2025-04-14
呢度氣氛真係好好😌感覺好chill好relax,最岩就係同朋友坐低飲杯野傾下計!呢度既cocktail好有特色,而且仲好靚好岩打卡!EMPRES用個木盒裝住,仲加埋燈係盒度,好似一個寶箱咁! 裡面有 sour apple and lime 🍋🟩 ,所以味道好fresh!而另一杯係KISSATEN,帶有好香既咖啡香氣,再加入raspberry,dry sherry, caramel,令整杯cocktail 增添一份甜味同果香!我地再叫左d野食,迷你蟹王蟹肉窩夫撻、無花果脆薯蟹籽沙律🥗、西班牙黑豚玉子燒、葱拖羅三色紫菜TACO壽司手卷、日本豆腐!最鍾意係迷你蟹王蟹肉窩夫撻,滿滿蟹肉加上鮮味!另外就係無花果脆薯蟹籽沙律,薯仔🥔切成幼絲再炸香左,增添脆脆口感!無花果非常清甜,配埋青瓜🥒同蟹柳絲真係好開胃🤤最後仲叫左自家製紅豆布丁同埋菠蘿焦糖燒做甜品!布丁口感滑溜、菠蘿加上焦糖燒過好香!渡過咗愉快嘅晚上
呢度既cocktail好有特色,而且仲好靚好岩打卡!
最鍾意係迷你蟹王蟹肉窩夫撻,滿滿蟹肉加上鮮味!
最後仲叫左自家製紅豆布丁同埋菠蘿焦糖燒做甜品!
布丁口感滑溜、菠蘿加上焦糖燒過好香!
渡過咗愉快嘅晚上