2022-07-14
之前好多人都推介呢間上戶酒場,話飲下酒食下串燒刺身好正,就同朋友一組訂枱過嚟試吓。我哋有選擇困難症,就揀咗呢個上戶激安二人前 原價$1580,8折後$1264前菜有火炙左口魚邊沙律,左口魚邊油香滿溢,口感肥美。加上沙律的醬汁酸酸地,非常開胃。燒鱈魚乾好值得推介,難得食到咁香脆而且亦都唔會燒焦,加上醬汁更有口感。北海道喜之次轉榮螺冇得食深海魚,有得食刺身都好啦,榮螺好大隻,超級鮮甜爽口,正!另加8折時令活蠔刺身$176@2大大隻,口感好creamy,加啲檸檬汁提升鮮味,相當肥美,夠晒新鮮。煙燻系列就六款揀四款,我哋就揀咗以下四款煙燻牛舌心2串口感爽口,有充足水份,唔會乾硬,配搭煙燻更香。煙燻豬肋條2串就比較爽口之外有啲油脂。煙燻雞翼2串燒得表面輕微香脆,鹹香十足。煙燻黑豚肉腸2串估唔到幾特別,本身冇乜太大期望,但係食落去口感脆,鹹鹹甜甜層次豐富。鹿兒島A5和牛烏冬表面有片和牛,差不多入口即化,相當高質素。烏冬充滿彈性,配搭起上嚟清清地,夠飽肚。日本卷蛋2件包括有提子味及香蕉味,味道都好特別,而且好真實,質感鬆軟,為這夜的套餐畫上完美句號!Onion啤酒$96@2食串燒食刺身點少得啤酒,O
前菜有
北海道喜之次轉榮螺
另加8折時令活蠔刺身$176@2
煙燻系列就六款揀四款,我哋就揀咗以下四款
煙燻豬肋條2串就比較爽口之外有啲油脂。
煙燻雞翼2串燒得表面輕微香脆,鹹香十足。
Onion啤酒$96@2
食串燒食刺身點少得啤酒,Orion啤酒超香,同人碰杯詳談最啱。