2019-03-09 53 浏览
Bad service from the start. Got a queuing ticket but when another group came they went straight in without asking as the red hair waitress assumed we gave missing people. Food was cheap and cold. Probably made in advance as the other steak had to wait another 10 min to arrive. Service was bad and need request for everything. More like 茶餐廳 rush service. Won’t give them a 3rd chance. BOSTON resturant may be better

2019-03-08 37 浏览
夜晚收工同屋企人黎銅鑼灣鋸扒😆地點係利舞臺附近。呢到空間唔算特別大,但充分利用空間,放左好多張檯但又唔會逼。店員服務態度好好,會好詳細介紹有咩推介同建議食法。最後我地揀左個日既special(巴西西冷牛扒)同平鐵牛扒,另外仲加左沙律同湯。主食未黎之前,店員會過黎夾薯條俾我地食😆仲要係新鮮熱辣同任食!最先上既係藜麥沙律,上面有d吞拿魚,仲有好多菜好健康😂湯係甘筍湯,好濃郁!然後上牛扒喇。Special既西冷牛扒,佢建議煮到medium,食落比較有口感。平鐵牛扒,店員建議煮到medium rare,食落比較細嫩。另外仲有薯蓉,都好好食!野飲我地都叫檸檬茶,分別係有冇酒精😂我個杯有whiskey,唔會太濃,幾好飲。
夜晚收工同屋企人黎銅鑼灣鋸扒😆地點係利舞臺附近。

最先上既係藜麥沙律,上面有d吞拿魚,仲有好多菜好健康😂

湯係甘筍湯,好濃郁!
然後上牛扒喇。
2019-03-08 114 浏览
今日朋友帶小妹去食牛扒, 話岩哂小妹呢個食肉獸 地點係銅鑼灣, 平時行過都唔覺眼有呢間小店平日既晚上都爆滿, 好彩等左10 分鍾左右就有位因為係小店, 枱與枱都比較CLOSE一坐底, 店員就好細心咁講解, 話佢地係用一隻牛flat iron既部分, 所以會冇咁油膩 MENU 有3 款牛扒, 仲有1款豬同1 款漢堡小妹梗係揀牛扒LA 仲有一個特別之處就係薯條任食!!! 店員仲會不停問你洗唔洗添食, 好貼心 呢個薯條超驚喜, 外脆內軟, 仲要係新鮮整起 甘筍湯& 沙律 ($48): 甘筍湯味道濃郁, 飲完一碗想再ENCORE 沙律就比較普通Guest chef's flat iron steak($188): 呢個佢推介食medium, 上枱提我地要順紋切, 煮得剛剛好, 肉質好淋, 正 Usda prime 390days grain feed flat iron(268):  呢隻佢建議係medium rare, 呢塊扒肉味更濃,  連薯蓉都好正 Dirty Lemon Tea($40): 正正常常 Virgin Mojito($48): 呢款係冇洒精既, 入口感覺清新, 小妹比較偏好
今日朋友帶小妹去食牛扒, 話岩哂小妹呢個食肉獸

地點係銅鑼灣, 平時行過都唔覺眼有呢間小店

平日既晚上都爆滿, 好彩等左10 分鍾左右就有位

因為係小店, 枱與枱都比較CLOSE

MENU 有3 款牛扒, 仲有1款豬同1 款漢堡

小妹梗係揀牛扒LA

呢個薯條超驚喜, 外脆內軟, 仲要係新鮮整起

沙律就比較普通

甘筍湯

沙律

Dirty Lemon Tea($40): 正正常常

Dirty Lemon Tea

Virgin Mojito($48): 呢款係冇洒精既, 入口感覺清新, 小妹比較偏好呢杯

Virgin Mojito
2019-03-07
甘筍湯
Dirty Lemon Tea
Virgin Mojito
2019-03-07 44 浏览
來到呢間餐廳,同想像中有D唔同,地方唔算大,裝修很简約兼型,潮的感覺。一來到,待應很熱情招呼,由於未齊人,佢話到齊人時先至一齊介紹D食物,感覺好細心同埋諗得周到。下面呢個似煎pan嘅嘢要來做咩呢?每人枱面均有一個,原來係裝薯條用嘅,薯條係黑松露味嘅,當你吃晒D薯條時,就有人自動免費加添,超級warm。薯條亦都好味,連我呢個平時少吃薯條嘅人都添加咗2次。是晚的湯,係甘笋湯,creamy同埋鮮甜甘笋味餐飲叫咗Dirty 檸檬特飲及真Dirty檸檬特飲。好靚,好吸引,好味。两者分别在於一個加咗whisky,另一個没有。而主菜就叫咗美國390日谷飼prime級平鐵牛扒(下圖)同埋即日精選巴西西冷扒(上圖)西冷牛味濃郁,油花重,香口。而平鐵扒就超級嫩滑,從未試過的嫩滑,就算牙痛未好番亦都吃到。正

是晚的湯,係甘笋湯,creamy同埋鮮甜甘笋味

2019-03-06 576 浏览
坐低店員悉心會講解餐牌每款牛扒,呢度嘅扒全部都係flat iron部位,即係牛的肩部,無肥膏,開頭仲擔心會好韌,結果係喜出望外1. Guest chef's flat iron steak potato purée/new potato house made sauce good medium 客席廚平鐵牛扒$188 -一上檯店員會悉心講解順紋切會淋d,當然我都係跟順紋切,一食,嘩!好淋喎,有chargrill 味,又有牛味,好味!呢個汁相對上比較甜少少2. USDA prime 390days grain feed flat iron best medium rare 美國390日谷飼Prime 級平鐵牛扒 $268 - 呢隻店員話會淋d,其實上一隻都好淋,呢隻會肉汁多d。配菜薯蓉幾香牛油味加$48會有湯同沙律- 是日係甘筍湯,用料十足,杰身得嚟都幾滑,味道香甜- 沙律,有幾款沙律菜,車厘茄,蕃薯條,同埋少許吞拿魚碎同藜麥,味道就正常呢度賣點之一薯條係任食!!似麥當勞薯條,係幼身的,食得出新鮮炸製,外脆內軟,薯肉充足,不時會問你使唔使再添食飲品叫咗mojito有酒精同無酒精各一,有酒

加$48會有湯同沙律
- 是日係甘筍湯,用料十足,杰身得嚟都幾滑,味道香甜

飲品叫咗mojito有酒精同無酒精各一,有酒$65,無酒$48,um...飲品就唔可以同酒吧的相比

2019-03-06
  • 客席主廚平鐵牛扒
  • 美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒
2019-03-05 45 浏览
今日約了朋友在銅鑼灣聚會,她打算吃牛排,就發現一間在希慎道吃牛扒的餐廳,所以放工後相約朋友到銅鑼灣吃晚飯,我們大約六點就來到,入到餐廳燈光很光猛不會有黑沉沉感覺,裝修風格很時尚坐位舒服寬敞,之後餐廳職員就拎個餐牌過來很細心介紹餐牌上每一道菜怎樣煮法和講解牛扒幾多成熟為之好味。餐廳有一個特別之處就係可以任食薯條,其後我和朋友都點了2份牛扒和加$48多了沙律和餐湯。點完餐之後侍應生很快就拿了一大盤薯條來分給我們!當薯條來到給我一個驚起很香的黑露松味道再加上熱辣辣新鮮炸起薯條,根本不用點蕃茄汁已經很夠味道。之後很快就上了藜麥沙律同忌廉磨菇湯沙律有吞拿魚薯角蕃茄藜麥仲有一啲酸酸甜甜嘅汁食落去好開胃,至於忌廉湯味道很濃質地很滑。香草平鐵牛扒$150牛扒煮得肉質很幼嫩食落去冇渣, 剛剛好有五成熟唔會煮得太熟,配上有完整一粒烤焗蒜頭很特別,兩者夾上又是另一個味道。客席主廚平鐵牛扒 $188待應生介紹是用慢煮方法烹調,所以肉質相當淋和又是剛剛好五成熟口感特別好,非常有牛味切開肉色係嫩粉紅,伴碟有焗薯仔蕃茄仔和小蒜頭仲有令人添加開胃嘅薄荷醬。總評:餐廳服務一流,牛排重質不重量。

之後很快就上了藜麥沙律同忌廉磨菇湯

香草平鐵牛扒$150

客席主廚平鐵牛扒 $188

總評:餐廳服務一流,牛排重質不重量。
2019-03-04
都有好一排冇食牛排,所以今晚決定左食牛排但係成日食牛排唔係Ribeye就Sirloin,再唔係就T-Bone想試下其他部位,諗返起係英國食過一個部位叫Flat Iron都好似唔錯咁就上網搵下香港有冇先,跟住就搵到唎間入到去坐底,店員俾左張餐牌我地,有3款唔同煮法既Flat Iron揀、仲有一款係用Flat Iron做既Burger,唔想食牛既就可以揀Pork Rack店員亦都好細心咁每一款食物都介紹返有咩特別同埋會建議食幾多成熟係menu張牛仔圖就到Flat Iron就係肩膀同頸咁上下既位置,係全隻牛第二嫩滑既部位上網睇過下原來除左Flat Iron之外係唎兩個位既肉都比較硬既,Flat Iron就係比較柔軟既!薯條望落普通,食第一條覺得口感唔錯,外面脆,入面唔會好粉食第二條覺得有d特別,但諗唔到係咩味,因為見好似得d鹽係面咋喎,咪鹹味囉仲可以有咩味好,到第三條,食到有松露味???我問女朋友佢都食到,原來唔係我痴左線一時醒唔起有樣野叫松露鹽薯條可以任添,咁好味,我地都再加左d食飲品揀左really dirty lemonade飲到whisky味幾夠,lemonade好清新,食完肉飲就岩
都有好一排冇食牛排,所以今晚決定左食牛排
咁就上網搵下香港有冇先,跟住就搵到唎間

仲有一款係用Flat Iron做既Burger,
唔想食牛既就可以揀Pork Rack

薯條望落普通,食第一條覺得口感唔錯,外面脆,入面唔會好粉
好,到第三條,食到有松露味???
我問女朋友佢都食到,原來唔係我痴左線
一時醒唔起有樣野叫松露鹽
薯條可以任添,咁好味,我地都再加左d食

飲品揀左really dirty lemonade
飲到whisky味幾夠,lemonade好清新,食完肉飲就岩唒

我去果晚係雜菌忌廉湯
雜菌味都幾重,好味

沙律都好味,有藜麥正呀夠健康,仲有蕃薯吞拿魚同菜

塊扒我揀左390日谷飼Prime級Flat Iron
跟個menu上建議叫左 Medium Rare
Medium Rare亦都岩岩好,唔會太生,食落唔會太un
好香濃既牛味,所以都唔使點樣點d汁,就係加少少鹽都好好味!
2019-02-20
2019-02-27 46 浏览
大病初癒心思思想食好野搵埋朋友去到銅鑼灣覓食吃貨朋友推介一間隱世牛扒店主打食Flat Iron 位置響希慎道 唔算近唔算遠行開銅鑼灣既朋友應該易搵!店入面坐位唔算多朋友話一定要book定 否則要在門外等位我地坐低左無耐就開始好多客人黎拎台想食既朋友記得預早book!坐低左之後有位靚靚店員向我地詳細咁介紹每款扒又同我地推篤幾多成係最好食 服務超好我就揀左法式慢煮個款 Guest Chef’s Flat Iron Steak再加配左湯同沙律 全部價錢都不貴沙律菜都幾夠凍 食落幾fresh配埋藜麥同吞拿魚碎 淋上柚子醋仲有舊焗過既甜蕃薯 甜甜酸酸味道好好忌廉野菌湯超多料 淡淡都有菇仲有呢到既薯條好有驚喜!炸得好脆 微微用松露鹽撈過食落口淡淡松露香 令人一條駁一條呢到既薯條係可以無限refill 薯條迷必到主角Flat Iron到啦擺盆都幾靚 相機食先絕對無問題先烤後焗既煮法令塊扒更加Juicy望落都令人Lam Lam 脷店員推薦食medium上台切開仍然粉嫰 剛剛好 無介紹錯牛味不算好重 但處理得幾細緻 食落無筋以百零蚊價錢黎講絕對係超值同場加映Bless Apple Tea一枝好少餐廳有o
大病初癒心思思想食好野

搵埋朋友去到銅鑼灣覓食
吃貨朋友推介一間隱世牛扒店
主打食Flat Iron

位置響希慎道 唔算近唔算遠
行開銅鑼灣既朋友應該易搵!

店入面坐位唔算多
朋友話一定要book定 否則要在門外等位
我地坐低左無耐就開始好多客人黎拎台
想食既朋友記得預早book!

坐低左之後有位靚靚店員向我地詳細咁介紹每款扒
又同我地推篤幾多成係最好食 服務超好

再加配左湯同沙律
全部價錢都不貴

沙律菜都幾夠凍 食落幾fresh
配埋藜麥同吞拿魚碎 淋上柚子醋
仲有舊焗過既甜蕃薯 甜甜酸酸味道好好

忌廉野菌湯超多料 淡淡都有菇

仲有呢到既薯條好有驚喜!

炸得好脆 微微用松露鹽撈過
食落口淡淡松露香 令人一條駁一條

呢到既薯條係可以無限refill 薯條迷必到

主角Flat Iron到啦

擺盆都幾靚 相機食先絕對無問題

Guest  Chef’s  Flat  Iron  Steak

先烤後焗既煮法令塊扒更加Juicy

2019-02-27
Bless  Apple  Tea
  • 客席主廚平鐵牛扒
2019-02-25 135 浏览
本日推介(HKD268)肉味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻香味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻牛扒係牛肩肉,揀咗店員推薦嘅Medium用燒烤方式烹調,肉質入口鬆軟,帶有燒烤的煙薰香氣美中不足係燒烤味愈食愈濃烈,而且其中一塊overcook了😖Guest Chef’s Flat Iron Steak(HKD188)肉味👍🏻👍🏻👍🏻香味👍🏻👍🏻👍🏻好味👍🏻👍🏻👍🏻呢款用紅酒烹調,肉味比起燒烤款來說無咁濃烈,但勝在肉質軟腍嫩滑有微微的炭烤香氣,比燒烤的更juicy🤤配上阿根廷青醬,令味道更有層次👍🏻👍🏻❣重點❣薯條控有福啦🍟🍟🍟餐廳嘅薯條係任食!任食!任食!!(重要既事要講三次!)總評:CP值高!可以一戰!   牛肉和配菜質量不俗!🍟薯條任食🍟價錢合理!
本日推介(HKD268)

肉味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
香味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

牛扒係牛肩肉,揀咗店員推薦嘅Medium
用燒烤方式烹調,肉質入口鬆軟,帶有燒烤的煙薰香氣

肉味👍🏻👍🏻👍🏻
香味👍🏻👍🏻👍🏻
好味👍🏻👍🏻👍🏻

有微微的炭烤香氣,比燒烤的更juicy🤤
配上阿根廷青醬,令味道更有層次👍🏻👍🏻

❣重點❣
任食薯條

薯條控有福啦🍟🍟🍟
餐廳嘅薯條係任食!任食!任食!!(重要既事要講三次!)

總評:CP值高!可以一戰!
   牛肉和配菜質量不俗!🍟薯條任食🍟價錢合理!
题外话/补充资料: 限時75分鐘,實在有啲趕
2019-02-24
自從同事食完之後不斷大力推介呢間餐廳,我就一定都好想試下,今次又約到牛扒界既朋友嚟試試佢。離遠已經見到呢間純白色門面既餐廳,我哋係平日食,都已經有好多人等緊。餐廳出面已經有Menu,一路等一路諗食咩好,選擇唔算話好多,都係佢地主打既牛扒、豬鞍同漢堡等。等咗二十分鐘左右終於入到去,餐廳唔算好大,但感覺好清新舒適同好乾淨。職員放低Menu就同我哋介紹佢哋既主菜有咩分別,非常之親切。因為同事推介講得咁好,我哋都決定叫個最靚既牛食好啲,我哋叫咗個「美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒」($268)同「西班牙栗飼豬鞍架」($160) Share嚟食。另外都加咗$48要個沙律同湯,當日個湯係磨菇湯,好甜好足料。因為朋友比較鐘意食生啲,我哋就叫咗個Medium-Rare(三成熟)既牛扒,果然朋友介紹無錯加上呢度整得好好,係我食過算好軟熟,肉汁好鮮甜既牛扒,真係唔夠喉呀!除咗牛之外,個薯蓉都好正,佢係加咗牛油落去,令到個薯蓉有好重牛油味之外亦都好香口,個薯蓉都偏硬身啲,所以個口感都好重好好味。個豬鞍非常之大塊又好厚身,豬食落去當然無牛咁軟淋淋啦,但都算偏向比較軟熟,加埋啲焦鹽食好好味!呢間餐廳其中一個

西班牙栗飼豬鞍架

呢間餐廳其中一個賣點就係佢哋既薯條係任食既,間唔中就會有職員嚟加薯條,真係唔怕唔夠飽,啲薯條都好好食添。

嘢飲我同我朋友都叫咗手工啤酒飲,一隻係英國($48),另一隻就係意大利($58)手工啤酒,我同朋友就各自叫咗一枝,英國嗰枝嗰味就會比較清啲,係我自己比較鐘意既味,而意大利嗰隻就會苦小小,酒味重啲,咁啱我朋友又鐘意。
英國手工啤酒
意大利手工啤酒

除咗嘢食好好味之外,呢間既服務態度都好好,職員好有禮貌都好細心,加上啲嘢食咁好食又唔貴,兩個人主食叫埋啤酒又有任食薯條都係每人三百幾蚊,一定會再嚟呀!
英國手工啤酒
意大利手工啤酒
2019-02-24 61 浏览
今晚帶屋企人去食好西朋友推薦Top blade steak lab,今晚終於有機會去試環境都幾舒服,簡約既白色,同傳統既扒房唔同一坐低,staff就同我地介紹幾款牛扒既特色同食法我要左guest chef's flat iron steak,加$48配藜麥沙律呀媽要左美國豬鞍+南瓜湯藜麥沙律感覺好健康,配上吞拿魚同埋甜薯,食起黎口感好豐富南瓜湯夠滑夠綿,飲落好香新鮮炸起既薯條加上松露鹽,香濃開胃,仲可以無限refill,抵讚!主廚牛扒夠哂香,有微微炭香味我要左推薦既5成熟,果然唔錯雖然係慢煮,但肉質依然鮮嫩配埋青醬,帶出牛既香味豬鞍一d都唔會乾唔會韌,食落好嫩滑好juicy,而且份量都唔少,食到好飽最後飲埋意大利手工啤,麥味香濃,酒精濃度唔高,女仔都啱飲媽媽要左紅酒,佢都話好好飲,飲飽食醉,好滿足既一餐
今晚帶屋企人去食好西
環境都幾舒服,簡約既白色,同傳統既扒房唔同

一坐低,staff就同我地介紹幾款牛扒既特色同食法
呀媽要左美國豬鞍+南瓜湯

藜麥沙律感覺好健康,配上吞拿魚同埋甜薯,食起黎口感好豐富
南瓜湯夠滑夠綿,飲落好香

主廚牛扒夠哂香,有微微炭香味
我要左推薦既5成熟,果然唔錯
雖然係慢煮,但肉質依然鮮嫩
配埋青醬,帶出牛既香味

最後飲埋意大利手工啤,麥味香濃,酒精濃度唔高,女仔都啱飲
媽媽要左紅酒,佢都話好好飲,飲飽食醉,好滿足既一餐
2019-02-21 195 浏览
聽聞銅鑼灣希慎道開了一間steak room叫「Top Blade」,今晚剛巧在銅鑼灣於是去一試。除了牛扒,餐廳另一吸引之處是「薯條任食」!職員會捧著一大盆新鮮即炸的薯條上前給食客,其香氣撲鼻,實在令人難忍地開懷大吃。另加$48有《Side dish Combo (soup and salad)》沙律是藜麥沙律加上吞拿魚肉,健宜好吃。自家靚湯是忌廉蘑菇湯 - 忌廉湯濃稠香滑,內裡還有大量蘑菇片。餐廳餐牌上有5款steak選擇,另外職員推介一款不在餐牌上的時日之選。餐廳主推被評為整隻牛身上第二嫩滑的Flat Iron,於是就點了《Prime Flat Iron $268》- 即是美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒!這款牛扒已設定好medium rare,此熟度亦最為不過。半熟牛扒肉質嫩紅,更顯牛味,而且十分腍身,輕蘸海鹽已經夠提味,很讚!另外就是點了不在餐牌上的《Picanha Beef $268》- 即是牛的臀部上方,所以又稱牛臀上蓋肉,特色是上面留的那塊脂肪部位。牛臀的運動量大,而肉又比較多,所以維持了豐富的味道及嫩度,的確不錯!《Red wine $55/gls》因為吃紅肉的關係

除了牛扒,餐廳另一吸引之處是「薯條任食」!

沙律是藜麥沙律加上吞拿魚肉,健宜好吃。

《Red wine $55/gls》
因為吃紅肉的關係所以點了兩杯紅酒增添一下氣氛。

值得再來!

2019-02-19
2019-02-21 782 浏览
平時聽朋友講top blade牛有幾好味幾嫩,因為餐廳採用牛第二嫩滑的地方-牛肩。今日我決定帶女朋友去一試究竟。餐廳燈光非常明亮,加上採用彩色隔牆玻璃,感覺非常時尚。一坐低職員會過黎向我哋介紹菜式,非常貼心。難得嚟到當然要食最貴嘅餐,所以叫咗Usda prime 390days grain feed flat iron,同埋豬鞍架,另外每人再加$48有湯同沙律。首先送上沙律同餐湯。沙律有生菜、吞拿魚、藜麥、番薯,整體非常健康,酸酸甜甜亦幾開胃。然後亦會送上薯條,真係不得不讚top blade嘅薯條,新鮮即炸出爐,食落熱辣辣非常香脆。仲充滿一陣黑松露味。最重要係可以無限添加!第一主角出場。西班牙栗飼豬鞍架非常厚身,表面格仔紋賣相相當吸引,另外估唔到肉汁咁多非常juicy,肉質鬆軟。豬鞍架下面放咗紅椒,所以食豬鞍架嘅同時亦會伴隨一陣紅椒味。第二主角就係美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒,粉紅色嘅肉質不在話下,medium rare嘅肉質真係無比嫩滑,肉汁鎖晒係肉到,所以每一啖都非常juicy。另外,牛扒旁邊嘅薯蓉亦不能錯過。飲品方面我叫咗bless既apple earl grey tea

餐廳燈光非常明亮,加上採用彩色隔牆玻璃,感覺非常時尚。

飲品方面我叫咗bless既apple earl grey tea。一飲即刻迷上,非常清甜。

女友就叫咗杯dirty Lemonade,的確與眾不同。值得一提,餐廳所有飲管都係紙飲管,響應環保。

埋單$650左右,今餐過後,我要重新排過自己心中扒房top3,餐廳對牛排既處理可謂非常細心,味道固然出色,不過最令我難忘嘅都係無限添加嘅薯條。
2019-02-13
  • fries
  • 390Days  Prime  Flat  Iron
2019-02-18 74 浏览
新年食咁多中餐,又想食下牛扒。見到呢間有任食薯條已經心心眼,仲係黑松露薯條😍餐廳只有幾款選擇,除左一款豬鞍架之外全部都係牛,仲可以加$48配湯同沙律。個人幾鐘意呢個藜麥沙律,個汁好清新,菜都好爽脆新鮮。而磨菇湯有好多蘑菇,Like!👍🏿👍🏿薯條係新鮮炸起,食哂就會幫你添,太好食食左3盤😱係英國食過flat iron之後都覺得性價比幾高,肉質淋身又幾香牛味,同埋相對抵食!而呢到既flat iron都做得相當唔錯,隔黎個烤大蒜好甜唔辣,配埋牛扒果然好夾。另外叫左份guest chef’s flat iron,其實係用上紅酒汁黎煎,多左陣香味。牛扒當然配紅酒,呢杯只係$55都幾相宜,而且質素唔差喎。最後仲加左份甜品,係熱情果芒果撻,好fresh好解膩,超滿足!

薯條係新鮮炸起,食哂就會幫你添,太好食食左3盤😱

牛扒當然配紅酒,呢杯只係$55都幾相宜,而且質素唔差喎。

2019-02-12 117 浏览
之前係尖沙咀都食過另一間可以任食薯條既steak house, 見到呢間都係差唔多食法, 而且價錢平一節喎!餐牌上選擇唔多, 所以我地就直接叫左一份390日prime 牛排, 同埋1份豬鞍架, 加左一份combo同野飲~餐廳特色係任食薯條, 應該加左TRUFFLE OIL, 好香好好食!!我都FILL左2次!!!牛排切開左2份上枱, 見到淡淡粉紅色, 做得剛好既5成, 淡淡既調味已經帶出牛既味道, 而且肉質好淋, 脂肪比例唔高, 1D都唔油膩, 真係好好好食!!下面既薯蓉都好香牛油味, 超好食!另外, 店員都推薦豬鞍架, 所以叫左1份, 又真係估唔到豬都可以咁好食! 肉質係爽脆, 好JUICY喎! 而且呢個相對好大份

下面既薯蓉都好香牛油味, 超好食!