今日同朋友行完中環,肚餓到打鼓,忽然諗起呢間專攻雞翼嘅餐廳。一入到去,成間餐廳都係雞翼香氣,已經令我流晒口水🤤 佢哋最吸引嘅就係$188任食10款口味雞翼,身為雞翼控,點可以錯過?雞翼外皮脆卜卜,肉質多汁,每款口味都有特色 💯 泰式甜酸醬雞翼加咗香脆蒜片,酸甜夾雜,開胃爽口 😋 紐奧良香粉雞翼嘅香料味濃郁,加上青檸汁,層次豐富 🍋 水牛城醬雞翼係正宗美式口味,香辣過癮,食完手指都要舔乾淨 👅黑椒檸檬雞翼絕對係我嘅心頭好,檸檬香氣同黑蒜香濃完美結合 🔥 蒙古燒烤雞翼嘅孜然同花椒香氣撲鼻,每一啖都香辣過癮,超正!😍 中式海鮮醬雞翼甜中帶鹹,加埋蔥花同黑芝麻,層次感十足 🌿至於死神醬雞翼太辣,我都係唔敢試 🥵 加州風情雞翼有蒜香同芝士嘅香濃,超級惹味 🧀 田園風味雞翼今日賣晒,下次有機會再食!雞🐓,全部都喺雞🐔!啲雞翼來自歐盟認證走地雞,無激素、不含抗生素,食得放心。口味多元化,無論鍾意辣定唔辣都啱食 🥰

雞🐓,全部都喺雞🐔!