,變左無用武之地😂Menu 上面嘅set dinner 我地唔係好岩食,於是選擇散叫食物。首先叫左杯菠蘿汁,味道酸酸甜甜好解渴,幾岩夏天飲。餐湯叫左龍蝦響螺燉花膠湯,西式嘅龍蝦湯同中式嘅燉湯就飲得多,呢個配搭就真係未試過,飲落好特別,味道同平時飲嘅龍蝦湯差不多,但湯裡有好多花膠粒,好得意😎小食叫左“光輝歲月”,即係炸三色薯條🍟配松露醬,薯條上枱時脆卜卜,白薯味道偏淡,紫薯夠香,三種之中,我最鍾意嘅係紅薯🍠,味道最濃厚。主食我地揀左咕嚕菠蘿🍍牛小排,菠蘿打成醬,同一般咕嚕煮法不同。牛小排肉味好濃,咬落充滿肉汁,一啲都唔老,廚師煮得好好食,係我今晚最滿意嘅餐點。可惜只有二舊,多啲就好。

首先叫左杯菠蘿汁,味道酸酸甜甜好解渴,幾岩夏天飲。

識左十幾年既好友放大假😆,又係時間出黎食飯吹下水,今次想試下新野近近地就我放工係尖沙咀食飯,上openrice見到呢間應該係新開既fusion菜餐廳,d菜式幾特別🧐,好似拜神唔見雞🐔,未聽過又未食過,而且食評又唔錯,所以就揀左呢度餐廳位於既呢棟大廈,有好多餐廳,果日黎咁岩有餐廳新開張,好熱鬧搭𨋢入到黎3樓,店員問我地係飲酒定食野,原來呢間餐廳3樓係酒吧,4樓係食野裝修佈置有心思,充滿中西fusion味🍴🥢先黎個湯🍲,我叫左滑子菇豆苗豆腐豆乳湯賣相好有驚喜,中間係豆苗同菇,最下層係豆腐菇同佢個名一樣好滑口好嫩,豆腐唔會話太淋,有口感,豆乳湯好香🥛我地都好鍾意食薯條🍟,所以叫左呢碟光輝歲月,係薯仔、紫薯、紅心薯條,份量算多佢個黑松露醬最正,一定要點佢黎食😏拜神唔見🐔,其實係香茅煙燻醉雞上菜時有個蓋蓋住煙燻,打開果時煙霧瀰漫,好吸精🤩黑毛豬Risotto個菜名好長,慢煮36小時既黑毛豬肥瘦適中,似嫩版叉燒,好有中菜風。Risotto混入黑松露,多汁又唔膩,好正🤤餐廳提供好多酒精飲品,但太耐冇飲酒驚飲左發up瘋唔敢試😂叫左蘋果汁,正正常常,下次有機會唔洗番試下佢d酒精飲品

裝修佈置有心思,充滿中西fusion味🍴🥢

先黎個湯🍲,我叫左滑子菇豆苗豆腐豆乳湯
賣相好有驚喜,中間係豆苗同菇,最下層係豆腐
福如東海

佢個黑松露醬最正,一定要點佢黎食😏
光輝歲月

拜神唔見🐔,其實係香茅煙燻醉雞
上菜時有個蓋蓋住煙燻,打開果時煙霧瀰漫,好吸精🤩
拜神唔見雞🐔

慢煮36小時黑毛豬叉燒醬配黑松露意大行飯

餐廳提供好多酒精飲品,但太耐冇飲酒驚飲左發up瘋唔敢試😂
叫左蘋果汁,正正常常,下次有機會唔洗番試下佢d酒精飲品
蘋果汁

Menu
福如東海
拜神唔見雞🐔
慢煮36小時黑毛豬叉燒醬配黑松露意大行飯
2018-04-19 230 瀏覽
成日都好急,返工急~做嘢趕~連食飯宜家都攪到唔識慢慢食咁....所以我決定咗去最繁忙嘅地方尖沙咀慢活一餐晚飯!下層係酒吧上層係餐廳嘅格局食完返可以飲返杯~入面有2個唔同嘅set 可以選擇!首先頭盤係 鹹魚白菜 雖然個菜名叫鹹魚白菜 但係一啲都唔簡單裏面有海膽加海藻裝修都幾靚座位同座位之間都有足夠空間見到啲樓吓嘅人行得咁急自己就heahea貢咁座,感覺好有趣!福如東海呢個鋪排好特別睇落去係一個西式湯但係一飲到口就有一種傳統中式湯嘅感覺!黃豆味好濃湯上面有一層薄薄嘅衣,有人話呢個叫腐竹!再加埋日本小菇/菜苗/滑豆腐煮理原來成件事咁做係咁夾因為樓下係酒吧嘅關係自己都想飲返杯,店員就介紹咗一杯芒果味嘅cocktail飲落有種清新感覺好飲無骨氣其實就係無骨雞翼一啖咬落去唔單只有肉汁仲有蘋果果肉同肉桂味有一種酸酸嘅味道好開胃拜妃子笑東坡- 呢個就係東坡肉同平時食開嘅有啲唔同肉質比較彈牙唔會好似傳統嘅咁林,加埋特別嘅醬汁一齊食竟然變咗一種新味道!黑毛豬黑松露意粉-用咗慢煮嘅方法處理豬肉加埋叉燒醬感覺真係有啲似食緊叉燒咁加埋香噴噴松露意粉好味道~燒咖啡甜酒棉花糖, 廚師用咗氮將燒溶咗嘅棉花糖急凍所以外

下層係酒吧上層係餐廳嘅格局食完返可以飲返杯~
入面有2個唔同嘅set 可以選擇!

裝修都幾靚座位同座位之間都有足夠空間

燒咖啡甜酒棉花糖, 廚師用咗氮將燒溶咗嘅棉花糖急凍所以外層有一種香香脆脆嘅感覺!入面就好似食緊棉花糖雪條咁加埋綠色嘅開心果醬。可以慢慢嘆感覺好舒服!

2018-04-15 181 瀏覽
打開餐牌見到拜神唔見雞,吓以前成日聽人講你做乜喺度𠲖𠲖哦哦,拜神唔見雞咁,唔通這道菜真喺會食到𠲖𠲖哦哦?當侍應捧著這菜式上來時,口中說著拜神唔見雞,但依然如神龍般見首不見尾,那蓋子雖然是透明,但內裏卻充滿著濃濃的煙霞!侍應輕輕的把蓋子緩緩向上提升打轉,碟內的煙霞冉冉升起,向四周飄浮,食物還未進入口內,但鼻腔口腔已被蘋果木香味籠罩著!原來雞是用蘋果木香加香茅薰煙,嘅能保存雞的味道,鮮滑而不嚡口,香茅入饌,更使到雞肉帶有一種清新鮮美的味道。果然是拜神唔見雞𠲖𠲖哦哦!𠲖乜傢伙嚟㗎,哦原來咁好味道嘅!
果然是拜神唔見雞𠲖𠲖哦哦!𠲖乜傢伙嚟㗎,哦原來咁好味道嘅!
2018-04-07
  • 花膠響螺龍蝦湯
  • 拜神唔見雞
2018-04-15 163 瀏覽
見到道菜名叫「褔如東海」就令人諗起慶祝生日嘅祝賀詞,所以就好想去尋吓根,了解吓究竟呢道餸係啲乜嘢內容,下次就一定要帶朋友再黎呢度同佢哋食生日飯!道菜上枱個賣相好得,真係要比個 like 👍佢,唔單止睇得(感覺好健康)重係好食得,可以叫做色、香、味俱全!現在潮流要食得健康,而剛巧呢道湯就好配合呢個概念。頂郚用香菇同菜苗,㡳部係豆腐,重點其實係個湯厎,飲嘅時候感覺好淸甜,一點都唔油膩,原來係用豆乳做成!想唔到呢個組合可以用黎做一道健康嘅湯水!呢間餐館嘅食物質素好正,同好有 heart ❤️ !食完餐飯大家都贊不絕口!除咗食物好得之外更值得一提,就係佢哋D裝修都好特別,中式得黎又好新潮,更特別係可以食完飯行落一層,重有個酒吧,可以繼續飲酒玩 beer pong 同 sheisha, 係小有可以一次過在同一個地方做晒 - 吃、喝、玩、樂嘅好去處!
呢間餐館嘅食物質素好正,同好有 heart ❤️ !
食完餐飯大家都贊不絕口!

2018-04-14
  • 福如東海