2019-03-01 74 浏览
通常有二人餐嘅話我都會專登去計數睇吓究竟一個二人餐大概同單點相差幾遠而家完之後就係個二人餐係可以慳$40左右 仲包埋兩杯熱野飲同湯 覺得都可以就叫咗個二人餐蘑菇湯偏稀 但係唔會因為咁覺得味道淡 太耐冇食個水牛雞翼 唔記得咗都幾男朋友唔係太食得辣 好彩有酸忌廉俾佢點下中和番 雞翼起碼有七隻 咁樣對於兩個人來講係適中 我哋揀咗蜆肉闊條麵好似以為係白汁點不知係好香嘅蒜蓉味 有少少驚喜 因為冇諗過個闊條麵可以咁香口 食完都唔會覺得好大陣味係個口度 麵條都「煙人」 松露蘑菇芝士薄餅 (+10)雖然一開始望落去唔係豪華嘅芝士個餅底做得幾出色 真係有手拉薄餅嘅「煙人」感覺 蘑菇嘅份量都幾多 如果除咗蘑菇之外會加少少肉粒我會更加鍾意 整體來講都好食 好過pizza Exxxxxx 嘅餅底太薄 城陣風咁 野飲我哋揀咗earl grey 幾好 偏濃地點好近地鐵站 D1 出口左轉直行就係係嗰頭返工或者行開街真係可以再考慮

覺得都可以就叫咗個二人餐

蘑菇湯偏稀 但係唔會因為咁覺得味道淡

我哋揀咗蜆肉闊條麵

松露蘑菇芝士薄餅 (+10)
雖然一開始望落去唔係豪華嘅芝士

野飲我哋揀咗earl grey
幾好 偏濃

地點好近地鐵站 D1 出口左轉直行就係
係嗰頭返工或者行開街真係可以再考慮
2019-02-28 86 浏览
往時荔枝角比人冠上工廠區的名字,不過時移世易今日已有商場進駐加添生氣。這晚再走到工廈區一趟,為的是一個可以與舊朋友吃晚餐並暢談的空間。Dinner Set跟單點菜單食物大同小異,不多用腦筋就決定點Dinner Set。跟餐的熱mocha不用加錢,相信是用純可可粉調配,非常欣喜飲品竟是無糖。Soup of the Day 是鮮製南瓜西湯,入口幼滑,加入部分南瓜蓉更能突出蔬果原來的香甜。伴隨送上的二人指定為餐包白包全麥麵包各一件。外表平平無奇,但用上高筋麵粉製再烘烤至微暖,外皮脆中帶韌像小法包般。因為麵包不會附有牛油,可以伴油醋吃,或是像我一樣把麵包沾進南瓜湯中。Parma Ham & Mozerella Pizza套餐中部分薄餅為素食,葷食則有Parma Ham與辣肉腸。只有此Pizza標明是由新鮮水牛芝士製,好吸引呢!12吋的Pizza份量要有心理準備要打包呀。薄批底堅挺,濕潤度剛好可以用3隻手指拿起整件薄餅。Parma ham入口順滑不會過鹹,如果脂肪更多香氣或會更佳。至於fresh mozzarella就比較淡味,已扭乾水份才放上Pizza所以批底還是很乾爽。如果不想吃Pizza也

Parma Ham & Mozerella Pizza

如果不想吃Pizza也可以選擇2份主菜取代。蜆肉忌廉闊條麵是較驚喜,簡單忌廉、麵條、海鮮、洋蔥幾款材料就把大蜆的鮮味帶出。要讚讚蜆肉煮熟仍然頗大,僅僅熟透的蜆肉也可以有爆汁的效果。闊條麵厚度比市面吃到的都更厚,麵條柔軟富蛋味,輕易掛上忌廉汁。

各項菜式都在水準之上,環境非常寬敞,我和朋友坐了3小時才捧腹離開。

2019-02-27 65 浏览
記得好耐之前食過呢間餐廳,  今次咁啱又經開呢頭, 就二話不說入去了...先講環境方面: 佢應該裝修過, 比之前光猛左.menu 都唔同左, 感覺上叫2人餐會抵食d.香脆麵包配南瓜湯麵包同之前一樣, 好好味, 係自家製, 出面一定買唔到, 好有口感, 唔係食空氣咁.南瓜湯有南瓜蓉, 一定都係自家製, 出面飲唔到, 好香濃, 好滑, 正, 感覺上南瓜湯仲有個笑臉芝士薯條薯條係粗切, 香脆可口, 唔肥膩, 芝士味好香濃, 同平時係街邊食的冇得比.鮮蜆闊條麵必食~推介~我冇諗過係咁滑, 咁香, 咁好味.意粉醬好creamy, 闊條麵如冇意外應該都係自家製, 口感好唔同, 有口感, 蜆肉大大隻, 仲有海水的咸味, 隻隻都冇沙.呢碟暫時係我食過最好味的意粉黑松露薄餅薄餅係薄底, 未上枱已經聞到好香的黑松露味, 好好味, 而且仲好大個. 而家仲回味緊.值得一提~餐廳食物冇退步之餘仲進步了, 比上次更好味呢~此外, 待應們好細心, 佢會因應我地食嘢的情況慢慢上菜, 唔會一叫完就全部食物到齊, 可以比我地可以慢慢享受, 欣賞食物, 係繁喧的生活中增添一點慢活空間.

先講環境方面: 佢應該裝修過, 比之前光猛左.
menu 都唔同左, 感覺上叫2人餐會抵食d.
香脆麵包配南瓜湯

芝士薯條

鮮蜆闊條麵

必食~推介~
我冇諗過係咁滑, 咁香, 咁好味.
蜆肉大大隻, 仲有海水的咸味, 隻隻都冇沙.
呢碟暫時係我食過最好味的意粉

黑松露薄餅

值得一提~
餐廳食物冇退步之餘仲進步了, 比上次更好味呢~

2019-02-26
  • 鮮蜆闊條麵、
  • 黑松露薄餅
2019-02-27 55 浏览
今日荔枝角Mides開倉,陪羊媽媽去購物!買完野就喺附近揀咗呢間小店食pizza。餐牌都幾多選擇,而且價錢唔貴方便起見,我哋就揀咗套裝。個套餐好豐富,兩個人食夠晒飽!頭盤我哋揀咗釀大蘑菇真係好大嘅蘑菇,而且仲好厚肉!蘑菇入面釀咗好creamy嘅蟹肉,雖然有啲滯,但真係好好味!之後有餐湯餐包。主菜先有松露帶子意大利飯意大利飯份量好多喎個汁幾香松露味,不過我就覺得啲飯硬咗少少。兩粒帶子煎得啱啱好,口感唔錯!之後就到pizza我哋一半揀咗紅魔鬼,另一半揀咗特色火腿日本香菇。Pizza 批底乾爽不油膩,而且充滿麵粉香,邊邊又很脆,整得幾好食!Pizza的餡料又很足料,味道豐富其實個Pizza已經食唔晒不過都係心思思要食甜品Brownie加雪糕!大大份,食完真係滿足晒
今日荔枝角Mides開倉,陪羊媽媽去購物!
買完野就喺附近揀咗呢間小店食pizza。

餐牌都幾多選擇,而且價錢唔貴

方便起見,我哋就揀咗套裝。
個套餐好豐富,兩個人食夠晒飽!

頭盤我哋揀咗釀大蘑菇

真係好大嘅蘑菇,而且仲好厚肉!

之後有餐湯餐包。

主菜先有松露帶子意大利飯

意大利飯份量好多喎

個汁幾香松露味,不過我就覺得啲飯硬咗少少。
兩粒帶子煎得啱啱好,口感唔錯!

之後就到pizza

我哋一半揀咗紅魔鬼,另一半揀咗特色火腿日本香菇。

其實個Pizza已經食唔晒

不過都係心思思要食甜品

Brownie加雪糕!
大大份,食完真係滿足晒

2019-02-26
2019-02-26 39 浏览
今個週末約咗老婆去長沙灣新開咗間新戲院睇戲之後就行吓工廠區,因為依家好多鋪頭都搬咗去工廠區所以就順便去行吓.....行完俾我哋搵到間食Pizza嘅店舖同老婆都好耐未食個Pizza所以決定食呢間野😎呢間Pizza細細間幾的骰環境都好舒服價錢又合理😊😊我同老婆就叫咗個二人晚餐,選擇咗大蝦意大利飯味道唔錯好正宗唔會好重口味👍🏻之後薄餅我哋選擇咗瑪嘉莉莉塔有水牛芝士,新鮮意大利羅勒味道好特別我比較喜歡仲想一提呢度啲薄餅整得非常薄同埋好吹博博....我食完覺得呢度啲Pizza真心好有水準所以我下次一定會返來再食🙊🙊晚餐仲有一個「堅」水牛城雞翼,呢個雞翼記住真係食得辣先好叫😂😂因為都比較辣🙈晚餐會有(餐湯同埋餐包)所以其實好抵食仲會好飽👏🏻👏🏻
晚餐會有(餐湯同埋餐包)所以其實好抵食仲會好飽👏🏻👏🏻
2019-02-26 69 浏览
知道荔枝角個邊多工廈餐廳,特登上open rice 搵食~見到pizza piazza 個menu 價錢合理,而且睇相賣相幾吸引所以決定一試😃餐廳內環境唔大,但座位都闊落~牆上掛上唔同的畫,幾特別~我地兩個人揀左二人餐,頭盤揀左‘堅’水牛城雞翼,原來堅代表好辣🙈愛辣的你不防一試~跟餐有跟麵包,熱辣辣鬆軟~是日餐湯黑松露雜菌湯,夠料好味👍🏼主菜叫左大蝦意大利飯,飯上有芝士另飯更香濃👍🏼仲叫左水牛芝士pizza, pizza底好脆,真係意大利都無食過咁脆🤭必試跟餐加$18可以加甜品,係幾吸引的😁可惜已經太飽就無再叫甜品~埋單兩個人四百幾蚊😁
餐廳內環境唔大,但座位都闊落~牆上掛上唔同的畫,幾特別~
主菜叫左大蝦意大利飯,飯上有芝士另飯更香濃👍🏼
埋單兩個人四百幾蚊😁
2019-02-25 1469 浏览
朋友正日生日,專程找來一間荔枝角意大利餐廳來為他慶祝生日。剛好生日的朋友為打扮而遲了到達餐廳,我首先點了一個蘋果批,當做生日蛋糕,請店員寫上生日快樂 , 我們三個閨蜜點了兩個午餐,一個是大蝦意大利飯,另外一個是白安卡白色情人pizza,非常開心。是日西蘭花忌廉湯, 西蘭花用攪拌機打碎,再加上磨碎薯仔肉,質地充滿澱粉質,好像糊仔一樣,味道不錯。煙肉闊條麵,cream sauce比較鹹,加上煙肉本身都好鹹。闊條麵爽口彈牙。喜歡的可以加些辣椒粉和黑椒。Bianca 白安卡白色情人。12寸的披薩,比我們想像中大,cream cheese 批底好脆,好有炭火燒嘅感覺。每一口配上煙肉和芝士,還有一些洋蔥,味道層次豐富,口感獨特。值得推介。最後我們請店員為我們上甜品,朋友一看見店員為她親手寫的生日快樂,非常開心。他最喜歡食蘋果批,而且這個是凍食的蘋果批,剛從雪櫃拿出來夠凍,成個都係蘋果果肉,最喜歡他沒有肉桂味,好好味。餐飲我們點了朱古力和榛子咖啡,味道可以啦。朋友好開心我選了這間餐廳,因為這邊比較少人而且樓底夠高,沒有太大壓迫感,食一餐豐富午餐,可以讓他放鬆平時工作的壓力,蘋果批為她帶來驚喜,她真的

朋友正日生日,專程找來一間荔枝角意大利餐廳來為他慶祝生日。

餐飲我們點了朱古力和榛子咖啡,味道可以啦。
朋友好開心我選了這間餐廳,因為這邊比較少人而且樓底夠高,沒有太大壓迫感,食一餐豐富午餐,可以讓他放鬆平時工作的壓力,蘋果批為她帶來驚喜,她真的很喜歡哦。

滿分為10分(1分最低,10分最高)
食物:8
總分:8

• 蘋果批
  • Bianca 白安卡白色情人
2019-02-14 280 浏览
呢間野好近今日要去見既公司見完客之後就好餓, 好想快快搵野食去到之後唔算太多人,好快就搵位坐有套餐同單點選擇西蘭花忌廉湯有西蘭花味道, 而且有少少西蘭花粒,有層次感有面包粒係面,更加唔錯 面包熱辣辣外脆內軟口感好豐富因為想試下唔同口味, 所以就叫左2味批, 果然唔錯黑松露誘惑 + 意式風情黑松露味好香, 食落大大啖松露味, 正到爆加上其他炸魚薯條魚好嫩滑, 又唔乾身薯條外脆內軟好好食加上茄汁或沙律醬酸酸地勁開胃又好食
呢間野好近今日要去見既公司
見完客之後就好餓, 好想快快搵野食
去到之後唔算太多人,好快就搵位坐
有套餐同單點選擇

西蘭花忌廉湯
有西蘭花味道, 而且有少少西蘭花粒,有層次感
有面包粒係面,更加唔錯

面包熱辣辣
外脆內軟口感好豐富

因為想試下唔同口味, 所以就叫左2味批, 果然唔錯
黑松露誘惑 + 意式風情
黑松露味好香, 食落大大啖松露味, 正到爆
加上其他

炸魚薯條
魚好嫩滑, 又唔乾身
薯條外脆內軟好好食
加上茄汁或沙律醬
酸酸地勁開胃又好食
2019-02-10 412 浏览
週末假日,難得好天氣。約三五知己一同食一個悠閒午餐, 其中有位朋友建議去d2 逛逛, 於是我們就搜尋一下荔枝角工業大廈附近有什麼好東西食。openrice 上找到這間食pizza意大利餐廳。他的位置不太顯眼,我們差點也走過它的門口。他在大馬路那邊60x巴士站隔籬,一道白色的門推進去就是。由於是工廠大廈所以樓底很高,好寧静,外面陽光普照照入餐廳內部更顯溫馨。下午一點都有三四台人客,應該也是跟我們一樣專程過來食的。我們點了午市套餐,已包括,餐湯餐包和熱飲。西蘭花忌廉湯,西蘭花打碎加入忌廉,質地細滑,味道很香。其中我們點了大蝦意大利飯, 送上來時, 飯上面有一白色cream, 它是意大利cream cheese, 意大利飯處理的恰當好處,保留意大利飯嘅硬度,我們把意大利cream cheese拌均, 而且好juicy.西餐廳餐飲,通常我都會點齋啡,齋啡才是咖啡原本的味道,沒有任何添加,真真切切,咖啡的香味。這杯齋啡,可以給他80分。悠閒的下午,這是與好友知己一起午餐,生活就是如此簡單。

我們點了午市套餐,已包括,餐湯餐包和熱飲。

西蘭花忌廉湯,西蘭花打碎加入忌廉,質地細滑,味道很香。

悠閒的下午,這是與好友知己一起午餐,生活就是如此簡單。
  • 大蝦意大利飯
2019-02-06 315 浏览
新春將至,星期六的半天早上收爐後,在長沙灣鐵路站附近找午餐吃,看到這間pizza piazza很多人進去,舖面更寫有六五折優惠!甘抵食,於是同同事入去一試!我們被安排坐近窗位置,因已有五台客,客人都是家庭樂有一家2口/4口/8口的;鄰桌因爲有小孩,服務員更即時安排小孩椅予他們坐。是日餐湯為磨菇湯,我地短暫充饑後,熱辣辣啲堅水牛城雞翼已經送上!依個系我地覺得必點啲餸,因為汁酸甜得黎很開胃,而等待pizza餐製作需時,故雞翼作為前菜簡直系智慧之選😎 我地仲點左夏威夷風情pizza同香草鮮蜆白酒扁意粉,因為間舖名叫pizza piazza, 幾乎台台都好捧場叫了他們鎮店之寶(pizza!), 見到隔離台叫的是另一款pizza叫招牌至尊, 好像也很好吃的, 下次放工會再黎再試。我地叫的夏威夷風情就真系無得頂,雖然系簡單啲火腿菠蘿夾燈籠椒,即叫即整,批底薄又脆,4件好快地清理掉。見到有客外賣4 個Pizza返去就知道有幾受歡迎!鮮蜆白酒扁意粉都不錯,加入了蒜蓉與蜆與意粉互相配合。驚訝的是,全場滿座的情況下,服務員態度乃至食物質素佳一流!這內裡應該有強勁的餐廳管理哲學在內。Mocha 同 朱古力則

鮮蜆白酒扁意粉都不錯,加入了蒜蓉與蜆與意粉互相配合。

Mocha 同 朱古力則在我地用完餐後送上,拉花好靚好surprise,我地再點了個classic apple pie,甜甜的有士多啤梨同蘋果作飯後甜品,滿足離場:)

2019-02-02
  • Pizza
2019-02-06 219 浏览
想食pizza 意粉,唔去d連鎖店的話,去開荔枝角區,可以try下呢間pizza小店。確實係不錯的選擇。唔會太擠迫,坐得頗舒服。黑松露芝士薯條被餐牌上嘅圖片吸引了。叫了一份。來到發現係粗薯條。外脆內軟!如果可以再多一點黑松露,就更加正。意式風情薄餅番茄控的我,當然要揀呢個充滿番茄嘅pizza 。還有火箭呢!餡料絕不吝嗇,好豐富。焗完都唔會dry。非常的juicy 。健康之選。蜆煮扁意粉呢個真係值得推一推。蜆肉又嫩又鮮甜。意粉又煙韌,又索晒d鮮甜蜆汁。確實不錯。佢地有個小食,就咁白酒煮蜆。下次會想淨咁食個白酒煮蜆。“堅”水牛城雞翼平常食開嘅水牛城雞翼,係不會太辣的。呢度嘅雞翼真係實在太辣。食左一隻後已經辣到high high。咀都變了孖潤腸。食不到辣嘅朋友應該都挑戰不了。

唔會太擠迫,坐得頗舒服。

黑松露芝士薯條

意式風情薄餅

蜆煮扁意粉

“堅”水牛城雞翼
2019-02-06 163 浏览
好耐都無行開荔枝角,甘岩經開就去食返之前食過既pizza。依間小店細細地,但裝修簡潔,依間小店平時lunch好多人食,晚市比較易搵位。飯前會有餐前麵包。可以點橄欖油、黑醋汁下麵包。我點了以下的食物:意式風情:火箭菜、車里茄、意大利火腿、蕃茄醬依到既pizza認真不懶,薄皮但好鬆脆,咬落又好juicy, 餅底好煙un。好食過出面果d大型連鎖Pizza 店。堅水牛城雞翼:依只水牛城雞翼,勁香辣野味,喜愛食辣既人士必點,但食完會變潤腸咀。黑松露薯條:依到既薯條好好味,粗條。點埋個醬汁十分野味。黑松露又好香。
好耐都無行開荔枝角,
甘岩經開就去食返之前食過既pizza。
依間小店細細地,
但裝修簡潔,
依間小店平時lunch好多人食,
晚市比較易搵位。

飯前會有餐前麵包。
可以點橄欖油、黑醋汁下麵包。

我點了以下的食物:
意式風情:
火箭菜、車里茄、意大利火腿、蕃茄醬
依到既pizza認真不懶,薄皮但好鬆脆,
咬落又好juicy, 餅底好煙un。
好食過出面果d大型連鎖Pizza 店。

堅水牛城雞翼:
依只水牛城雞翼,勁香辣野味,
喜愛食辣既人士必點,
但食完會變潤腸咀。

黑松露薯條:
依到既薯條好好味,粗條。
點埋個醬汁十分野味。
黑松露又好香。

2019-02-01
2019-02-02 131 浏览
雖然知道佢個名叫"Piz-za  Pi-az-za", 但都係成日忍唔住讀"pizza pizza"其實之前同朋友黎食過一次覺得唔錯, 今次再黎翻食, 難得地冇退步wo, 咁要推介下比大家試下啦~位置都唔難搵, 只要沿住長沙灣廣場出面既巴士站, 沿美孚方向一直行就搵到嫁la~入面是環境都唔錯, 唔算大但有空間感, 座位都好舒適, 唔洗怕要人迫人或者立食~Pizza Piazza賣既野食唔算多, 但就有好多種類, 除左基本既pizza, 仲有意粉, 飯, 扒, 炸物等等, 一定有款岩你~扒好冇食? 意粉好冇食? 炸物好冇食? Sorry, 未食過答你唔到, 但可以話你知佢地既pizza就真係好好食啦!今次我地叫左個$378既2人餐, 有湯有小食有pizza有野飲, 今時今日黎講都算合理嫁la~咁多樣野食, 未算100分好食, 但都有80分, 味道同份量都好高分, 兩個人除非好大食, 唔係都好難食得哂!當中我最愛既有以下依幾款:1. 焗蟹肉釀蘑菇: 個蘑菇都幾大個, 而且有好多芝士, 但唔使怕太漏, 因為入面有D洋蔥碎balance返!D蟹肉朋友話有少少腥, 我反而OK, 同加少少黑椒落去

當中我最愛既有以下依幾款:
D蟹肉朋友話有少少腥, 我反而OK, 同加少少黑椒落去即好味好多!
2. 帶子忌廉意大利飯: 依個又係諗唔到咁好味, 多忌廉得黎可能加左少少酒, 所以唔會覺得好heavy同漏, 份量又多, 反而對比之下, 帶子就少左D, 如果意大利飯入面好似釀蘑菇咁加D洋蔥碎, 口感會更好!
3. 巴爾馬火腿pizza (另加$10): 依個除左D煙火腿, 仲有水牛芝士嫁
整體黎講火腿, 水牛芝士同火箭菜mix埋一齊好fresh好夾! 個餅底界乎於薄批同厚批之間, 同上次一樣咁好食!

另外, 難得我覺得有待改善既地方:
1. Brownie w/f 雪糕 (另加$18): 上次未試過甜品, 今次想試下, 但有少少失望! 樣幾靚雪糕又唔會太甜, 但主角Brownie同我想像中有出入, 我食開既Brownie應該係類似密度好高的朱古力蛋糕, 但依個既口感唔太似呢

2019-02-01 56 浏览
今晚行完荔枝角D2 place後,在附近找這間pizza餐廳吃晚餐。餐廳主打是Pizza,但也有賣意粉和甜品,款式挺多的。餐湯是南瓜湯,好香的南瓜味,甜甜的,還有麵包粒,很有口感。跟餐的餐包也很軟熟,質感很好,不錯。這裡坐位坐得很舒服,裝修也不錯。餐飲我點了洋甘菊,在餐廳裡舒服地嘆茶,真是寫意。Pizza我加了$48元,選了雙併--夏威夷風情(左)及煙肉熔岩蛋(右),那就可以一次過試哂2種味道。夏威夷風情有火腿,菠蘿及燈籠椒,味道非常夾,酸酸甜甜的,很開胃,完全不會溜。煙肉熔岩蛋有意大利煙肉,熔岩蛋,里考塔乳酪,水牛芝士, 蒜頭, 羅勒. 乳酪和芝士加在一起真的很香, 又很夾, 這種配搭在其他餐廳比較少見, 所以如果大家食厭了傳統的pizza, 想吃新口味的話, 不妨來這裡品嚐一下.埋單$227, 價格合理, 食物質素不錯, 值得一去.

餐廳主打是Pizza,但也有賣意粉和甜品,款式挺多的。

餐湯是南瓜湯,好香的南瓜味,甜甜的,還有麵包粒,很有口感。

跟餐的餐包也很軟熟,質感很好,不錯。

這裡坐位坐得很舒服,裝修也不錯。

餐飲我點了洋甘菊,在餐廳裡舒服地嘆茶,真是寫意。

埋單$227, 價格合理, 食物質素不錯, 值得一去.
2019-01-28 65 浏览
約咗一班姊妹食飯,當然就要揀間坐得舒服傾得耐既餐廳,今次專登爬完文,就揀咗呢間位於荔枝角嘅餐廳。一入門口,D裝修簡潔、同埋光線充足,第一印象唔錯呢!-餐包、忌廉蘑菇湯:忌廉蘑菇湯好creamy,口感豐富,用熱辣辣又軟熟嘅麵包點個湯真係好好味!-燒烤豬肋排:豬肋排燒到好似有點燶 如果切開燶既地方,本身豬肉肉質幾惗,食落有肉味,再點埋佢個bbq sauce都唔錯,可惜燶左D。-🍕黑松露Pizza: Pizza 好大份,芝士、黑松露、磨菇三種topping 加埋好濃好juicy,好邪惡呀!-Fish and chips: 魚柳炸到剛剛好,炸漿唔算多,粗薯條脆卜卜,唔錯!-龍蝦汁軟殼蟹扁意粉: 好大隻軟殼蟹已經好吸引,可惜唔夠香口,味道搭夠。至於意粉用左龍蝦汁煮,唔算太入味,但整體感覺都幾好!-Desert 我地點左Caramel brownie ice cream sundae甜甜既brownie有冰涼既雪糕中和甜膩感,值得一讚!

餐包、忌廉蘑菇湯:

燒烤豬肋排:

豬肋排燒到好似有點燶
🍕黑松露Pizza:

Fish and chips:

魚柳炸到剛剛好,炸漿唔算多,粗薯條脆卜卜,唔錯!
龍蝦汁軟殼蟹扁意粉:

甜甜既brownie有冰涼既雪糕中和甜膩感,值得一讚!