2022-10-17
知道媽咪鍾意食牛,經朋友推介,同媽咪嚟咗Mr. Steak食buffet😍 嚟到真係好驚喜,啲嘢食超多任君選擇~ 環境都好舒服,全場坐滿晒,好受歡迎🙈首先梗係要食佢嘅海鮮啦,有我好鍾意食嘅龍蝦,仲有長腳蟹、海蝦、青口、生蠔、魚生等等⋯ 佢嘅龍蝦勁新鮮,我一個人食咗好多🤫🤫除咗海鮮之外,必食嘅當然係佢嘅🐮飛驒牛,佢有幾種唔同煮法,鐵板燒、壽喜燒、火焰壽司~ 我自己就比較鍾意食壽喜燒,因為配埋佢嘅醬汁,肉嘅質感特別突出,而且蔬菜吸收埋啲醬油,真係超正😋😋呢度嘅湯都好足料㗎,中西湯都有👍🏻 我就飲咗花旗參排骨雞燉湯,好滋補😆媽咪就試咗酥皮焗龍蝦湯,都話好好味👍🏻除此之外,仲有大量嘅熟食~ 印度咖喱薄餅、卡邦尼意粉、豬腳薑、薑蔥蠔、蒜蓉粉絲蒸扇貝等等⋯🤓🤓食晒熟食之後當然要食女仔最鍾意食嘅甜品🤩 佢嘅心太軟係我嘅至愛,一切開一半,好多朱古力醬流出嚟,佢仲有甜品師即場幫你拉花,畫出你想要嘅圖案🥰 睇吓,同我個電話殼隻公仔一樣樣㗎👍🏻👍🏻 除咗心太軟,仲有cheese cake、tiramisu、泡芙… … …呢度嘅自助餐性價比真係好高,啱晒大食嘅朋友仔🙈 員工仲好有禮貌,收碟都收得好快😆