環境舒服,食物水準次次都保持到水準🫶,真係一諗起日本菜就會諗起❤️古今❤️,已經一次又一次又一次咁幫襯😎,服務態度又好,食物又好食😋超級龍卷風🌀 $72鰻魚,芝士,青瓜,脆片口感豐富,有脆片既脆口感,又有鰻魚既軟腍,味道更係一絕,芝士既鹹香加鰻魚既魚香配合得好好,好香口好惹味,有種開胃感🤣相撲力士 $115刺身,芝士,蟹柳第一下衝出黎既味道係芝士既鹹香,再慢慢食到蟹柳同刺身既鮮味,口感軟軟熟熟咁,味道亦好食鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)$32一咬入口有種爆汁感,荔枝既果香超級鮮甜,配合埋黑豚既肉感,有種好少女既口味,有小小甜美衝擊既感覺,超值得一試🥰黑豚豬頸肉串燒(1串)$32好肥美😍,睇落就好juicy,肉汁鮮嫩,油香味十足,但無油膩感,反而好香口,好好食🤤雜錦刺身沙律🥗 $108有3種魚刺身,仲有三文魚籽同飛魚子,食材份量十足,完全唔會hea你,真係主菜就係刺身為主😛,醬汁味道偏小小辣辣地,超開胃,刺身整體都夠辣鮮,食完會好滿足😍,因為真係好豐富

超級龍卷風🌀 $72
鰻魚,芝士,青瓜,脆片

相撲力士 $115
刺身,芝士,蟹柳

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)$32

黑豚豬頸肉串燒(1串)$32

雜錦刺身沙律🥗 $108

2022-12-12 105 瀏覽
由於男閏密念念不忘古今二,所以又嚟食啦~紅粉佳人有辣味吞拿魚、辣味三文魚、蟹柳、牛油果..咁粉紅色除咗少女心,味道都👌🏼超級龍捲風有鰻魚、海老、芝士、青瓜、脆片,大人小朋友都一定會好中意!推薦🌟雜錦刺身沙律有三文魚籽、章魚粒、蟹籽、油甘魚、三文魚、吞拿魚,劍魚腩,海量沙律菜、車厘茄…配辣辣地既salad dressing,微辣同刺身好夾鹿兒島黑豚荔枝卷串燒黑豚肉包住荔枝肉,入面鮮甜減低黑豚肉嘅肥膩感今次再食水準都保持水準,價錢屬於中上,家姐仔話都要試,但尖沙咀唔就腳所就去咗銅鑼灣果間,想睇銅鑼灣食評,請睇下一稱啦⋯⋯如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~古今二 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖
由於男閏密念念不忘古今二,所以又嚟食啦~

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒
黑豚肉包住荔枝肉,入面鮮甜減低黑豚肉嘅肥膩感

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~

古今二 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖
2022-12-02
  • 超級龍卷風
2022-12-09 40 瀏覽
座位係十分大既卡位, 我估計坐到6人 如果2-4人坐會十分舒服.環境乾淨無問題.崎玉網燒牛舌(78$)呢個比較推薦, 燒得夠香, 口感都彈牙, 味道比較濃, 份量不算多,但應該係我今日食既入面我覺得最好食既一道菜. 富士山 (98$)呢個係店內特色之一, 上面望落去可能唔知係咩黎, 其實係個d加洲卷疊到好似山咁.入面係飯+牛油果+蛋. 沙律醬味佔最重, 牛油果+沙律醬味道上會有小小濟既感覺.呢個飯比較多,所以會比較容易飽肚.安格斯蔥牛卷(92$)呢個比較咸小小, 牛肉卷包住中間係蔥, 但可能牛肉吸醬汁比較勁, 所以食落時覺得有小小過咸.蔥加左上去會比較香口小小, 牛肉唔算好肥, 所以唔算太油.雜錦刺身沙律(108$)呢個就好大碟, 都係好飽肚, 岩2-4人食. 入面有魚籽,吞拿魚,三文魚,蟹籽.基本上如果一個人食,食呢個已經飽,三文魚同吞拿魚都算新鮮. 口感特別彈牙.整體黎講, 店唔算特別貴 平均100蚊一道菜.  但我比較中意係個環境比較舒服. 岩朋友慢慢坐低吹水既地方.
環境乾淨無問題.
崎玉網燒牛舌(78$)
但應該係我今日食既入面我覺得最好食既一道菜.
富士山 (98$)
呢個飯比較多,所以會比較容易飽肚.

安格斯蔥牛卷(92$)
蔥加左上去會比較香口小小, 牛肉唔算好肥, 所以唔算太油.
雜錦刺身沙律(108$)

岩朋友慢慢坐低吹水既地方.
2022-12-01
2022-12-06 52 瀏覽
平時都想試日本手卷嘅料理呢度真係混合得好好味😋呢間出名卷物,有好多分店今次去尖沙咀分店試吓呢度嘅特色卷物同埋沙律梗係要跟一啲沙律🥗菜咁樣先覺得健康啲原來呢一份都幾大份呀!👍🏻柚想蝦你真係有好多細有肉,同埋蝦喺上面再配上沙律醬,同埋新鮮嘅沙律菜酸甜開胃,食完感覺好清新👍🏻龍捲風牛油果同三文魚,絕對係百搭佢哋兩個嘅口感都好正同埋整體感覺都適合👍🏻富士山🗻(裏面有蟹柳.鰻魚.牛油果.脆片)滿滿蟹柳,真係超級多有脆片,壽司食落去超有層次感壽司有牛油果及鰻魚👍🏻埼玉網銷牛舌 一放上枱牛舌香味加上食起上嚟肉汁厚薄適中,而且質感爽口彈牙啖啖juicy 好開心,不過調味有少少偏鹹👍🏻燒雞翼一客有兩件,熱辣辣啖啖肉超級滿足
平時都想試日本手卷嘅料理
呢度真係混合得好好味😋

呢間出名卷物,有好多分店
今次去尖沙咀分店
試吓呢度嘅特色卷物同埋沙律
梗係要跟一啲沙律🥗菜咁樣先覺得健康啲
原來呢一份都幾大份呀!
👍🏻柚想蝦你
真係有好多細有肉,同埋蝦喺上面
再配上沙律醬,同埋新鮮嘅沙律菜
酸甜開胃,食完感覺好清新

👍🏻龍捲風
牛油果同三文魚,絕對係百搭
佢哋兩個嘅口感都好正同埋整體感覺都適合
👍🏻富士山🗻
(裏面有蟹柳.鰻魚.牛油果.脆片)
滿滿蟹柳,真係超級多
有脆片,壽司食落去超有層次感
壽司有牛油果及鰻魚

👍🏻埼玉網銷牛舌
一放上枱牛舌香味
加上食起上嚟肉汁
厚薄適中,而且質感爽口彈牙
啖啖juicy 好開心,不過調味有少少偏鹹

👍🏻燒雞翼
一客有兩件,熱辣辣啖啖肉超級滿足
2022-12-06 43 瀏覽
古今二係一間日式fusion菜,主打日式創意料理。除左觀塘總店,荃灣、荃灣西、銅鑼灣同尖沙咀都有分店,之前已經到訪過觀塘總店,同行朋人同我都好滿意佢地既菜式,真係食過番尋味,今次就係到訪尖沙咀分店,更近市中心,會更加就腳!富士山 $98呢一款卷物就同佢個名一樣成座山咁呀!底下係鰻魚同牛油果既卷物,面層係由蟹柳堆砌成小座小山丘,淋上醬汁既蟹柳,食極都唔會厭,仲要加上脆片,更有口感!東京爆脆 $98卷物既餡料係吞拿魚同蟹柳,入面既炸物係超級脆!同佢個名一樣「爆脆」!可能其他野既既味道都相當出眾,吞拿魚既味道就稍微被遮蓋。櫻花蝦原條茄子燒 $88呢一道係最令我驚喜既料理,我本身無論係茄子既口感定味道都非常抗拒,但見到店家竟然加左我好鐘意既櫻花蝦,一試果然覺得意外地好味!充滿櫻花蝦油香既茄子燒得相當軟身,加上稍硬既櫻花蝦,口感豐富,茄子上面加左小小辣,非常惹味。椒鹽雞腎 $32鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32呢兩卷串燒於我而言就較為中規中矩,因為其他料理實在太得我歡心🤣雞腎燒得剛好,不會過硬。荔枝卷串燒會較為特別,黑豚肉包住荔枝,係甜甜咸咸既味道。好多從來無諗過既組合竟然可以mix落日料,好多款卷

富士山 $98

東京爆脆 $98

櫻花蝦原條茄子燒 $88

椒鹽雞腎 $32
鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32

好多從來無諗過既組合竟然可以mix落日料,好多款卷物同炸物得都有試過,100%回頭率既日料餐廳,推薦大家去試下佢地既卷物,不過都真係睇到人眼花撩亂,揀都揀唔到🙈

• 櫻花蝦原條茄子燒
呢間主打特色卷物嘅日本餐廳有幾間分店,今次就去左位於尖沙咀The ONE 的分店,店內以木系配石餐枱,餐廳簡潔舒適,打開menu就看到多款色彩繽紛,好啱打卡嘅創意特色卷物,好吸引呢😍!🥗日式麻醬豆腐沙律 $88先來食個沙律做前菜,呢個沙律份量都幾多,面頭有多片嫩滑嘅豆腐,加上魚籽同黑白芝麻,中間仲夾有中華沙律,同沙律菜,好豐富!再淋上日式麻醬,清新又香口!🌪超級龍卷風 $98師傅將2款卷物放埋同一大碟,令賣相更吸引,外層有呢款名叫「超級龍卷風」嘅卷物,以鰻魚、炸蝦天婦羅、芝士、青瓜、脆片而製成,呢個配搭都好夾又香口,特別鐘意入面有炸蝦天婦羅同脆片,更添香脆感🥰🗻富士山 $98而富士山就有蟹柳、鰻魚、牛油果同脆片,卷物上有大量一絲絲蟹柳,加上脆片,而卷物入面就包住鰻魚同牛油果,呢款都不錯呀!🐷鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32鹿兒島黑豚肉片燒好香口,肉味香濃,包住鮮甜又多汁嘅荔枝肉,一鹹一甜配搭,味道好夾,好好味,我地都好鐘意!🍢黑豚豬頸肉串燒 $32豬頸肉燒得剛剛好,燒至金黃色,有微微焦香,黑豚豬肉質夠香濃,入口爽脆又不太膩!
呢間主打特色卷物嘅日本餐廳有幾間分店,
今次就去左位於尖沙咀The ONE 的分店,
店內以木系配石餐枱,餐廳簡潔舒適,
打開menu就看到多款色彩繽紛,
好啱打卡嘅創意特色卷物,好吸引呢😍!

🥗日式麻醬豆腐沙律 $88

先來食個沙律做前菜,呢個沙律份量都幾多,

🌪超級龍卷風 $98

🗻富士山 $98

🐷鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32
鹿兒島黑豚肉片燒好香口,肉味香濃,
包住鮮甜又多汁嘅荔枝肉,一鹹一甜配搭,
味道好夾,好好味,我地都好鐘意!

🍢黑豚豬頸肉串燒 $32
2022-12-06 76 瀏覽
早幾日又去尖沙咀睇婚禮野 睇完之前梗係要食飽飽去啦 -餐廳位於尖沙咀the one 行完街去食 岩岩好😋 -🥗龍卷風沙律 $88✨減肥必食🤰🏻✨份量勁大 好多生菜🥬 椰菜 蟹柳絲 蟹籽 堆到成座山咁 🤩🤩 沙律味道剛好 味道有啲辛味 好fresh 開胃🥗🥗-🍙龍卷風 $79原來係鰻魚反卷 🐟🐠上面仲灑咗脆脆、芝麻&鰻魚醬汁☺️ 食落豐富了口感 鰻魚肉肥美✨-🍙彩虹卷 $119由牛油果、三文魚、吞拿魚、青瓜、蟹柳而成嘅壽司🍣 賣相非常吸引 色彩繽紛 🌈🌈刺身肉質鮮甜 同牛油果味道好夾😋-🍢黑豚豬頸肉串燒(1串)$32豬頸肉肉質好肥美 油香四溢🤤🤤配上醬汁 惹味十足🥰🥰-🍢鹿兒島豚肉露筍(1串)$45 豚肉片包住青脆嘅露筍用咗簡單嘅調味 更突出豚肉嘅香味👍🏻一軟一脆口感豐富 清脆可口🤤😋 -🍽🍴 總結 🍽🍴餐廳食物好有創意 甚有新派氣息食物改名都好有創意👍🏻👍🏻 餐廳環境整潔 光線明亮 感覺舒服☺️

早幾日又去尖沙咀睇婚禮野

堆到成座山咁 🤩🤩
沙律味道剛好 味道有啲辛味 好fresh 開胃🥗🥗

🍙龍卷風 $79
原來係鰻魚反卷 🐟🐠
上面仲灑咗脆脆、芝麻&鰻魚醬汁☺️
食落豐富了口感 鰻魚肉肥美✨

🍙彩虹卷 $119
由牛油果、三文魚、吞拿魚、青瓜、蟹柳而成嘅壽司🍣
賣相非常吸引 色彩繽紛 🌈🌈

2022-12-03
黑豚豬頸肉串燒
鹿兒島豚肉露筍
2022-12-06 20 瀏覽
呢間日式fusion菜好多區都有分店,餐廳用咗有質感嘅石枱同日式餐具,座位舒適,供應多款日式料理,最出名當然係佢啲卷物,加入滿創意、色彩豐富嘅食材,充滿美加風味!Fusion卷物款式多,而且抵食大份,同朋友黎食share多幾款啱啱好!------------------------------🥗◖日式麻醬豆腐沙律◗ $88大量嘅沙律菜做底,中間夾雜着啲中華沙律,上面有四大片嫩滑豆腐,淋上麻醬,好食!仲有啲大粒同細粒嘅魚籽喺上面,脆脆哋增添左啲口感!🍢◖鹿兒島黑豚荔枝卷串燒◗ $32燒得焦香嘅黑豚肉,肉味香濃又唔會太肥,包住多汁鮮甜嘅荔枝,甜甜地鹹鹹地,味道出奇地夾!🍥◖蒜香牛油燒帆立貝◗ $42有兩大粒帆立貝,好香牛油蒜味,好夠鮮甜,肉質彈牙!🦀◖蜘蛛◗ $103唔好比個名嚇親,呢個手卷入面包咗炸軟殼蟹,所以叫做蜘蛛~佢仲捲入咗青瓜、牛油果、蟹柳增添番啲口感,面頭有少少燒汁,有少少燒烤嘅香氣好惹味!🍤◖超級龍卷風◗ $98呢個手卷有鰻魚、炸蝦天婦羅、芝士、青瓜、脆片,爽脆得嚟又幾creamy,包喺最外嘅係飯,點啲wasabi豉油幾正!美中不足嘅就係炸蝦天婦羅炸皮比較厚,覺得油膩咗少少呢
🥗◖日式麻醬豆腐沙律◗ $88

🍢◖鹿兒島黑豚荔枝卷串燒◗ $32

🍥◖蒜香牛油燒帆立貝◗ $42
有兩大粒帆立貝,好香牛油蒜味,好夠鮮甜,肉質彈牙!

🦀◖蜘蛛◗ $103

🍤◖超級龍卷風◗ $98
呢個手卷有鰻魚、炸蝦天婦羅、芝士、青瓜、脆片,爽脆得嚟又幾creamy,包喺最外嘅係飯,點啲wasabi豉油幾正!美中不足嘅就係炸蝦天婦羅炸皮比較厚,覺得油膩咗少少呢~

🌟Encore指數:8/10
2022-12-04 31 瀏覽
古今二 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖龍卷風沙律今日食龍卷風沙律🥗,大大碗,賣相靚,一絲絲嘅蟹柳,加埋特有醬汁,好新鮮嘅生菜🥬,食落清甜爽口,好清新,好好食😋😋😋煙花名副其實,食物個樣同埋個名都好似,係拖羅蓉,上面放咗脆脆,又有黑白芝麻夾住喺飯入邊,一啖擺晒落口質感豐富又滿足。黑豚豬頸肉串燒(1串)黑豚豬頸燒得好金黃,好香,唔油膩,肉爽甘甜,燒得剛剛好,一啲都唔韌,好正👍👍👍鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)黑豚荔枝卷,又係一款好靚嘅串燒🔥,肉香甘滑,卷肉唧荔枝果香,甜美,超好食,口感非常豐富,特別推介🥳🥳🥳櫻花蝦原條茄子燒原條茄子燒得好靚,好金黃,表面鋪滿晒櫻花蝦,好夠師傅,茄子燒得完整軟滑冧香,櫻花蝦脆香鮮甜,同茄子好夾,食落美味非常,加單,燒多條😃😃😃
古今二 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖

煙花

黑豚豬頸肉串燒(1串)

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)

2022-12-03 39 瀏覽
2022年11月21日 星期一今晚收工之後同老婆去到尖沙咀食飯,係The One食呢間餐廳,好彩我哋比較早到,所以唔洗等位,可以直接入座餐廳主打係fusion菜同特色卷物,睇見餐牌上的食物都好吸引,而且價錢合理,仲有刺身同天婦羅添,最後我哋要左個沙律、一個卷物同兩個小食點完餐等左大約十分鐘左右沙律就黎到,係日式麻醬豆腐沙律,沙律上面鋪滿左蟹籽,同沾滿左麻醬既豆腐一齊食好夾,口感好豐富,而且沙律菜好新鮮,蕃茄酸酸甜甜幾開胃之後有海老天婦羅,炸到金黃色,一咬落去脆卜卜,炸粉唔算太厚,食完都唔覺得好油膩,蝦都算大隻跟住有琦玉県網燒牛舌,黎到既時候已經聞到燒得好香,雖然得4舊,不過每舊都厚身,而且食落一d都唔韌,有咬口之餘又重牛肉味,點埋醬汁一齊食,味道會更加提升,有少少酸酸地同辣,更特別最後當然唔少得有特色壽司卷物啦,我哋要左既卷物名為火山,裡面有帶子、青瓜、牛油果同蟹柳,店員黎既時候仲專登係個碟側邊點火,用嚟打卡真係一流一夾開已經見到裏面有好多配料,夾都夾唔晒,一齊食嘅時候味道出奇地配合,可能有牛油果同青瓜嘅關係,食完完全唔覺得膩或者好滯,中間仲見到有黑白芝麻添,十分豐富埋單每人大約二百幾
2022年11月21日 星期一

埋單每人大約二百幾蚊,雖然唔係食咗好多嘢,不過都覺得幾飽,而且性價比幾高!!
2022-11-21
2022-12-02 23 瀏覽
之前已經試過荃灣分店個印象好好好 所以一於再食🤣—🖤彩虹卷上面有三文魚🍣、吞拿魚、牛油果🥑砌埋一齊就好似彩虹咁 好靚而入面就係蟹柳整體唔錯👍🏻🤍龍卷風呢個係我最鍾意嘅鰻魚+芝士冇可能唔好食🤣上面仲有啲脆片增加口感🖤鹿兒島黑豚荔枝卷串燒呢個組合真係未試過用黑豚片包住荔枝一咬落去就感覺到啲荔枝嘅果汁爆曬出嚟好juicy 而且都甜反而黑豚片嘅存在感唔係太高完全唔難咬開🤍黑豚豬頸肉串燒呢個好食啊🤤啲豬頸肉好夠爽 又唔肥個口感好好而且外皮燒得夠脆🖤龍卷風沙律佢哋啲沙律份量真係好多🤣啲汁會有少少辣入面有蟹柳、海藻、蟹籽同埋啲脆片整體都好夾好好食😋
之前已經試過荃灣分店
個印象好好好 所以一於再食🤣

🖤彩虹卷
上面有三文魚🍣、吞拿魚、牛油果🥑
砌埋一齊就好似彩虹咁 好靚

而且外皮燒得夠脆

🖤龍卷風沙律
佢哋啲沙律份量真係好多🤣
啲汁會有少少辣
入面有蟹柳、海藻、蟹籽同埋啲脆片
整體都好夾好好食😋
2022-12-01 39 瀏覽
哩度嘅卷物真係非常有創意。💕可以包住唔同嘅魚生,🌈特別係彩虹呢款,可以一次過試3種唔同嘅風味,🍣真係好新奇。🥢而且餡料都好多,可以食到唔同嘅口感。佢哋嘅魚生非常新鮮,🐟所以另外一個試咗入邊包住三文魚腩,😍魚腩好肥美,入口甘香。前菜揀咗柚子沙律。🥗上邊嘅蝦都好晶瑩剔透,好鮮味,🦐蝦肉彈牙,作為沙律口感輕盈,再配上香甜嘅柚子肉,👍同埋豐富嘅沙律菜,非常開胃。芝麻雞翼好香口,🔥即叫即炸,所以上邊仲係保持住外脆內嫩嘅口感,🐤幾特別。

2022-11-29 34 瀏覽
古今二 位於尖沙咀日式 餐廳帶小小復古風地方坐得舒服 食物不錯 而且唔貴黑豚豬頸肉串燒(1串)後即叫即燒 熱辣辣上枱 入口帶小小甜 脆口唔鞋麂兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)前豬肉片卷荔枝果肉 豬肉片小小肥 但荔枝汁剛好解油膩 亦令到豬肉濕濕潤潤的 好夾龍卷風沙律沙律菜海藻蟹柳脆片 沙律菜疊到滿滿的 沙律醬帶微辣 係一個非常滿足嘅沙律龍卷風有鰻魚芝士脆片 入口時 芝士味突出 脆片增加口感彩虹卷每件都好豐富 有刺身牛油果青瓜蟹柳 刺身都有3種 fusion 一啲都唔會沉悶食物唔單一
古今二 位於尖沙咀

有鰻魚芝士脆片 入口時 芝士味突出 脆片增加口感
食物唔單一
1K
2022-11-28 96 瀏覽
之前成日去銅鑼灣古今,前排去尖沙嘴行街,發現佢地都有分店,而且感覺好舒服,就入去食創意卷午~有幸被安排了窗邊位,落地玻璃有午後陽光,感覺好舒服。不得不讚嘅係呢到嘅卷物好用心製作,睇到樣已覺得好吸引。🔥火山- 最有驚喜嘅係火山,估唔到真係玩火🔥,真係好ig-able!😍上面好多蟹柳絲,蟹柳絲下係粒粒火炙過嘅帶子,香口得來味道有層次感,而且飯份量適中,好balance。🥗龍卷風沙律- 其實呢到嘅沙律真係睇得又食得,入面仲超多料,有海帶、蟹柳、脆片,配上多款唔同新鮮沙律菜,好豐富。醬料方面,有辣辣沙律醬,開胃又有層次感😋🍆櫻花蝦原條茄子燒- 上面鋪滿櫻花蝦,食落去好香口惹味,而茄子就燒到好軟香,粒粒櫻花蝦黏住茄子一齊食,幾香口。🍱三文魚牛油果卷- 牛油果同三文魚幾大粒,食落去牛油果軟香,同三文魚味道好夾,點埋wasabi就perfect!下次再來食其他創意卷物,可能又有驚喜😆

有幸被安排了窗邊位,落地玻璃有午後陽光,感覺好舒服。

不得不讚嘅係呢到嘅卷物好用心製作,睇到樣已覺得好吸引。

🔥火山

🥗龍卷風沙律

🍆櫻花蝦原條茄子燒

🍱三文魚牛油果卷

下次再來食其他創意卷物,可能又有驚喜😆

2022-11-27 21 瀏覽
🐝 古今二 (尖沙咀)🐝#bee11foodie尖沙咀༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日同朋友去左尖沙咀食日本野,好有特色嘅餐廳😋‼️✨ 蜘蛛 $103呢款壽司有齊炸軟殼蟹、青瓜、牛油果、蟹柳,個combination好特別,食落好多層次好正👍🏻💗✨海老天婦羅 $88隻蝦好彈牙😆,個皮都好薄好脆‼️👍🏻✨埼玉網燒牛舌(4件)$78牛舌好有咬口,燒得好香,好夠牛味,正😋😋💯✨日式麻醬豆腐沙律 $88沙律好多,一定夠飽,豆腐好好味🤤,撈埋麻醬好正❤️‍🔥😍༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶
🐝 古今二 (尖沙咀)🐝
#bee11foodie尖沙咀

今日同朋友去左尖沙咀食日本野,好有特色嘅餐廳😋‼️

✨ 蜘蛛 $103

✨海老天婦羅 $88
隻蝦好彈牙😆,個皮都好薄好脆‼️👍🏻

✨埼玉網燒牛舌(4件)$78
牛舌好有咬口,燒得好香,好夠牛味,正😋😋💯

✨日式麻醬豆腐沙律 $88
沙律好多,一定夠飽,豆腐好好味🤤,撈埋麻醬好正❤️‍🔥😍