2019-08-23
平時冇蒲開如果唔係有人帶路都唔知原來呢個位有間酒吧係有好嘢食,開到地牢仲要超大間,啲位坐得好舒服✨本身主要目標係個燒牛丼,但轉咗新menu好似消失咗好可惜,不過叫咗其他款都唔錯,小食揀咗個打卡味超濃嘅蟹肉脆燒賣,係用脆卜卜嘅春卷皮做杯,再將蟹肉碎釀滿,面頭有三文魚籽同黑魚籽做點綴,香口得嚟味道帶鮮,唔錯✨主菜就有薯仔麵團,口感煙韌軟糯,中式腐乳汁感覺其實似芝士仲多過腐乳,可以再重腐乳香多啲,而慢煮雞胸就冇得輸,質感軟腍肉味夠香✨另一款意大利飯成碟都係紫色好搶眼,除咗賣相之外連個味都好特別,蝶豆花菠蘿干邑汁,啖啖飯都係甜甜地咁,似甜品多過似主菜,如果鐘意食芒果糯米飯應該會好鐘意呢個✨ 至於燒西班牙黑毛豬腩都幾高質,個豬味超香,加上燒到外面脆脆地咁然後咬落又幾彈牙好唔錯,不過如果先慢煮咗再燒相信會更加完美✨