小編係朋友介紹之下去咗呢間位於尖沙咀Time Park Lounge, 大家真係唔好卑間嘢門口呃咗,因為入面嘅裝潢真係鬼火咁靚,好適合各位kol大大嚟打卡,大家睇下下面d相真係超級有feel,分分鐘比出面好多meseum都嚟得精緻。小編覺得係呢個環境之下,同自己嘅老友或者同事嚟真係再適合不過!同埋啲嘢都好好味道!TIME PARK SET DINNER FOR ONE 價錢由$199到378,小編就嗌咗一個燒西班牙黑毛豬同埋意式香草醬意大利飯配慢煮雞胸。而且每一個Set Dinner 都配有 SOUP, APPETIZER & DESSERT.Soup & Appetizer 7⃣湯係南瓜湯,用一個好精緻嘅碗仔裝住,南瓜湯都好濃郁好香。而佢哋前菜就係沙律菜配日本芝麻醬,仲有兩塊餅乾添。前菜我哋都揀咗銀魚柳多士番茄莎莎同埋自家製蟹肉脆燒賣,好味得嚟又特別燒西班牙黑毛豬 7⃣呢個真係好好味道,因為大家都知道好多時間如果燒嘅形式,好多時候豬入面都會好乾好柴,但呢個入面依然鎖住晒啲肉汁,但好抵死外層依然食到燒嘅香味。意式香草醬意大利飯配慢煮雞胸 7⃣小編真係要講句佢哋嘅意大利飯係暫時香港食過最好味,

Soup & Appetizer 7⃣

燒西班牙黑毛豬 7⃣

意式香草醬意大利飯配慢煮雞胸 7⃣
小編真係要講句佢哋嘅意大利飯係暫時香港食過最好味,而且無乜顏色嘅慢煮雞胸肉,但食落去竟然好suprised,超級嫩口同時間又有小小鹹香

Dessert 7⃣
這晚有朱古力蛋糕做甜品,作為最後一道菜真係再適合不過

另外小編係上菜之前仲嗌咗兩杯嘢飲分別係Grapefruit Juice & Tonic,西柚汁好新鮮好fresh,tonic都好過癮。
2019-09-24 27 浏览
番工有時真係忙到停唔到手,放工總係想輕鬆一下。朋友介紹咗係地庫既食店就去試下啦~~~果然適合三五知己或者情侶食飯呀~~~ 有好幾個不同主題壁畫和擺設。座位又舒服,想飲酒又得,食完轉場都唔錯喎~ 點了set dinner ~ 有湯,沙律,前菜~ 湯同沙律同為一碟。擺盤已有經好靚。湯味道唔會好濃,南瓜甜又順滑。沙律菜又唔會帶澀味。 前菜就揀了蟹肉脆燒賣,燒賣皮改了用類似春卷皮,更薄更脆。 主菜食咗燒西班牙黑毛豬。份量對女仔都還可以,男仔就差少少。但一上枱就俾美美的擺盤吸引了。豬肉熟既程度剛剛好,唔會乾曬。味道又唔會太濃。 甜品方面就不過不失啦~~~ 是日甜品係布朗尼,略嫌份量有點兒少。甜度都適合我口味。 下次都想試下肉眼扒,應該會更好食。

前菜就揀了蟹肉脆燒賣,燒賣皮改了用類似春卷皮,更薄更脆。

下次都想試下肉眼扒,應該會更好食。
2019-09-24 20 浏览
行完K11,就係時候去附近飲杯野chill下。呢間店係棉登徑,棉登大廈既地庫,方便之中好高私隱度。落到去有吧枱,game table,都幾大。我地入左大房,每枱都有野隔開,啲位好闊落,坐得舒服,吹水一流👍🏻👍🏻👍🏻Set dinner 性價比極高!我地點左鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉set、水牛城雞翼、同安格斯牛柳🥴南瓜湯又甜又濃滑~沙律新鮮爽脆👍🏻前菜必點蟹肉燒賣!蟹肉十足,外款勁脆,a la carte 三粒要成88嫁!水牛城雞翼好好味呀!個醬好香口惹味,雞翼個皮微脆🤤當然都有點cocktail 啦。喜歡bailey 既我,點了佢地既signature cocktail Time Park。Bailey同底層既banana liqueur 配合得好好,原來蕉香同bailey咁夾既~安格斯牛柳燒得好香,另配芥末醬,啖啖肉,好滿足~伴碟既係醃菜,開胃解膩。鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉醬汁creamy,鮮蝦彈牙,食得出好新鮮,如果增加海膽份量就好了,我唔介意收貴啲🥴🥴吃完最後的小蛋糕,這餐就劃上完美的句號了。同朋友七點幾坐到十一點,野食同調酒好味,適合知己一聚~~

南瓜湯又甜又濃滑~沙律新鮮爽脆👍🏻

水牛城雞翼好好味呀!個醬好香口惹味,雞翼個皮微脆🤤

吃完最後的小蛋糕,這餐就劃上完美的句號了。
同朋友七點幾坐到十一點,野食同調酒好味,適合知己一聚~~
2019-09-24 114 浏览
餐廳位於地庫,環境好寬敞,裝修比一般酒吧更有心思,有Game Section既地方,中間擺左隻好大型既白馬,配埋皮梳化、牆上既仿牛皮,有種置身喺英倫地窖既感覺!晚餐有套餐選擇,比較抵食,包左餐湯、沙律、小食、主菜同甜品,不過野飲就係散叫,但選擇好多!是日餐湯係南瓜湯,好夠熱南瓜味好足!小食揀左海膽汁燴墨魚仔,用酒杯裝住幾有特色,以為冷盤點知係熱盤,墨魚仔食落彈牙!主菜揀左燒西班牙黑毛豬同埋鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉,黑毛豬煎得啱啱好,塊肉好厚身,咬落Juicy配埋甜甜地既蘋果醬,食落好開胃!扁意亦都有驚喜,意粉咬落彈牙,海膽汁好濃郁,配埋三文魚籽,味道好夾!再散叫左自家製蟹肉脆燒賣,啖啖蟹肉配埋脆脆嘅春卷皮,食落過癮!仲有慢煮雞肉配中式腐乳意大利飯,冇諗過腐乳配落西餐會咁夾,攤凍再食,腐乳味更出,感覺好特別!整體食物質素好高,環境有格調,好啱三五知己靜靜地咁樣傾計!
餐廳位於地庫,環境好寬敞,
裝修比一般酒吧更有心思,
有Game Section既地方,
中間擺左隻好大型既白馬,
配埋皮梳化、牆上既仿牛皮,
有種置身喺英倫地窖既感覺!
晚餐有套餐選擇,比較抵食,
包左餐湯、沙律、小食、主菜同甜品
不過野飲就係散叫,但選擇好多!
是日餐湯係南瓜湯,好夠熱南瓜味好足!
小食揀左海膽汁燴墨魚仔,
用酒杯裝住幾有特色,
以為冷盤點知係熱盤,墨魚仔食落彈牙!
主菜揀左燒西班牙黑毛豬
同埋鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉,
黑毛豬煎得啱啱好,塊肉好厚身,
咬落Juicy配埋甜甜地既蘋果醬,食落好開胃!
扁意亦都有驚喜,意粉咬落彈牙,
海膽汁好濃郁,配埋三文魚籽,味道好夾!
再散叫左自家製蟹肉脆燒賣,
啖啖蟹肉配埋脆脆嘅春卷皮,食落過癮!
仲有慢煮雞肉配中式腐乳意大利飯,
冇諗過腐乳配落西餐會咁夾,
攤凍再食,腐乳味更出,感覺好特別!
整體食物質素好高,環境有格調,
好啱三五知己靜靜地咁樣傾計!
慢煮雞肉配中式腐乳意大利飯
2019-09-22
慢煮雞肉配中式腐乳意大利飯
2019-09-23 253 浏览
放工之後好想chill下,跟同事到了河內道看看,見到有間酒吧餐廳,我倆都未試過,又有set dinner,便入去試試。因為我們主要想吃東西,所以安排了坐較入面的位置,餐廳佈置得很有格調,有個書櫃,但有紙做的獨角獸,想不到酒吧餐廳也很有文青氣息!我們各點了一份set dinner,再另加一份小食拼盤!小食拼盤有水牛雞翼、魷魚圈和薯條!大讚水牛雞翼,外皮還脆卜卜,甜辣汁好惹味,香口的魷魚圈加附上的薄荷醬很特別!這晚的餐湯是南瓜湯,清甜、細滑、creamy!旁邊有芝麻醬沙律,有火箭菜!前菜分別點了銀魚柳多士蕃茄沙沙和自家製蟹肉脆燒賣,兩款的賣相都相當精緻,蕃茄沙沙味道清新開胃,燒賣並非真的點心燒賣,用薄脆當成燒賣的外皮,裡面是滿滿的蟹肉,上面還有三文魚子和黑魚子醬,有層次感又鮮味十足!燒西班牙黑毛豬連骨的西班牙黑毛豬,煎得好香,用了黑椒調味,肉質爽口彈牙不韌,醬汁應該是加了芒果,酸酸甜甜,跟黑毛豬出奇地搭!鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉蝦好新鮮彈牙,上面的海膽三文魚籽好鮮甜,為扁意粉生色不少!伴匀下面creamy的海膽汁,每條扁意粉都好香,意粉質感煙韌,推薦!這晚有柚子芝士蛋糕做甜品,口感軟滑,不會

我們各點了一份set dinner,再另加一份小食拼盤!
小食拼盤有水牛雞翼、魷魚圈和薯條!

這晚的餐湯是南瓜湯,清甜、細滑、creamy!
旁邊有芝麻醬沙律,有火箭菜!

鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉

這晚有柚子芝士蛋糕做甜品,口感軟滑,不會太甜,吃完很滿足!
2019-09-11
2019-09-22 14 浏览
因為之前食過覺得不錯,朋友再約食呢間餐廳,暗暗地的環境有情調。場中有隻白馬佈置幾特別,也有boardgame,而且在場人士吃吃喝喝有講有笑,感受到氣氛 relax。餐牌有單點同套餐,各適其適。餐湯味濃,略嫌份量細,唔夠喉。沙律菜新鮮。自家製蟹肉脆燒賣,夠特色,外皮脆香,送酒一流。海膽汁燴墨魚仔,用酒杯盛載有品味,墨魚仔夠咬口,辣辣地夠惹味,不錯。西班牙黑毛豬,八成熟豬肉入口夠嫩滑,好似慢煮的口感,基本上不用點啃,外表有微微焦香,配上特色配醬甜甜地是另一番口感。甜品是班尼朱古力蛋糕,size別緻內涵厚實,甜度不錯,不會太「溜」。整體感覺不錯,尤其氣氛情調啱傾偈,吹吹水,happy Friday更開心。

餐牌有單點同套餐,各適其適。

餐湯味濃,略嫌份量細,唔夠喉。沙律菜新鮮。

自家製蟹肉脆燒賣,夠特色,外皮脆香,送酒一流。

2019-09-22 18 浏览
呢間餐廳係尖東MTR附近,係地庫來的,只係個入口已經好吸晴,裡面仲有2個吧台,WALL係唔同既畫,坐係唔同位置都有唔同既感覺。仲有比人玩GAME既地方,有幾個唔同既SECTION,再入去就係另一個食野既地方,有好多英倫既特色野,令我好掛住英國呀!真係好有FEEL,好似去左英國人既家咁。晚餐1人SET都幾抵,我同朋友分別叫左蝦海贍意粉及厚豬排,海贍令個意粉好入味,同蝦好夾,豬排都係高質豬,點左D PURREE食,食起來唔膩,實在唔錯。前菜我地叫左蟹肉燒賣,同中式好唔同,真係真蟹肉來的,正。海贍墨魚仔個PRESENTATION都好靚。飲品叫左杯GREEN TEA BERRIES MINT飲品,有層次又清新。甜品都好靚,係MOOUSE來的。
2019-09-22
2019-09-22 9 浏览
朋友相約此餐廳飲嘢傾計,位置於尖沙咀棉登廈地庫,沿樓梯向下行,一入餐廳聞到清幽氣息,服務員帶我們行入內,坐的也舒服輕鬆,環境燈光調暗的令the人更享受傾偈,氣氛唔錯。8點半前是happy hour,飲品買一送一,menu介紹了酒的特性,好似我叫的白酒,果味較重,甜度中等,屬易入口。香炸魷魚圈酥炸魷魚鬚配沙律醬,酥脆而香口,雖說魷魚鬚炸得香脆是基本功,但又不能炸得過火否則變燶,所以掌握火喉時間幾好,魷魚鬚有啃勁,香口得嚟煙煙韌韌。另外有set dinner,配湯、沙律、小食同甜品。美國CAP肉眼扒五成熟外表微微焦香,內裡粉嫩帶紅,肉質鬆軟有啃勁,配菜薯菜夠惹味。今晚同朋友飲下酒傾下偈,酒精不强烈更易投入氣氛,乾乾杯再吐吐氣舒服晒。

香炸魷魚圈

另外有set dinner,配湯、沙律、小食同甜品

美國CAP肉眼扒

呢間餐廳嘅設計好有style👍🏻食物有水準,happy Friday嚟relax下或者慶祝生日都可以呀✨.Dinner Set跟迷你湯、沙律同迷你芝士蛋糕🤣每個set仲有一個前菜,係高質同特別嘅前菜呀!自家製蟹肉脆燒賣外層超級脆!入面有好多蟹肉!夠鮮👍🏻值得一試!!海膽汁會墨魚仔呢個都唔錯,幾得意嘅嘗試,墨魚仔好爽口!不過略嫌味道較淡🙈燒西班牙黑毛豬 $238賣相吸引🤤好味呀!如果再juicy啲就perfect 喇😆鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉 $199我鍾意呢個意粉嘅配搭🤤食材新鮮,意粉彈牙,不過整體味道較單調呢🙈Timepupccino:banana & yogurt base $88呢杯係mocktail無酒精,調得好飲😋可以少甜啲啲👌🏻

Dinner Set
跟迷你湯、沙律同迷你芝士蛋糕🤣

每個set仲有一個前菜,係高質同特別嘅前菜呀!
自家製蟹肉脆燒賣

外層超級脆!入面有好多蟹肉!夠鮮👍🏻值得一試!!
海膽汁會墨魚仔

呢個都唔錯,幾得意嘅嘗試,墨魚仔好爽口!不過略嫌味道較淡🙈
燒西班牙黑毛豬 $238

賣相吸引🤤好味呀!如果再juicy啲就perfect 喇😆
鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉 $199

呢杯係mocktail無酒精,調得好飲😋可以少甜啲啲👌🏻
2019-09-21 9 浏览
要行一條樓梯仔。入到去好似入咗外國既地牢咁。裝修典雅,燈火昏暗既黃燈為冷酷嘅裝潢添左溫暖感覺,坐沙發有啲似去左外國人屋企作客。環境相當特別,寧靜舒服。🌟溫馨提示🌟餐廳無訊號,可以問餐廳職員拎Wi-Fi密碼。見圖片裹面#西班牙乳豬配啤梨蘋果醬 💸$268 勁靚仔,吸引左我。一上枱,有啲驚訝😦因為份量好多。食落口更驚訝🙀同中式乳豬完全唔同。皮係鬆脆,肉係鬆化。加上肉肉中間小小既脂肪🍗好香口,肉味濃。啤梨蘋果醬係新鮮磨成可以減低肉既肥膩感。又或者可以配搭麵包🥯一齊食感覺都會無咁肥膩。食咗朋友一舊肉眼牛扒,都好juicy鮮嫩。$30加左沙律🥗同餐湯唔飲酒嘅我叫咗一杯mocktail Samba,似係芒果🥭菠蘿🍍既生果組成✌🏻再加忌廉。幾好飲。我發現到原來呢度有shisha食,下次會試下😉。

🌟溫馨提示🌟
餐廳無訊號,可以問餐廳職員拎Wi-Fi密碼。

食咗朋友一舊肉眼牛扒,都好juicy鮮嫩。

$30加左沙律🥗同餐湯

唔飲酒嘅我叫咗一杯mocktail

我發現到原來呢度有shisha食,下次會試下😉。
1K
此「Time Park Lounge」位於尖沙咀棉登徑,除了是一間酒吧,食物質感還相當不錯,非常值得推介。座位舒適,另一端還有設梳化的卡座,邊聽音樂、邊喝酒、邊享美食,十分Chill的感覺...... Chardonnay South Australia ($78/Glass): 比較balanced的一款白餐酒,果香味較豐富。(餐湯)黑松露忌廉湯配沙律: 松露香突出,湯內有不少什菌碎,蠻鮮味,亦加了適量忌廉,質感夠滑身。(前菜)海膽汁燴墨魚仔: 此海膽汁奶滑且微辣,與爽滑的墨魚汁蠻搭配,有點小驚喜。(主菜)鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉 ($199/set): 海膽汁非常奶滑及甜美可口,相當有驚喜,配以爽彈有咬勁的扁意粉,無須配菜已十分滿足。另有三隻鮮蝦及數片海膽,同樣鮮甜。(主菜)燒西班牙黑毛豬 ($238/set): 西班牙黑毛豬宜吃七成熟,兩邊焦香,中間嫩滑呈微粉紅色,亦帶肉汁,質素不錯,肉味亦夠香。(是日甜品)隨餐奉是甜品一客

(是日甜品)隨餐奉是甜品一客
2019-09-05
2019-09-20 245 浏览
#Time Park Lounge (尖沙咀)Lounge位於地牢。神秘感十足。走入一條樓梯,會係復古歐式風格既地下酒吧+餐廳。由於係入左地底😆所以會無訊號。係放底電話既好時機📲好好同身邊既人enjoy餐飯。我要左set dinner 🍽 餐湯加沙律🥗湯好creamy忌廉味好重。沙律菜都係好新鮮既🥗加左胡麻醬。前菜:自家製蟹肉脆燒賣賣相似燒賣😛又幾鬼馬。外層係炸左既春卷皮包住滿滿蟹肉面上加上新鮮魚子同魚子醬。感覺好新鮮。蟹肉混合沙律醬既味道突出,加埋外皮同魚子脆脆既口感,好特別。#美國CAB肉眼扒 $378一切開開粉嫩嘅肉肉,煎得好完美。肉汁都好多。牛肉香氣同肉味好濃郁。沾少少碟邊既鹽,令到牛有少少鹹香已經好呈現出牛既最佳狀態。🥰好好味!值得一提,配菜薯仔焗得外乾身,裏面細滑口感好creamy,切到一口size。讓人一口接着一口嘅薯仔。呢度環景同氣氛唔叫番一杯cocktail真係對唔住自己。Time Park $128喺呢度嘅signature。面上既泡泡可以keep到好耐好耐。中間飲到係baileys同少少花味。係甜甜地,酒味又唔重!外表又fancy好岩女仔飲。最後食埋個甜品🍮💁🏻‍
#Time Park Lounge (尖沙咀)

我要左set dinner 🍽

餐湯加沙律🥗

前菜:自家製蟹肉脆燒賣

#美國CAB肉眼扒 $378

美國CAB肉眼扒

呢度環景同氣氛唔叫番一杯cocktail真係對唔住自己。

Time Park $128

Time Park(右)
Time Park

最後食埋個甜品🍮💁🏻‍♀️係硬身版布朗尼🤣再加提子乾同果仁。

係一個好relax既空間食飯,真係好滿足。
美國CAB肉眼扒
Time Park(右)
Time Park
※本文以用餐當日的環境、服務和食物質素為準,口味亦因人而異,文章只作參考之用。-而家不少酒吧內既西餐都愈黎愈有水準😬 最近去左間位於尖東既酒吧+西餐廳既Time Park Lounge,食物都很滿意😍 最印象深刻係佢地既蟹肉燒賣同燒乳豬,估唔到價錢唔貴味道又唔錯!餐廳環境裝潢得幾靚,天花仲吊住唔少乾燥花,佈上都有不少打卡位。餐牌Red Clay $88、Genting Highlands $98兩杯mocktails飲落都唔會有藥水味👍🏻 小妹叫個杯以綠茶做底,面頭係雜莓沙冰,加入薄荷後清涼解渴,很易入口;而咖哩人叫個杯飲落有點似Tiramisu味,都唔錯!自家製蟹肉燒賣 $88一碟三件,外層外落好似炸春卷皮咁,食落真係啖啖蟹肉架!睇下個蟹肉餡😍 堅好食啊!西班牙燒乳豬配啤梨蘋果醬 $268乳豬燒至金黃色,乳豬皮咬落非常脆,連住點脂肪位咀嚼時好香!肉質位唔算好嫩或好乾,不過個人喜歡肉質會再腍少少。加埋少少啤梨蘋果醬同食,個人覺得很不錯啊!水牛城雞翼 (6隻)$78係其他餐廳叫過多次水牛城雞翼都唔係個回事,佢地就做得唔錯,水牛城雞翼醬甜甜辣辣咁,非常開胃。燒西班牙黑毛豬腩配蝶豆花菠蘿干邑

餐牌

自家製蟹肉燒賣 $88

西班牙燒乳豬配啤梨蘋果醬 $268

水牛城雞翼 (6隻)$78

燒西班牙黑毛豬腩配蝶豆花菠蘿干邑意大利飯 $188
顏色好美既蝶豆花意大利飯,據說用左菠蘿同干邑(白蘭地)去烹煮,味道甜甜的很易入口,飯粒質感煮得恰到好處。就黑毛豬腩食落肉質稍韌,食落又沒什麼調味,較為失色。
  • 自家製蟹肉脆燒賣
  • 燒西班牙黑毛豬
  • 水牛城雞翼
2019-09-18 12 浏览
We had an early weekend dinner at Time Park Lounge in Tsim Sha Tsui - when we arrived, the bar/restaurant was empty, and when we left there were barely a couple of other tables full, but I'd guess from the fact there's a beer pong table that it gets lively later in the evening. The decor is very interesting and eclectic - we had a wooden unicorn sitting behind our table, there was a large bearskin on the wall, and even a (fake) fireplace, complete with a mounted (presumably fake) hunting rifle on the wall above it.

The menu was presented on an iPad, in the modern "don't waste paper" way, and is fairly varied. I had the mushroom and black truffle risotto, made into a set, and my partner had linguini arrabbiata, plus we shared some beer-battered chips. The set was elegantly presented, with a salad, smallish bowl of soup, and toast pieces arranged on a single long plate. It was all tasty, with a nice sesame dressing on the salad. Our mains were delivered in bowls with large rims, which can be a way to hide small portions, but fortunately not in this case - both portions were generous, enough to fill us up. My risotto was nicely cooked, with the truffle and mushroom flavours running through, but not so strongly that it overwhelmed the rice - the edible flower on top was a cute touch! The chips on the side were crunchy and made a good contrast with the creamy rice.
2019-09-01
2019-09-17 13 浏览
同frd 行街行到累揾食,見門口有個牌見野食都唔錯,即管試下!點知真係有驚喜!入面幾有格調,雖然有啲黑,同幾安靜好啱傾計!兩個女仔就最好傾傾傾佢哩度有set dinner, 甘就無諗一人一個set.佢個餐都包好多野食,食得好飽餐湯南瓜湯,個湯好傑好足料,仲配面包前菜海膽汁墨魚仔,好重海膽味,又幾甲,同幾fresh.蟹肉炸燒賣賣相好好,蟹肉燒賣,啲蟹肉唔係假蟹柳,唔錯。主菜燒黑毛豬完全唔乾,好juicy, 係slow cook 甘又無煮過火。美國肉眼扒五成熟,火候剛剛好,無太熟,配埋佢地個汁,正甜品自製cheesecake, 唔太甜。餐飲好有驚喜samba係芒果汁又有啲雪芭,又有cream, 好好味好match.cuppico好似有啲香芋味,易入口
點知真係有驚喜!

入面幾有格調,雖然有啲黑,同幾安靜好啱傾計!
兩個女仔就最好傾傾傾

佢哩度有set dinner, 甘就無諗一人一個set.
佢個餐都包好多野食,食得好飽

餐湯
南瓜湯,個湯好傑好足料,仲配面包

前菜
海膽汁墨魚仔,好重海膽味,又幾甲,同幾fresh.

蟹肉炸燒賣
賣相好好,蟹肉燒賣,啲蟹肉唔係假蟹柳,唔錯。

主菜
燒黑毛豬

美國肉眼扒
五成熟,火候剛剛好,無太熟,配埋佢地個汁,正

甜品
自製cheesecake, 唔太甜。

餐飲
好有驚喜
samba
係芒果汁又有啲雪芭,又有cream, 好好味好match.

cuppico
好似有啲香芋味,易入口

2019-09-12