2023-11-22 304 瀏覽
朋友推薦我食呢間一間主打吉列牛餐廳,牛肉用咗鹿兒島福永和牛及來自北海道十勝和牛。四品牛魔御膳 $328有4款吉列牛(菲力牛、穀飼西冷、翼板牛、醬味薄牛)配九款蘸料(日本溫泉玉子、山葵、京咖哩蘸醬、牛排特製醬汁等)配備烤架,可按自己喜好燒,決定生熟程度。車海老鍋膳 $178超大隻海蝦,大隻又厚肉,外酥內肉質嫩多汁,鍋底係日式醬油配滑蛋與洋蔥,香甜好味。沖繩黑糖雞蛋布丁$58雪糕棉花糖 $56黑糖雞蛋布丁好香蛋香味,夠晒香滑❤️

車海老鍋膳 $178

沖繩黑糖雞蛋布丁$58
雪糕棉花糖 $56
黑糖雞蛋布丁好香蛋香味,夠晒香滑❤️

• 四品牛摩御膳
2023-11-22 2201 瀏覽
日本過江龍新分店位於啟德AIRSIDE,主打吉列牛御膳及多款鍋膳😍 餐廳環境寬闊,以簡約木系設計為主調,牆上掛有充滿和風色彩既日本傳統紙傘裝飾,洋溢著京都風情🥰 ❀ 四品牛魔御膳 🐮牛魔王必試✨ 有齊四款吉列牛:翼板牛、菲力牛、西冷及醬味薄牛,份量十足!翼板牛油花分佈均勻,菲力牛肉質最為柔嫩,西冷口感帶嚼勁且牛味香濃,而醬味薄牛食落更惹味☺️ 上枱後可以按個人喜好係烤爐燒一燒牛肉,外脆內嫩口感好正~吉列牛亦可配搭日本溫泉蛋、山葵及青唐辛子味噌等多款醬汁享用,更顯滋味😍❀ 車海老鍋膳 🍤超大隻吉列蝦😍 以鐵鍋加熱上枱,令鍋物保持溫度~炸蝦外層酥脆,蝦肉新鮮彈牙,食落啖啖肉❤️ 以日式醬油調製雞蛋,吸收滿滿濃郁精華,好啱送飯呢✨ 每款御膳及鍋膳均可任添白飯、京椰菜及味噌湯,一定可以食到好飽😚❀ 沖繩黑糖雞蛋布丁 🍮布丁口感綿密紮實,入口充滿蛋香味,香甜可口❀ 雪糕棉花糖 🍨好啱打卡😍 外層係經微微燒過既綿花糖,入面係雪糕,口感好豐富呢❀ 藍莓巨峰乳酸梳打 🍹❀ 奇異果熱情果梳打 🍹兩杯梳打果味香濃,酸酸甜甜甜甜好清爽

❀ 四品牛魔御膳 🐮

❀ 車海老鍋膳 🍤

❀ 沖繩黑糖雞蛋布丁 🍮
布丁口感綿密紮實,入口充滿蛋香味,香甜可口

❀ 雪糕棉花糖 🍨

❀ 藍莓巨峰乳酸梳打 🍹
❀ 奇異果熱情果梳打 🍹
兩杯梳打果味香濃,酸酸甜甜甜甜好清爽
2023-11-19 404 瀏覽
星期日7點半左右walkin 等一陣就有位, 全場都係滿座狀態, 一心想食吉列牛不過今次沒有選很貴的款式, 點了一個雙併(豚肉+翼板牛) 和一個穀飼西冷, 另外點了一份告牛忌廉牛肉餅(追加$38)和2杯特飲($22@)都算幾快就上菜, 侍應有講解每個調味料和醬汁的用法. 沙律菜, 白飯同麵豉湯是無限免費追加, 餐台不太, 每個set 都有一個盤放好晒, 幾乎唔夠位. 而餐台都有2款for沙律的醬汁選擇講解完之後, 每應都有問洗唔洗要煎pan 用作再額外煎熟吉列牛, 因為吉列牛端上時仲係有d 血淋淋 (目測應該只有3成熟) 有呢個服務幾好, 起碼可以解決怕太生既客人整體都不錯, 只是覺得西冷缺少了牛味, 反而佢地元祖翼板牛係有牛味, 而老公覺得下次再食的話會試雞/魚. 和牛忌廉牛肉餅就有d 普通, 無乜特別最後, 追加了沙律菜同麵豉湯, 認真飽了👍👍餐牌仲有好多頁, 但沒有逐頁影了, 只影了我點的那2款

吉列西冷定食
和牛忌廉牛肉餅
吉列西冷定食
2023-11-18 239 瀏覽
點了四品牛魔御膳和勝牛喜燒鍋膳。此外,我們還點了兩款飲品,分別是Mojito和奇異果熱情果梳打。四品牛魔御膳是京都勝牛的招牌菜之一,它展現了不同種類牛肉的多樣性,把牛肉吉列的做法,如果喜歡熟一點的,還可以把牛肉稍稍煎烤,每一種做法都呈現出不同的口感和風味。勝牛喜燒鍋膳也很不錯,優質牛肉片搭配新鮮的蔬菜和精心調配的湯底,涮涮牛加上流心蛋黃,送飯美味非常。我們還點了Mojito和奇異果熱情果梳打。Mojito清新的薄荷口味和檸檬的酸甜平衡相得益彰,加上sake, 為整餐增添了一絲清爽的風味。奇異果熱情果梳打則有著奇異果的甜美和熱情果的酸甜,清新愉悅。括總而言,京都勝牛以其優質的牛肉料理而聞名,四品牛魔御膳和勝牛喜燒鍋膳都展現了牛肉的多樣性和美味,很推介!

2023-11-17 227 瀏覽
❣️我們6:00.m.到店舖,店內人數不多,到點完餐點,吃到中途的時候人就開始越來越多。前來進餐,建議可以6:30p.m.前到達或預早在OpenRice訂位。❣️打開menu,發覺食物款式比想像中多🤣掙扎了很久!除了吉列牛、豚、蝦、肉餅和雞比較常見的吉列款式外,還有吉列三文魚🤭除了吉列食品外,還有鍋物,串燒,小食等😍有種花多眼亂的感覺呢!但最後和朋友都選擇了「京勝豚、牛二味御膳」,因為可以同時吃到吉列豚肉和肉牛😋❣️欣賞到餐後,店員會向客人介紹附餐的醬料有吉列牛醬汁、昆布汁、胡椒鹽、豬扒汁、咖喱汁等。除此之外,桌面還附有芝麻醬、柚子醬和以磨碎的白芝麻(不知道你會否與我一樣,比較喜歡店家讓你自己磨芝麻呢?)。❣️店員亦會問是否需要開火加熱吉列牛?個人喜歡在煎一煎,入口會更容易咬和香口。但火種🔥燒得有點快,所以感覺有點要趕着把吉列牛快點吃掉的感覺🙈否則要麻煩店員幫忙換火種。❣️飯、湯、沙律菜可以無限添加的,但我是被寵壞的孩子,有比較有傷害🙈之前去其他吉列店,店員會拿着沙律菜經常詢問是否需要添加?這裏的店員就算看到你盤子的沙律菜吃完了,也沒有詢問的意思,看見餐盤上的餐點清空,就急著收走所有餐具🥲

2023-11-12 374 瀏覽
喜歡吉列牛的朋友應該對「牛カツ京都勝牛」不陌生最近他們在香港的第三間分店在啟德Airside開幕了以招牌秘方炮製的吉列牛為主打除了來自日本、美國和澳洲的牛肉之外還搜羅了兩款全新的和牛包括香港獨家供應的鹿兒島福永和牛以及來自北海道的十勝和牛ꕥ 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘥𝘺 𝘒𝘢𝘵𝘴𝘶𝘨𝘺𝘶 𝘒𝘢𝘵𝘴𝘶 𝘡𝘦𝘯 四品牛魔御膳 -‘๑’- 喜歡美國牛肉濃濃的牛味這款包含了翼板牛、牛柳、西冷及薄牛肉的御膳便很適合牛肉被金黃酥脆的麵包糠包裹著用小小的燒爐把吉列牛燒熟一點肉質更嫩的同時也能吃得到濃濃的肉汁旁邊還附有不同的蘸料,可以按個人的口味調配ꕥ 𝘛𝘰𝘯𝘬𝘢𝘵𝘴𝘶 𝘚𝘤𝘳𝘢𝘮𝘣𝘭𝘦𝘥 𝘌𝘨𝘨 𝘡𝘦𝘯 熟成厚切豚肉鍋膳-‘๑’- 鍋膳一上桌的時候已經被它的份量嚇到豚肉放在鋪滿滑蛋洋蔥上面白飯配搭甜甜的滑蛋和厚厚的豚肉,非常滿足ꕥ 𝘊𝘶𝘴𝘵𝘢𝘳𝘥 𝘗𝘶𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 沖繩黑糖雞蛋布丁ꕥ 𝘔𝘢𝘳𝘴𝘩𝘮𝘢𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘝𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘎𝘦𝘭𝘢𝘵𝘰 雪糕綿花糖
喜歡吉列牛的朋友應該對「牛カツ京都勝牛」不陌生
最近他們在香港的第三間分店在啟德Airside開幕了

以招牌秘方炮製的吉列牛為主打
除了來自日本、美國和澳洲的牛肉之外
還搜羅了兩款全新的和牛
包括香港獨家供應的鹿兒島福永和牛
以及來自北海道的十勝和牛

-‘๑’- 喜歡美國牛肉濃濃的牛味
這款包含了翼板牛、牛柳、西冷及薄牛肉的御膳便很適合
牛肉被金黃酥脆的麵包糠包裹著
用小小的燒爐把吉列牛燒熟一點
肉質更嫩的同時也能吃得到濃濃的肉汁
旁邊還附有不同的蘸料,可以按個人的口味調配

-‘๑’- 鍋膳一上桌的時候已經被它的份量嚇到
豚肉放在鋪滿滑蛋洋蔥上面
白飯配搭甜甜的滑蛋和厚厚的豚肉,非常滿足

ꕥ 𝘊𝘶𝘴𝘵𝘢𝘳𝘥 𝘗𝘶𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 沖繩黑糖雞蛋布丁
2023-11-09 319 瀏覽
人氣究極吉列牛專門店 #京都勝牛 已進駐啟德Airside商場~ 始創於日本關西🇯🇵 至今世界各地共有超過50家店舖👏🏻👏🏻 主打以招牌秘方炮製的吉列牛🐮 亦都有吉列豚肉,同時也有鍋物選擇🍲 四品牛魔御膳 $328醬味薄牛 / 穀飼西冷 / 菲力牛 / 翼板牛套餐包括味噌湯、椰菜、白飯🍚 全部都可以refill👏🏻👏🏻👏🏻 椰菜加上秘製醬汁,非常清新鮮油膩👍🏻吉列牛外面酥脆不油,內裡鮮嫩粉紅,喜歡吃熟一點的可以用餐廳提供的鐵板,兩邊輕輕煎一煎(60秒內),枱面有⌛️提供方便計時吃吉列牛/豚的另一重點是醬汁!套餐提供4種醬料、溫泉蛋和芥末,有燒肉汁、日式醬油、咖哩醬、辛子味噌醬等,吉列牛肉配搭不同醬料,有完全不同風味,個人推薦特製醬汁和咖哩醬,想吃重口味一點就點味噌醬鍋物方面選擇亦不少,天氣轉涼就有想吃熱鍋的衝動,然後見到有壽喜燒鍋😍😍 牛肉味很濃,配搭壽喜汁甜甜的,再點上生蛋黃,更顯香滑最後環境方面,新商場新餐廳關係,每個角落都很整潔,座位很舒適,上菜速度很快,店員服務到位,整體很滿意👍🏻 留意啟德站C出口直達,唔係openrice寫嘅B出口呀

醬味薄牛 / 穀飼西冷 / 菲力牛 / 翼板牛

吃吉列牛/豚的另一重點是醬汁!

留意啟德站C出口直達,唔係openrice寫嘅B出口呀
喜歡吃吉列牛扒的朋友仔🙋🏻‍♀️,應該對 京都過江龍 🇯🇵牛カツ京都勝牛 𝐆𝐘𝐔𝐊𝐀𝐓𝐒𝐔 𝐊𝐲𝐨𝐭𝐨 𝐊𝐚𝐭𝐬𝐮𝐠𝐲𝐮 🥩並不陌生吧~除了在日本當地吃過,我在香港也過好幾次😌,每次食物質素都好滿意~ 最近品牌在啟德𝐀𝐢𝐫𝐬𝐢𝐝𝐞開店(≧▽≦),我又去支持一下啦~店內裝潢有特色,服務員欣勤友善😆,用餐感覺好好呀! ☆ 四品牛魔御膳🍖$𝟑𝟐𝟖 牛魔王注意啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)! 這個御膳,可以一次過滿足你四個胃口🤭! 有殼飼西冷、醬味薄牛、翼板牛 及 菲力牛,牛肉鮮嫩美味,當中我最愛菲力牛(*¯︶¯*),肉味香濃又好吃~ ☆ 熟成厚切豚肉鍋膳🐽$𝟏𝟓𝟖 餐廳除了供應牛肉,也有豬、鰻魚、大蝦等炸物,總有一款合你胃口。豚肉相當厚切,肉質嫩腍,有醬汁拌飯就更惹味~☆ 雪糕綿花糖🍬$𝟓𝟖 大大個綿花糖,包著雪糕,軟糯香甜。 ☆ 特濃抹茶小豆流心蛋糕🍰$𝟓𝟐 抹茶蛋糕香濃甘甜,配上紅豆🫘和忌廉更好吃~

☆ 四品牛魔御膳🍖$𝟑𝟐𝟖

☆ 熟成厚切豚肉鍋膳🐽$𝟏𝟓𝟖

☆ 雪糕綿花糖🍬$𝟓𝟖

大大個綿花糖,包著雪糕,軟糯香甜。

☆ 特濃抹茶小豆流心蛋糕🍰$𝟓𝟐

抹茶蛋糕香濃甘甜,配上紅豆🫘和忌廉更好吃~
2023-11-02
1K
2023-11-06 312 瀏覽
之前去過京都勝牛試過佢地嘅和牛御膳整個體驗都好正又充滿新鮮感咁啱今日行下啟德嘅airside發現佢地係airside都開左新分店咁啱最近多左份秋意當然要食下壽喜燒暖一暖身勝牛喜燒鍋膳鍋膳套餐附上可續添米飯。味噌湯。醃蘿蔔鍋內附上甘甜壽喜燒鍋內裏加入芋絲。雜菌。豆腐。春菊當然唔少得主角牛肉牛肉唔會太重油脂 輕輕一灼就食得牛肉可以沾上生雞蛋後再食 質感更滑嫩自己亦就比鍾意將雞蛋打入鍋內食菠蘿白桃蒟蒻冰茶冰茶甜度唔會過高菠蘿同白桃味同樣突出冰茶內嘅䈮蒻Q彈沖繩黑糖雞蛋布甸Q彈又滑嫩嘅布甸雞和味好濃郁以沖繩黑糖製作 甜味帶甘得黎又更醇香
之前去過京都勝牛試過佢地嘅和牛御膳
整個體驗都好正又充滿新鮮感
咁啱今日行下啟德嘅airside
發現佢地係airside都開左新分店
咁啱最近多左份秋意
當然要食下壽喜燒暖一暖身

勝牛喜燒鍋膳
鍋膳套餐附上可續添米飯。味噌湯。醃蘿蔔
鍋內附上甘甜壽喜燒鍋
內裏加入芋絲。雜菌。豆腐。春菊
當然唔少得主角牛肉

Q彈又滑嫩嘅布甸
雞和味好濃郁
以沖繩黑糖製作 甜味帶甘得黎又更醇香
2023-11-01 332 瀏覽
初試airside嘅京都勝牛星期日嚟到新開嘅Airside 行完街喺度食埋嘢見到呢間京都勝牛 唔洗等位 就入咗嚟食新店裝修唔錯 坐得舒服 店員態度友善叫左兩個餐試下經典元祖牛御膳有飯 麵豉湯同沙律菜 呢度嘅沙律菜、麵豉湯同埋飯都係可以refill👍🏻上菜時店員會向我哋介紹下食法旁邊有三種醬汁 店員亦都會問你需唔需要煎返熟啲牛朋友揀咗唔使 食落味道不錯 👍🏻另外叫左個熟成厚切豚肉鍋膳同樣地 呢個餐都係有飯 麵豉湯同沙律菜都係可以refill~上菜時熱辣辣豚肉好好食 蛋同洋蔥用呢餸飯好正 好好食飯嘅份量足夠 但對男仔呢講可能會覺得太少🫢 咁可以叫加飯🤭最後叫左兩杯紅豆宇治冰抹茶$36跟餐特飲可以加$22呢杯特飲夠IGable!有漸層效果散發抹茶嘅微瀝回甘 加上起沙嘅紅豆好似和風版本的紅豆冰👍🏻👍🏻整體來講 價錢少貴但都好食嘅性價比一般但佢哋嘅沙律菜、麵豉湯同埋飯可以添 呢個道幾好👍🏻👍🏻👍🏻
初試airside嘅京都勝牛
星期日嚟到新開嘅Airside 行完街喺度食埋嘢
見到呢間京都勝牛 唔洗等位 就入咗嚟食

新店裝修唔錯 坐得舒服 店員態度友善

叫左兩個餐試下

有飯 麵豉湯同沙律菜
呢度嘅沙律菜、麵豉湯同埋飯都係可以refill👍🏻
上菜時店員會向我哋介紹下食法
旁邊有三種醬汁 店員亦都會問你需唔需要煎返熟啲牛
朋友揀咗唔使
食落味道不錯 👍🏻

另外叫左個熟成厚切豚肉鍋膳
熟成厚切豚肉鍋膳

同樣地 呢個餐都係有飯 麵豉湯同沙律菜
都係可以refill~
上菜時熱辣辣

加上起沙嘅紅豆
好似和風版本的紅豆冰👍🏻👍🏻

整體來講 價錢少貴但都好食嘅
性價比一般
但佢哋嘅沙律菜、麵豉湯同埋飯可以添 呢個道幾好👍🏻👍🏻👍🏻
2023-10-29
熟成厚切豚肉鍋膳
紅豆宇治冰抹茶
2023-10-31 151 瀏覽
午飯時叫了個鰻魚飯,飯是凍的,超差,鰻魚和飯的份量又少,好似可以添飯但係都費事啦,中大伏。他們的網頁上有個午餐餐牌,但係去到原來無呢回事,已覺有點中伏,最後果然預感無錯。
2023-10-31
2023-10-23 481 瀏覽
Airside新開,行完街喺度搵埋嘢食。6:00見到呢間京都勝牛,未洗等位,就入咗嚟食。上網一查,原來係日本過江龍!新店裝修唔錯,最入面仲有兩個位好有私隱度,坐得舒服男店員態度好,亦好細心。但另一位女店員就麻麻。原本想食牛舌,坐低先知原來每日只有20份唯有揀其他嘢最咪叫咗一份豚肉加半份翼板牛。豚肉OK,牛好一般。本身牛整得比較生,但好彩有得加鐵板自己再燒熟啲。買單成$250,性價比一般。值得提一句,呢度嘅沙律菜、麵豉湯同埋飯都係可以添。
男店員態度好,亦好細心。但另一位女店員就麻麻。
原本想食牛舌,坐低先知原來每日只有20份
2023-10-23
1K
首次踏足啟德新商場 AIRSIDE,餐飲食肆種類包羅萬有,來自日本關西的人氣究極吉列牛專門店「京都勝牛」亦剛剛在此開設新分店。內裡環境寬敞,店內牆壁以洋溢和風色彩的日本傳統紙傘裝飾,突出室內以木系設計的簡潔個性。整體室內風格和諧溫暖,細意打造質樸的京都風情,體現清淨且禪意深遠的和式美學。卡位坐得舒服,還有十分搶眼、色彩繽紛的巨型牛牛壁畫打卡牆。店內主打以招牌秘方炮製的吉列牛,為慶祝新店開幕試業,首度引入全港獨家供應的鹿兒島福永和牛及來自北海道的十勝和牛,菜單備有招牌御膳及暖心的鍋膳選擇。AIRSIDE分店更獨家推出「牛舌御膳」,並每天限量供應20份。四品牛魔御膳 $328一客御膳就已包括口感風味各異的翼板牛、牛柳、西冷及薄牛肉,肉量超驚人,必定可滿足各食肉獸,附上可續加的白飯、京椰菜及味噌湯。香港店吉列牛排沿用總店做法,堅守「黃金60秒」的炸物法則,在下鍋前先沾上以白胡椒調味的麵包糠,覆蓋厚度僅為普通麵包糠的十分一。採用190度的高溫快火油炸60秒秘技,一上枱時就是外面脆皮而中間保持完美三分熟的狀態。餐桌同時配備烤架,自己燒的好處就是可根據個人喜好決定烤多久,決定生熟程度。表面塗上薄薄

卡位坐得舒服,還有十分搶眼、色彩繽紛的巨型牛牛壁畫打卡牆。

吉列牛

吉列牛御膳

四品牛魔御膳

表面塗上薄薄的炸漿,入口外酥內嫩,緊緊鎖住鮮嫩肉汁。

吉列牛西冷

個人尤其喜歡西冷,肉質鬆軟富油香,脂肪不多但肉味較濃。

四品牛魔御膳

薄牛肉則是全熟的,以醬油醃製,肉質軟嫩而入味。

薄牛肉

日式吉列牛可以沾上九款蘸料,包括日本溫泉玉子、山葵、京咖哩蘸醬、青唐辛子味噌、牛排特製醬汁、山椒、和風醬油、甘柚沙律汁及大根柚子醋,拼湊出獨特口味。

四品牛魔御膳

無限任添的京椰菜爽脆清新,正好可以中和肉食的膩感。

椰菜

特濃抹茶小豆流心蛋糕 $52

抹茶與紅豆向來都是甜點絕配,大粒甘甜的紅豆與鬆軟濕潤的抹茶蛋糕,甜度剛好。
特濃抹茶小豆流心蛋糕

菠蘿白桃蒟蒻冰茶 $32

果味天然清新,加入滑溜溜、Q彈口感的蒟蒻,同時滿足喝與嚼的小確幸。
2023-10-19
吉列牛西冷
特濃抹茶小豆流心蛋糕
2023-10-20 302 瀏覽
啟德最近開左個新商場 AIRSIDE,入面都有唔少新餐廳進駐,今次就嚟咗日本過江龍京都勝牛,裝修好有特色。好彩早到,過左7pm已經全場爆滿要排隊等位。車海老鍋膳 $178鍋膳以鐵鍋上桌,蒸氣騰騰,從頭吃到底都可保持熱燙溫度。車海老體型巨大,蝦身比手掌還要長,霸氣盡現,大隻又厚肉,酥脆麵衣包裹著結實爽彈的蝦肉。以日式醬油調和出來的湯底,風味甘甜,滑蛋與洋蔥吸收滿滿的湯汁精華,趁熱吃暖意湧上心頭。店內選用的大米來自日本的長野縣秋田小町米,口感帶有煙韌黏性,配上日式吉列和多款醬汁,相當好下飯。沖繩黑糖雞蛋布丁 $58布甸質地Q彈綿密,入口即化,呈現最樸實純粹的蛋香。紅豆宇治抹茶 $36漸層效果絕對夠「IGable」,散發抹茶的微瀝回甘,加上熬得起沙的紅豆,猶如和風版本的紅豆冰。

好彩早到,過左7pm已經全場爆滿要排隊等位。

車海老鍋膳 $178
鍋膳以鐵鍋上桌,蒸氣騰騰,從頭吃到底都可保持熱燙溫度。

沖繩黑糖雞蛋布丁 $58
布甸質地Q彈綿密,入口即化,呈現最樸實純粹的蛋香。
沖繩黑糖雞蛋布丁

紅豆宇治抹茶 $36
紅豆宇治抹茶

紅豆宇治抹茶
2023-10-19 342 瀏覽
以前日本食過😍 一見到呢間就勾起去日本嘅回憶啦😝炸牛舌套餐用日本醬油同清酒醃過再炸🤪 牛舌本身切到比較厚身,食落牛舌味勁濃😍 有三款醬汁可以沾,最中意就係中間碟山椒! 同炸物咁夾🤤 個餐仲附送一碟微辣嘅醬,點牛舌又係好夾,甜甜辣辣勁好送飯😝壽喜燒套餐 好日式風格🇯🇵 壽喜燒湯底正正常常,配料都幾多~ 牛嘅份量都好多! 牛係要自己放入爐煮,咁就可以自己控制熟度啦🤪Mojito清酒版mojito 🍶 飲得出有薄荷葉的香味
以前日本食過😍 一見到呢間就勾起去日本嘅回憶啦😝

炸牛舌套餐