2018-04-15
見到道菜名叫「褔如東海」就令人諗起慶祝生日嘅祝賀詞,所以就好想去尋吓根,了解吓究竟呢道餸係啲乜嘢內容,下次就一定要帶朋友再黎呢度同佢哋食生日飯!道菜上枱個賣相好得,真係要比個 like 👍佢,唔單止睇得(感覺好健康)重係好食得,可以叫做色、香、味俱全!現在潮流要食得健康,而剛巧呢道湯就好配合呢個概念。頂郚用香菇同菜苗,㡳部係豆腐,重點其實係個湯厎,飲嘅時候感覺好淸甜,一點都唔油膩,原來係用豆乳做成!想唔到呢個組合可以用黎做一道健康嘅湯水!呢間餐館嘅食物質素好正,同好有 heart ❤️ !食完餐飯大家都贊不絕口!除咗食物好得之外更值得一提,就係佢哋D裝修都好特別,中式得黎又好新潮,更特別係可以食完飯行落一層,重有個酒吧,可以繼續飲酒玩 beer pong 同 sheisha, 係小有可以一次過在同一個地方做晒 - 吃、喝、玩、樂嘅好去處!
呢間餐館嘅食物質素好正,同好有 heart ❤️ !
食完餐飯大家都贊不絕口!