2016-10-14 148 瀏覽
做打工仔最鍾意返工得閒「吞下pot」,放工就返屋企抖下。但我地放工都「吞pot」,就去左間火鍋店「吞pot」食下野,抖下,慰勞一天的累。好多配料,如果講醬油費間間都要比,但佢真係款款有齊,唔怕覺得唔夠味,重口味朋友都冇聲出普通嘅蔥、元西、蒜蓉、辣椒豉油一應俱全,味道重唔差添!雞湯湯底入面有雞不過要盡快食,始終雞係愈整愈硬愈鞋,快快食!如果講雞嘅肉質來講,雖然唔太滑,但係就好有雞味,來貨唔錯。份量也不少,淨係識呢個雞湯都已經有少少飽,連帶個湯底都好有鮮味,清甜。讚歧鳥冬本身都好彈牙,表面滑滑嫩。加埋個湯底,吸左d鮮味,食鳥冬也要睇湯底呀。食飯我必選可樂,降降溫。個雞湯好唔錯,食過返尋味。佢係新鮮得來又唔覺好油膩,所以食咗都唔覺好肥。
做打工仔最鍾意返工得閒「吞下pot」,放工就返屋企抖下。

普通嘅蔥、元西、蒜蓉、辣椒豉油一應俱全,味道重唔差添!
食飯我必選可樂,降降溫。

2016-10-12 2226 瀏覽
小胖男友一向嗜辣同鐘意食雞 最近成日嘈住話好想食雞煲 於是就帶小胖男友去試下之前朋友介紹話"好得"既吞pot雞煲地點唔難搵 由旺角地鐵站行過去5分鐘唔駛門一打開就見到個大魚缸 但唔好誤會 魚缸既魚並唔食得 全部都係觀賞魚黎 (其中有幾條魔鬼魚個花紋仲好盞鬼)除左魚缸 餐廳環境都好乾淨同舒適 裝修仲帶d韓國風雖然係以雞煲作招待 但"混醬"呢個動作仍然小不了我地揀左辣酒花螺雞煲(半隻雞) 再貪心地點左唔少火鍋料同兩杯飲品 同小胖男友點左西柚同青瓜特飲 清甜解喝 配埋窗外既旺角夜景一流辣酒花螺雞煲半隻雞都已經好大鍋 雞非常爽同滑 花螺新鮮彈牙 吸左辣酒既味道 好好食老闆聽到我地鐘意食辣就建議我地試中辣 一開始食時覺得濕濕碎 點知愈食愈辣 不過辣得好過癮點左肥牛, 芝心手打牛丸, 粟米,唐生菜,樹茶菇,稻庭烏冬同爆芝響鈴肥牛做緊promote加一蚊就有一碟!! 咁既價錢 有呢個質素真係好驚喜芝心手打牛丸就更加係不得了牛丸質地彈牙 牛味濃郁 咬落去有芝士流出黎爆芝響鈴又係好驚喜 因為未食過有芝士既響鈴由於係即叫即炸 就算唔放落雞煲到煮 就咁放入口已經好好食食完兩個人實在飽到撐 但一致認為不論雞

地點唔難搵 由旺角地鐵站行過去5分鐘唔駛
除左魚缸 餐廳環境都好乾淨同舒適 裝修仲帶d韓國風

雖然係以雞煲作招待 但"混醬"呢個動作仍然小不了

芝心手打牛丸就更加係不得了
牛丸質地彈牙 牛味濃郁 咬落去有芝士流出黎
爆芝響鈴又係好驚喜 因為未食過有芝士既響鈴
由於係即叫即炸 就算唔放落雞煲到煮 就咁放入口已經好好食

食完兩個人實在飽到撐 但一致認為不論雞煲,火鍋配料都好好味 好想再去食
2016-10-10
  • 爆芝響鈴
  • 芝心手打牛丸
  • 辣酒花螺雞煲
2016-10-08 497 瀏覽
上星期因為朋友生日,所以就去咗呢間"呑POT" 食雞煲打邊爐呑POT嘅位置都幾方便,係旺角地釣站行過去唔洗5分鐘~~因為有朋友生日關係啦,我地買咗個蛋糕上去,staff都好好地幫我地雪起佢。一坐低之後覺得環境好舒服,而且又唔會太嘈,可以同朋友好好傾計,仲有佢地安排我地坐靠窗嘅位置,個景可以望哂成個旺角!之後staff都咗啲餐單我地睇,仲介紹佢地最多人食係咩,有咩推薦,服務冇得彈!最後我地都係揀返重慶麻辣雞煲半隻(小辣),之後再慢慢睇下食咩打邊爐過咗一陣,佢地攞咗一set調味料比我地,種類都幾齊全,想加咩都有!期待已久嘅雞煲終於上台!!!一開蓋個香味令人口水都流埋,成個雞煲好香好惹味,夾一舊雞黎食發覺唔會好硬好咸,反而覺得好入味同嫩,再加埋洋蔥一齊食好好食!  之後我地慢慢食雞煲個陣再嗌埋打邊爐料,我地嗌咗娃娃菜,魚皮餃,蜂巢豆腐,炸魚皮,$1肥牛,烏冬,金菇$1肥牛係因為佢做緊推廣,食落都幾重牛味食完雞煲之後,我地就叫staff幫我地加湯打邊爐,加咗湯之後唔會變得淡咗,反而多咗個雞煲香味仲有仲有!!好推薦大家試佢地個炸魚皮!!因爲係自家制即叫即炸嘅關係,所以一上枱熱辣辣,但佢又唔會炸得

呑POT嘅位置都幾方便,係旺角地釣站行過去唔洗5分鐘~~

$1肥牛係因為佢做緊推廣,食落都幾重牛味
仲有仲有!!好推薦大家試佢地個炸魚皮!!因爲係自家制即叫即炸嘅關係,所以一上枱熱辣辣,但佢又唔會炸得好油,感覺剛剛好
至於係飲品方面,佢地嘅大檸樂同大檸茶都值得一試!大大杯!飲完好解渴!

如果大家行開旺角又想食雞煲,但又唔想好嘈,我推薦大家上去呢度
2016-09-19
慶祝紀念
生日
  • 大檸樂
  • 炸魚皮
2016-10-06 258 瀏覽
打邊爐除咗睇湯底之內,都要好認真的留意配料。同朋友來這裏吃了好多火鍋配料,雖然價錢未係非常便宜但是味道真不錯呢。牛肉顏色幾有趣,又紅又粉紅色,而且有牛味,蘇味不算多,好香嫩!魷魚不能夠放太久便要吃,吃起來爽口彈牙,非常吸引,特別是點上辣椒豉油配搭度一百分。手打蝦丸顏色有趣,不是深色也不是淺色,但是整熟左之後就變得有點白色,而且裏面有一粒粒的蝦,爽口之餘蝦味十足。wasabi牛肉粒本來已經係熟的,有少少鬆肉粉的感覺,但是加上Wasabi真的好刺激的,芬香撲鼻,口味也弄得不錯。花甲每一粒都大大隻,肥美十分,而且冇海水怪味,醬汁的香味濃郁。海蝦也是,新鮮非常,很快便會熟,爽口真不錯呢!冬菇普普通通,煮熟了也沒有什麼特別入味, 不過口感還是彈牙的。響鈴有沒有什麼特別的地方,主要是每一次吃火鍋都會吃響鈴。配料來講,用了新鮮,而且價錢也可以接受,這個火鍋店也不錯。
打邊爐除咗睇湯底之內,都要好認真的留意配料。

海蝦也是,新鮮非常,很快便會熟,爽口真不錯呢!

響鈴有沒有什麼特別的地方,主要是每一次吃火鍋都會吃響鈴。

配料來講,用了新鮮,而且價錢也可以接受,這個火鍋店也不錯。
2016-10-05 205 瀏覽
五點幾差不多六點就準備吃晚餐,比平日早超級多,但原來不是只是我一個人比晚市時段提早入座。因為7:30前離座 (或9:00後入座),雞煲/火鍋7折,大家都紛紛被優惠吸引!這裡是吃雞煲火鍋,招牌雞煲 分全隻&半隻,與友人打算「全雞宴」,下次先試火鍋~住家菜醬料每位收$10 ,一個調味盤齊集多款口味的特色醬料,最喜歡是沙茶醬和蒜粒,吃雞煲會更惹味!胡椒豬肚雞煲 $198辣度是BB辣,嗜辣的朋友可以考慮大辣,值得讚的地方是店子的冷氣好夠凍!就算吃辣吃到噴火都唔會流汗,而且座位寬敞,坐到好舒服~用湯匙輕輕搞拌一下雞煲,見到內面有多件切件的雞和豬肚,一煲兩個人吃卓卓有餘~一鍋內夾雜大量大豆芽菜、白蘿蔔、豬肚、豬竹的配料,超豐富的!還有超甜栗米,令雞煲更入味!打邊爐的配料包括店子特色的手打丸/滑/餃、肉類、海鮮和蔬菜,食材新鮮,供應有限;還有特色小食 $38-58,最適合與一大班朋友來聚會!見到隔離台那杯大凍飲$28超大杯,怕飲不完還是點罐/支裝飲品 $12-15下次搵多幾個朋友一齊試試招牌的雞煲和邊爐!

最喜歡是沙茶醬和蒜粒,吃雞煲會更惹味!
胡椒豬肚雞煲 $198
辣度是BB辣,嗜辣的朋友可以考慮大辣,

值得讚的地方是店子的冷氣好夠凍!

就算吃辣吃到噴火都唔會流汗,而且座位寬敞,坐到好舒服~

還有超甜栗米,令雞煲更入味!

見到隔離台那杯大凍飲$28超大杯,

2016-10-02 1288 瀏覽
726號的商業大廈有多多餐廳可供選擇,因為較想吃雞煲,所以還是選了吞POT雞煲火鍋。一開始看到這麼多鍋也不知如何選擇,因為想吃少許辣,便選了店鋪較推薦的重慶麻辣雞煲。而因為我和朋友都不能吃得太辣,便選了BB辣。與其他雞煲餐廳一樣,也有提供調味醬汁,並要每位付費十元。飲品方面,叫了檸檬七喜及加多寶(王老吉),分別$12及$14。個人覺得叫加多寶較好,解辣之餘還能清熱。小食方面,叫了麻辣豬耳,豬耳很彈牙,不是非常辣,但麻味十足。一開始看到這鍋雞煲,沒有一點兒紅色,以為BB辣應該是接近無辣,一吃原來又麻又辣,這個辣度剛好是我接受的範圍。慶幸沒有叫小辣xd  而雞塊十分入味,但略鹹。喜愛吃芝士的我們,一看到有芝士響鈴當然不會放過,浸一浸再吃,脆之餘,內裡的芝士亦慢慢流出來,正!我們亦叫了芝士牛丸,芝士流出來的幅度比起響鈴再高些,牛丸亦彈牙。一進門便看到肥牛一碟「一蚊」優惠的POSTER,這麼抵,當然要叫一碟。點一點醬汁一流!一開始以為不夠吃,叫了2碟烏冬,最後真的飽到只能吃的1個多少許的烏冬。菜浸了雞煲顯得更辣,超出我接受的範圍,最後只能放棄菜了。
調味醬汁
與其他雞煲餐廳一樣,也有提供調味醬汁,並要每位付費十元。
麻辣豬耳
重慶麻辣雞煲(半隻)
自創爆芝響鈴
手打芝心牛丸@6
手打芝心牛丸
肥牛
肥牛
稻庭烏冬
唐生菜
菜浸了雞煲顯得更辣,超出我接受的範圍,最後只能放棄菜了。
自創爆芝響鈴@3
2016-09-30
  • 自創爆芝響鈴
  • 手打芝心牛丸
2016-09-29 395 瀏覽
第一次試呢間鋪頭,一入到店舖就已經被店內個大魚缸吸引到入面有好多唔同品種既觀賞魚,好吸引。我諗依個魚缸一定係依間鋪頭既必睇景點之一哈哈!花雕藥膳雞煲好吸引,上枱嘅時候已經係十分之香既藥材味,個湯底都幾濃郁,雞不單止滑而且又入味,好正呀!食到我lam lam脷😋😋😋😋肉既質素都唔錯,肉味幾濃郁!嗰時我哋可以用一蚊嘅優惠食咗碟肥牛,所以我哋覺得好抵。鵝腸好大條而且份量都幾多,煮熟之後食落好爽口而且好新鮮冇腥味。呢度嘅墨魚丸有別於坊間嘅貨色,依到唧係黑色😍特別之處係墨魚丸本身混合左啲墨汁,令到墨魚味更濃郁,咬落去都有粒粒墨魚肉,而且十分彈牙。一碟眨吓眼就已經比我同朋友清晒了😛😛厚切午餐肉真係切得好厚,肉味好濃郁,食得出午餐肉本身嘅牌子係幾好。蜂巢豆腐好特別!推介!本身豆腐外表睇落以為係好乾嘅口感,味道可能一般。但點知食落原來係咁好食,蜂巢豆腐唔似一般滑豆腐甘滑, 但當佢落入個湯底嘅時候就吸引收咗湯汁,好入味。而佢嘅口感介乎滑豆腐與布包豆腐之間,十分特別。未試過嘅朋友本人覺得值得一試!
第一次試呢間鋪頭,一入到店舖就已經被店內個大魚缸吸引到
入面有好多唔同品種既觀賞魚,好吸引。
我諗依個魚缸一定係依間鋪頭既必睇景點之一哈哈!
肉既質素都唔錯,肉味幾濃郁!
嗰時我哋可以用一蚊嘅優惠食咗碟肥牛,所以我哋覺得好抵。

呢度嘅墨魚丸有別於坊間嘅貨色,依到唧係黑色😍

蜂巢豆腐好特別!推介!

2016-09-28 292 瀏覽
普通嘅雞煲堅食到厭,但這個用咗辣酒花螺去煮雞煲😍確係有諗頭又驚喜<辣酒花螺雞煲> 🍲$158 🐔半隻上枱時已聞到濃酒香,花螺新鮮無怪味👍而且都唔少有10多隻,雞件都幾嫩,掛滿辣酒汁醬勁惹味重點就係當食完要加水打邊爐時💦估唔到個湯底都仲夠味唔淡仲有自創爆芝響鈴,吸滿濃湯外🧀仲有熱溶芝士係入面😋勁正✨另外仲有1蚊一碟肥牛,份量$1嚟講係超值😁叫做過下口癒
<辣酒花螺雞煲> 🍲$158 🐔半隻

重點就係當食完要加水打邊爐時💦估唔到個湯底都仲夠味唔淡

仲有自創爆芝響鈴,吸滿濃湯外🧀仲有熱溶芝士係入面😋勁正

✨另外仲有1蚊一碟肥牛,份量$1嚟講係超值😁叫做過下口癒
2016-08-30
2016-09-25 480 瀏覽
一大班人聚會,最好既選擇就係雞煲!勁耐無見既朋友都有出現呀!講返個雞煲先,叫左小辣,好入味,雞既肉質嫩滑,下次叫個中辣先,超多雞食,食極都好似仲有咁!!!雞肉好鮮嫩、好滑~叫左一份帶子,好有鮮味,又大粒!咬落好有質感!薯仔片都好大塊同埋厚切,放埋落雞煲到真係好正啊~索晒湯底既味!估唔到蝦都咁大隻,仲要係生猛既,肉質好實,好甜,鮮味出哂嚟!牛丸我食得多,芝心牛丸我都係第一次食,估唔到原來咁好食嫁!!!濃郁芝士既味道唔會掩蓋左牛肉既牛味~仲有叫左雲吞,好似拍戲咁,成粒乒乓波咁大粒,原隻蝦係入面...好實既肉質,超級新鮮再叫左d配菜,清清腸胃,配湯底好入味!lol花枝片好新鮮、爽口!同埋好少火鍋店會有!
叫左一份帶子,好有鮮味,又大粒!咬落好有質感!

同埋好少火鍋店會有!
2016-09-24 1301 瀏覽
平時食雞煲多數都係去啲比較多人既地方食雞煲放題,今次就去左一棟全棟都係食野既大廈食一間既有雞煲又有住家菜既餐廳食一入到去就已經見到好大個魚缸條條魚都好大今次就被安排坐窗邊位,望住夜景食飯窗邊仲有個好似草地咁既位置可以比你放袋落單時問左店員重慶麻辣同香辣雞煲既分別,分別就係重慶有'麻',香辣冇,我地就決定食有麻既睇下有幾麻辣依家餐廳仲做緊蚊碟雪花肥牛優惠,今次同行三人,就叫左一碟食下落左單店員就會比啲混醬既料比你自己撈雞煲黎到即刻可以食,件件雞都好大件,而且真係好麻好辣,我地只係叫左小辣都要係咁飲野,不過真係好刺激好正呀好彩我地每人都嗌左杯大檸樂同大檸茶,真係好大杯好抵飲!食完雞煲就到打邊爐既時間啦!呢個肥牛雖然只需要一蚊,但質素一啲都唔差,什至比任食雞煲既肥牛仲好!呢個炸魚皮店員話係岩岩炸起叫我地即刻試下,浸左少少湯食都依然卜卜脆,絕對唔會係脆到硬個種,係真係薄薄地超級脆,好快就比我地清哂我地仲嗌左其他野食,娃娃菜同金菇都超抵食因為兩個份量都好多,多到差啲食唔哂,而且仲好新鮮tim!呢到有埋住家菜可以食,下次一定要再黎食埋佢既住家菜
一入到去就已經見到好大個魚缸條條魚都好大
今次就被安排坐窗邊位,望住夜景食飯
窗邊仲有個好似草地咁既位置可以比你放袋
落左單店員就會比啲混醬既料比你自己撈
好彩我地每人都嗌左杯大檸樂同大檸茶,真係好大杯好抵飲!

呢到有埋住家菜可以食,下次一定要再黎食埋佢既住家菜
  • 炸魚皮
  • 重慶麻辣雞煲
2016-09-22 377 瀏覽
放工後約好友行旺角 朋友食過吞pot 評價唔錯 於是再來幫襯餐廳在28樓 高層有靚景睇 室內裝修都幾乾淨企理 通風效果好 食完無雞煲味落咗單 侍應送上調味料 醬料非常豐富 生蒜炸蒜辣椒醬有曬 唔怕唔啱你口味叫咗花膠螺片雞湯底 一上來就知絕對無揀錯 雞湯表面泛著一層淡黃色雞油 水滾後見到花膠螺片雞肉翻滾 湯非常濃稠 唔係普通嗰啲清清地好似水咁 一睇就知煲左好耐飲一啖 入口鮮香 雞湯味濃厚 加埋花膠螺片的鮮味 真係一絕 雞肉煮的很軟很爛 螺片夠脆 花膠夠彈牙 一啖湯落肚十分滿足魚皮現叫現炸 薄薄的魚皮非常酥脆 輕輕一咬就碎 豬油味唔太濃卻很香 就咁做香口小食已非常美味「特色自制響鈴」無諗過響鈴入面可以白一層芝士 漉3秒就得 外面脆脆 裡面係醇厚的芝士 多重滋味令味蕾大大滿足!手打蝦滑 肉質彈牙鮮嫩 好似食緊燒賣 XD嘢飲都幾用心 鹹檸七 鹹甜度啱啱好,打邊爐最鍾意飲!兩個女仔食得飽到食唔落 好想有兩個肚! 美味一餐 每位$250非常抵食 一定會再幫襯

手打蝦滑 肉質彈牙鮮嫩 好似食緊燒賣 XD
嘢飲都幾用心 鹹檸七 鹹甜度啱啱好,打邊爐最鍾意飲!
2016-09-13
2016-09-21 308 瀏覽
放工約好友一齊【吞pot】一番😋😋上到23樓 入場已經睇見環境好寬敞 乾淨企理 仲有少少夜晚樓景 第一印象唔錯👍🏻選了花膠螺片雞煲湯底,十分足料,抵食!個雞湯非常濃味,雞肉亦入味,唔會老啱啱好,建議花膠螺片留到最後先食,更軟熟入味最驚喜係爆芝響鈴,淥三秒,入面嘅芝士融得黎啱啱好,咬落嗰下幸福感爆錶,10個like!炸魚皮真係啱啱炸出爐,卜卜脆,超新鮮蟹籽蝦滑亦夠彈牙,粒粒蟹籽咬到會爆開,啖啖肉好似食緊冇皮燒賣哈哈!兩個女仔飽到食唔落,整體都非常滿意!會encore! 👍🏻👍🏻
放工約好友一齊【吞pot】一番😋😋

花膠雞煲

炸魚皮真係啱啱炸出爐,卜卜脆,超新鮮
芝士響鈴
蝦滑
2016-09-13
花膠雞煲
芝士響鈴
蝦滑
  • 花膠螺片雞煲湯底
2016-09-18 273 瀏覽
旺角呢個地方搵野食容易至極,今次黎到呢度,就一於先雞煲後打邊爐!你都梗係飲返罐野飲先,汽水最緊要係冰凍,就叫左罐ZERO relax下啦!豉油方面,都有多達八款既醬料mix and match, 可以mix到最適合你既醬汁。招牌雞煲方面,叫左個花雕藥膳雞煲半隻。一睇個樣就知呢個雞煲好補啦!果然好足料,有唔同類型的藥材,尤其有我最喜愛既杞子添!雞肉份量充足,又嫩滑,索晒d湯底既味道。飲一啖湯,唔會太鹹而且又好濃既藥膳味。重點要介紹下幾樣火鍋配料。食得多墨魚丸就食得多,黑色既你又食過未呢墨汁墨魚丸爽口彈牙,比普通既墨魚丸多左份墨魚汁香味。好少打邊爐會食花膠,今日就豪一豪佢啦!價錢又唔會太貴喎,擺落去淥一陣就食得!見到餐廳張poster有$1肥牛,就叫左碟啦。牛肉既肥瘦分佈得好均勻,份量亦都幾足夠。食到最後梗係要叫返個烏冬黎食啦,呢度既烏冬係讚岐個隻,煙煙韌韌。

墨汁墨魚丸爽口彈牙,比普通既墨魚丸多左份墨魚汁香味。

2016-09-17
2016-09-17 219 瀏覽
又係打邊爐之夜。雖然天氣酷熱 但香港人有邊個唔係一年四季都打邊爐。今次又試新野 同事帶我去既。地點方便 旺角地鐵站行幾分鐘就到。一開𨋢門嚇一嚇 有好大個魚缸。睇真D 有魔鬼魚 嘩 好得意。影左一輪相先肯坐低。三個女人之中有兩個都作感冒 唔敢食雞煲。本身我好想試食花雕雞煲 下次先啦唯有。最後揀左沙爹MIX蕃茄薯仔牛肉湯底。沙爹湯都幾香 如果有少少辣仲正。蕃茄湯夠濃味 而且新鮮蕃茄薯仔好多 牛肉粒又幾鮮味。食完冇話好口渴 相信冇咩味精。Like!我見枱枱都有叫一個一模一樣的拼盤 原來優惠價$298 二人份量。份量好多 海鮮肉類手打丸餃子類 每樣都有少少 加加埋埋 Perfect for three too!! 最抵讚係**登登登登! 肥美的蠔。勁大隻 都幾鮮甜。海蝦生蝦咁跳 好生猛 亦好新鮮。仲有魚 蟹 雖然唔係大大隻 但勝在都鮮甜。手打丸特別推介墨魚丸 普通和黑墨魚都勁大粒 好彈牙 唔會成口粉。仲有豬頸肉 肥牛 韮菜餃 雲吞 響鈴 魷魚 牛柏葉。雲吞雖然細細粒 但都有兩隻蝦係入面。響鈴像係自家製 好香脆 好多層 口感幾好。所以另外Encore左一碟。蜂巢豆腐正丫。特別係索曬d沙爹汁 夠惹

最抵讚係**登登登登! 肥美的蠔。勁大隻 都幾鮮甜。

蜂巢豆腐正丫。特別係索曬d沙爹汁 夠惹味。另外又點左木耳 牛柏葉 蔬菜藍。全部都不錯 特別一提牛柏菜 烚內左都唔會咬唔開。其實火鍋配料 最緊要新鮮。
飲品除左汽水綠茶之類 仲有幾多特別的酒類。
原來晚市做火鍋雞煲 午市有午餐 講明少鹽少油少糖冇味精住家菜 幾好喎。仲送老火湯 油菜 飲品 都是$60蚊有找。好抵喎。下次經過要試下。

2016-09-13 231 瀏覽
依家d雞煲出到五花八門,呢間餐廳推出左藥膳雞煲,好值得一試!藥材味好濃烈,雞肉完全吸收曬d藥材精華,食落好正氣,肉質依然嫩滑。 而豬頸肉都唔錯,肉質好爽嫩,加上藥膳湯,味道好特別,又唔會掩蓋豬勁肉本身嘅味道。呢個爆芝響鈴好出色,店員即叫即炸,一塊大芝士夾係腐皮𥚃面,輕輕滾一下就食得,入口芝士衝出嚟,混合炸到香口嘅響鈴,非常好食!油麥菜都好新鮮,份量夠,店員會將油麥菜切成一截截,食落好方便。整體嚟講,呢間餐廳食物質素好高,好值得再嚟食!

整體嚟講,呢間餐廳食物質素好高,好值得再嚟食!