2023-03-30
🫶🏻近排好興食poke bowl💚一碗入邊有齊晒三大營養素之餘又唔會太heavy😛係一個比較健康嘅選擇👻琴晚小編就去咗試呢間poke toke🫶🏻我哋都覺得所有嘢食都幾新鮮味道都唔錯✨✨啱晒想食得健康啲嘅朋友仔😏.🐷加州風味碗 👅8.5/10 $98🤖入面有三文魚、青瓜🥒、蛋絲🥚、三文魚子、車厘茄🍅等等好多唔同嘅食材撈埋一齊🍚飯底都可以好貼心咁樣比客人揀要白飯沙律菜定係一樣一半三文魚俾得好多🤣每一粒都好大嚿🥗加埋其他唔同嘅配料一齊食口感非常之豐富🥬超級推薦大家可以要一半沙律菜一半白飯🥒全部撈埋一齊食🍋完全冇平時就咁食沙律嗰隻草青味反而仲覺得fresh左💕👻今次小編就要咗日式胡麻醬,👽雖然肥咗少少但係好香口,😽如果大家唔鍾意佢都仲有好多唔同嘅漲了俾大家自己選擇㗎.🐷 牛油果奶昔 👅9/10 $40 [強推✨]🤍超級推薦牛油果奶昔!‼️ 奶昔好重牛油果味,入口好creamy順滑🙌🏻味道唔會覺得好甜🍼超級香奶味🥲其實一杯都幾飽肚㗎🦄但係都強烈推薦大家可以一試.旺角
🐷加州風味碗 👅8.5/10 $98
三文魚俾得好多🤣每一粒都好大嚿🥗