2007-06-21
日期:19-6-2007同男友行行街,係時候醫肚,心血來潮就入咗黎食自助晚餐.之前有聽朋友提過,不錯,咁就試下無防!我係俾果d長腳蟹吸引住,好甜,我食咗好多啊!壽司,三文魚刺身,蝦天婦羅,麵豉湯,甜品,生果.這間的食物不錯,可以同港島香格里拉比比...不過都係唔太多款式選擇.蝦天婦羅:剔走麵粉食,都不錯.麵豉湯:鹹得黎又唔口乾.壽司:四四方方一件,十幾款,吞拿魚,青瓜,鰻魚,帶子,生蝦,腐皮,櫻花,黃金,點上wasabi,嘩!沖上腦了.甜品:桂花糕,忌廉咖啡泡芙,rum酒蛋糕,唔太甜,幾好味;芒果希甸就好粉喇!朱古力味雪糕好正,橙味雪芭酸到我醒身一番,哈哈!生果方面:西瓜同密瓜,一個字”淡”,菠蘿就好鬼甜,糖漿黎架姐.服務:都幾有禮貌,笑容okey ,斟茶都頗密.
服務:都幾有禮貌,笑容okey ,斟茶都頗密.