2018-06-01 87 瀏覽
因為有一位朋友手中不喜歡放題,所以每一次聚會都冇食過😖機會黎啦,飛雲!親佢飛走咗,我哋就走咗去食放題聽朋友講吉壽已經係一間屹立左好久的放題。事不宜遲,先吃他的刺身!這裏的刺身10分新鮮,除了帶子切得比較薄之外,其他人非常之可口,口感十足!連鮑魚也有得吃!非常好!😆令我感到興奮的是他這裏連他的刺身也有三款,可以食得非常滿足之後所叫的壽司也非常好吃,飯的份量不多,而刺身保留着他原本的鮮味👍🏻未到拍得住連鎖的壽司店👍🏻不過最左手邊的壽司就味道麻麻,而且配上上面的配料也不是太好吃😖另外吃了但沒有影相的是花之戀,三文魚的份量非常多而且有好吃的沙律醬!另外雞翼亦揸得不錯,炸粉皮幾薄佢呢間放題竟然有不同種類的品,令我非常目不暇給😍絕對係一間識得再戰放題店!好友藝術家風格的碟😆
因為有一位朋友手中不喜歡放題,所以每一次聚會都冇食過😖
機會黎啦,飛雲!親佢飛走咗,我哋就走咗去食放題
另外雞翼亦揸得不錯,炸粉皮幾薄
好友藝術家風格的碟😆
2018-03-30