2024-05-15
S1 皇牌套餐 | 上海排骨湯麵 + 生煎包1隻 | $54佢嘅排骨有別於平時上海嘅排骨🤔佢呢個係用吉列粉去炸嘅😋外脆內軟😆就算凍左個皮都仲係脆嘅👍S2 皇牌套餐 | 麻醬手撕雞絲伴粉皮 + 生煎包2隻 | $54佢地嘅麻醬唔會杰撻撻👍好似麻醬沙律醬咁,非常香芝麻味😃值得一讚係佢個粉皮,非常滑同煙靭😆招牌生煎包 4隻 | $30雖然套餐都有跟生煎包,咁當然得一隻兩隻點會夠喉🤣所以另外叫多4隻😆一咬個生煎包即刻爆晒汁😳仲要熱辣辣🔥老闆聲稱全店嘅豬肉都係用新鮮🐷去整,每次啲生煎包都係逐底去煎,確保新鮮熱辣👍👍🔥個底脆卜卜,個面就皮薄👍酥炸小雲吞 | $25@12隻計返都係差不多$2隻,非常之脆👍點埋佢嘅秘制酸甜汁,真係幾開胃👍雞絲酸辣湯 | $30酸辣湯好足料,味道唔會太酸,但我覺得幾辣🔥🤣蟹黃生煎包 | $18@1一開頭本來話賣晒😮💨點知之後聽到話整左1底只有12隻‼️即刻叫返兩隻試下🤣一咬開例牌爆汁🤣仲要加埋啲蟹黃🦀,仲要都唔少喎‼️🐷+🦀非常惹味‼️
招牌生煎包 4隻 | $30
酥炸小雲吞 | $25@12隻
雞絲酸辣湯 | $30
酸辣湯好足料,味道唔會太酸,但我覺得幾辣🔥🤣
蟹黃生煎包 | $18@1