2008-11-03 12 浏览
收到風做緊promotionMonday to Thursday $279, 有和牛, 鵝肝, 即開生蠔, 唔駛諗約埋個朋友29/10去食,當晚係澳洲生蠔, 蠔味不太強烈, 好新鮮, 落小小檸檬汁就好好食, 落茄汁真係有d 浪費和牛有3-4款, 當中和牛一燒 較好食, 和牛煮薯仔就唔掂, 又冇味, 又un羔蟹 – 連d 腳都有羔, 好勁呀松葉蟹腳 – 肉質有彈性, 又甜, good和牛肉辣椒旋風腸 – 都幾辣, 不過又幾好味喎鵝肝多士,- 鵝肝煎得剛剛好, 外脆內軟, 配`烘得鬆脆既法包食, 好正.不過香味不足, 同意WinGirlish食評, “相信不是什麼高檔貨” 唔知會唔會係鴨肝? (不過任食喎, 仲想點?)刺身:三文魚、帶子、甜蝦, 一般buffet 貨色.橙酒班戟 - 唔知係咪期望好高? 我同朋友都覺得好普通, 而且都幾甜下另外叫左一jar 西班牙鮮果紅酒Sangria, 應該冇落酒溝, $68 一大渣, 當fruit punch 飲都唔錯吖, $279 真係好抵好正, 有好多同價既酒店buffet , 你真係會食到媽媽聲呢~~** 印象最深有個waitress 見到我地碟
收到風做緊promotion
和牛有3-4款, 當中和牛一燒 較好食,
和牛煮薯仔就唔掂, 又冇味, 又un
羔蟹 – 連d 腳都有羔, 好勁呀
松葉蟹腳 – 肉質有彈性, 又甜, good
和牛肉辣椒旋風腸 – 都幾辣, 不過又幾好味喎
唔知會唔會係鴨肝? (不過任食喎, 仲想點?)
刺身:三文魚、帶子、甜蝦, 一般buffet 貨色
** 印象最深有個waitress 見到我地碟刺身放左半粒鍾都未食, 自動幫我地收左, 好有禮貌咁話放得太耐唔係咁衛生, 有需要可以再攞. 夠細心抵讃

2008-10-29 8 浏览
見到雜誌介紹..所以同男朋友去試一試自己都鍾意食自助餐..因為貪佢夠多選擇同埋自己又鍾意食牛扒呢..1. 和牛,,外層脆又多汁..燒得岩岩好..正呀!2. 長腳蟹,,都唔錯..幾鮮甜3. 鵝肝.,配多士一齊食,,的確唔錯,,不過唔食得多..太流4. 生蠔..都算新鮮..細細隻都幾好!5. 甜品..有布甸,,朱古力噴泉,,cupcake..都幾吸引價錢同酒店buffet差唔多..不過我覺得好過酒店既質素!!
見到雜誌介紹..所以同男朋友去試一試
自己都鍾意食自助餐..因為貪佢夠多選擇
同埋自己又鍾意食牛扒呢..
1. 和牛,,外層脆又多汁..燒得岩岩好..正呀!
2. 長腳蟹,,都唔錯..幾鮮甜
4. 生蠔..都算新鮮..細細隻都幾好!
2008-10-28 6 浏览
一定要將這個推介給各位食家,真的很划算呢!我們平日(星期一至四)去吃,7折之後DINNER只需$308!BUFFET應有的食物都有,還有一些別家沒有的呢!只推介必試之選:即開生蠔:細細隻卻鮮味十足!(不過我吃到有一隻不新鮮)香煎鵝肝:相信不是什麼高檔貨,可是味道不差,可以任食啊!加上醬汁甜甜的很醒胃,配多士吃實在一絕!帶子刺身:新鮮得叫人感動,SIZE不小的啊!質素一定不比壽司店差,卻可以任食啊!和牛一燒:一定要趁熱吃,好味!澳洲和牛:個人認為為和牛一燒好吃,肉質鬆化,味道濃郁!是我吃過最好的牛肉,好回味啊!蟹:長腳蟹、松葉蟹、膏蟹都吃得到,最欣賞長腳蟹味道恰到好處!翡翠螺:既大隻又鮮甜呢,可惜我的胃位置有限!甜品卻沒有什麼特別,不過算是應有盡有啦!CUPCAKE只是用來拍照的,個人喜歡焦糖燉蛋!總之,入去吃鵝肝、海鮮、和牛,一定值回票價啦!
一定要將這個推介給各位食家,真的很划算呢!
BUFFET應有的食物都有,還有一些別家沒有的呢!

只推介必試之選:
即開生蠔:細細隻卻鮮味十足!(不過我吃到有一隻不新鮮

和牛一燒:一定要趁熱吃,好味!
翡翠螺:既大隻又鮮甜呢,可惜我的胃位置有限!

總之,入去吃鵝肝、海鮮、和牛,一定值回票價啦!
2008-10-28 14 浏览
想試好耐,因為睇左ads又有和牛又有即開生蠔仲有鵝肝,全部都係我鍾意食既野~~1.生蠔:果然係即開,雖然係細細隻,不過食落比其他自助餐既新鮮, 即使我係幾咁鍾意食,個d因為唔好食我都係食好少,今次都係左8-10隻,唔錯2. 鵝肝:唔使點排隊,供應源源不絕:,有塊法包墊底,但因為擺左好耐好淋我就冇食, 鵝肝唔夠滑,不過以自助餐既質素黎講已經唔錯3. 和牛: 夠牛味又唔會overcook,ok4. 其他海鮮: 膏蟹長期唔多覺有喎, 蟹腳淨係食左一條,個人覺得淡同d肉霉霉地, 其他都係一般喇5. 甜品唔係好得,完全挑唔起我既食欲,款式又唔多,樣又唔得, 試左杯楊之甘露,完全唔掂, 橙酒pancake,試左一啖, 個人唔鍾意橙酒味, 但d cupcake好靚,但應該好甜下,我見有大量擺左響到冇人吼
3. 和牛: 夠牛味又唔會overcook,ok
2008-10-27 22 浏览
和 牛 一 燒 自 助 晚 餐 平 日 要 $398 架!而 家 $279 真 係 值 得 一 試 ,如 果 7:15p.m 前 離 座 更 平 到 只 係 $178 咋 !咁 當 然 食 少 幾 款 正 嘢 啦 !好 似 香 煎 鵝 盰 、即 開 生 蠔 、蘇 格 蘭 羔 蟹 等 都 係 7 點 半 先 開 始 供 應 ,自 己 計 數 啦 ! 即 開 生 蠔 無 花 無 假 ,師 傅 一 個 負 責 開 、一 個 負 責 洗,呢 度 啲 即 開 生 蠔 好 新 鮮 ,蠔 身 夠 晒 光 澤,鮮 甜 肥 美 、海 水 味 唔 太 重 ,比 起 早 排 去 嘅 JW 萬 豪 buffet ,呢 度 啲 蠔 新 鮮 得 多 啦 !日 本 松 葉 蟹 腳 都 幾 鮮 味 ,我 都 食 咗 半 打蘇 格 蘭 羔 蟹 呢?不 斷 俾 人 掃 清,影 唔 到 相 呀!最 頂 張 相 同 呢 張 相 左 邊 就 係 蘇 格 蘭 羔 蟹 ,蟹 腳 大 大 隻 兼 且 蟹 羔 勁 多 、蟹 肉 又 鮮 甜 ,出 面 食 一 隻 差 唔 多 要 $200 ,我 食 咗 2 隻 有 多 ,夠

蘇 格 蘭 羔 蟹 呢?不 斷 俾 人 掃 清,影 唔 到 相 呀!最 頂 張 相 同 呢 張 相 左 邊 就 係 蘇 格 蘭 羔 蟹 ,蟹 腳 大 大 隻 兼 且 蟹 羔 勁 多 、蟹 肉 又 鮮 甜 ,出 面 食 一 隻 差 唔 多 要 $200 ,我 食 咗 2 隻 有 多 ,夠 回 本 啦 !

澳 洲 和 牛 即 叫 即 燒 ,任 食 喎 . . . 超 正 呀!和 牛 雪 花 分 佈 平 均 ,肉 嫩 多 汁,唔 想 食 太 熟?記 得 同 師 傅 單 聲 呀!

香 煎 鵝 盰 7 點 半 後 供 應 ,唔 駛 急 ,到 9 點 都 仲 有 得 食, 鵝 盰 大 大 件 味 香 濃 熱 辣 辣 入 口 即 溶 ,仲 有 蒜 蓉 包 伴

澳 洲 M9 和 牛 梗 係 必 食 啦!鐵 板 燒 到 5-6 成 熟 就 食 得, 安 格 斯 牛 肉 相 比 之 下 肉 味 無 咁 濃 ,見 議 主 攻 和 牛,蘸 牛 肉 嘅 醬 汁 仲 多 達 6 款 ,唔 會 獨 沽 一 味 芥 末 醬,澳 洲 M9 和 牛 鮮 嫩 滑 溜 肉 味 濃 ,牙 仔 唔 駛 用 力 咬 架!

和 牛 肉 辣 椒 旋 風 腸 個 名 夠 晒 駕 勢 堂 ,味 道 其 實 唔 係 太 辣 ,但 牛 肉 味 相 當 濃 ,啖 啖 肉 好 好 味

宮 崎 A5 和 牛 煮 薯 仔 無 錯 牛 肉 好 腍 好 鬆 化 ,但 熟 過 龍 肉 味 無 晒 ,用 A5 和 牛 浪 費 咗 啲 !

佢 哋 嘅 甜 品 唔 只 款 多 ,賣 相 或 口 感 仲 有 酒 店 級 水 準 架 !推 介 必 試 橙 酒 班 戟 ,正 到 我 將 成 個 製 作 過 程 拍 埋 video 放 上 blog 添 !

廚 師 現 場 即 叫 即 製 嘅 橙 酒 班 戟, 睇 到 我 流 晒 口 水 呢 ,唔 駛 3 分 鐘 就 搞 掂, 仲 有 4 種 配 料 俾 你 加 喺 班 戟 上 面 ,班 戟 熱 烘 烘、超 好 味 兼 有 陣 陣 酒 香 添!無 得 頂 呀!

雪 糕 有 綠 茶 、芝 麻 、芒 果 及 朱 古力 4 種 味 道,仲 有 8 種 topping 任 你 落,除 咗 綠 茶 ,其 他 味 都 very good ,尤 其 是 芝 麻 ,Yummy!可 用 杯 又 可 用 脆 筒 裝 雪 糕 ,咁 梗 係 . . . .

今 次 buffet 放 咗 60 相 兼 有 橙 酒 班 戟 製 作 過 程 嘅 video 放 喺 我 Blog ,歡 迎 參 觀

My Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/choro-q
澳洲和牛有幾種整法,任食唔嬲
  • 橙酒班戟
  • 澳洲 M9 和牛
  • 蘇格蘭羔蟹
2008-10-25 16 浏览
總括嚟講大致上都幾好食,加埋一每位都係三百幾蚊,有鵝肝..凍蟹..生蠔..大膏蟹....我覺得都 OK 抵食!鵝肝 ~ 咁大個女第一次食..嘩! 入口即溶. 成晚有專人即叫即煎, 長煎長有! 歐洲膏蟹 ~ 超大隻..隻蟹鉗好大隻好多肉..正!正!正! 食左呢個都可以話唔使再食長腳蟹喇!生蠔 ~ 從來都唔會食, 但今晚見到佢係即開生蠔, 所以奉獻左我既第一次..感覺一般啦, 但我都可以食左 2 隻喎!帶子刺身 ~ 都幾大隻..又係好鮮甜! 其他 : 長腳蟹..即燒 M9 和牛..甜蝦刺身..都尚算 OK 啦.. 不過不失!
總括嚟講大致上都幾好食,

加埋一每位都係三百幾蚊,

有鵝肝..凍蟹..生蠔..大膏蟹....

我覺得都 OK 抵食!

帶子刺身 ~ 都幾大隻..又係好鮮甜!

鵝肝~ 正
歐洲膏蟹 ~ 正
帶子刺身 ~ 正
  • 鵝肝
2008-10-22 35 浏览
之前也曾試過這裡的buffet,雖然味道不錯,但感覺選擇不多,而重點推介的和牛也並不如想像中的驚天動地,加上價錢不便宜,所以之後也不打算再幫襯。不過最近聽友人說,餐廳推出了短期推廣,稱為「和牛一燒」,重點是有任食鵝肝及澳洲和牛,而且價錢大幅下降,星期一至四每位只需$279,連加一才$300一個人,總算合理。當然,更早離場價錢更平,但吃不到鵝肝也就沒有意義,因此本人認為不該慳這一點錢了,否則也不用來這地方吃自助餐啦!前日訂了7時半兩位,去到餐廳,並不算太擠;被安排在近牆的一角,出入都要鄰座食客縮凳,位置比較窄,這點要扣分。不過食物質素才是重點,二話不說,就衝出去搶食!人的胃有限,雖然美食眾多,但也要選擇性進食,一些平平無奇的熱盤全部放棄!只向喜愛吃的食材及貴價食物進發!以下是我的攻略成績:(1)鵝肝,大量供應,不需排隊輪候,也不用擔憂貨源有限;每一件都份量十足,味道不錯,共吃了11件!(2)澳洲和牛,即場烹調,多油香口,不過人多時要等候;也吃了半打!(3)澳洲M9和牛,全場任食、任取,建議取點多肥膏的較美味;吃了近10塊!(4)生蠔,即場開殼,保證新鮮;略嫌較細隻,但新鮮而且Creamy

不過食物質素才是重點,二話不說,就衝出去搶食!

以下是我的攻略成績:

(4)生蠔,即場開殼,保證新鮮;略嫌較細隻,但新鮮而且Creamy,好味!吃了13隻!

相信至此已回本了,之後可以吃些自己喜歡而肚子還能容下的食物:

(5)刺身:三文魚、帶子、甘蝦,新鮮好味,不過本人不太好,所以只吃了一點;

(6)壽司:款式不多,太容易飽肚,所以只吃了一兩件;

(7)小籠包,厚皮、味道一般,吃一件過癮算了;

(8)海南雞飯,其實雞油飯和雞都不錯,但怕飽肚,因此只吃了兩口飯便算;

(9)和牛肉辣椒旋風腸,強烈香草味,微辣,喜歡的話可以狂吃;

(10)日本松葉蟹腳,新鮮、多肉,只是我興趣一般,吃了一隻起兩隻止;

(11)湯:當日有「蜜瓜螺頭湯」及「海鮮周打湯」,前者鮮甜潤喉,而且真材實料;後者味道濃郁,用料豐富,共飲了三碗!

(12)芝士,香濃好味,但吃了兩塊已放不下肚子了!

不行了,還要吃甜品呢!肚子已飽,但還要繼續全力出擊:

(1)藍莓批:不太甜,很好味,我不愛吃藍莓都要讚!

(2)Tiramisu:酒味濃郁,也是上佳甜品

(3)木糠布甸:味道出色,雖非甚麼難得美食,但也吃了兩大口!

(4)芒果布甸(定係楊滋甘露?):稀稀的,味道古古怪怪,千萬不要吃!

(5)橙酒班戟:簡直是難得一見的美食,除了灣仔「樂意餐廳」,也不知哪裡有人懂烹調這美食!把橙汁混合烈酒,再放班戟在鍋裡煎。廚師在你面前即叫即製,香氣撲鼻!跟著放進口中,班戟熱烘烘,兼有陣陣酒香,及香橙鮮甜,再配合班戟彈口好咬,簡直是頂級美食!我共吃了四件!

(6)雪糕:有菠羅、芝麻、士多啤梨及朱古力,但個人認為味道一般,可以不試!

(7)芝士餅:勁有芝士味,好此美食者不妨一試。

撐到最後,肚子已近裂開,那杯贈飲差點也喝不下,所以放棄生果了!

個人而言,以300元的價錢可以任吃以上食物,確是物有所值;這個Promotion到11月15日便會完結,要吃趁快!

記住:一定要book檯!因為去到8點,已全店滿座!就算閒日去到都已經係人山人海,週末假期就更不要想了!
海鮮新鮮好味!
鵝肝、和牛可以一吃再吃。
這個就是大多鼎鼎的橙酒班戟。
甜品選擇多,但芒果布甸(定係楊滋甘露?)就不推介了。
海鮮新鮮好味!
鵝肝、和牛可以一吃再吃。
這個就是大多鼎鼎的橙酒班戟。
甜品選擇多,但芒果布甸(定係楊滋甘露?)就不推介了。
  • 鵝肝
  • 澳洲和牛
  • 木糠布甸
  • 橙酒班戟
2008-10-13 13 浏览
午餐自助餐,咁張價錢、當然不能要求好高,燒牛肉ok....其他野就........唯一驚喜,就係臨完場先至靜靜雞出現的茄汁大頭蝦,可惜,只有二十隻...no refill發現原因係我正準備飲最後一杯野,忽然待應放入一盤蝦,但當時其他食客都埋單了,真的幾離普!
午餐自助餐,咁張價錢、當然不能要求好高
,燒牛肉ok
,可惜,只有二十隻...no refill
  • 燒牛肉
  • 茄汁大頭蝦
2008-10-12 10 浏览
Yesterday was my mother's birthday. We went to Me. Steak and celebrate with her. She has 3 things that she want to eat on her Birthday 1. Oyster 2. Steak 3. 鮑魚. Mr. Steak 可以滿足你2個願望! The Steak was nice. Then choose those oyster OPEN now. My favourite part - DESSERT. But.... there were some cakes called "Rainbow Cakes" The cakes looks like a toy instead. I saw some children take the ice-cream when they were leaving and the child took the ice- cream out. lol
(非会员)
2008-08-09 13 浏览
:huffy 澳洲和牛 - 劣 - 有根無肉味, 用油太多吃完全口油。 龍蝦 及 蠔 - 太細 日本長腳蟹 - 無蟹味其他食物質數一般。餐廳環境及裝修一般。7時半後離坐有85折,折後每位$378.- 但食物質數差又無裝修又靚境,竟然收費$378早知就去酒店食和牛自助晚餐,收$348 還有9 折
龍蝦 及 蠔 - 太細
日本長腳蟹 - 無蟹味
其他食物質數一般。
餐廳環境及裝修一般。
早知就去酒店食和牛自助晚餐,收$348 還有9 折

2008-07-22 33 浏览
老闆唔知睇左咩鬼圖, 成日都話要食生蠔, 最後我地係OPENRICE SERACH左之後就決定近近地去我最就腳既CWB度食左一個QUICK BUFFET老闆先到佢唔等我已經食左11隻生蠔..聽落都幾勁..不過我到場之後發現D生蠔真係好細隻, 11隻都唔係太多啦...我自己都食左10隻...味道又真係唔錯.此店主打既澳洲和牛都好正, 佢地煎得外面好香脆真係好好味, 佢地仲有2款美國牛同埋加拿大牛味道一般啦.佢地既招牌菜真係唔錯,當中最喜歡真係佢地既和牛.雖然唔算入口即溶,但以咁既價錢食到咁既質素既牛又真係叫抵食既.其他食物如刺身三文魚, 甜蝦都唔錯, 不過如果師傅可以切得厚少少就會比較有口感啦熱食方面選擇就唔算多啦,可能大家都主攻和牛同埋另外2款牛肉啦,所以佢地都唔算特別出得太多熱盤提供.甜品款式都幾多吓,不過味道就麻麻地D雪糕又好似溶溶地咁...最正就係生果啦.我覺得早少少去食佢地個優惠buffet就抵過佢地既正價buffet既.如果大家唔介紹早食晚飯,佢地既優惠buffet都唔錯整體都唔錯既!!!!

如果大家唔介紹早食晚飯,佢地既優惠buffet都唔錯

整體都唔錯既!!!!
2008-07-07 13 浏览
尋晚係cwb行到8點幾見到Mr. Steak 無乜人排隊反而隔離好多人排隊咪睇下Mr. Steak 個Menu, 咁岩9點鐘係宵夜時段, 咪入去食下waitress 服務都幾好, 係個飲水個杯花晒..仲好似有d漬似乎唔係好適合呢類型既餐廳應有的衛生main course 點左 2份steak係 安格斯 同埋 和牛, 2個都要medium點知出到黎 變左10成熟....搞到差d 切唔開 咬唔落真係大失所望下次試下係正價時段希望好d 啦...
尋晚係cwb行到8點幾
見到Mr. Steak 無乜人排隊
反而隔離好多人排隊

似乎唔係好適合呢類型既餐廳應有的衛生

main course 點左 2份steak
係 安格斯 同埋 和牛, 2個都要medium
點知出到黎 變左10成熟....
搞到差d 切唔開 咬唔落
真係大失所望

下次試下係正價時段希望好d 啦...

$100 (宵夜)
2008-07-02 9 浏览
媽媽揀左呢度黎幫爸爸預祝爸爸節...(點解會係媽媽話事既?! =o=) 仲要係爸爸請...=o=有理無理, 食左先...全家一行五人再戰mr steak...其實我地都大概預早兩個禮拜前book, 點知咁0岩到我地去0個日就轉menu所以餐廳既姐姐事前都有打比我, 話轉左menu, 問有無問題...呢d 先係應有服務態度, 同埋佢咁做, 佢地都可以免卻好多麻煩...抵讚轉左menu 後和牛既款式比之前少, 不過多左膏蟹同龍蝦仔...和牛薄燒好好味, 和牛腸就真係第一次試, 不過辣辣地, 好惹味呢!淥和牛都好好味...自己加勁多蒜同蔥...yummy!黎呢度都係最鍾意佢d 生蠔, 海鮮冷盤, 魚生同埋壽司!生蠔雖然細細隻, 但係好新鮮, 一d 都唔腥, 連我個肚唔受得生蠔都忍唔住要食返d!魚生會有一般buffet 無既野, 例如甜蝦同帶子, 雖然唔係貴野, 但總之一般buffet 係無壽司係我至愛, 因為佢有好多好多款, 飯又細細舊...螺片壽司&芥辣八爪魚壽司, 必食!龍蝦仔我無興趣, 不過哥哥食左成六隻...=o=膏蟹我都無興趣, 不過聽聞好似無膏?! 臨尾唔夠喉, 想再encore

淥和牛都好好味...自己加勁多蒜同蔥...yummy!

黎呢度都係最鍾意佢d 生蠔, 海鮮冷盤, 魚生同埋壽司!
龍蝦仔我無興趣, 不過哥哥食左成六隻...=o=
膏蟹我都無興趣, 不過聽聞好似無膏?!

臨尾唔夠喉, 想再encore芥辣八爪魚壽司, 但係等極都無?!
所以問下大廚囉...佢即刻走入廚房幫我睇下仲有無...
可惜, 無晒飯lu~ 不過佢好好咁搵個碗仔裝左d 芥辣八爪魚比我淨食~

好滿足...每次黎mr steak 都好滿足...多謝爸爸
  • 和牛薄燒
  • 和牛腸
  • 淥和牛
  • 魚生
  • 壽司
2008-06-23 11 浏览
這間餐廳的buffet, 在幾年前已經開始想食... 由當初要預早幾天至個幾星期book位, 到今天的30%入座率... 我們終於一嘗... 不過... 只此一次!和牛主題... 但大家卻不認為牛有何出色之處... 所謂A5和牛, 竟然是用薯仔炆! 入口的感覺是... 跟五香牛展的味道一樣!!!! 要是真的是A5的話, 也真浪費然後有燒牛扒... 這個是ok的.. 但只是ok... 因為牛味不突出, 雖然樣子像是5成熟, 但入口竟然有點'um'! 絕對沒有入口即溶的感覺呢賣相比真實入口好多了其他食物包活刺身部的帶子三文魚墨魚等, 刺身尚算新鮮生蠔一般, 不肥美..龍蝦仔, 長腳蟹都ok... 反而覺得最出色的是tomato mozzarella..因為那個mozzarella真的有芝味, 甚至好過出面一些餐廳! 有點意外甜品則是差中之差... 款式不算少, 但沒有一款吸引...- cheesecake沒有cheese味, 只有魚膠粉味- tiramisu只可以說是有怪味- creme brulee 算是比較好, 不過焦糖面過厚, 但有旦味連我們這些甜品怪都中途投降...75折後大約36

和牛主題... 但大家卻不認為牛有何出色之處...
賣相比真實入口好多了

其他食物包活刺身部的帶子三文魚墨魚等, 刺身尚算新鮮
生蠔一般, 不肥美..
龍蝦仔, 長腳蟹都ok...

甜品則是差中之差... 款式不算少, 但沒有一款吸引...
- cheesecake沒有cheese味, 只有魚膠粉味
- tiramisu只可以說是有怪味
連我們這些甜品怪都中途投降...

75折後大約360一位... 算是mission completed.. 以後都不會再恨食這個buffet... 我覺得, 與其吃一個這樣的buffet, 不如用那些錢吃一頓decent的西餐
2008-06-17 13 浏览
這裡的自助餐有很多選擇, 而且食物比酒店有特色又好味, 我就覺得值回票價! 生蠔細細仔唔腥, 魚生都新鮮衞生, 和牛都幾好, 當然唔好expect係最好嗰種啦, 長腳蟹又好味, 淨係食呢幾樣都抵哂, 仲有其他海產同壽司呢....甜品都不錯, 拍得住酒店級, 雪糕都唔同人地, 士多比梨同菠蘿雪糕都有果肉响裏面, 唔係cheap嘢! 而家任何card都有七五折, 超抵! 希望佢會keep得住水準啦!
  • 和牛