2019-08-17
星期六唔想係APM同人逼 就揀咗去工廈食嘢 就揀咗丼瀛🤤 見佢都坐得好舒服 幾有feel咁 而且餐牌都有好多選擇 🥢芝麻雞翼兩隻雞翼都大大隻 燒得好香 而且仲好有肉汁 好juicy🤤 🥢金菇牛肉卷鐘意佢夠的骰 唔會平時太大舊會好難吞 個汁唔會太咸 金菇好都入味🥢雞軟骨丼瀛都有好多串燒選擇 我哋叫咗最愛嘅雞翼骨嚟先 燒得好香 同埋都仲有一啲雞汁 又係好juicy👍🏻🥢丼瀛特選丼呢個特選丼飯包含左三文魚腩、劍魚腩、牡丹蝦同三文魚籽同帆立貝,幾款刺身都好新鮮,食落都好有鮮味;飯方面,因為本身都冇整太硬嘅源故,食落好有口感,唔會好似食緊米漿咁🍚🥢串炸摩天輪又叫左小食串燒刺身飯 就打算試吓佢個串炸摩天輪 滿足哂食炸嘢嘅慾望🤤 總共有七款嘢食 有炸蝦 炸蠔 炸鵪鶉蛋 炸紫薯餅 炸洋蔥豬扒 炸白汁粟米 炸薯蓉!整體都係即炸 所以熱辣辣脆卜卜 而且炸粉唔算厚 好好食🤤仲要係摩天輪可以手動咁轉🎡 夠哂好玩😂🍶梅酒梳打個玻璃魚仔杯超可愛 而且梅酒好濃味 梳打又可以中和一下🍹檸檬梳打好夠酸 夠哂fresh
🥢芝麻雞翼
兩隻雞翼都大大隻 燒得好香 而且仲好有肉汁 好juicy🤤