2023-05-11
牛舌盛合 $156入面有兩款口味的牛舌,有一隻上面仲係有蔥花的,燒起上黎有啲蔥的香味,牛舌食起上黎好爽口☺️ 一碟入面都有好多片,佢攤地啲牛舌係有輕輕咁醃製過,燒完再點小小佢地啲汁,酸酸地咁,好消滯🤩黑毛和牛大判燒盛合 $376呢個係海外店限定的燒肉盛盒,見到諗都唔洗諗,即刻要叫一份黎食下😜 呢份盛盒入面有一片好大片的和牛片🤤仲有幾片係和牛燒肉片😆和牛的油脂分布好均勻,食落口入口即溶咁,和牛的香味更係順住油脂一齊散發出黎😋 如果唔識燒唔想浪費左片和牛的話,店員仲係會主動問要唔要幫你燒果片大判燒添🤩我地係叫午市定食,跟餐係仲會有沙律、餐湯、小食、甜品🍮沙律酸酸地,入面有車厘茄,生菜🥬非常之清新😊小食就係涼拌芽菜,食落唔會好辣👍 甜品佢地會用一個好日式的盒裝住兩款小甜品,分別係杏仁豆腐,仲有雪糕糯米糍,兩款都唔會係好甜,杏仁豆腐奶味好香,而且都唔會太甜😁YAKINIKU KAKURA (黃埔天地聚寶坊) (紅磡)紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G1及G3號舖
黑毛和牛大判燒盛合 $376
我地係叫午市定食,跟餐係仲會有沙律、餐湯、小食、甜品🍮
紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G1及G3號舖