2023-05-15 260 浏览
💛 PokéToké 🥗近年都好興食呢啲夏威夷蓋飯 Poke Bowl本身我都麻麻哋呢啲低脂低卡既健康嘢但最近本人需要減肥 拒絕引誘約朋友食飯嘅時候就諗住食啲冇咁肥嘅結果啲朋友就推薦左我食呢間啦💛加州風味碗 $98除咗有唔同款嘅Poke Bowl揀 仲有自選款添對於我呢啲選擇困難症嘅人我就揀咗加州風味碗最鐘意呢間舖除咗可以揀壽司飯或者沙律仲可以一半飯一半沙律咁就唔怕會太飽 又可以食多啲菜呢個Poke Bowl 都有好多材料三文魚/青瓜/蛋絲/三文魚籽/車厘茄/紫菜絲/木魚絲/黑白芝麻食落好開心(o^^o)除咗色彩好豐富之外仲可以自己配搭碗內唔同嘅材料咁食令成個口感更加豐富Btw今次貪心仔叫左多醬點知真係好多下次都係帶返少醬或者正常算啦(°▽°)💛牛油果奶昔 $40見到其他人話必飲 所以就落左單牛油果味好香濃 飲落好滑又唔會太甜好似真係食緊牛油果咁飲完即刻覺得好健康
💛 PokéToké 🥗

最鐘意呢間舖除咗可以揀壽司飯或者沙律
仲可以一半飯一半沙律
咁就唔怕會太飽 又可以食多啲菜

呢個Poke Bowl 都有好多材料
食落好開心(o^^o)
除咗色彩好豐富之外
仲可以自己配搭碗內唔同嘅材料咁食
令成個口感更加豐富
Btw今次貪心仔叫左多醬
點知真係好多
下次都係帶返少醬或者正常算啦(°▽°)

💛牛油果奶昔 $40
見到其他人話必飲 所以就落左單
牛油果味好香濃 飲落好滑又唔會太甜
好似真係食緊牛油果咁
飲完即刻覺得好健康
牛油果奶昔
牛油果奶昔
🔸Signature Bowl $128🔸套餐包前菜及湯 +$18🔸冷麵 +$15🔸柚子梳打 $36-咁啱出旺角有嘢做,自己一個搵嘢食,最啱食poke bowl,健康有營養又唔怕獨獨食~揀咗大滿貫超級豐富,有齊三文魚、吞拿魚刺身、中華沙律、雜錦香菇、半個牛油果,蛋絲等等,加配冷麵撈山葵蛋黄醬,味道好清爽,唔會太heavy得嚟又好味😋加$18可以轉套餐,前菜有螺肉,仲有三文魚豆腐昆布湯,濃郁暖胃又多料,超滿足呢~
🔸Signature Bowl $128
🔸套餐包前菜及湯 +$18
🔸冷麵 +$15
🔸柚子梳打 $36

2023-05-04 73 浏览
👉🏻 加州風味碗 $98(三文魚,青瓜,蛋絲,三文魚籽,車厘茄日式胡麻醬,紫菜絲,木魚絲,黑白芝麻)加州風味碗-營養豐富、多彩繽紛。三文魚籽搭配爽口的青瓜,車厘茄等配料,口感相當清新。加上日胡麻醬,蛋絲令口感層次豐富,且味道濃郁。蓋飯底可以選擇半沙律菜半壽司飯,吃起來更健康!👉🏻牛油果奶昔(中) $36牛油果奶昔是滋味的冰沙飲品。口感滑順綿密,牛油果的獨特風味與濃郁的奶香完美融合,亦增添清涼感。此外,牛油果還具有一定的營養價值。喜愛健康飲品的朋友不妨一試。👉🏻波子氣水 $15甜爽汽水,夏天必喝🥤
👉🏻 加州風味碗 $98
(三文魚,青瓜,蛋絲,三文魚籽,車厘茄
日式胡麻醬,紫菜絲,木魚絲,黑白芝麻)

👉🏻牛油果奶昔(中) $36

👉🏻波子氣水 $15
甜爽汽水,夏天必喝🥤
  • 加州風味碗
男朋友話想食poke bowl,見近近地油麻地有呢間咁多好評嘅PokeToke,就去試下。一入門口,店內4個員工8隻眼望住我地起碼5秒,但完全冇諗過問我地幾多位或者黎serve我地,嗰種感覺已經差到想行返出餐廳門口走🫠。到男朋友話兩位,其中一個男員工先話我地知坐邊,其他員工真係戴住口罩都feel到佢地黑曬面咁,完全唔知做乜。店內唔太多人,咁我地就放左個袋喺隔離枱張凳,然後隔左陣,有個女員工走黎收走隔離枱上個食客嘅碗,再好似打眼色話我地袋野阻住加講左句: 我要返呢張枱。❓❓❓我真係俾呢間野啲員工嘅態度差震撼到!其實你想我地拎開袋野都唔洗咁講啦,仲要我地以為有客入黎,望一望門口,冇人㗎喎。咁你要返張枱做乜啊請問?去到埋單,除左講收幾錢,一句多謝都冇,我去茶餐廳俾幾廿蚊食個常餐都好過你呢度啦,俾成一百蚊一個bowl,真係成肚氣!最後野食,係食得飽嘅,味道同香港食過嘅其他poke bowl味道相近,冇話特別平特別出色,覺得都係普通貨色。呢種服務態度,就算係黃店,我都唔會去食第二次!希望大家唔好盲目信佢咁多好評就一定高質!😡
2023-05-01
復活節後夏天到都差不多到,講真天氣熱辣辣真係無咩胃口成日去打邊奴,不如食番碗沙律 Powl,廣華街的Poke Toke, 正好係人來人往的地區帶黎清新氣息, 牛油果吞拿魚三文魚青瓜蕃茄等等做成的salad bowl,色彩繽紛,未食都已經夠吸睛開胃。-加州風味碗粒粒三文魚,咸香的木魚絲同三文魚籽,清爽的青瓜,黃黃金金蛋絲,酸甜清新的車釐茄,加埋胡麻醬撈飯,好清新好好食,完全讓人停唔到口!-\而且仲好大碗,跟餐可以加埋前菜同三文魚湯,。--除左沙律碗,呢到都有熱食丼飯可以選擇,肉食愛好者揀和風牛肉丼就最適合,滿滿牛肉,簡單用燒肉汁煮過已經好惹味。'加埋杯即打的牛油果香蕉smoothie 完全無得輸。

加州風味碗

\而且仲好大碗,跟餐可以加埋前菜同三文魚湯,。

除左沙律碗,呢到都有熱食丼飯可以選擇,

肉食愛好者揀和風牛肉丼就最適合,
滿滿牛肉,簡單用燒肉汁煮過已經好惹味。'

加埋杯即打的牛油果香蕉smoothie 完全無得輸。
位於旺角主打健康夏威夷蓋飯的餐廳。最近真的很流行Poke bowl,於是便決定也跟上潮流,響應健康吃個Poke bowl試試吧。餐廳除了有signature bowl外,更可以自選poke bowl ,自由地配搭食材及主食,款式種類非常多呢~…•…•…▫…•…•▫▪✨自選Poke Bowl 🥙 $88起- 🍚飯及🥗沙律菜- 主食:韓風辣味三文魚(+$15)- 配料:泡菜 。三文魚籽 (+$8)。虎蝦仁 (+$10)- 醬汁:辛口蛋黃醬- 配菜:紫菜絲。木魚絲。炸蒜🧄本來是想再吃得健康點,選擇全沙律菜底,但無飯不歡的我還是覺得要有米飯下肚才行;再加上老一輩總是說"要食飯才夠正氣嘛" OK~收到。主食選了惹味的辣味三文魚,再加上配料的泡菜! 整碗飯橙橙紅紅的,超級韓風!😂 飯的份量比想像中多,吃完其實已經相當飽肚了;辛口蛋黃醬更是微辣微辣的,更添食慾!除了辣味三文魚,更有三文魚籽及虎蝦仁,再加上辛口蛋黃醬,紫菜絲、木魚絲及炸蒜,口感層次相當豐富,微辣香口,非常增加食慾呢~…•…•…▫…•…•▫▪✨大滿貫🍱 $128大滿貫的配料有:三文魚。吞拿魚。中華沙律。雜錦香菇🍄。牛油果🥑。蛋絲 。蟹籽

…•…•…▫…•…•▫▪
✨自選Poke Bowl 🥙 $88起
- 🍚飯及🥗沙律菜
- 主食:韓風辣味三文魚(+$15)
- 醬汁:辛口蛋黃醬
- 配菜:紫菜絲。木魚絲。炸蒜🧄

…•…•…▫…•…•▫▪

✨大滿貫🍱 $128
大滿貫的配料有:三文魚。吞拿魚。中華沙律。雜錦香菇🍄。牛油果🥑。蛋絲 。蟹籽 。紫菜絲 。木魚絲 。黑白芝麻。山葵蛋黃醬
這個招牌蓋飯的賣相七彩繽紛,相當吸睛,上桌時配料多得堆成一座小山呢,非常足料豐富!👍🏻 完全就是為了選擇困難而甚麼都想吃的人而設!

三文魚和吞拿魚的份量不少,粒粒肥美鮮甜;配上熟成度剛好的牛油果及惹味的中華沙律,每一口都非常豐富! 山葵蛋黃醬的味道亦很濃郁,整個組合配搭非常清新惹味!

【旺角夏威夷蓋飯🥗PokéToké】-天氣咁熱最啱食返碗夏威夷蓋飯😜配菜多選擇食得飽又健康👍🏻今日要同大家介紹嘅係旺角嘅PokéToké🐟-餐廳走簡約木系風格👒仲有啲牛油果公仔做裝飾🥑食物方面可以揀預設嘅Poke,價錢由$78-128不等,亦都可以自由配搭😝~值得一提嘅係所有Poke都可選壽司飯/沙律菜/壽司飯+沙律菜/冷麵🍜配搭組合更多變~-😋大滿貫🍱 $128賣相好吸引七彩顏色咁,仲超足料👍🏻有三文魚、吞拿魚、中華沙律、雜錦香菇🍄、牛油果🥑、蟹籽、紫菜絲、木魚絲等等呢個波奇配山葵蛋黃醬🤪味道濃郁😝刺身都比得幾豪爽👍🏻不過味道就正正常常牛油果熟得啱啱好😙食落好fresh😋成個配搭好豐富~好味指數:🌕🌕🌕🌖🌑-😋自選波奇🥗 $88+12小編揀呢個虎蝦仁做主食🍤,配雜錦香菇、豆腐、玉子絲同柚子沙律醬,仲加咗青瓜粒🥒同蟹籽😝醬汁有淡淡柚子香😋食落好新鮮~虎蝦總共有七隻🦐好大隻😌幾爽口彈牙豆腐軟綿滑溜質感水嫩配埋卜卜嘅蟹籽同埋入味嘅香菇😙食落口感非常豐富😎小編嗌咗壽司飯+沙律菜,呢個份量女仔食啱啱好😝沙律菜同柚子好夾🥗不過啲飯就略嫌有啲硬身😢好味指數:🌕🌕🌕🌖🌑-😋波子汽水🥤$15開嘅時候要
【旺角夏威夷蓋飯🥗PokéToké】

天氣咁熱最啱食返碗夏威夷蓋飯😜
配菜多選擇食得飽又健康👍🏻
今日要同大家介紹嘅係旺角嘅PokéToké🐟

😋大滿貫🍱 $128
大滿貫

牛油果熟得啱啱好😙食落好fresh😋成個配搭好豐富~

好味指數:🌕🌕🌕🌖🌑

自選

😋自選波奇🥗 $88+12
醬汁有淡淡柚子香😋食落好新鮮~

虎蝦總共有七隻🦐好大隻😌幾爽口彈牙

好味指數:🌕🌕🌕🌖🌑

😋波子汽水🥤$15
開嘅時候要小心啲😔小編噴到成褲都係

📍PokéToké (旺角)
@poketoke_hk
旺角廣華街3號百利達廣場地下1號舖
💸人均消費:$120
自選
最近食得太多肥膩野想食返啲健康食物,即刻諗起好耐無食過既「PokéToké」,餐廳主打健康嘅夏威夷蓋飯,飯底、配料都可以自由配搭,款式種類多變,今次就決定拉埋未食過嘅朋友一齊食。餐廳環境唔算太大,一直keep住都有人排隊,好受歡迎。同上次到訪一樣,餐廳唔需要收加一,抵丫~<嘻蝦波奇> $98叫咗個以蝦為主嘅bowl,飯底為壽司飯加沙律菜。配料有虎蝦仁、中華沙律、車厘茄、枝豆,再加紫菜絲、木魚絲、黑白芝麻,醬汁喺柚子沙律醬。虎蝦仁有五、六隻,口感尚算彈牙;中華沙律清甜爽脆,味道突出,所以醬汁都唔需要點落已經夠味。<自選poke bowl > $152友人同樣揀咗壽司飯加沙律菜,不過配料揀咗自選,有帆立貝、三文魚籽、雜錦香菇、豆腐、秋葵,再加上紫菜絲、木魚絲、炸蒜。醬汁揀咗山葵蛋黃醬,配搭比較清淡,而山葵蛋黃醬偏酸,正好可以突出食材既新鮮口感。<牛油果奶昔> $40牛油果奶昔味道香滑濃厚,奶味重但唔會太甜,值得一試。

<嘻蝦波奇> $98

<自選poke bowl > $152

<牛油果奶昔> $40
牛油果奶昔味道香滑濃厚,奶味重但唔會太甜,值得一試。
  • 自選蓋飯
  • 嘻蝦波奇
  • 牛油果奶昔
2023-04-12 44 浏览
呢排食濟咗,最近迷上食Poke Bowl 。基本上由魚生、豆類、蔬菜、壽司飯、醬汁組成。屬健康之選🥰!餐廳提供招牌蓋飯,想自選亦無問題👍🏿!彩虹波奇🥣牛油果🥑、虎蝦仁、紫洋蔥、粟米粒、車厘茄、黑白芝麻、秘製牛油果醬、飯底選了沙律菜!虎蝦仁爽口,牛油果香滑,份量十足飽肚又健康!自選Poke Bowl 🥣 吞拿魚、牛油果、枝豆、車厘茄、紫菜絲、木魚絲、芝麻、鰹魚醬油、沙律菜+壽司飯!整碗Poke 自己選擇,自由度非常高。色彩豐富,好味又滿足❤️。牛油果奶昔(大)淡淡牛油果香😮‍💨順喉幼滑
彩虹波奇🥣
自選Poke Bowl 🥣
牛油果奶昔(大)
淡淡牛油果香😮‍💨順喉幼滑
2023-04-12 50 浏览
早排天氣開始又熱又濕 出街都無乜胃口🥵今日出旺角好景終於捨得買隻星之卡比😍順便就去食個飯啦 PokéToké主打夏威夷飯健康之餘 味道仲唔錯😍👍▫️大滿貫 ($128)呢個雜錦夏威夷蓋飯 可以揀配沙律菜、壽司飯或者兩溝都得 醬汁用上山葵蛋黃醬有齊三文魚同吞拿魚 刺身都幾新鮮 加上蟹籽份量都幾多 邪惡地叫左多醬每一口都有蛋黃醬 正!😍 ▫️加州風味碗 ($98)不同風味嘅poke bowl 今次配沙律菜+壽司飯 配芝麻醬好適合呀☺️ 味道較為清新有青瓜、車厘茄 表面木魚絲增加口感整體兩個飯都幾高質 份量亦好大👍▫️牛油果奶昔 ($40) 🥑呢杯牛油果奶昔值得一試呀😍 味道唔會太甜 好香滑 牛油果都好濃飲完都唔會覺得好滯
早排天氣開始又熱又濕 出街都無乜胃口🥵
今日出旺角好景終於捨得買隻星之卡比😍
順便就去食個飯啦 PokéToké主打夏威夷飯
健康之餘 味道仲唔錯😍👍

▫️大滿貫 ($128)
有齊三文魚同吞拿魚 刺身都幾新鮮
加上蟹籽份量都幾多 邪惡地叫左多醬
每一口都有蛋黃醬 正!😍

▫️加州風味碗 ($98)
有青瓜、車厘茄 表面木魚絲增加口感
整體兩個飯都幾高質 份量亦好大👍

▫️牛油果奶昔 ($40) 🥑
呢杯牛油果奶昔值得一試呀😍
味道唔會太甜 好香滑 牛油果都好濃
飲完都唔會覺得好滯
2023-04-06 196 浏览
-𝟘𝟚.𝟘𝟚.𝟚𝟘𝟚𝟛-《高質良心夏威夷波奇飯🥒》💮PokéToké (旺角)💮📍旺角廣華街3號百利達廣場地下1號舖📍呢間係我哋暫時食過最好食嘅夏威夷波奇飯🥳晚飯時間就算滿座都唔使等好耐👻因為環境比較細啲,座位就唔係好寬落㗎啦🎃價錢中規中矩,同其他波奇碗都差唔多價錢👍🏻𐂂 加州風味碗 ($98)望落雖然唔大碗,但份量好足好大份🙀有三文魚籽、三文魚、青瓜粒等等嘅配料,超級足料而且用料都好新鮮💓醬汁佢哋用咗培煎芝麻醬,份量唔會過多令到碗飯太過濕😼青瓜粒令到成碗飯就算食到底冇咗嗰種好膩嘅感覺🥒𐂂 夏威夷波奇 ($88)佢有啲菇絲同中華沙律喺上面令口感同味道上有更豐富嘅層次👏🏻吞拿魚同三文魚都好新鮮🍣飯粒粒粒分明,而且溫度唔會過熱,令到啲魚生都熱埋🤩讚讚!꧁評分꧂🍴食物: 4.3/5🌟💰性價比: 3/5🌟🪴服務: 1/5🌟✈︎ 店鋪資訊✈︎💸人均消費: $100-150🈚️加一服務費📝只收現金🔖餐廳分類 #hkfoodieat日本菜🎏
-𝟘𝟚.𝟘𝟚.𝟚𝟘𝟚𝟛-
《高質良心夏威夷波奇飯🥒》

💮PokéToké (旺角)💮
📍旺角廣華街3號百利達廣場地下1號舖📍

加州風味碗

𐂂 加州風味碗 ($98)
夏威夷波奇

𐂂 夏威夷波奇 ($88)

꧁評分꧂

📝只收現金

🔖餐廳分類
#hkfoodieat日本菜🎏
夏威夷波奇
想食得健康又夠飽,極之推介大家食Poke Bowl🌟呢間位於旺角嘅夏威夷Poke專門店,全部都大大碗勁澎湃,份量係多到滿瀉,大食啲嘅男仔都絕對夠食🤣蓋飯底可以揀沙律菜+壽司飯,唔想食咁多飯,都唔使怕食唔哂做大晒鬼啦!咁多款蓋飯真係選擇困難症,所以揀咗兩款預設招牌蓋飯試下😋唔啱食嘅都可以自選主食同配料,DIY夏威夷蓋飯!🥢大滿貫 ($128)想試哂咁多款配料嘅你,就絕對唔可以錯過呢個signature魚生飯啦❣️配料有三文魚、吞拿魚、中華沙律、雜錦香菇、牛油果、蛋絲、蟹籽、紫菜絲、木魚絲、山葵蛋黃醬、黑白芝麻🤩三文魚同吞拿魚份量唔少,而且粒粒都好肥美,三文魚幾乎全部係腩位😍咁多款配料一齊食,啖啖口感豐富到爆!而且醬料比例適中,食到底都唔會乾柴柴,清新又惹味呀🥰🥢加州風味碗 ($98)唔想咁heavy,揀呢款就比較適合~整體配料會比較清新,有三文魚、三文魚籽、青瓜、蛋絲、車厘茄、紫菜絲、木魚絲、黑白芝麻、日式胡麻醬🤩呢款魚生飯加咗青瓜同車厘茄,好有田園覺feel🥗所以都幾refreshing,鐘意食清啲嘅朋友就啱哂😋總結:上菜速度好快好有效率,材料新鮮又足料,絕對夠飽!
想食得健康又夠飽,極之推介大家食Poke Bowl🌟

🥢大滿貫 ($128)
大滿貫

🥢加州風味碗 ($98)
唔想咁heavy,揀呢款就比較適合~
加州風味碗

總結:上菜速度好快好有效率,材料新鮮又足料,絕對夠飽!
加州風味碗
▪️Signature Bowl ($168)✨有三文魚,吞拿魚,中華沙律,雜錦香菇,牛油果,蛋絲,蟹籽,山葵蛋黃醬,紫菜絲,木魚絲,黑白芝麻配壽司飯 ✨可惜嘅係壽司飯冇醋味🥲仲係咪壽司飯!🥲✨山葵蛋黃醬有少少芥末味,唔算好濃味✨啲餸就正正常常 ▪️自選 Poke Bowl ($98)✨有秋葵,蟹柳,青瓜,帆立貝,柚子沙律醬配壽司飯同沙律菜✨柚子沙律醬都幾清新但好少 ✨帆立貝夠大粒 ▪️牛油果奶昔 (大$40)🥑✨好足料嘅牛油果,香濃牛奶味✨唔會好甜,好好飲.✍🏻整體:如果想食得更加健康可以食呢間值得encore係杯牛油果奶昔,因為好飲又飽肚主食就普通,不過就多餸多飯,環境都比較細
▪️Signature Bowl ($168)
✨可惜嘅係壽司飯冇醋味🥲仲係咪壽司飯!🥲
✨山葵蛋黃醬有少少芥末味,唔算好濃味
✨啲餸就正正常常

▪️自選 Poke Bowl ($98)
✨有秋葵,蟹柳,青瓜,帆立貝,柚子沙律醬配壽司飯同沙律菜
✨柚子沙律醬都幾清新但好少
✨帆立貝夠大粒

▪️牛油果奶昔 (大$40)🥑
✨好足料嘅牛油果,香濃牛奶味
✨唔會好甜,好好飲

✍🏻整體:
如果想食得更加健康可以食呢間
值得encore係杯牛油果奶昔,因為好飲又飽肚
主食就普通,不過就多餸多飯,環境都比較細
2023-04-02 29 浏览
旺角想食日本野,可以一試呢間。鋪頭算屬方便易去,而且環境雅致。食物打卡一流,份量足夠,食量大D都唔愁。服務態度亦算稱心。加州風味碗,$100,三文魚必食,蔬菜新鮮,食落爽口。經典雞肉,$80,大大碗,配料份量足夠,雞肉唔會太乾👍🏻。野飲冇特別,人均消費$100左右。等候時間唔長,食物上枱都好快,打工仔可以一試。
食物打卡一流,份量足夠,食量大D都唔愁。服務態度亦算稱心。

加州風味碗,$100,三文魚必食,蔬菜新鮮,食落爽口。

經典雞肉,$80,大大碗,配料份量足夠,雞肉唔會太乾👍🏻。

2023-04-01 336 浏览
🍭PokéToké🍭有時食大左, 偶爾會想食清淡DD, pokebowl就岩曬啦😁有30種健康配料選擇, 有肉亦有菜,可以揀冷麵底, 壽司飯底或沙律菜底🥗有選擇困難既就可以好似miss760咁揀preset既😆😆🥗 經典雞肉 ($78) +$18 配前菜及湯主食係雞肉, 配有蟹柳, 玉子絲同豆腐,沙律食豆腐既感覺有dd飽肚感,加上醬汁可以另上, 唔油膩亦好健康😜🥗自選蓋飯 ($88) + $40 香蕉奶昔1 主食 + 3 配菜 +3 伴菜可以根據你當日心情配搭想食既😉🥗 炸物拼盤 ($68)有炸薯條, 吉列炸蝦, 炸雞肉, 炸魚手指, 炸芝士每款有兩件, 新鮮炸出熱辣辣, CP值幾高🍤不過就唔太健康啦🤣食一兩件之後俾曬對面果位食啦😝而間pokebowl係旺角都人氣幾高, 經常全場滿, 證明質素唔錯👍🏻想食得健康又好味, 不妨一試啊😜評分: 🍀🍀🍀🍀
🍭PokéToké🍭

有30種健康配料選擇, 有肉亦有菜,
可以揀冷麵底, 壽司飯底或沙律菜底🥗
有選擇困難既就可以好似miss760咁揀preset既😆😆

🥗 經典雞肉 ($78) +$18 配前菜及湯
主食係雞肉, 配有蟹柳, 玉子絲同豆腐,
沙律食豆腐既感覺有dd飽肚感,
加上醬汁可以另上, 唔油膩亦好健康😜
經典雞肉

🥗自選蓋飯 ($88) + $40 香蕉奶昔
1 主食 + 3 配菜 +3 伴菜
可以根據你當日心情配搭想食既😉
自選蓋飯

🥗 炸物拼盤 ($68)
有炸薯條, 吉列炸蝦, 炸雞肉, 炸魚手指, 炸芝士
每款有兩件, 新鮮炸出熱辣辣, CP值幾高🍤
不過就唔太健康啦🤣食一兩件之後俾曬對面果位食啦😝
炸物拼盤

而間pokebowl係旺角都人氣幾高,
經常全場滿, 證明質素唔錯👍🏻
想食得健康又好味, 不妨一試啊😜

評分: 🍀🍀🍀🍀
經典雞肉