2018-06-22 140 瀏覽
認真地好耐冇同男朋友放假去撐吓枱腳!所以今晚就預先訂咗位,嚟呢度食下放題。因為見呢到好評如潮!坐低梗係即刻睇吓有咩食先啦!好多選擇,第一轉梗係食返轉刺身先上黎嘅時候,職員幫我地添切左呢個咁特別嘅刺身!讚而且刺身超新鮮!三文魚好肥美!再嚟呢個真係必食!海膽手卷一個人食咗三件會唔會好過分,海膽好鮮甜,飯又吾會好多!超滿足!再嚟一轉我最愛嘅火焰壽司鹽燒三文魚腩-正呀~~~~之後就係多熟食嘅時間!非常介紹兩個人食咗三碟炒辣蟹!味道超惹味,而且辣到適中!真係成隻蟹咁樣上加!燒靖魚-我的最愛!燒到脆卜卜!牛油燒脆瓜-juice!芝麻雞翼-知道食咗你會肥幾磅,但係都忍唔住食咗兩隻,超正黎都尾聲梗係食返杯雪糕啦,有我最愛嘅乳酪雪糕呀!講真唔係間間乳酪雪糕都好食!呢間真係值得推介!乳酪味好重好值得讚賞。總括來講,除咗呢度食物正,職員超熱心,認真好難得!所以激推薦呢間放題!

坐低梗係即刻睇吓有咩食先啦!
好多選擇,第一轉梗係食返轉刺身
上黎嘅時候,職員幫我地添切左呢個咁特別嘅刺身!讚

而且刺身超新鮮!三文魚好肥美!

再嚟呢個真係必食!海膽手卷

再嚟一轉我最愛嘅火焰壽司
鹽燒三文魚腩-正呀~~~~

之後就係多熟食嘅時間!
非常介紹
兩個人食咗三碟
炒辣蟹!
味道超惹味,而且辣到適中!真係成隻蟹咁樣上加!
燒靖魚-我的最愛!燒到脆卜卜!
牛油燒脆瓜-juice!
芝麻雞翼-知道食咗你會肥幾磅,但係都忍唔住食咗兩隻,超正
黎都尾聲梗係食返杯雪糕啦,有我最愛嘅乳酪雪糕呀!
2018-06-17 9825 瀏覽
今日同朋友行花園街入貨,之後諗住去旺角食晚飯 再行埋旺角,朋友話佢啲朋友好多都唔食魚生 佢好鐘意食放題,成日無人陪,咁我又係乜都食既,我地就諗住食放題,好耐之前都有黎過呢間叫吉壽既放題,地點好方便,行完太子搭地鐘旺角站一出右手邊上5樓就係,大熱天唔洗行到老遠,我地17:30去到,因為臨時想食,驚繁忙時間要等位,所以早啲上去,去到都發現都有好枱食緊 真係好多人幫襯記得之前去好似唔係咁既裝修,衣家好新好靚,仲坐得好舒服,啲侍應仲好熱心帶位,跟單一黎緊係叫個刺身拼盤食先啦,啲野都好新鮮,特別要點甜蝦同北海道帶子,甜蝦真係爽口鮮甜,帶子好厚大粒出面另外自助形式小食前菜拎,中華沙律,辣味八爪魚,同螺肉係我至愛黃金焗帶子都係必食,芝士加沙律醬,酸酸地咸咸地,好正蒲燒鰻魚都好食,鰻魚好軟,加埋醬汁一啲都唔會乾炸物必推介食炸雞翼,好好食,雞肉唔(鞋),好香口,熱辣辣好正啲壽司我最鐘意食醬燒蟹柳棒,香燒鵝肝帶子同鹽燒三文魚腩,好好好好好食最後有黎個甜品,好多選擇,雪糕雪條甜品杯軟雪糕,sweet sweet ending

黃金焗帶子都係必食,芝士加沙律醬,酸酸地咸咸地,好正

蒲燒鰻魚都好食,鰻魚好軟,加埋醬汁一啲都唔會乾

2018-06-14
2018-06-14 6449 瀏覽
又到左約果個超為食舊同事食飯的日子了~慣例去食放題,今次揀左位於朗豪坊隔籬的吉壽,交通好方便。食物選擇很多,刺身、壽司、燒物、手卷都應有盡有。最開心係連清酒同埋梅酒都有,梅酒好甜好好飲,我地兩個飲左勁多~食放題第一時間要嗌的刺身拼盤!三文魚是鐵膽一定要點,油甘魚、池魚、帶子、甜蝦都係不可或缺,而家連泰式生蝦都有,全部都好鮮甜冇雪味,食到停唔到口!壽司方面,我地揀左:黑松露赤蝦壽司白松露鱆紅魚壽司兩種松露都試勻哂,好滿足~卷物方面:花之戀--幾片三文魚卷埋一齊,口感實在太好。鰻魚忌廉芝士卷--多汁鰻魚加埋邪惡芝士,冇得輸!手卷:海膽手卷-海膽JUICY到就快流出來咁,睇返D相好想再食呀......吞拿魚手卷-吞拿魚蓉好鮮甜!燒物:燒虎皮尖椒-呢個見到MENU寫住熱門,所以嗌來試下。本身我都鍾意食青椒,鍾意蔬菜的朋友不要錯過啦!吃了一餐咁滿足的放題,200幾蚊真係好抵食!下次GATHERING可以考慮下,唔同喜好的人都可以搵到鍾意食的野~
又到左約果個超為食舊同事食飯的日子了~
慣例去食放題,今次揀左位於朗豪坊隔籬的吉壽,交通好方便。

食物選擇很多,刺身壽司、燒物、手卷都應有盡有。

放題第一時間要嗌的刺身拼盤!
而家連泰式生蝦都有,全部都好鮮甜冇雪味,食到停唔到口!
壽司方面,我地揀左:
黑松露赤蝦壽司
白松露鱆紅魚壽司
兩種松露都試勻哂,好滿足~
卷物方面:
花之戀--幾片三文魚卷埋一齊,口感實在太好。
鰻魚忌廉芝士卷--多汁鰻魚加埋邪惡芝士,冇得輸!

手卷:
吞拿魚手卷-吞拿魚蓉好鮮甜!
燒物:
2018-05-31
2018-06-14 431 瀏覽
今日屋企得兩個人,所以帶爸爸去食放題預祝父親節我地5點半到,不過已經半滿,走既時候仲全場full哂加好多人等緊位佢哋個自助沙律區好靚,有好多唔同款既野食,連章魚小丸子都有!自助熟食區既泡椒雞翼都唔錯,仲有湯同碗仔翅!甜品種類都算多!飲品簡直多到眼花撩亂魚生好新鮮!因為得兩個人所以唔敢一次過嗌太多!黃金焗帶子:帶子大細適中,好重芝士洋蔥味!天婦羅都炸得幾好!唔會太乾!紅油抄手  &  一口芝士:紅油抄手大大粒,一口芝士好正,好芝心!鹽燒海蝦串 &  牛油燒翠玉瓜 & 鹽燒雞軟骨 & 燒虎皮尖椒 & 中華沙律  &  牛油焗栗米:全部都好好味御品蟹皇瑤柱海鮮粥:鮮甜,一個人都可以食得晒!水煮牛肉  &  日式雪花牛肉鍋:牛肉唔會太肥,有好多塊!水煮牛肉夠辣,好多芽菜!不過我鍾意日式雪花牛肉鍋多啲本格冷烏東冬 &  熱湯烏冬:烏冬唔係廉價烏冬,煙煙韌韌,正!吉壽啲嘢食份量啱啱好,全晚都冇漏單,服務又好,very good!
今日屋企得兩個人,所以帶爸爸去食放題預祝父親節

飲品簡直多到眼花撩亂

魚生

魚生好新鮮!因為得兩個人所以唔敢一次過嗌太多!
黃金焗帶子

黃金焗帶子:帶子大細適中,好重芝士洋蔥味!
天婦羅

天婦羅都炸得幾好!唔會太乾!
紅油抄手  &  一口芝士

燒物  &  中華沙律  &  牛油焗栗米

御品蟹皇瑤柱海鮮粥

御品蟹皇瑤柱海鮮粥:鮮甜,一個人都可以食得晒!
水煮牛肉  &  日式雪花牛肉鍋

御品蟹皇瑤柱海鮮粥
水煮牛肉  &  日式雪花牛肉鍋
本格冷烏東冬 &  熱湯烏冬
2018-06-11 151 瀏覽
今日放工嘅時候路過呢間餐廳所在嘅大廈,咁啱有人派傳單,覺得幾吸引就行咗入去食紫心丸紫心丸好好食,甜味同個皮嘅厚度一樣都係咁啱啱好,而且又有番薯嘅香味。讚🤩炸芝士炸芝士嘅味道就未必係人人都接受到,因為比一般食開嘅芝士有更加濃嘅發酵味同鹹味,反而芝士香就少咗少少芝麻炸雞翼芝麻炸雞翼嘅味道唔錯,同平時食開嘅日式炸雞翼差唔多,甜甜地幾好食雞翼隻雞翼炸得啱啱好,個皮脆脆地,但係又唔會炸到好乾,咬落有肉汁,幾好食蒜蓉牛柳粒蒜蓉牛柳粒炒完出嚟之後有好香嘅蒜蓉味,但係啲牛又唔會硬,啱啱好,正雪糕佢有三隻味嘅雪糕俾你揀,分別係哈密瓜味,乳酪味同埋扭紋雪糕。由於我唔食乳酪味亦都唔想食哈密瓜味,就揀咗扭紋雪糕。點知原來佢係兩隻未加埋🤦🏻‍但係食落又幾好食。兩隻味加埋係出奇地和諧,加埋焦糖醬同埋一啲糖粒,完全係超級好食其他推介食物

紫心丸

2018-06-09
  • 燒菠蘿
  • 炸物
2018-06-10 180 瀏覽
假日同屋企人去左旺角行街,通常買完嘢都會食埋晚飯才回家,食乜真係好多選擇,我家女兒喜愛吃放題,不過我就不太喜好,不過好耐無去吃,即管試吓,女兒介紹左一間叫吉壽日式放題,佢話好多人介紹,最近新裝修,收費又合理。時間比較早所以即刻便有位,服務員全部年輕人,十分好安排一張近窗座位,可以外望街景,座位闊落舒適,地方潔淨,服務又好,介紹如何用餐因為限餐兩小時,menu好清楚,分了英文編號去選擇食物,好快填好便撕下交與服務,跟住出去門口自助食物區行下區域還有很多另類選擇,有甜品,生果,飲料,沙律和湯,十分細心安排先黎試左三樣我至愛,虎蝦南瓜天婦羅,蒲燒鰻魚,黃金焗帶子跟住就係串燒類重有壽司花之戀和鰻魚忌廉芝士卷,睇賣相已流晒口水剌身拼盆,三文魚夠肥美,北海道带子和赤海蝦好鲜甜日式雪花牛肉鍋份量夠太好味再黎一鍋,半肥牛又嫩滑我至愛御品蟹皇瑤柱海鲜粥,粥底唔稀又有鮮甜,時間控制唔好,重有好多嘢想吃,想再入單已經夠時,整體對真的驚喜,呢間放題做得非常好,出單快又無漏,食物企理又新鲜,環境舒服乾淨。收費三個人又抵吃,下次必再捧場

先黎試左三樣我至愛,虎蝦南瓜天婦羅,蒲燒鰻魚,黃金焗帶子

跟住就係串燒類

重有壽司花之戀和鰻魚忌廉芝士卷,睇賣相已流晒口水

剌身拼盆,三文魚夠肥美,北海道带子和赤海蝦好鲜甜

日式雪花牛肉鍋份量夠

太好味再黎一鍋,半肥牛又嫩滑
日式放題,刺身拼盆,串燒,天婦羅,壽司,御品蟹皇瑤柱海鮮粥

收費三個人又抵吃,下次必再捧場
2018-06-10
  • 刺身拼盤
  • 雜錦天婦羅
  • 炸物
2018-06-10 143 瀏覽
再次食放題,第一次試吉壽放題,價錢適中,坐得都舒服,服務好好,好幫得手,落單亦冇漏🤗order未黎食住甜品先,木槺布甸質素高,唔會太甜😛灸燒蟹柳壽司大推介!蟹柳好甜,幾有鮮味😍燒得暖暖地,好香😍蒜香熟蝦壽司雖然蝦冇乜鮮味,但配蒜蓉又好夾,點豉油食好好味🤗必食既牛肉鍋,湯底好甜,牛肉係平時邊爐哥啲,雖然唔係高級貨但係都好食🤗芝士鰻魚卷芝士太漏,蓋過左鰻魚同玉子既味。炸蝦卷就幾好食,但個人覺得沙律醬唔夠多😂比目魚好甜好有鮮味!點豉油食更佳🤓👌埋單$240,價錢合理,坐得舒服,goooood🐒

order未黎食住甜品先,木槺布甸質素高,唔會太甜😛

灸燒蟹柳壽司大推介!蟹柳好甜,幾有鮮味😍燒得暖暖地,好香😍

蒜香熟蝦壽司
雖然蝦冇乜鮮味,但配蒜蓉又好夾,點豉油食好好味🤗

芝士鰻魚卷
芝士太漏,蓋過左鰻魚同玉子既味。

炸蝦卷就幾好食,但個人覺得沙律醬唔夠多😂

比目魚
好甜好有鮮味!點豉油食更佳🤓👌

埋單$240,價錢合理,坐得舒服,goooood🐒

2018-06-06 182 瀏覽
旺角E1出口,朗豪坊旁邊,非常方便!無論食完行街,或者行完再食,一樣得👍環境中等大小,唔會大逼,平時都好多人排隊嫁🙈自助前菜,有湯,有碗仔翅,有冷盤,而且冷盤會不斷轉款添😍自助沙律區,有十五款選擇,大食既朋友,可無限添食哦👏👏👏👏無論岩岩開始食,或者食到最後,都可以隨時黎自助甜品區,食心水既甜品😍四個飲品櫃,多款飲品比你拎,旁邊仲有水和茶供應,好細心👍新鮮刺身任食,大大件,而且好有心思的擺放❤️任食壽司,絕對唔會細細舊👍多款天婦蘿👍新鮮炸起燒羊架,味道不錯👍
旺角E1出口,朗豪坊旁邊,非常方便!
無論食完行街,或者行完再食,一樣得👍
環境中等大小,唔會大逼,平時都好多人排隊嫁🙈

自助前菜,有湯,有碗仔翅,有冷盤,而且冷盤會不斷轉款添😍

自助沙律區,有十五款選擇,大食既朋友,可無限添食哦👏👏👏👏

四個飲品櫃,多款飲品比你拎,旁邊仲有水和茶供應,好細心👍

新鮮刺身任食,大大件,而且好有心思的擺放❤️

任食壽司,絕對唔會細細舊👍

多款天婦蘿👍新鮮炸起

燒羊架,味道不錯👍
2018-05-27
2018-06-02 185 瀏覽
又到了放題集中地-旺角, 實在太花多眼亂, 應該試那一間好呢?因為試過很多間, 感覺其實分為別不大, 所以決定今次放棄大XX系列, 試試網上評價頗好的吉壽。價錢是大眾價, 當日我們9pm入座, 加一後每人$240!吉壽的食物種類正常, 不會太多, 又不會太少, 反而刺身就比較特別!第一轉的刺身總是最華麗的而這裡都可以解釋為什麼標題是: 暫時令我最滿意的放題。因為他們的刺身真的是又新鮮又甜!當中的池魚, 帶子及三文魚都是必食中的必食!池魚超滑, 口感突出; 帶子大大粒, 又香甜; 三文魚都鮮甜, 又不會腥!而普遍食到最腥都劍魚都不錯, 另外更有櫻花魷魚呢壽司方面, 試的每一款都不會有伏感!而當中我的最愛是鰻魚忌廉芝士卷, 因為是最特別, 又好味的!原來鰻魚跟忌廉芝士是以想不到地夾的手卷都是細心地整成小小的一件, 而且都是性價比高的款式!我們點了海膽手卷跟香蔥吞拿魚腩手卷都好好味呢~熟食方面我們點得不多, 因為怕食不完!所以只點了必食的羊架跟特別的燒虎皮椒~羊架質素很高, 其他放題中從未食過如此好味的羊架而燒虎皮椒味道都不錯, 燒得剛剛好。最後當然要配一杯放題中必飲的梅酒啦!

價錢是大眾價, 當日我們9pm入座, 加一後每人$240!

第一轉的刺身總是最華麗的

而這裡都可以解釋為什麼標題是: 暫時令我最滿意的放題
因為他們的刺身真的是又新鮮又甜!
當中的池魚, 帶子及三文魚都是必食中的必食!

而普遍食到最腥都劍魚都不錯, 另外更有櫻花魷魚呢

壽司方面, 試的每一款都不會有伏感!
原來鰻魚跟忌廉芝士是以想不到地夾的

手卷都是細心地整成小小的一件, 而且都是性價比高的款式!
我們點了海膽手卷跟香蔥吞拿魚腩手卷都好好味呢~

熟食方面我們點得不多, 因為怕食不完!
所以只點了必食的羊架跟特別的燒虎皮椒~
羊架質素很高, 其他放題中從未食過如此好味的羊架

而燒虎皮椒味道都不錯, 燒得剛剛好。

最後當然要配一杯放題中必飲的梅酒啦!
2018-06-01 127 瀏覽
約朋友去食放題,首選實係旺角區,因為多選擇,朋友話book 呢間,佢話食得放題,梗係要多野食為先,所以咪試下,果然種類真的不小,一本書仔慢慢揀,而且食物質數亦相當不錯既,先試下熟食先竟然有章魚丸,我最喜愛的。而刺身有我最喜愛的北寄貝,帶子,玻璃蝦,而家仲相當新鮮下,不是擺左好耐,冇晒口感,食落相當有質感鮮味,所以叫左好多不同既刺身同壽司,最令我驚喜係竟然有比目魚食,比目魚煎到皮脆內淋,非常香滑,好好味,最後係甜品世界,有個甜品柜可以慢慢品嚐,朱古力cake有好濃濃既朱古力,又有葡撻仔,仲有大腳板雪條,雪米糍,結果食到捧住個肚走,正
約朋友去食放題,首選實係旺角區,因為多選擇,朋友話book 呢間,佢話食得放題,梗係要多野食為先,所以咪試下,果然種類真的不小,一本書仔慢慢揀,而且食物質數亦相當不錯既,先試下熟食先竟然有章魚丸,我最喜愛的。而刺身有我最喜愛的北寄貝,帶子,玻璃蝦,而家仲相當新鮮下,不是擺左好耐,冇晒口感,食落相當有質感鮮味,所以叫左好多不同既刺身壽司
2018-06-01 97 瀏覽
因為有一位朋友手中不喜歡放題,所以每一次聚會都冇食過😖機會黎啦,飛雲!親佢飛走咗,我哋就走咗去食放題聽朋友講吉壽已經係一間屹立左好久的放題。事不宜遲,先吃他的刺身!這裏的刺身10分新鮮,除了帶子切得比較薄之外,其他人非常之可口,口感十足!連鮑魚也有得吃!非常好!😆令我感到興奮的是他這裏連他的刺身也有三款,可以食得非常滿足之後所叫的壽司也非常好吃,飯的份量不多,而刺身保留着他原本的鮮味👍🏻未到拍得住連鎖的壽司店👍🏻不過最左手邊的壽司就味道麻麻,而且配上上面的配料也不是太好吃😖另外吃了但沒有影相的是花之戀,三文魚的份量非常多而且有好吃的沙律醬!另外雞翼亦揸得不錯,炸粉皮幾薄佢呢間放題竟然有不同種類的品,令我非常目不暇給😍絕對係一間識得再戰放題店!好友藝術家風格的碟😆
因為有一位朋友手中不喜歡放題,所以每一次聚會都冇食過😖
機會黎啦,飛雲!親佢飛走咗,我哋就走咗去食放題
另外雞翼亦揸得不錯,炸粉皮幾薄
好友藝術家風格的碟😆
2018-03-30
15 分鐘 (堂食)
  • 刺身
2018-05-30 95 瀏覽
又黎增肥之旅同事生日,一於食餐勁既,見到旺角呢間放題地點方便,近地鐵站食完可以shopping一坐低,係大堂拎左d 前菜開胃刺身掛著食,無影第一round既相,呢個係end call既兩款蝦都好新鮮爽甜,值得一試!呢個長鰻壽司,真係非常足料,翻本之選一黎到檯面就即刻搶空!食羊之人,呢個羊架好入味好淋wow,呢個芝士焗帶子,香噴噴,剛剛焗起,芝士份量夾得剛剛好我最愛既雞翼,呢個芝麻雞翼炸出來好脆好香!呢度多樣化,係放題都有避風塘炒蟹。蟹肉實正,配合醬料,非常香口最後梗係黎個燒菠蘿!真係好甜好juice真係非常滿足既一餐!
又黎增肥之旅

一坐低,係大堂拎左d 前菜開胃

兩款蝦都好新鮮爽甜,值得一試!

呢個長鰻壽司,真係非常足料,翻本之選
一黎到檯面就即刻搶空!

食羊之人,呢個羊架好入味好淋

我最愛既雞翼,呢個芝麻雞翼炸出來好脆好香!

最後梗係黎個燒菠蘿!真係好甜好juice

真係非常滿足既一餐!
2018-05-30 67 瀏覽
朋友生日,又黎聚餐今次黎食旺角一間好評放題行入去就望到大堂有唔同類型既熟食,冷盤,生果。未食先興奮好多唔同類型既食物。首先黎個人餐前水果,菠蘿好鮮甜新鮮。跟住就梗係刺身啦 非常新鮮,爽口。特別係三文魚,脂肪分佈平均,正!跟住係大蝦熟食,大大隻蝦爽口彈牙,放題黎講做得唔錯壽司方面,一定叫特別過出面既,特長海鰻壽司真係落足料,長長既海鰻,好香甜我地每人order左一件海膽手卷小小既手卷,大大份海膽,一口放入口,好滿足總結吉壽上食物快,店員服務又好,值得再來
朋友生日,又黎聚餐
今次黎食旺角一間好評放題

行入去就望到大堂有唔同類型既熟食,冷盤,生果。未食先興奮

好多唔同類型既食物。

首先黎個人餐前水果,菠蘿好鮮甜新鮮。

跟住就梗係刺身
非常新鮮,爽口。特別係三文魚,脂肪分佈平均,正!

跟住係大蝦熟食,大大隻蝦爽口彈牙,放題黎講做得唔錯

壽司方面,一定叫特別過出面既,特長海鰻壽司
真係落足料,長長既海鰻,好香甜

我地每人order左一件海膽手卷
小小既手卷,大大份海膽,一口放入口,好滿足

總結吉壽上食物快,店員服務又好,值得再來

2018-05-30 74 瀏覽
今日同朋友黎到旺角食依間吉壽,首先我地叫左刺身,有三文魚,希靈魚,帶子,同埋蝦,而蝦有三款,分別有甜蝦同埋大頭蝦,泰式生蝦,全部刺身都十分新鮮,上菜時間快。三文魚係俾魚部分我地,泰式生蝦方面有一個醬汁,辣辣地酸酸地,非常開胃。壽司方面我地叫左花之戀,三文魚都係十分新鮮,上面亦佈滿哂蟹子,仲有黑松露蝦。食完生野之後我地都叫左好多熟野,依個燒帶子係必食,份量唔多,個汁好正,有芝士,有蟹柳。我地仲叫左個粟米,香甜唔濟。仲有鰻魚,份量適中,等我地個胃仲有空間試唔同既食物。有炸天婦羅,唔油,外脆內軟,仲有雞軟骨,十分有咬口。甜品方面,有雪米滋,有唔同口味,有士多啤梨,雲尼食,作飯後甜點一流。
有炸天婦羅,唔油,外脆內軟,仲有雞軟骨,十分有咬口。
2018-05-29 75 瀏覽
今晚去旺角買波鞋,之後想食放題,就試下呢間吉壽,入到去見到地方幾乾淨企理,已經開始多人.最特別係有我至愛ga 自助梅酒同青酒,又可以飲過通快。有自助乳酪同雪糕機,又可以自己配搭和裝飾。乳酪酸酸甜甜好好味。亦有好多唔同口味雪條。我哋叫咗個蟹粥,稀結適中,多料又夠滾熱棘,真係咁曬我。食放題唔少得叫魚生,嘩!好新鮮。厚切三文魚、油甘魚、𩶘魚和劍魚腩好鮮甜和嫩滑。北寄貝好爽脆。又有最矜貴ga 象抜丰刺身😋我最欣賞ga係羊架,食落唔覺有蘇味,肉質嫩滑又夠熱👍比目魚亦都係要推介ga 一味,煎得色香味齊全重有我最鐘意ga榴蓮炸彈,一咬開就發出股濃濃ga 榴蓮味,外脆內滑,食到滋味無窮。職員服務態度殷勤,又有禮貌,覺得這間餐廳唔只重視食物ga 品質連員工陪訓也講究!

最特別係有我至愛ga 自助梅酒同青酒,又可以飲過通快。

亦有好多唔同口味雪條。

我哋叫咗個蟹粥,稀結適中,多料又夠滾熱棘,真係咁曬我。

放題唔少得叫魚生,嘩!好新鮮。

我最欣賞ga係羊架,食落唔覺有蘇味,肉質嫩滑又夠熱👍

比目魚亦都係要推介ga 一味,煎得色香味齊全