2018-06-10 180 瀏覽
假日同屋企人去左旺角行街,通常買完嘢都會食埋晚飯才回家,食乜真係好多選擇,我家女兒喜愛吃放題,不過我就不太喜好,不過好耐無去吃,即管試吓,女兒介紹左一間叫吉壽日式放題,佢話好多人介紹,最近新裝修,收費又合理。時間比較早所以即刻便有位,服務員全部年輕人,十分好安排一張近窗座位,可以外望街景,座位闊落舒適,地方潔淨,服務又好,介紹如何用餐因為限餐兩小時,menu好清楚,分了英文編號去選擇食物,好快填好便撕下交與服務,跟住出去門口自助食物區行下區域還有很多另類選擇,有甜品,生果,飲料,沙律和湯,十分細心安排先黎試左三樣我至愛,虎蝦南瓜天婦羅,蒲燒鰻魚,黃金焗帶子跟住就係串燒類重有壽司花之戀和鰻魚忌廉芝士卷,睇賣相已流晒口水剌身拼盆,三文魚夠肥美,北海道带子和赤海蝦好鲜甜日式雪花牛肉鍋份量夠太好味再黎一鍋,半肥牛又嫩滑我至愛御品蟹皇瑤柱海鲜粥,粥底唔稀又有鮮甜,時間控制唔好,重有好多嘢想吃,想再入單已經夠時,整體對真的驚喜,呢間放題做得非常好,出單快又無漏,食物企理又新鲜,環境舒服乾淨。收費三個人又抵吃,下次必再捧場

先黎試左三樣我至愛,虎蝦南瓜天婦羅,蒲燒鰻魚,黃金焗帶子

跟住就係串燒類

重有壽司花之戀和鰻魚忌廉芝士卷,睇賣相已流晒口水

剌身拼盆,三文魚夠肥美,北海道带子和赤海蝦好鲜甜

日式雪花牛肉鍋份量夠

太好味再黎一鍋,半肥牛又嫩滑
日式放題,刺身拼盆,串燒,天婦羅,壽司,御品蟹皇瑤柱海鮮粥

收費三個人又抵吃,下次必再捧場
2018-06-10
日式放題,刺身拼盆,串燒,天婦羅,壽司,御品蟹皇瑤柱海鮮粥