2023-04-17
同朋友想搵個地方吹下水,又唔想太吵可以試下e間餐廳。餐廳有榻榻米區、卡位或者坐軟墊,空間大又舒服一定係佢其中一個優點。因為唔太餓,叫左少少野食。-Beef Sukiyaki Risotto($178)好夾既一道菜,燉飯除左creamy,仲保留左飯既口感。有存在感既飯再加埋蛋香味真係一流。牛肉唔算厚,但算多,仲夾有壽喜燒既香濃。有啲蒜片,食到最尾先發現到佢。-Orecchiette Alla Carbonara ($138)芝士味唔係我中意個款,偏鹹香。但煙肉好香,粉既質地厚實,可以一試但唔係我既首選。-Seasonal Dessert($88)4月既蜜瓜🍈仲未當造已經好甜,但抹茶雪糕因採用左靜岡抹茶🍵而額外苦同甘香。希望下次可以甜少少。
Beef Sukiyaki Risotto($178)
Orecchiette Alla Carbonara Beef Sukiyaki Risotto 1 Seasonal Dessert
Seasonal Dessert($88)