2020-10-28
女朋友鍾意食雞煲,又鍾意打邊爐,上次食完呢間覺得好唔錯,性價比高,因此再帶女朋友嚟!其實佢地個環境唔錯,特別係個大魚缸,同埋個夜景好舒服. 我哋大概六點幾上到去,可能疫情關係,唔使點排隊。食下食下都大概七點幾,全場滿座.首先梗係叫個麻辣雞煲食住先.雞煲嘅醬汁好惹味,雞肉都好嫩滑。邊食邊叫其他嘢打邊爐. 打邊爐主打梗係要叫肥牛啦. 有好多肥牛選擇,我哋就揀咗安格斯肥牛,賣相靚,口感簡直不得了👍🏻. 食完又再叫,嗰晚都食咗幾碟肥牛😋我哋都叫咗雞子,鵝腸,蝦滑,墨魚滑,桂花膀,娃娃菜等. 全部都好新鮮,特別係啲娃娃菜,好鮮甜,可能食完雞煲再加啲湯,令到所有嘢都覺得好鮮甜. 打邊爐最後當然唔少得食烏冬,啲湯浸入晒烏冬入面再擺落口,簡直讚不絕口👍🏻當你有需要嘅時候,實有一個服務員在你左右,服務態度一流.食完買單,價錢唔貴. 下次會再同朋友再嚟食.
當你有需要嘅時候,實有一個服務員在你左右,服務態度一流.
食完買單,價錢唔貴. 下次會再同朋友再嚟食.