2025-06-17
中環呢間Wingman真係後生仔福音,$188任食10款雞翼+任飲汽水檸檬茶(五六日$208),大胃王同雞翼fans可以瘋狂開動!重點係佢啲口味玩得好過癮,唔係普通連鎖店貨色~ ✨驚喜位: • 海鮮醬雞翼 = 京都骨變身!甜鹹交織好上癮😋 • 田園風味 = 加咗parmesan芝士 ,鹹香到想舔手指 • 蒙古風味 = 神秘孜然風味勁香口惹味,食完成口都暖粒粒 • 黑椒檸檬 = 酸辣醒胃,食多幾隻都唔膩 • 咖啡燒烤醬 = 幾特别,估佢唔到嘅甘香尾韻 🌶️勇士挑戰區: 死神辣醬(Carolina Reeper)標明三隻辣椒icon,朋友試完狂灌可樂,話辣到耳仔郁... 我乖乖食返Cajun香粉算(笑) 日常大路口味:泰式甜酸醬、水牛城醬、加洲風情…………十款口味,任君選擇~食完可無限encore!小貼士: • 平日lunch time人少啲,晚市唔該訂位~唔係就預等90分鐘! • 即叫即炸要等,一開波建議每款試勻先 • 檸檬茶溝汽水自製「檸七/檸六」超解膩😜 結論:同班fd癲喪食雞翼吹水一流,但追求精緻環境就可能唔係你杯茶(過入場佈置都幾打卡able)~如果仲有qu
✨驚喜位:
• 海鮮醬雞翼 = 京都骨變身!甜鹹交織好上癮😋
• 蒙古風味 = 神秘孜然風味勁香口惹味,食完成口都暖粒粒
• 黑椒檸檬 = 酸辣醒胃,食多幾隻都唔膩
• 咖啡燒烤醬 = 幾特别,估佢唔到嘅甘香尾韻
🌶️勇士挑戰區:
小貼士:
• 即叫即炸要等,一開波建議每款試勻先
• 檸檬茶溝汽水自製「檸七/檸六」超解膩😜
結論:同班fd癲喪食雞翼吹水一流,但追求精緻環境就可能唔係你杯茶(過入場佈置都幾打卡able)~如果仲有quota,可以食埋佢啲small plates,個Truffle Mac N cheese好似超正,隔離枱勁推介!不過我真係無能為力啦 ~😵💫