2018-03-20 2137 瀏覽
打邊爐真係唔少得倫哥,可謂任食表表姐,想唔飽都難。同時,食材絕對唔馬呼,CP值勁高。本人前後去左4次,今次第5次,要試試新舖,又有六送一優惠,咁抵,即去。每一次頭盤都有分別,今次係好難整得好食既鮑魚,make sure一人一舊。刺身都係賣點,可以比美日本放題質素。主角出場,六個人都有兩個煲,食雞都飽。我地明明有計時,但成日都過時,職員都要幫幫忙。雞當然滑,麻辣味剛好,唔係單一得濃味,其他地方食唔到。最buy倫哥其中一點:食完雞煲會轉打邊爐湯底,成煲轉一定唔油👍🏻又有主角出場,最正係刀貝,鮮甜到....仲可以追加。其他食材冇特別映,不過我地追加左2次手打墨魚滑&蝦滑,眼見大大墨魚粒,仲有接近原隻蝦,真材實料。就連甜品都要impress你,360牛奶,令大家完滿笑住走。笑住走仲因爲太平,6送1之後夾左三百蚊左右。

刺身都係賣點,可以比美日本放題質素。

又有主角出場,最正係刀貝,鮮甜到....仲可以追加。

用餐優惠
優惠券
2018-02-27 2689 瀏覽
呢間私房菜主打邊爐全餐,要帶10個胃去先食得哂! 我地果日係初五開工日既9點半入場都好full! 氣氛好好呀~所有野要跟次序食架。雞煲然後刺身然後肥牛最後海鮮鍋。雞煲叫左中辣,都唔係好辣。肥牛好食,海鮮鍋有d可以再加,今晚就冇蠔,佢地話平時有架。飲野都大路既,汽水冬瓜茶韓式檸茶,係暫時冇啤酒住,可能酒牌未renew 到。我覺得佢地服務係好既,會主動黎加湯,staff都好忙周圍走,值得一讚服務夠快。唯一唔好係位同位之間比較窄。價錢偏高,朋友冇介紹錯!都幾多分店架可以一試~🤗🤗
唯一唔好係位同位之間比較窄。
價錢偏高,朋友冇介紹錯!都幾多分店架可以一試~🤗🤗
2018-02-23 2029 瀏覽
初七人日又係老豆生日, 成家人去試食倫哥!先來個麻辣雞煲 , 小辣唔太夠辣亦唔夠香, 所以第二轉叫左中辣, 香好多及辣味夠D 食左一半加入魷魚、牛百業及豬皮, 索左D料好正!跟著來個刺身, 新鮮唔太覺有雪味, 蝦好大隻!再來個燉湯 , 足料夠味鮑魚花菇, 菇厚身, 鮑魚略為唔夠淋主角打邊爐... 龍蝦海鮮拼盤! 大部份海鮮都好新鮮, 而龍蝦及蝦有點唔太鮮, 有點"梅"...!鯇魚片係脆肉鯇, 部份人士要小心食!牛頸脊 正! 好有牛味唔硬! 其他食材都唔差! 但要題題牛丸及蝦餅樣個丸, 兩樣都唔食一口食佢, 外表係牛丸裡面係勁多芝士, 而蝦餅樣個丸裡面係千島沙律醬之類野!最後上埋, 牛奶蛋白燉燕窩, 好滑好香!整體上唔錯, 有汽水果汁任飲, 打邊爐野除左聖子、蚌、龍蝦/蟹及蠔其他都係任食, 唔錯選擇! 倫哥派即開利是, 我地抽到買6送1及$100現金卷, 滿心歡喜之際...原來星期日至星期三先用得! 勁失望...
初七人日又係老豆生日, 成家人去試食倫哥!

食左一半加入魷魚、牛百業及豬皮, 索左D料好正!

跟著來個刺身, 新鮮唔太覺有雪味, 蝦好大隻!

再來個燉湯 , 足料夠味
鮑魚花菇, 菇厚身, 鮑魚略為唔夠淋

鯇魚片係脆肉鯇, 部份人士要小心食!

牛頸脊 正! 好有牛味唔硬!

最後上埋, 牛奶蛋白燉燕窩, 好滑好香!

題外話/補充資料: 地方窄左D , 通道窄時時有食客去取飲品會大家阻到大家, 時時又有員工攞食材行, 有點危險!
2018-02-22
慶祝紀念
生日
2018-02-08 1946 瀏覽
成班朋友gathering,最好就係梗係有一張大枱啦,倫哥既地方真係非常之適合!一張枱可以坐16個人,仲要唔係打對坐,一張正方形台傾計perfect!最好係冇限時,唔使趕食趕住走。嘢食好豐富,好多種類!!首先黎個燉湯先,料足,湯好鮮甜。大閘蟹唔算細隻,多膏原隻鮑魚,一人一粒刺身拼盤超正!!有三文魚,北寄貝,赤蝦,帶子等.....好新鮮,夠鮮甜!!雞煲好多雞件,個汁都唔錯之後就開始打邊爐喇....好多配料推介滑類海鮮拼盤有蟹,大蝦,聖子,生蠔等等全全夠新鮮肥牛無得頂,夠淋,完全冇筋,好甘香最後食埋燕窩燉奶,簡直完滿!!

首先黎個燉湯先,料足,湯好鮮甜。

大閘蟹
唔算細隻,多膏

原隻鮑魚,一人一粒

刺身拼盤超正!!

有三文魚,北寄貝,赤蝦,帶子等.....
好新鮮,夠鮮甜!!

雞煲
好多雞件,個汁都唔錯

之後就開始打邊爐喇....好多配料
推介滑類

海鮮拼盤
有蟹,大蝦,聖子,生蠔等等
全全夠新鮮

肥牛無得頂,夠淋,完全冇筋,好甘香

最後食埋燕窩燉奶,簡直完滿!!

2018-02-07 1407 瀏覽
朋友介紹,真係好耐無食得咁relax又暢快!6 點入場, 服務員見面都好有禮貌同你打招呼,上菜又細心, 又詳細解答我地呢d "問題天天都多" 既麻煩客人~ 雞煲都係任食ga~ 不過呢提提你雞煲係開場,食一煲夠ga la, 留肚食刺身同海鮮打邊爐la~個黑墨魚滑同貢丸好爽!仲有個沙律丸必食!!! 當上爆醬丸個陣又好細心提醒! 野食好新鮮,而且份量則好~ 樣樣有d, 試完好食又可以再order.最後,原來仲有知北海道牛奶蛋白燕窩,一d都唔甜! 食到蛋白味同椰汁味~! 朋友唔食, 我仲食兩碗tim~~ haha特別多謝, 有位肥哥哥 客串娛樂~ 幫手收碟既姐姐都好有禮貌!香港好耐無呢d咁好既餐飲服務! 真係要寫番篇野讚下你地!!!KEEP your SERVICES!
朋友介紹,
真係好耐無食得咁relax又暢快!

甜蝦好新鮮♥
大貝殼正呀!
勁新鮮! 6 幾秒好la!!!
正湯水! 補一補~
滑雞,記得2 分鐘拌一拌
甜蝦好新鮮♥
大貝殼正呀!
勁新鮮! 6 幾秒好la!!!
正湯水! 補一補~
滑雞,記得2 分鐘拌一拌
  • 黑墨魚滑
  • 甜蝦刺身
  • 沙律丸
倫哥 朋友介紹就黎試下 一定要BOOK位因為真係好FULL同WALK IN都不知要等幾耐因為無限時的 位置多 但有D位比較密先有調味料 自己配搭 仲有五花茶 不是冰的 溫的 很不錯再黎係鮑魚冬菇同埋有個湯 個湯好熱好好飲  但我不知是什麼湯食完呢D 刺身同雞煲出場啦 D刺身好新鮮 份量以人數去比雞煲 ~ 雞煲 ~ 可以自己選擇要幾辣 ~ 我地叫左小辣~ 好好食同埋份量好多 好入味係未食火鍋前可無限添加食完雞煲就可以打邊爐 可以叫蟹湯或者龍蝦湯龍蝦湯就要加$30 我地要左蟹湯 ~ 海鮮有啦 除左魚同埋不記得邊樣可無限添加 之後其他都要加錢 份量都係以人數去比海鮮好好味 都係好新鮮 仲有好D丸 菜 同 其他都可無限添加最後出場牛 牛牛睇個樣都知好好食食落好有牛肉味 正呢最後仲有甜品 甜品係燉奶  ~ 好滿足的一餐 價錢可以接受地點好易搵 雞煲加火鍋 呢間係不錯選擇~
倫哥 朋友介紹就黎試下 一定要BOOK位
因為真係好FULL同WALK IN都不知要等幾耐
因為無限時的 位置多 但有D位比較密

先有調味料 自己配搭

仲有五花茶 不是冰的 溫的 很不錯

食完呢D 刺身雞煲出場啦
D刺身好新鮮 份量以人數去比

雞煲 ~ 雞煲 ~ 可以自己選擇要幾辣 ~
我地叫左小辣~ 好好食同埋份量好多 好入味
係未食火鍋前可無限添加

食完雞煲就可以打邊爐 可以叫蟹湯或者龍蝦湯
龍蝦湯就要加$30 我地要左蟹湯 ~
海鮮有啦 除左魚同埋不記得邊樣可無限添加
 之後其他都要加錢 份量都係以人數去比
海鮮好好味 都係好新鮮

仲有好D丸 菜 同 其他都可無限添加

最後出場牛 牛牛睇個樣都知好好食
食落好有牛肉味 正呢

最後仲有甜品 甜品係燉奶  ~
好滿足的一餐 價錢可以接受
地點好易搵 雞煲火鍋 呢間係不錯選擇~
2018-01-19
2017-12-24 3864 瀏覽
首先,想讚揚呢位服務員哥哥,很耐心地幫我地搞雞煲,每兩分鐘一次~ 同場仲有其他客人叫左中辣雞煲,澀住眼都好努力地搞呀搞呀,基本上佢唔似一般既服務員叫到先做,呢位哥哥係見到自動自覺地做⋯唔駛人叫,值得一讚的👍🏻

2017-12-24
  • 雞煲
  • 邊爐
2017-12-11 3898 瀏覽
天氣轉涼,相約朋友到倫哥火鍋烚下烚下。$308一位,又有海鮮、刺身、雞煲、牛肉、無限飲品,認真超正。刺身拼盤好豐富,亦很新鮮。海鮮拼盤非常多元化,有蟶子、蠔、蟹、魚片。最大驚喜,送給我們大大隻大閘蟹👍🏻👍🏻
天氣轉涼,相約朋友到倫哥火鍋烚下烚下。$308一位,又有海鮮、刺身雞煲、牛肉、無限飲品,認真超正。

刺身拼盤好豐富,亦很新鮮。

海鮮拼盤非常多元化,有蟶子、蠔、蟹、魚片。

最大驚喜,送給我們大大隻大閘蟹👍🏻👍🏻
今次已經第二次黎食!一個價錢,雞煲火鍋任食!!雖然餐牌有啲野轉左,但係仲係又抵食又豐富!!記住!!餓番咁上下先好去食!唔係頭一樣都食飽你!佢係無餐牌既,一坐低,先食雞煲,有辣道選擇,食得辣可以叫中辣,會更惹味!!識食食埋啲配料,好似羊蔥呀!超入味!!雞係比較細件,好快食完一煲,但係唔緊要!!雞煲已經係無限食!!!!食緊雞煲既同時,佢會自動上菜!有兩樣前菜,有木耳同雞翼尖,木耳好入味!雞翼尖唔太好所以就無試啦!再黎仲有刺身,刺身每人只有一份,到食完呢堆野,再黎換煲食火鍋!!今次加左$30要左龍蝦火鍋,湯底比第一次去淡左好多,不過自己加海鮮不停“十下十下”,湯最尾都正!海鮮盤唔係每樣都任叫,但係花甲厚肉又夠新鮮!!火鍋只會跟一盤牛肉,不過肉就差好多,無肉味,而且感覺唔新鮮火鍋除左海鮮同牛,仲有丸、菜、餃、黑、白墨魚滑(必食!)食完火鍋你以為完?錯了,少年你太年輕了!老火湯出場!!湯超正!真係老火湯感覺!可惜每人得一碗食完咁豐富既一餐,點可以無甜品做結尾?!最後登場!3.6牛乳燕窩燉蛋,,好香牛奶味,滑滑既蛋,佢暖暖地,為呢餐做個舒服既結尾
今次已經第二次黎食!
一個價錢,雞煲火鍋任食!!
雖然餐牌有啲野轉左,但係仲係又抵食又豐富!!
記住!!餓番咁上下先好去食!唔係頭一樣都食飽你!
佢係無餐牌既,
食緊雞煲既同時,佢會自動上菜!
再黎仲有刺身刺身每人只有一份,到食完呢堆野,再黎換煲食火鍋!!
今次加左$30要左龍蝦火鍋
海鮮盤唔係每樣都任叫,但係花甲
火鍋除左海鮮同牛,仲有丸、菜、餃、黑、白墨魚滑(必食!)
食完火鍋你以為完?錯了,少年你太年輕了!
老火湯出場!!湯超正!真係老火湯感覺!
可惜每人得一碗

2017-11-02 4587 瀏覽
倫哥私房菜好出名,有好多藝人都黎食。可能因為係個藝人有份開既關係?!所以今日就去試一試睇下好無味先!佢有好多間分店。今次我揀左觀塘呢間。今次我地成8個人,所以被安排左入房食。可以靜靜地,自己人傾下計都幾好。但又因為係房既關係,好難叫人點單……🤔仲要放題,每次點餐都要走出去搵人……一開始佢會先黎個雞煲你食。雞唔算多,亦唔夠滑。但個味道幾好味。亦會上啲小菜你食。蒜蓉粉絲聖子,鮑魚👍👍以為有兩個爐,可以一齊用。點知原來要食完哂個雞煲,先可以打邊爐……海鮮蟹鍋湯。都好多海鮮👍👍仲有個海鮮併盤。d海鮮都幾新鮮!唔夠!每人大概都有一隻!安格斯牛都幾好味!其他餸都唔錯。但追加既野食選擇唔多……總括黎講都唔差,但價錢都唔平。同員工既服務需改善下。
所以今日就去試一試睇下好無味先!
佢有好多間分店。今次我揀左觀塘呢間。

今次我地成8個人,所以被安排左入房食。
可以靜靜地,自己人傾下計都幾好。

一開始佢會先黎個雞煲你食。雞唔算多,亦唔夠滑。
但個味道幾好味。
亦會上啲小菜你食。

蒜蓉粉絲聖子,鮑魚👍👍

以為有兩個爐,可以一齊用。
點知原來要食完哂個雞煲,先可以打邊爐……

海鮮蟹鍋湯。都好多海鮮👍👍

仲有個海鮮併盤。d海鮮都幾新鮮!唔夠!每人大概都有一隻!
安格斯牛都幾好味!
其他餸都唔錯。但追加既野食選擇唔多……

總括黎講都唔差,但價錢都唔平。

同員工既服務需改善下。
2017-10-31 3173 瀏覽
朋友話想食倫哥想搵人陪,我當然冇問題,即刻book ,用whatsapp 好方便!今次個雞煲會覆返水準呀!之前唔同嘅朋友都能夠食太辣,今次依個可以食辣野,所以order 中辣!食得辣嘅朋友記住order啦!好味好多!雞刺身同之前一樣蝦刺身好正!我係有啲失望啦改咗餐單,之前嗰個蒸蟶子同蛤仔, 轉咗做燉湯同青口!我本身係唔食青口!燉湯嘅味道係好味嘅!不過都係鍾意食蟶子多啲囉!最慘係依個呀!一人一隻鮑魚!之前嗰個係蠔油蚊鮑魚!依家變咗鮮鮑魚!牛肉呢我朋友就話比上次冇咁重牛味!我就覺得差唔多囉!作為倫哥fans,我好想去轉返之前嘅Menu!我真係鍾意蒸蟶子同埋蠔油蚊鮑魚!希望有機會轉返啦!不過個燉湯真係唔錯嘅!雖然唔係有咩貴嘅食材!但係真係幾好味!
刺身同之前一樣蝦刺身好正!
燉湯嘅味道係好味嘅!不過都係鍾意食蟶子多啲囉!

牛肉呢我朋友就話比上次冇咁重牛味!我就覺得差唔多囉!
希望有機會轉返啦!
2017-10-29 2073 瀏覽
倫哥火鍋任食黎講算唔錯,有D野任食,有D質數好小小既野就限量,好似刺身,鮑魚,海鮮,牛頸脊雞煲,雲吞,魚皮,響鈴,水餃就任食所以一定食得飽, 又食到好野, 所以咁既組合幾好不過不失
2017-10-02
2017-10-26 1804 瀏覽
倫哥尚品任食火鍋送海鮮拼盤!▶️海鮮拼盤好大碟,好好味,但唔夠喉。▶️粉絲蚌,每人一隻,唔夠喉。▶️手切肥牛只包得一碟,唔夠喉。▶️毎人送一隻鮑魚,唔夠喉。▶️雞煲任食,但不能轉火鍋。如果轉咗火鍋,就不可以轉返雞煲!價錢:$318+10%,算唔錯!有咁多野食,算唔錯了!時間仲冇限住限住,仲想點?當然在貧窮線下的我,都覺得貴!不過,又飲又食其實值的。侍應招乎不錯,有小鮮肉,旁邊啲女食客勁開心!哈哈哈⋯⋯倫哥其實有好多分店,同事講尖沙嘴果間比呢間好喎!
倫哥尚品

任食火鍋送海鮮拼盤!
▶️海鮮拼盤好大碟,好好味,但唔夠喉。
▶️粉絲蚌,每人一隻,唔夠喉。
▶️手切肥牛只包得一碟,唔夠喉。
▶️毎人送一隻鮑魚,唔夠喉。
▶️雞煲任食,但不能轉火鍋。如果轉咗火鍋,就不可以轉返雞煲

侍應招乎不錯,有小鮮肉,旁邊啲女食客勁開心!哈哈哈⋯⋯

倫哥其實有好多分店,同事講尖沙嘴果間比呢間好喎!
2017-10-10 2176 瀏覽
朋友請食飯就梗係食我最中意既打邊爐啦!呢間朋友食過話幾好食,又有海鮮又有雞煲又有得打邊爐,仲有刺身食!坐低我哋先調醬料,另外刺身有芥辣同另一種豉油。一開始就食咗刺身先,甜蝦超級大隻,味道都幾鮮甜。三文魚當中有兩塊三文魚腩,咬落好肥美。之後就嚟咗個雞煲,雞煲味道聞落去好香,我哋跟足服務員嘅指示去煮,最後雞肉令我好失望,完全唔滑又唔入味食完我哋等左好耐,原來要我地主動話換打邊爐先換...呢個係番茄蟹湯底,番茄味唔算太濃,只蟹都幾大隻,但係冇咩肉食!湯底煮出嚟嘅嘢幾甜~超級無敵失望,本來有象拔蚌食,最後變咗燉湯!仲要食食吓先至知道,唔係一入去就通知!成個set包括埋一人一隻鮑魚,鮑魚味道濃郁,唔會太un,還好~打邊爐有一份肥牛,食晒要再俾錢,肥牛幾香牛肉味,但係唔值得再比錢叫海鮮唔係全部都任食,只有蜆同蝦....問題係蜆有沙...總括而言,呢度嘅食材種類係好吸引,但係味道同品質好麻麻...寧願自己買海鮮返屋企煮
坐低我哋先調醬料,另外刺身有芥辣同另一種豉油。
之後就嚟咗個雞煲雞煲味道聞落去好香,我哋跟足服務員嘅指示去煮,最後雞肉令我好失望,完全唔滑又唔入味
食完我哋等左好耐,原來要我地主動話換打邊爐先換...
湯底煮出嚟嘅嘢幾甜~
海鮮唔係全部都任食,只有蜆同蝦....問題係蜆有沙...

又想食雞煲, 又想打邊爐, 又想食刺身,咁黎倫哥就一次過可以滿足晒呢3個願望喇!! 3樣野既質素都絕對有水準! 3百零蚊個人就可以任食吃到飽!!仲有多款汽水,涼茶,韓式飲品免費任飲!未齊人可以叫D小食食下先, 有2款,雞腳同雲耳, 雞腳就唔夠淋,雲耳係麻辣的先會上雞煲, 有指引教你點炒個好食既雞煲, 職員亦都好緊貼時間, 為你炒完又炒,可以揀不同辣度,大中小辣,一個唔夠喉? 可以任叫,食到你夠為止! 是晚的雞件頗為細,跟職員反映,亦即時有跟進!讚!食完雞煲,就可以食刺身,刺身是不可任食的,每位有6款,每款一件, 是晚有三文魚,三文魚腩, 北寄貝, 帶子, 大隻的蝦, 同應該係鱆紅魚,品質絕對新鮮, 同OK的!食完刺身, 就有汁煮鮑魚食,好淋好入味,之後仲有蒸象拔蚌BB最後就可以打邊爐喇,龍蝦鍋就另加$30,海鮮盤有蟶子,海蝦, 白鱔,龍躉﹐脆鯇魚,刀貝,蜆等等,當中多款都可以再encore,另外任encore既仲有黑白墨魚滑,雲吞水餃,炸魚皮,響鈴,有機蔬菜等,牛頸脊都不錯,但就唔可任食最後最後就有甜品食, 燕窩燉蛋白

食完雞煲,就可以食刺身刺身是不可任食的,每位有6款,每款一件, 是晚有三文魚,三文魚腩, 北寄貝, 帶子, 大隻的蝦, 同應該係鱆紅魚,品質絕對新鮮, 同OK的!

最後最後就有甜品食, 燕窩燉蛋白