2019-09-10 87 浏览
之前黎佐敦gel甲,老闆娘強烈推薦一間喺佐敦嘅cafe,話全日早餐同埋咖啡都做得好出色。今日見放假一於走黎試下🤪 首先梗係叫一個最豐富嘅全日早餐先。Monster all day breakfast ($115) 賣相已經夠晒吸引,首先有我最鍾意嘅炒蛋,炒蛋好嫩滑好正!之後仲有沙律菜,英國腸,茄汁豆,煙三文魚,煙肉,薯蓉,包同埋水果。食哂都真係幾飽🤪 除咗好豐富之外,食物質素一啲都唔馬虎,煙肉紅腸都煎得好香。同埋加入水果感覺上真係好有心思好健康之後朋友叫咗一個意粉,Crab meat with Alfredo sauce ($95) 蟹肉鋪滿整個意粉,完全冇偷工減料!每一啖意粉都食到好多蟹肉😍 好鮮甜撈埋意粉好正。見到最愛既scone 忍唔住叫埋。Plain scone ($24) scone 食落去味道幾香,但係就比較碎。Rose latte ($50) 呢度嘅咖啡都比較高質,咖啡好香濃,口感較稀。拉花都幾靚。另外叫咗一杯特別啲嘅 Creme Brulee latte ($50) 好香焦糖味,甜甜地好易入口。唔識飲咖啡嘅人都會鍾意呢隻味😛

2019-09-08 57 浏览
廟街給予人既印象一向都係好熱鬧同埋五光十色, 前幾日意想不到轉角見到呢間走外國風既CAFE, 就抱住好奇又興奮既心情入去一試.一入去完全有種遠離煩囂既感覺, 無論燈光, 音樂, 擺設都能夠俾到我地好舒服享受既氛圍. 好喜歡佢樓底夠高, 空間感十足. 細看之下, 原來呢間CAFE 拎過不少關於咖啡既獎項. 近門口位置放左好多咖啡用品, 完全設合咖啡愛好者的需要.食物種類還算不錯, 聽服務員講呢度既招牌係ALL DAY BREAKFAST, 所以我同朋友各人分別點左Monster 同埋American. 當呢個MONSTER 呈現係我面前時, 我忍唔住大叫一聲, 因為佢無論食材同份量都超級多, 包括有炒蛋(可轉其他蛋),紐倫堡腸,煙肉,煙三文魚,煙燻黑椒牛肉,大蘑菇,車厘茄,沙律菜,黑松露薯蓉,茄汁豆同奶油包,有十多款配料,非常豐富!! 除了賣相顯赫之外, 味道都相當不錯, 奶油包烤得脆脆的, 而且薯蓉有好香既黑松露味, 完全令我胃口大開. 至於我朋友的AMERICAN 大致上跟我的一樣, 只係少了黑椒牛肉, 沙律菜車厘茄, 雖然份量比我地預期多, 食到中途都飽了, 但是我地最後都食哂所有

至於我朋友的AMERICAN 大致上跟我的一樣, 只係少了黑椒牛肉, 沙律菜車厘茄, 雖然份量比我地預期多, 食到中途都飽了, 但是我地最後都食哂所有野, 因為實在太好味了!!

之後我地都各自點了飲品, 黎到呢間得到無數咖啡獎項既CAFE, 當然要試試佢地既功夫. COFFEE MENU 上有各類唔同既咖啡, 我最後點左紅菜頭latte, 因為紅菜頭係我至愛, 而呢款latte 係市面好多CAFE 都搵唔到, 所以一定要試下. 最後果然冇令我失望. 首先咖啡上既貓貓拉花已經好吸精, 拉得好精緻細膩, 看得出係水準之作. 至於味道方面, 雖然紅菜頭既味道唔算太濃, 但整體LATTE TEXTURE 好細滑, 而且奶味香濃, 係值得推介之選.
至於我朋友突然見到近收銀處旁有一個啤酒架, 架上放滿各類特別既啤酒, 但最令佢驚喜就係搵到係香港少見既比利時啤酒, 所以最後就毫不猶疑地點了呢支特色啤酒.

本人認為Studio Caffeine 係一個可以令人心靈療癒既地方, 無論環境, 氛圍, 食物, 都會給予人大滿足既感覺.呢個地方亦適合跟三五知己消磨假日下午, 遠離都市煩囂. 值得推介!!
2019-09-08 2394 浏览
睇到標題好明顯係為咗試佢地既咖啡新玩法,Studio Caffeine 最近成功研配出咖啡配酒嘅新嘗試,Espresso cross-over Toni x Gin or Coffee x Whisky, 創意! 典型cafe格局, 雅緻舒服, 最緊要係 freestyle,置身其中有慢活hea 感覺。睇這……咖啡師好似有啲料大路CAFÉ 餐牌呢個餐牌就係佢哋Coffee Vs Wine 嘅新搞作, 點都要搵杯嚟試下。超級 All-day-breakfast ($115)超肚餓, 當然要搵個超級All-day-breakfast堆滿個肚。超级 All-day-breakfast超級豐富; 啡菇、煙肉、香草腸、煙三文魚、煙牛肉、茄汁焗、豆法包、炒蛋、黑松露薯蓉、沙律菜、提子及藍莓, 材料豐富到講都有排講, 一陣有齊整日營養所需, 有肉有澱粉質有蔬菜有生果**大啡菇 ~ juicy**煙肉 ~ 我鍾意佢夠瘦, 硬硬地脆脆地,夠香口,有嚼口。**香草腸 ~ 味道唔喊口,比較清及軟口, 唔油膩,感覺較健康**法包 ~ 皮脆內棉, 加炒蛋食, 正。**黑松露薯蓉 ~ 看似平平無奇, 估唔到撈少少

睇這……咖啡師好似有啲料

大路CAFÉ 餐牌

超級 All-day-breakfast ($115)

**大啡菇 ~ juicy
**法包 ~ 皮脆內棉, 加炒蛋食, 正。
**黑松露薯蓉 ~ 看似平平無奇, 估唔到撈少少黑松露醬又幾好味喎, 優香又飽肚, 下次自已整下先。

Molly’s Irish Latte ($58)
酒味及啡味mixed , 誰也沒搶誰的味道, 可能 Latte嘅關係, 兩者味道都唔太濃, 味道就像飲緊帶啡香既Baileys 咁,滑口,有新鮮感,值得一試 ,支持創作 ,今次第一次, 挑啲易入口的, 下次再嚟會試啲烈酒x Coffee cross-over。

很美的花花

質感厚滑
2019-09-06 70 浏览
同媽媽兩個人去行街,經過佐敦這間CAFÉ,有all day breakfast等供應,入去坐下順便食個飯。餐廳除左有輕食外,還有意粉及全日早餐等。黑松露忌廉汁煙三文魚扁意粉意粉軟硬度適中,有淡淡的黑松露香味,煙三文魚呈花狀,意粉十分creamy。超級全日早餐有名你叫超級當然不能少看,有煙肉、腸、煙燻牛肉、炒蛋、煙三文魚、薯蓉、蘑菇、車厘茄、沙律、焗豆、水果及麵包,份量及熱量十足,絕對可以當晚餐的份量,味道方面,炒蛋又香又滑,薯蓉有淡淡的松露香,十分幼滑。洋甘菊花茶胎菊的清香正好去掉油膩感。香桃冰搖茶入口陣陣的桃香,又帶茶香味,甜中帶點茶澀味。

餐廳除左有輕食外,還有意粉及全日早餐等。

黑松露忌廉汁煙三文魚扁意粉

超級全日早餐

洋甘菊花茶
胎菊的清香正好去掉油膩感。

香桃冰搖茶
入口陣陣的桃香,又帶茶香味,甜中帶點茶澀味。
2019-09-05 1614 浏览
最近也被新聞消息弄得有點透不氣來,找老朋友來解解悶氣,嘆下咖啡老友推介studio caffeine, 位於佐敦十分方便,街上行人明顯也少了,也許少了自由行關係,街上也行得舒暢Cafe 店内也坐有客人,大家也很舒享受這咖啡味道的空間。先醫醫肚皮,點了沙律,all day breakfast跟意粉牛油果田園沙律配羽衣甘藍沙律菜已十分新鮮脆口,再配上了superfood羽衣甘藍更加健康,另把牛油果打成蓉,配上蔬菜十分美味Monster All day breakfast真的是超級滿滿的all day breakfast, 晚餐食all day breakfast其實也沒有問題,看到滿滿的一碟,炒蛋是超級滑溜,最愛還是大磨菇跟薯蓉,煙肉等等,還好的是老友十分有後勁,最後也圓滿吃光蟹肉配意大利奶油芝士醬扁意粉來到忍唔住嘩了聲,d 蟹肉太高了吧,成座山,跟意粉撈好,十分creamy很濃的奶油芝士味道。到了今晚的coffee time老友點了虹吸,我就第一次試,覺得很新奇所以興緻勃勃。咖啡豆可以自選,經店員講解跟解說,我地就選了Yunnan Puer Brandy Honey, 就試試看有沒
Cafe 店内也坐有客人,大家也很舒享受這咖啡味道的空間。
牛油果田園沙律配羽衣甘藍
Monster All day breakfast
蟹肉配意大利奶油芝士醬扁意粉
到了今晚的coffee time
老友點了虹吸,我就第一次試,覺得很新奇所以興緻勃勃。
咖啡豆可以自選,經店員講解跟解說,我地就選了Yunnan Puer Brandy Honey, 就試試看有沒有brandy 的味道吧。
店員在coffee bar 十分細心地煮coffee, 而我就被那虹吸的壺吸睛了
煮好後會再來跟我地解說各種杯的用法以及不同之處,除了影響香氣同時用不同的杯影響到味道,也不怕我地煩解答了很多不同的問題,原來飲咖啡也有許多學問的,我也增值了不少
今晚大家也帶著滿足的心情離開,其待下次到來
2019-09-05 1507 浏览
大多數精品咖啡店都係哂港島區,呢排要多出動支持小店,佢地營運成本高,靠著一點堅持,當然要多多支持。先係坐底hea一hea,是晚係星期五晚,一直都有人入黎坐。座位都係舒服,有啲估唔到呢區都有外國人光顧!(一等人走左就影下店內)坐到入黎,本來都未肚餓,睇睇下就開始肚餓啦。黎到呢度係一定要點咖啡,朋友點嘅係rose latte,45元,唔係度度都有,見到就要點,朋友滿意,拉花亦好靚。我就繼續肥威,40元,好喜歡佢只得一小層泡,啡味十足,堅係happy friday。朋友點嘅係ACE Salmon,98元,真係好豐富,蛋炒得滑,料又足,亦加左牛油果蓉同芝士,成份都配得好好。自製意大利青醬配雞柳扁意粉,85元。上台個刻好香,開左啲胃,雞柳煎過,更加香口。意粉剛好,都掛味,加左香草,小小橄欖油,都幾正。整體唔錯,有機會會多黎,hea下都好,需要一個空間休息嘅。係啦,係收銀處見到有𣿬豐信用卡有10% off,正!

(一等人走左就影下店內)

坐到入黎,本來都未肚餓,睇睇下就開始肚餓啦。

整體唔錯,有機會會多黎,hea下都好,需要一個空間休息嘅。

係啦,係收銀處見到有𣿬豐信用卡有10% off,正!
2019-09-04 71 浏览
近來突然很想吃bagel,於是想起Studio Caffeine的手沖咖啡和美味bagel,急不及待下班便去佐敦。不用想便點了一個《Bagel:A.C.E Salmon $98》厚厚的bagel夾著有牛油果蓉、忌廉芝士、炒蛋和挪威煙三文魚,味道豐富又有口感層次,bagel亦烘得暖身帶煙韌感,是我喜歡的口味,滿足。另外朋友點了《Monster 超級 $115》即是一個雜感的all day breakfast,中,有煙肉、紐倫堡腸、煙燻黑椒牛肉、炒蛋、煙三文魚、黑松露薯蓉、大蘑菇、紅黃車厘茄、新鮮水果、沙律菜、秘制焗豆和法式奶油麵包,很豐富而且十分有睇頭。《Rose Latte $45》本來想點紅色的紅菜頭latte但錯誤地點了這杯Rose Latte,錯有錯著,味道還不錯,奶味沒有太搶而且有花香。手沖咖啡是餐廳的主角,一定要朋友試試。《Ethiopia Guji Sakicha $68》店員仔細介紹,最特別是用上两個不同的杯,主要是開口的寬度和孤度,窄口的杯因為入口較集中在舌頭中間,所以飲落甜味較多;而寬口的杯,入口會分散舌頭两邊,所以會感受酸味多些。飲咖啡原來還有這學問。

另外朋友點了《Monster 超級 $115》

《Rose Latte $45》

手沖咖啡是餐廳的主角,一定要朋友試試。
《Ethiopia Guji Sakicha $68》
2019-09-01 59 浏览
星期日最好就係同朋友relax下😎今日就黎左呢間cafe都唔係好難搵可能因為朋友係佐敦嘅地頭蛇😛我地叫左個香煎羅勒蒜香雞柳沙律($80)(下)🤩雞柳一啲都唔鞋仲係好juicy🥰再叫左monster all day breakfast ($115)(上)🤩唔係講笑 份量真係好多😂有煙燻黑椒牛肉 煙三文魚 等等而佢個黑松露薯蓉都幾唔錯夠曬creamy🤤我都食左唔少薯蓉😛原來可以半價要嘢飲咁就叫左杯芒果冰搖茶($45)雖然唔係好大杯 但係半價左之後$20幾蚊就OK啦👌🏻
星期日最好就係同朋友relax下😎

而佢個黑松露薯蓉都幾唔錯
夠曬creamy🤤
我都食左唔少薯蓉😛

原來可以半價要嘢飲
咁就叫左杯芒果冰搖茶($45)
雖然唔係好大杯
但係半價左之後$20幾蚊就OK啦👌🏻
2019-08-30 940 浏览
去開廟街一帶買野,經過一間專食 All day breakfast 的 Cafe,享受休閒的下午之餘,飲杯咖啡當是輕鬆下減減壓,入到去坐,發現小店也有少少的連儂牆,感受到小店為香港人加油的心意。Creme Brûlée Latte ($45),來得幫襯這店我諗最少必點一款咖啡,因為要試試咖啡師沖咖啡的手勢。點來的是法式焦糖燉蛋鮮奶咖啡,只睇拉花已經拉得好靚,好值得打卡,聞落已經好甜的焦糖同咖啡甜味,細味鮮奶味重,口感細滑。薄河朱古力($45),薄河味道香濃,好透心涼。超級 Monster ($115),我都幾愛吃 All day breakfast ,但咁多配料的全日早餐在香港唔多餐廳會食到,有嫰滑炒蛋、煙肉、倫敦堡腸、法式焗多士、藍莓、紅黃車車厘茄、沙律菜、大啡菇、薯蓉、煙薰黑椒牛肉、煙三文魚、茄汁焗豆等等,有十多款配料,非常豐富,而且很有水準。蟹肉配意大粉奶油芝士醬扁意粉($95),扁意粉的忌廉和芝士味好濃郁、好creamy ,蟹肉新鮮鮮甜,在意粉面倒上了大量蝦子粹,感覺好夾,份量好多,食得好滿足。

Creme Brûlée Latte

薄河朱古力
超級 Monster
蟹肉配意大粉奶油芝士醬扁意粉
2019-08-27 346 浏览
黎親呢區,好大機會都係打邊爐,友人知我鍾意咖啡,特登帶我去呢間主打咖啡,但又有野食嘅咖啡店門口放左大型餐牌,食物選擇有全日早餐,三文治,沙律,意粉等推門入內就見到放滿各式咖啡豆及比賽獎杯,睇岩心水可以買走; 開放式廚房,自助落單及斟水,但有送餐服務,比人一種隨意輕鬆氣氛目測店內嘅客人,有半場都係食全日早餐,跟大隊應該無蝕底全日早餐都有4款,呢一客係(Monster/$115),食物包括 : 煙肉,紐倫堡腸,煙燻黑椒牛肉,炒蛋,煙三文魚,黑松露薯蓉,大磨菇,紅黃車厘茄,提子,藍莓,沙律菜,茄汁焗豆及法式奶油麵包!  無論賣相或份量都相當吸睛,唔客氣啦..............起動!煙肉唔算太肥,如果再煎香脆D就仲好味; 大磨菇煎香後灑上調味粉,入口仍然帶汁,好味; 黑松露薯蓉綿滑得黎又唔會食到過份奶味,讚呀!見到個法式奶油麵包,外脆內鬆軟,用黎配焗豆及炒蛋就一流,下次加$15轉食牛角酥先!呢度除左各式咖啡外,仲有花茶,冰茶及朱古力,照顧唔飲咖啡嘅人士,一場黎到,當然要試下咖啡師嘅手勢晚上時間,唔想飲太濃口味,叫杯Latte ($40),個拉花係咪好靚呢?!  有別於傳統嘅心型,呢杯係隻

門口放左大型餐牌,食物選擇有全日早餐,三文治,沙律,意粉等

目測店內嘅客人,有半場都係食全日早餐,跟大隊應該無蝕底

晚上時間,唔想飲太濃口味,叫杯Latte ($40),個拉花係咪好靚呢?!  有別於傳統嘅心型,呢杯係隻馬黎架 (咖啡師係拉花比賽拎過獎架),熱度夠,入口相當綿滑,飲完後條脷都仍然無嚡口,咖啡味香得黎又唔會太嗆,整體感覺令人舒服!

而另一杯係Mocha ($45),拉花圖案係隻鳥,真係杯杯唔同,見得出咖啡師嘅拉花心思同功夫!  入口有朱古力嘅香味,之後就到甜味,對於現階段飲咖啡仲係BB級嘅友人黎講,朱古力同咖啡比例好岩佢口味!

友人選擇呢客香辣蕃茄汁配鷄柳扁意粉 ($85),煎香嘅鷄柳放係橙紅色醬汁嘅扁意粉上,配埋黑色碟上,顔色配搭簡單好看

先試鷄柳,有少少香草味道,調味料已滲入鷄肉內,連鷄皮一齊食又唔會好油膩,肉質幾嫩滑!

而個亮點反而係個香辣蕃茄醬,味道有蕃茄嘅酸味,而加埋辣椒粒,辣度當堂提升,每條扁意粉都沾滿左惹味醬汁,其實就咁單食都好好味!

呢度嘅咖啡出色,食物出品相當唔錯,果然高手在民間呀!
2019-08-26 78 浏览
星期六S約我陪她去佐敦買布,行到攰攰地,竟然俾我地發現一間細細間,幾有文青feel的coffee shop, 在佐敦區來說實屬一股清泉細看才知道這裏售賣世界各地的精品咖啡豆烤榛子朱古力$45~榛子味好濃好香,也不算甜,不錯!最驚喜竟然熱朱古力也有龍貓拉花,好有心思!冷泡咖啡$58~S揀了一杯由玻利維亞咖啡豆做成的冷泡咖啡,味道甘甜,口中還帶有少許花香味, 好回味!為了不讓咖啡稀釋,店子想出用金屬冰代替真冰,令咖啡保持冰凍感,好細心!手撕豬肉配西班牙風味辣醬扁意粉$95~手撕豬肉酸酸辣辣,非常惹味,扁意粉軟硬適中,好正!All Day Breakfast (Monster )$115~材料非常豐富,有煙肉,紐倫堡腸, 煙燻黑椒牛肉,炒蛋,煙三文魚,黑松露薯蓉,大蘑菇,紅黃車厘茄,青提, 藍莓,沙律菜,秘製焗豆和法式奶油麵包。紐倫堡腸肉質相當彈牙,香料的味道亦突出了豬肉的甜味! 煙燻黑椒牛肉口感柔軟,黑椒味濃郁,大蘑菇肉厚多汁, 菇味濃郁,亦是我的心頭好!法式奶油包非常鬆脆,把炒蛋和茄汁豆放在包上一起吃好美味呀!薯蓉有pepper和香草混在一起,好滋味!
在佐敦區來說實屬一股清泉

細看才知道這裏售賣世界各地的精品咖啡豆

烤榛子朱古力$45~榛子味好濃好香,也不算甜,不錯!
最驚喜竟然熱朱古力也有龍貓拉花,好有心思!

,扁意粉軟硬適中,好正!

紐倫堡腸肉質相當彈牙,香料的味道亦突出了豬肉的甜味!
煙燻黑椒牛肉口感柔軟,黑椒味濃郁,
大蘑菇肉厚多汁, 菇味濃郁,亦是我的心頭好!

法式奶油包非常鬆脆,把炒蛋和茄汁豆放在包上一起吃好美味呀!

薯蓉有pepper和香草混在一起,好滋味!
2019-08-17
  • 手撕豬肉配西班牙風味辣醬扁意粉
  • 冷泡咖啡
  • 烤榛子朱古力
  • 超級全日早餐
2019-08-26 61 浏览
早前有日返工前黎到佐敦諗住同同事食個早餐。見到呢間Studio Caffeine朝早時段都好受歡迎啊,坐滿晒客人。秉承著人多一定好食既概念,一於就入去食😎Monster All Day Breakfast $115 有煙肉、紐倫堡腸、煙燻黑椒牛肉、炒蛋、煙三文魚、黑松露薯蓉、大蘑菇、紅黃車厘茄、新鮮水果、沙律菜、秘制焗豆、法式奶油麵包。好夠大份,見到個份量就覺得勁興奮!材料豐富,個炒蛋又嫩又滑又香,再配上好creamy既黑松露薯蓉,簡直一流!另外仲有又脆又香口既煙肉,再加上車厘茄、菇菇同青菜,帶俾我好fresh既感覺!A.C.E. Salmon $98有牛油薯蓉、忌廉芝士、炒蛋、挪威煙三文魚。麵包硬身,咬落好有口感。牛油忌廉芝士配上火箭菜,簡單、清新又健康。

A.C.E. Salmon $98
有牛油薯蓉、忌廉芝士、炒蛋、挪威煙三文魚。
2019-08-20
$100 (早餐)
  • Monster All Day Breakfast
2019-08-22 77 浏览
週末晨早流流起身做gym再嘆個brunch都係一種寫意~(*^o^*)放假就係要放慢節奏,感受悠閒生活,擺脫平日上班嘅急速節奏。🥯同朋友/家人/另一半邊食邊傾計1\All day breakfast曾經有朋友同我講,以為食咗all day breakfast可以飽全日🤣 當下雖飽,但到咗晚餐時候總會餓。煎蘑菇好juicy,富田園風味。面包和牛油果球&薯蓉球及炒蛋永遠都係絕配 比起軟熟嘅牛油麪包,我偏好有祼麥嘅硬身麪包,所以扣咗少少分。2\Vegan Cake蛋糕密度高,份量重,飽肚。無cream、少油,食完也沒太大罪惡感😈 配咖啡/茶,加本書,要消磨時間亦無難度☺️總括而言,all day breakfast 性價比不高。相反,咖啡☕️同蛋糕🍰較特別,值得一試。若果對咖啡不熟識,可向店員請教😉 店員都會耐心講解每款咖啡嘅味道同食法
1\
All day breakfast

All  day  breakfast

2\
Vegan Cake
Vegan  cake

$150 (早餐)
All  day  breakfast
Vegan  cake
2019-08-19 100 浏览
呢幾排食得好heavy 又燒肉又打邊爐 所以今晚決定要食得light d 搵間Cafe坐下 一岀佐敦站行多幾分鐘就見到呢間Cafe 門口餐牌有唔同嘅all day breakfast pasta toast等等 ***Cafe係自助形式 自己睇完menu行岀去order 同行朋友叫左個pasta 蟹肉配義大利奶油芝士醬扁意粉 蟹肉舖滿左係意粉上面with cheese一齊食都幾creamy 而我就叫左個salmon bagel 入面有牛油果蓉 炒蛋 cream cheese 同smoked salmon 旁邊有salad 所以以輕食黎講係夠食嘅 ***另外我地叫左兩杯drink cold brew coffee 同薑黃latter 冷泡咖啡同平時嘅咖啡非常唔同 沒有苦澀卻有少少甘甜 口感都幾順滑
***
***
2019-08-15 73 浏览
今日同fd 黎到佐敦,唔想食廟街d 打冷,想寧靜咁hea 一hea, 黎到呢間小街入面的cafe.坐到最入,周圍都坐左d兩個好chill 咁傾偈,或者享受緊一人時間的文青同朋友睇左一陣menu 先決定到食咩,好多選擇俾呢個超級monster 吸引,好多少見既all dau breakfast 選擇,例如煙燻黑椒牛肉,黑松露薯蓉實物比上鏡更靚!全部野食都好滿意,esp 個腸,係有咬口juicy 既,生日有黑提青提都好有誠意仲order 左個蟹肉忌廉扁意粉,意想不到地多蟹肉,味道亦剛剛好野飲order 左法式焦糖燉蛋鮮奶咖啡(後)同埋熱情果冰茶(前)下次會試下熱咖啡,見旁邊有人飲好似幾正

同朋友睇左一陣menu 先決定到食咩,好多選擇

實物比上鏡更靚!

下次會試下熱咖啡,見旁邊有人飲好似幾正