2022-01-25 426 浏览
近幾年香港多咗好多Cafe ,而我今日去到元朗.朗屏搵朋友食lunch ,知道呢邊開咗間工業風格Cafe真係唔洗出市區都可以嚟嘆杯咖啡☕️店內用咗灰色工業顏色入型入格,仲有切切寵物攜帶方便主人帶埋寵物一齊嚟杯咖啡☕️✨✨法式鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條 $148鵝肝+牛肉未試過咁,牛肉用高質安格斯牛肉,肉質好軟腍有牛肉膻香又多汁😍好有驚喜😋再配上鵝肝令到成個漢堡有層次,鵝肝油慢慢流入蔬菜好食到爆🤤仲有自家製薯條幼細,口感原來好鬆脆,burger值得推介🍔✨慢烤西班牙豬鞍配時令蔬菜 $168依件西班牙豬鞍好厚身🤩慢烤嘅過程更加令到豬鞍嫩口,肉質保持到豬肉Juicy🤭咬一啖一啲都唔韌😮側邊伴入火箭菜加入橄欖油中和返油膩☺️Lunch set 有黑松露蘑菇湯,熱辣辣嘅餐湯有蘑菇仲有黑松露好香濃打碎既薯仔增加口感,味道啱啱好唔會太咸🤩✨朱古力鮮奶咖啡 $40咖啡唔一定溝鮮奶,我朋友對鮮奶敏感,所以轉咗燕麥奶咖啡加咗轉左位衣物被更加Flash,飲落去微微淡香嘅朱古力,唔會減少咖啡味道😗✨京都鮮奶抺茶 $40香濃嘅抹茶用咗東京製造抹茶更加甘香,配上鮮奶更加香滑👍🏻

✨法式鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條 $148

✨慢烤西班牙豬鞍配時令蔬菜 $168

✨朱古力鮮奶咖啡 $40

✨京都鮮奶抺茶 $40
香濃嘅抹茶用咗東京製造抹茶更加甘香,配上鮮奶更加香滑👍🏻
2022-01-17
  • 法式鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條
2022-01-23 55 浏览
去完南生圍出返元朗, 見到呢間cafe既裝修幾特別, 而且又做緊外賣, 就揀左黎試下前菜係2選1: 野菌湯 或 蟹柳沙律野菌湯: 食到粒粒既野菌! 飲落去好creamy唔會覺得好鹹, 如果份量仲多D就好啦haha蟹柳沙律: 蟹柳都好多, 而且蔬菜好新鮮! 嗌左Set B: 虎蝦, 阿拉斯加蟹肉, 蟹膏手工意大利麵 $98: 最中意食呢個, 首先虎蝦好彈牙, 好新鮮, 而且份量好多, 蟹肉既份量都好充足! 每一條意粉都掛住蟹肉既鮮味, 而意大利麵都睇得出係手工造既, 每一條都獨一無二, 唔係最普遍個隻意大利麵, 食落去好彈牙, 有少少麵糰, 感覺幾過癮!Set D: 虎蝦, 蘆筍龍蝦汁手工意大利麵 (不過今日無蘆筍) $108: 由於本人係好中意食蝦, 所以又嗌多過類似既意大利麵, 只係變左係龍蝦汁做芡! 食落去好重龍蝦既鮮味, 好似飲左啖龍蝦湯落口咁, 每一條麵都掛到龍蝦汁, 即使無龍蝦, 但食落去真係好似食左原隻龍蝦落肚添呀!Set E: 冬蔭功海鮮手工意大利麵 $98: 亦都有虎蝦+青口,  青口細粒得黎, 食落去好鮮甜! 而且少少既辣味, 刺激味蕾令我更加想食多幾啖添呀! 不過食
前菜係2選1: 野菌湯 或 蟹柳沙律
蟹柳沙律: 蟹柳都好多, 而且蔬菜好新鮮!

Set E: 冬蔭功海鮮手工意大利麵 $98: 亦都有虎蝦+青口,  青口細粒得黎, 食落去好鮮甜! 而且少少既辣味, 刺激味蕾令我更加想食多幾啖添呀! 不過食唔到辣既朋友要留意下啦, 因為的確係有少少辣架!

總括黎講, 因為禁堂食下, 呢間cafe都有做外賣, 價錢亦都合理, 而食物質素亦非常高, 絕對對得住個價錢, 特別有興趣食手工麵既朋友一定要揀呢間呀!

2022-01-22
2022-01-21 27 浏览
西餐喺元朗越開越多,但係呢間餐廳都幾高質,幾值得推薦。 最可惜冇堂食,因為我見餐廳有預留到梳化位置,我諗坐喺度堂食,一定會幾 chill.🥳🥳🥳食物方面,我哋叫咗三個套餐外帶,每個都有包到餐湯或沙律。1. 黑松露煙三文魚手工麵(8/10)🐟🐟呢度嘅面係好有特色,因為食得出唔係廠整嘅。黑松露味都幾重,本來覺得唔夠味,原來係我自己未撈勻,撈勻之後就好好食。2. 虎蝦蘆筍龍蝦汁手工麵(7/10)虎蝦好大隻,龍蝦汁可以帶出虎蝦嘅鮮味,另外露筍又可以解肥膩,配搭得幾好。3. 煙鴨胸野菌pesto 忌廉手工麵(8/10)忌廉汁都幾多,另外可能係即叫即整,所以拎到返去都唔會冧曬。餐湯係磨菇湯黎,但係餐廳已經預先搞爛曬蘑菇,所以入口即溶。
食物方面,我哋叫咗三個套餐外帶,每個都有包到餐湯或沙律。
1. 黑松露煙三文魚手工麵(8/10)🐟🐟
2. 虎蝦蘆筍龍蝦汁手工麵(7/10)
3. 煙鴨胸野菌pesto 忌廉手工麵(8/10)
忌廉汁都幾多,另外可能係即叫即整,所以拎到返去都唔會冧曬。
餐湯係磨菇湯黎,但係餐廳已經預先搞爛曬蘑菇,所以入口即溶。
2022-01-16 343 浏览
今日約咗朋友喺元朗食飯揀咗間喺教育路嘅西式餐廳叫Proton。餐牌全部望到都好吸引啊,最終我哋叫咗黑松露卜卜脆薯條。薯條係新鮮炸,真係非常美味香脆,仲配有黑松露醬汁同茄汁,岩曬大家吾同既口味。另外叫左2個主食: 烤大啡菇羽衣甘藍香草汁意大利飯賣相擺盤都吸引啊,第一次見香草汁嘅意大利飯,都食得出香草味,感覺好fresh。大啡菇係切碎左連同粟米,羽衣甘藍一齊煮,整個飯好有口感同juice,一啲都唔寡。加$68配餐湯同沙律係南瓜湯來,好滑好香南瓜味。沙律既擺盤都勁有心思,好別致,食落都非常新鮮。烤美國安格斯鵝肝牛柳我哋叫咗七成熟,又係成個藝術品甘上菜😍除左主菜牛柳同鵝肝,仲有蒜蓉大啡菇蕃茄等配菜 。鵝肝真係超邪惡,食到成口油同香味,一餐半餐吾怕啦🙊牛柳都入口即化,配埋醬汁食,真係愈食愈香。加$98升級意大利黑松露野菌湯,鮮焗麵包同沙律今次食得好開心,因為視感上好滿足,每碟菜都係藝術品☺️餐廳環境好好舒服,係同朋友食飯傾偈既好去處👍

餐牌全部望到都好吸引啊,最終我哋叫咗黑松露卜卜脆薯條。

另外叫左2個主食:
烤大啡菇羽衣甘藍香草汁意大利飯

加$68配餐湯同沙律
係南瓜湯來,好滑好香南瓜味。
沙律既擺盤都勁有心思,好別致,食落都非常新鮮。

烤美國安格斯鵝肝牛柳
我哋叫咗七成熟,又係成個藝術品甘上菜😍
除左主菜牛柳同鵝肝,仲有蒜蓉大啡菇蕃茄等配菜 。
鵝肝真係超邪惡,食到成口油同香味,一餐半餐吾怕啦🙊
牛柳都入口即化,配埋醬汁食,真係愈食愈香。

加$98升級意大利黑松露野菌湯,鮮焗麵包同沙律

今次食得好開心,因為視感上好滿足,每碟菜都係藝術品☺️
餐廳環境好好舒服,係同朋友食飯傾偈既好去處👍

2022-01-03
d人成日話元朗有好嘢食,但係次次想搵間可以同朋友聚下舊、傾下計嘅cafe,又搵唔到。點知最近比我係學校區附近搵到呢間有著工業風、好有格調嘅一間咖啡廳,即刻入黎試下🤩入到黎咖啡廳,我地揀左Creamy Black Aerated iced Long Black & Fruit Bomb - Mixed Fruits, Cold Brewed☕️呢杯long black上面加左層好幼滑嘅濃郁手打cream,令到本身帶著濃郁苦澀味嘅咖啡,有種溫柔嘅感覺,入口順滑,這樣嘅配搭令咖啡味道更有層次感。至於Fruit bomb,就非常適合唔鍾意苦澀味嘅咖啡嘅朋友,咖啡上面有層好綿嘅cream(泡泡),帶一點甜味。阿拉斯加蟹肉、虎蝦粉紅汁手打意大利麵🍝濃味嘅蟹肉醬汁加上彈牙嘅虎牙配成嘅黃色醬汁,再配上煙煙韌韌嘅手打意粉,嚼口之餘,更係視覺跟味覺嘅享受。魚子醬、煎法式鵝肝、牛油果 Purée、班戟、田園沙律🥞🥗講到味覺同視覺嘅享受,呢個鹹味嘅pancake亦係一個性價比極高嘅菜色。平時甜味嘅pancake食得多,但係將pancake配搭入口有彈性、質地細膩、色澤透明清亮嘅魚子醬 + 入口即化、細膩絲滑嘅鵝

阿拉斯加蟹肉、虎蝦粉紅汁手打意大利麵🍝

魚子醬、煎法式鵝肝、牛油果 Purée、班戟、田園沙律🥞🥗
講到味覺同視覺嘅享受,呢個鹹味嘅pancake亦係一個性價比極高嘅菜色。平時甜味嘅pancake食得多,但係將pancake配搭入口有彈性、質地細膩、色澤透明清亮嘅魚子醬 + 入口即化、細膩絲滑嘅鵝肝 + 果肉柔軟牛油果果泥呢個組合,就真係第一次食。當用牙齒壓碎顆粒飽滿嘅魚子及棉滑嘅鵝肝,極度鮮味嘅汁液喺口腔裏爆開,唇齒間隱約帶着新鮮嘅海鮮味,伴隨着淡淡嘅唇齒生香,令到簡單嘅pancake口感層次更加豐富,令人回味無窮。

即焗法式蘋果批🥧、雪糕🍨
呢個Apple Crumble Pie,又香又酥又鬆化嘅口感批皮,配上甜甜酸酸嘅蘋果+肉桂香餡料,再配上有雲呢拿籽嘅幼滑雪糕,冷熱交錯,令口感層次提升,更將味道昇華。

2022-01-16 24 浏览
疫情禁堂食就算買外賣返去都要買好食嘅心情都會好返啲今次就試一試proton 嘅外賣外賣意粉大約$100到呢個價錢包沙律或湯同埋質素都算唔錯總共叫咗三個意粉三個意粉都好好食龍蝦汁蝦意粉 $108龍蝦汁好濃 意粉吸晒啲汁再加上虎蝦同埋蘆筍 健康得來又好味另外一款叫咗蟹肉蟹膏意粉 $98淡淡的蟹肉味好鮮甜在間馬蟹膏突出鮮味二零一款叫咗三文魚黑松露意粉 $88三文魚一啲都唔小 呢個價錢呢個份量算係幾好又係黑松露嘅香意粉吸晒好好味至於餐就係跟南瓜飲得出都落得幾多甘筍所以個湯係偏甜而沙律亦都唔係普通沙律係有牛油果喺上面食得出係心思之作喺疫情下都可以食到呢個質素嘅外賣都算係唔錯下次唔想自己煮亦都會再叫
疫情禁堂食

喺疫情下都可以食到呢個質素嘅外賣
都算係唔錯
下次唔想自己煮亦都會再叫
2022-01-16 26 浏览
新開左咁耐一直都好想來打卡,但估唔到嘢食係咁好味!可以帶寵物去嘅一間餐廳,不過帶寵物就要坐門口食啦😳法式鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條👍🏻👍🏻👍🏻牛肉好厚好多汁好juicy,鵝肝都好肥美,我食左一半覺得好漏😂連塊包都好香芝麻同牛油味😋虎🦐阿拉斯加蟹肉手打意粉🍝意粉好有驚喜,醬汁味道鹹淡適中,有混合埋蟹肉味道好鮮,意粉比普通意粉粗身同有咬口,虎蝦都好彈牙🦐🦐炸雞我就覺得比較一般啦,粉有啲多,同埋好幹身!抹茶🍵鮮奶抹茶味好濃,不過食緊意粉同漢堡時好漏,所以飲唔落😂朱古力都好飲,不過好細杯另外,杯嘢飲嘅飲管好脆弱,輕輕咬左下已經碎曬,飲嘅時候要小心,唔好俾小朋友用😂地址📍 Proton (元朗)元朗教育路83號地舖

法式鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條👍🏻👍🏻👍🏻

虎🦐阿拉斯加蟹肉手打意粉🍝

炸雞我就覺得比較一般啦,粉有啲多,同埋好幹身!

抹茶🍵鮮奶

地址📍 Proton (元朗)
元朗教育路83號地舖

2022-01-13 62 浏览
位於元朗西附近既一間工業風西餐廳,室內室外環境舒適闊落,可以帶埋寵物黎食野。工業風開放式廚房,感覺非常型格😎,餐廳出餐位非常特別會放係燈下面,坐喺旁邊既我會忍唔住望多幾眼🤣.✨煙三文魚野菌手打意大利麵依款手工麵麵質幾軟身, 有咬口, 唔係煙韌果種感覺😎幾特別, 汁好creamy, 好重奶油香😙三文魚份量比想像中多, 每啖都有🤣加埋蘑菇口感更豐富。✨M7和牛俄羅斯椰菜Brie 芝士酸種包薯條汁係偏酸, 應該係酸忌廉😛幾開胃, 紫椰菜好爽口, 配埋Brie 芝士咸咸地好夾個味🤣 一啖咬落去感覺係多層次😜牛肉高質無根, 份量算多, 飽肚🤣薯條就係粗薯, 多薯蓉, 另外配搭黑醋既新鮮沙律菜, 清新又健康🤫✨炸雞脆卜卜蜜糖芥末醬雞有辣粉, 蜜糖芥末醬好好食, 酸酸甜甜, 唔辣的🤓新鮮滾熱辣, 雞皮脆, 一咬勁多汁吱出黎, 而且算大舊, 仲有6舊🤣 唯一挑剔係個醬太少😅想沾多d 都唔得✨凍鮮奶焙茶焙茶與鮮奶緩緩混合成淺褐色,焙茶茶香帶出炒焙過程形成多層次的香氣,茶味香濃,無苦澀味,好飲。

✨煙三文魚野菌手打意大利麵

✨M7和牛俄羅斯椰菜Brie 芝士酸種包薯條

炸雞脆卜卜蜜糖芥末醬

✨凍鮮奶焙茶
2022-01-13
午餐
估唔到元朗都有咁高質嘅西餐廳個虎蝦沙律相當之新鮮啲蝦又大隻不過冇乜味柚子同埋啲沙律菜都好清新同埋感覺好健康又夠大碟手打蟹肉虎蝦忌廉意粉又係好好食雖然份量比較細但係個意大利粉相當煙韌而且有咬口亦都食到淡淡的蟹肉一啲都唔吝嗇忌廉汁非常之thick n creamy安格斯牛肉鵝肝漢堡塊鵝肝不得了個burger入邊啲配菜非常新鮮加上牛肉亦都夠厚而且好Juicy薯條都揸得恰到好處帶咗個雜莓嘅窩夫佢個窩夫係好特別嘅類似牛角包咁嘅質地配埋啲醬同埋生果非常之清新
估唔到元朗都有咁高質嘅西餐廳

類似牛角包咁嘅質地
配埋啲醬同埋生果
非常之清新
2022-01-06 40 浏览
今晚同老婆兩個人去了元朗這間食手打意粉的餐廳食飯。炸雞脆卜卜、蜜糖芥苿醬:炸雞炸至金黃香脆,炸漿不算厚,雞肉粒還很juicy。煙三文魚、巴馬火腿凱撒沙律:沙律份量十足,已拌勻了醬汁,沙律菜新鮮爽脆,還有些香脆的麵包粒及煙肉碎。龍蝦、虎蝦、蝦頭油、蝦子手打意大利麵:手打意大利麵比平時的粗,麵質爽口,每條麵條都沾上了龍蝦汁,有濃郁的蝦殼香味,龍蝦肉彈牙鮮甜。香煎鵝肝、安格斯牛肉漢堡包薯條:鵝肝煎至剛熟,油脂甚重,牛肉極厚身又juicy,肉味濃郁,麵包烘至香脆,中間有洋葱、番茄等配料,當然不少得香脆十足的粗薯條。Iced mocha:朱古力味濃,而且不會太甜。羽衣甘藍、青蘋果、青瓜:青蘋果酸甜味較突出,而且已隔渣,清甜可口又健康。
今晚同老婆兩個人去了元朗這間食手打意粉的餐廳食飯。

Iced mocha:朱古力味濃,而且不會太甜。

2022-01-06 265 浏览
近排元朗有新開咗好多小店,依間小店嘅門面非常之漂亮,水泥輕工業風,適合打卡枱與枱之間都有一定嘅距離,由於食嘅時候我太早去到所以暫時都未有人住😂6點幾七點打後就開始人嚟喇由於見到有手工意大利麵就梗係要帶返個試吓啦另一個想食薯條關係所以呢就叫咗個漢堡包啦我哋加錢叫咗個set,沙律菜都非常之新鮮一睇就見到碗黑松露湯到非常之濃郁感覺到入面有滿滿嘅黑松露同埋菇煮出嚟,係有心機嘅額外叫咗個水牛城雞翼,雞翼揸得非常之香脆加埋辣辣地嘅醬汁,好食鵝肝漢堡包,牛肉非常之濃郁,有牛味,加埋我最鍾意嘅有皮薯條,唔錯另外叫咗個手工意粉係蟹肉同蝦,手工意粉有少少彈牙同埋質感,喺出面食唔到嘅感覺,加上啲蝦好大牙同埋蟹肉係個汁入面個人認為濃味得來有幾好食,係有心機煮嘅最後叫咗個法式蘋果批呢個超級好食喎,入面有滿滿嘅蘋果加提子乾,面係脆加有小小cinnamon ,旁邊雪糕下面仲有粟米片伴上,一啖雪糕加一啖蘋果批呢個甜品真係一百分好少食到甜品係咁高評價依個真係真心好食總括嚟講,我認為依間小店都非常之高質素尤其是推介佢個甜品同埋手工意粉,另外想讚下嘅係職員都非常之熱心,好有效率咁添加水同埋執嘢仲要好有禮貌添👍🏻👍🏻最鍾意餐

我哋加錢叫咗個set,沙律菜都非常之新鮮一睇就見到

最後叫咗個法式蘋果批
好少食到甜品係咁高評價依個真係真心好食

總括嚟講,我認為依間小店都非常之高質素尤其是推介佢個甜品同埋手工意粉,另外想讚下嘅係職員都非常之熱心,好有效率咁添加水同埋執嘢仲要好有禮貌添👍🏻👍🏻最鍾意餐廳職員有禮貌依個真係要讚

可惜因為防疫規定嚟緊呢兩個星期又冇得堂食😞希望快啲回歸正常啦

• 法式蘋果批
  • 蟹肉虎蝦櫻花蝦手工意大利麵
2022-01-05 14 浏览
黑松露炸魚柳burger 賣相十分吸引,麵包軟硬度岩岩好,薯條同魚柳上檯仲熱同脆的沙律沙律新鮮,sauce 份量岩岩好 ,甜甜地酸酸地(好鍾意隻碟啊❤️❤️❤️❤️❤️)牛柳粒手打pasta 一路以來食過好多手工pasta 👶🏻,中伏不少,黎個pasta 好有 quality, 唔會煮到冧晒,仲有啲咬口,牛柳粒仲有好多,似食牛扒粒!!又冧又滑!pasta 係 creamy source 以八十令蚊價位真係好抵( 個樣好似炒烏冬)
黑松露炸魚柳burger

黑松露魚柳burger 薯條

賣相十分吸引,麵包軟硬度岩岩好,薯條同魚柳上檯仲熱同脆的

沙律

牛柳粒手打pasta

( 個樣好似炒烏冬)

2022-01-04 29 浏览
喺元朗Pet friendly Cafe唔算多,呢間可以比狗狗坐室外位置,室外都有遮陰,落雨都吾怕😆 食物價格合理,選擇多元化, 十分推介🤩-焦糖洋蔥野菌芝士酸種包 ($78)幾種餡料夾埋味道好match,尤其係煮到好淋既洋蔥,好香甜!半拉絲既芝士配埋野菌,好juicy!伴菜有薯條,啖啖薯蓉,新鮮脆口!😋-烤大啡菇安格斯牛肉漢堡包 ($110)牛肉漢堡扒好厚好有份量!肉質好juicy亦有牛肉香味, 配料有蕃茄芝士,口感豐富🤤 除左大啡菇,仲有另一款鵝肝漢堡選擇架!-熱泡沫咖啡 ($35)咖啡比一般cafe價格相宜,平時至少$45-50😕 吾怪得見到好多人都會過嚟買外賣咖啡!-Kale mix ($55)鮮榨果汁有羽衣甘藍,青蘋果同青瓜,清新既配搭,吾岩咖啡類既都有其他選擇😆

焦糖洋蔥野菌芝士酸種包 ($78)

烤大啡菇安格斯牛肉漢堡包 ($110)

熱泡沫咖啡 ($35)

Kale mix ($55)
元朗越來越開咗好多特色cafe,今次試左一間工業風Cafe <Proton>餐廳位於教育路,可以係除雞地外,餐廳林立既一條街。幾乎去親元朗都會經過裝修以工業風設計,灰色主調 高樓底 開放式廚房-可以見到員工既分工不得不提侍應們服務好好👍🏼好週到叫左All Day Breakfast $128多豐富🤩 炒蛋好滑嫩,大啡菇好好食👍🏼唔會好乾,多士外脆內軟滿滿黑松露香另外叫左野菌菠菜手打意粉$88🍝,麵質軟硬適中,真係食到菠菜味🤣 而且醬汁又唔太膩好食野飲叫左熱鮮奶焙茶同凍 Latte焙茶味香濃👍🏼

裝修以工業風設計,灰色主調 高樓底
開放式廚房-可以見到員工既分工

不得不提侍應們服務好好👍🏼好週到

叫左All Day Breakfast $128

好食

野飲叫左熱鮮奶焙茶同凍 Latte

焙茶味香濃👍🏼

2021-12-29 20 浏览
元朗又多一間餐廳🥰位置喺大馬路都好多人幫襯☺️裝修都係好簡約和chill style 有室內和室外嘅位置最鍾意室外有sofa 和bar 枱提升咗chill 嘅感覺餐廳都有幾多嘢食有主菜、包類、意粉、沙律、小食、甜品、咖啡及其他特色飲品…都幾多選擇👍🏻價錢比較進取不過餐廳冇時間限制,同埋份量都幾多,所以整體都合理👌虎蝦、金柚子、桃、車厘茄、沙律菜、香辣泰式汁沙律非常colorful、好鍾意🥰提升左味道👏🏻虎蝦非常爽,配埋其他生果,感覺好Fresh , 泰式汁就更加突出了味道👍🏻這菜式真係越食越想食😂檸檬、柚子、羅勒、梳打顏色又係好relax🥰味道都清新,易入口,有陣陣嘅羅勒味道,有啲香味配埋沙律一齊食好fresh 嘅一餐👏🏻👏🏻👏🏻
元朗又多一間餐廳🥰
位置喺大馬路
都好多人幫襯☺️
裝修都係好簡約和chill style
有室內和室外嘅位置
最鍾意室外有sofa 和bar 枱
提升咗chill 嘅感覺

餐廳都有幾多嘢食
有主菜、包類、意粉、沙律、小食、甜品、咖啡及其他特色飲品…
都幾多選擇👍🏻
價錢比較進取
不過餐廳冇時間限制,同埋份量都幾多,所以整體都合理👌

虎蝦、金柚子、桃、車厘茄、沙律菜、香辣泰式汁
沙律非常colorful、好鍾意🥰
提升左味道👏🏻
這菜式真係越食越想食😂

檸檬、柚子、羅勒、梳打
顏色又係好relax🥰
味道都清新,易入口,有陣陣嘅羅勒味道,有啲香味
配埋沙律一齊食
好fresh 嘅一餐👏🏻👏🏻👏🏻