2023-12-17
一年前小編就已經黎過🧐, 果時已經覺得佢地做得好出色, 最近ig上見到又推出新既產品🆕, 小編二話不說就黎試試佢!🌼 芒果魯肉飯 $58黎到必點既一定係招牌芒果🥭魯肉飯, 每次黎都覺得好好食, 芒果完全解左魯肉既油膩😋🌼 薑蔥排骨飯 $59依家排骨改左係酥炸🍗, 所以需要等10分鐘, 酥炸後既排骨更加香口, 增加左口感☺🌼 脆炸鮮奶卷‧古早芋泥二文治 $48呢款係店家出既新產品之一, 有2️⃣種款色, 第一種芋泥二文治🥪, 係用2塊炸過既餅乾中間夾住厚厚既芋頭, 一口落去餅乾既鬆脆感加上中間濃郁既芋泥, 😍第二種係鮮奶卷🐮, 岩岩炸起熱呼吁, 外脆內軟, 甜甜地👍🏻🌼 芝‧芋頭鮮奶 (小) $29鋪頭出既新飲品, 最頭果層芝士奶蓋🧀, 中間係鮮奶🫙, 最底係厚厚既芋泥, 飲落去先咸後甜, 完全係味感上既享受🥰🌼 爆珠馬蹄椰子水 (中) $28椰子水🥥本身就清清地既, 而個爆珠令我好大驚喜😯, 一咬爆甜甜既馬蹄汁溢出, 總有少少咬口, 小編好奇心作祟🧐, 拎左一粒出黎睇, 原來爆珠入面仲有馬蹄粒, 勁有創意💯🌟 follow同like『壹.01』既社交平台, 隨時可以睇到佢地既最新優惠,
🌼 芒果魯肉飯 $58
📍 壹.01One Point Zero One